2011 haziran annelerinin hastane çantaları

parfüm ve benzeri kimyasal içeriğe sahip ürünler uzunca bir süre hayatımızda olmamalı arkadaşlar,kullanmak kişinin kendi tercihi olsada o su gibi ciğerlere yazık değilmi gecelik konusuna gelince ; ben oğlumda sezeryan oldum ve öyle geceliğe ulaşan boyutta bi kanama olmadı.kişiye göre değişirmi bilmem ama özel hastanelerde verilen loğusa pedlerinden kanın dışarı çıkması çok çok zor bi ihtimal.bildiğimiz pedler gibi değiller çünkü.rahat olun,bunlarla bunaltmayın kendinizi,geçersede yıkanır olur biter :) kendinizi özel hissettirecek hiç bişeyden gereksiz endişeler yüzünden mahrum bırakmayın derim

bende 29 haftadayım daha hazırlamadım ama 2 haftaya kadar hazırlayım diyorum korkuyorum yani :) Allah korusunda ne olur ne olmaz

pet bardak
plastık bardak
bebege milupanın rezene cayı
kendıme poset rezene cayı da koydum bugun cantama kızlar bence lazım olur

ayyy bu kızlar herbişilerini hazırlamışlar valla afferim size :) ilk kızımda bukadar geç kalmamıştım bitürlü elim varmadı sadece ilk kızımdan kalanları yıkayıp ütüledim kaldırdım yatağını aldık am çantalar falan hazırlanmadı daha aslında yapılması lazım 30. haftadan sonra günler geçmiyo gibi gelsede nezaman gelcekleri belli diil hazır durması en iyisi....

benim çantaya çok fazla bişi koymucam çünkü kızımda herşeyi koydum inanın bi arkadaşın dediği gibi kullanılmadan eve gelen birsürü eşya götürmüşüm lazım olcak diye....
bi tane hastane çıkışı kızımdanda bişler var evde çok giysi almıcam kızımda doldurdum kıyafet kullanılmadan geri geldi hepsi..
pijama kullanmak biraz zor geldi bana bu sefer önü açık gecelik giymeyi istiyorum efil efil

ıslak mendil bol bol çok lazım oluyo...

bide yazın doğum odalar havasız en azından perdelerin falan üstüne oda spreyi istiyorum kokulara tahammülüm yok bebeğe bi zarar gelmez herhalde havaya sıkmıcaz...
ilk günler pamuk ve su kullanın kızlar bebeği altını değiştirirken çünkü çok fazla kakalarını yapıyolar sildikçe tahriş oluyo....güzel bide pişik kremi alın pişik olmasada herzaman sürmek lazım..fotoğraf makinesini unutmayın benim acil olduğu için hiç çekilmedik hep telefon resimleri...aklıma geldikçe yazarım artıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…