• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar izninizle ben kaaçr, çok çok öpüyorum herkesiiiii

hoşbulduk canım... kızlar benim bi eczacı ark. var gçen sen doğum yaptı dedi kaç kilo aldın dedim 14 kilo şimdiyekadar:1:azmış diyo ben doğuma 30 kiloyla girdim , şuan görseniz bacakları çırpı gibi... veriliyor ya, hamililelikte alınan kilolar veriyor...

ideal olanı az olması tabi, 30 da çok çok fazla, sağlık sorunu oluşturmaması gerek tansiyon vs..
ama bence de doğumdan sonra emzirmek uykusuzluk ödem atmak derken veriliyor kilolar..

benimki de hep zayıf gibi geliyor, burada bana gün olarak çok yakın birileri de yok kıyas imkanım olmuyor. sitelerde de ortalama veriyorlar tabi, doktorum normal diyor, ona güveniyorum ben de.. aslında hata yapıyorum kıyas doğru bişey değil neticede bazı bebekler 4ün üzerinde doğuyor bazılar 2,5 doğuyor. sağlıklı olduktan sonra sorun değil de, ben işte kordon meselesinden dolayı böyle tedirgin oluyorum sanırım..

Artık bu haftalardan sonra zaten genetik faktörler devreye giriyor.. Takma sen kilosunu.. Ama ultrason kağıtlarında yazar zaten.. Kilosunun normal olup olmadığını anlarsın.. Orda % şeklinde yazan bir değerde vardır.. Persantil eğrisinde nasıl olduğuu gösterir. %50 den yüksekse zaten iyidir canım..

ya bence kıyas yapma bende burdakılerle kıyas yapıodum ama 28. de doktora gıttımde 1200 du doktor 3,5 la 4 arası dogarr gelısımı cok ıyı dedı artık rahatımmm

inşallah canım, ben de gittiğimde 29+4 olacak bakalım kaç gr olmuş yavrucum..

ee cılek banada 20 hazıran dıyoo ee ozaman ızne cıkıp 2 hafta sonra dogurcazmı?? 40 hafta temmuzza denk gelıyoo offf

ben 4-a lıyım maalesef.:59::59::59:

4-a da ne bende sureklı kadrolu ıscıyım[/QUOTE]

bende kadrolu işçiyim 15 senedirde aynı kurumdayım .ama türkiye.gov.tr.hizmet dökümü istediğimde 4-b ya ait sicil kaydı olmadığı yazıyo.4-a dan veriyo.benim mi yanlışım var acaba?bunu bi araştırayım bakiim.

Artık bu haftalardan sonra zaten genetik faktörler devreye giriyor.. Takma sen kilosunu.. Ama ultrason kağıtlarında yazar zaten.. Kilosunun normal olup olmadığını anlarsın.. Orda % şeklinde yazan bir değerde vardır.. Persantil eğrisinde nasıl olduğuu gösterir. %50 den yüksekse zaten iyidir canım..

hmm bunu bilmiyordum gittiğimde dikkat edeyim canım sağol..

4-a da ne bende sureklı kadrolu ıscıyım

bende kadrolu işçiyim 15 senedirde aynı kurumdayım .ama türkiye.gov.tr.hizmet dökümü istediğimde 4-b ya ait sicil kaydı olmadığı yazıyo.4-a dan veriyo.benim mi yanlışım var acaba?bunu bi araştırayım bakiim.[/QUOTE]

canım o himzmet dökümü herkesin kini 4 a dan veriyo bi sorun yok

bende kadrolu işçiyim 15 senedirde aynı kurumdayım .ama türkiye.gov.tr.hizmet dökümü istediğimde 4-b ya ait sicil kaydı olmadığı yazıyo.4-a dan veriyo.benim mi yanlışım var acaba?bunu bi araştırayım bakiim.[/QUOTE]

valla cnm ben bu a-b-c lerı hıcc bılmıyorum. bız ıllk ıse gırdımızde 4-b ye gecmek ıstermısınız yoksa sureklı ıscı kadrosundamı kalmak ıstersınız dedıler ozaman bıze 4-b garantısı felan yok demıslerdı oyuzden gecmemıstık ama 4-b butun memur haklarına sahıp dıye bılıyrum sımdı

Anne sütünü artıran formül...

50 gr. susam tohumu...
50 gr. çörekotu tohumu...
25 gr. ısırganotu tohumunu 1 kg bala karıştırıp sabah öğle akşam birer kaşık aldığınızda anne sütünü artırma özelliği varmış kızlar aklınızda bulunsun ben telefonuma kaydetmiştim...

Anne sütünü artıran formül...

50 gr. susam tohumu...
50 gr. çörekotu tohumu...
25 gr. ısırganotu tohumunu 1 kg bala karıştırıp sabah öğle akşam birer kaşık aldığınızda anne sütünü artırma özelliği varmış kızlar aklınızda bulunsun ben telefonuma kaydetmiştim...

Bunların hepsini bilmiyorum ama doğumdan sonra bol bol ısırganotu çayı içmek lazım, kadın hastalıklarına falan çok iyi geliyor.. İnsanın içini temzliyor.. Birde en çok sütü Ahmet Maranki ye göre ayva yaparmış, ayva reçeli yapmak lazımdı aslında ..

canım bak bende 4b liyim bizimde 4a hizmet dökümü diye çıkıyo

Eki Görüntüle 172668

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların hepsini bilmiyorum ama doğumdan sonra bol bol ısırganotu çayı içmek lazım, kadın hastalıklarına falan çok iyi geliyor.. İnsanın içini temzliyor.. Birde en çok sütü Ahmet Maranki ye göre ayva yaparmış, ayva reçeli yapmak lazımdı aslında ..

bilmiyodum aklımda bulunsun sağol canım...

Back
X