2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

Oyyyyyy, kurban olurum yaaa...Hepsi de çok güzel, tulum falan bayıldım yaaa....
Maşallah, maşallah, hepsi de harika, anneannesi baya bi özenmiş oğluşuna....
Boğulma önleyici yastığı kaça almış kız, ben 16 tl.ye aldım, benim bi arkadaş 55 tl. falan dedi şok oldum...Benimki seninkiyle aynı marka ondan soruyorum...
Bayıldım ama gerçekten, çeyiz düzmüş nerdeyse...

cnm senınkıyle aynı cıvarda sanırım ama normalde 35mıs ındırımden almış civilimden

cnm senınkıyle aynı cıvarda sanırım ama normalde 35mıs ındırımden almış civilimden

Hııı, ondan demek ki..Ben de kampanyalı almıştım, 150 tl.lik alışveriş yapana 16 mıydı 19 muydu tam hatırlamıyorum da, öyle bi fiyata almıştım...Güle güle kullansın bebişin, hepsi de çok güzel cicilerinin..

karacham, mevlüt kıyafetini bile almış anneannesi, hepsi çok güzel. güle güle giysin oğlun...

karacham gle güle giysin bebiş.. maşallah maşallah

kızlar hepinizinkine maşallah iyi günlerde sağlık sıhhatle giysinler inşallah.bende eklerim yakında

güle güle kullanın hanımlar cicilerinizi.... esracım sende...kendisini de unutmamış hatunnn

kızlar bunlarda pazar gunu sınav ıcın tekırdaga gıttıgımde c&a dan aldıklarımız oglusumuza
cok ındırım vardı
cıtcıtlı badi3tl
t-shırt6 tl
eldıvenler 5 tl

bunlarda benim kızımın cicileri,üşendim tamamını çekmeye.malum koca göbüşle olmuyo :) maşallah diyin teyzeleri :)) hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin yaradan.Allah isteyen herkese yaşatsın bu kutsal duyguyu.Allaha emanet olun

Eklentiler

• $05042011114.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…