saol canım,yorgunum ama iyiyim yine de.hamile olmadan önceki son nöbetlerimi tutuyorum:))
sen çalışıyor musun tülaycım,hafta içi,haftasonu,ne zaman ayarlayalım?ben bugünden sonra sanah 8 akşam 4 çalışacağım.ayın 8ine kadar.senin durumun ne olur bu 10günde?
saol canımcım.keşke tanıyabilseydik yüzyüze birbirimizi.kimbilir,belki birgün olur..ellerimizde bebeklerimizle,ya da karnımızda bebeklerimizde parti düzenleriz ortada bir yerde..[/QUOTE
Bebiş partisi bayıldım bu fikre
kolay gelsin canım benim de ütü var ama ben hep erteliyorum sevmediğim için birde çalışınca vakit kalmıyor öyleki ankaraya gelirseniz birgün mutlaka bekliyorum ben annemdeydim ancak size bu kadar katılabildim şimdi evime gideceğim net evimde yok hepinize iyi geceler öpüldünüzzz
sağol canım sanada iyi geceler görüşmek üzere
Allah kabul etsin canım Sınavdada başarılardear mothercım işlerin rast gelsin inş.hayırlısıyla hallet işlerini gel tekrardan..
buarada kızlar kusura bakmayın dualara pek katılamıyorum bu aralar.çnkü kendi 4444 tefriciyemi bitirmeye çalışıyorum az kaldı..bi yandanda kpss için ders çalışıyorum sınava az kaldı...ama tefriciyem biter bitmez hemen okuyacağım elimden geldiğince.şimdilik affedin beni
inşallah canım benim çok saolcanım inşallah herşeyin yolunda gider belki seninle beraber başlarız göbişten iğnelerimize
Allah kabul etsin cnm.canım bende 100 alayım 50 si bitti geriside biter bu gece..
Saol bitanem benim inş.iyi haberler alacağım.çok stresliyim .bitaneciik güzeller güzeli anne seni çok özliyeceğim ama en güzel umudun için yolculuk yapacağını bilmek rahatlatavak beni Ben dualarınıza başladımki malesef hasta oldum ama söz verdim ya yerime annemi tayin ettim oda zevkle okudu. yani benim yerime annemden 100 ayetel kürsi yaz sıradaki arkadaşa Birde dualadıki hepimizi annem sormayın çok tatlı ya.. hepimize ayetel kürsü kale duvar olsun diyerekten nasıl yürekten içten... İnşallah Rabbimmm hepimize yardımcı olur Özelliklede sana canım mutlaka senin gibi altın yüreği tanımak isterim ki burada verdiğin bu kutsal emek eminimki kat be kat sana dönerek yavrucuğunu kucağına alırsın Dualara mazeret dolayısıyla biraz ara versemde yüreğimle ve güzel dilek ve niyetlerimle hepinizin yanındayım
Allahım kabul etsin inş.bu gönülden okunan-edilen duaları.Aminbenim için dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık Allahım hepimizin duasını ve niyetini kabul eylesin inşallah hepimiz positif sonuç alırız
güle güle kullan canım.çok teşekkür ederim sağol
herkese iyi geceler
kızlar şu başkalarının dediklerine çok takılmayın ben bazı insanları dünyaya kötülük için geldiklerini düşünürüm başkasını üzerek ne geçer insanın eline anlamam kimsenin çoluğu çocuğu beni ilgilendirmedi bu güne kadar ama benim bebişimin olmaması herkesi gerdi. neden yok neden yapmıyorsun çocuk evin neşesi. sanki biz bilmiyoruz. ama bunu anlatamazsın insanlara senin hayatın hakkında birden söz sahibi oluverirler. o yüzden kasıtlı olarak başkalarını üzen insanları Allah a havale ediyorum
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu
kalan:150
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
öpüyorum anneciğinin o mübarek ellerinden ayaklarından.onların hakkı ödenirmi ki hiç.Allah razı olsun bin kere.canım benim sanırım damraa için başlamıştım kimin eksik kaldıysa ona hediye et canım ben sırada kim varsa kime denk gelirse ona okudum ama biraz ara vereceğim malum adet başladı amaaaaaaaa arada sanırım anneciğim katkıda bulunacak size okudukça iletirim hatta diyoki ne varki kaçgün hastaysan ben senin yerine okurum diyo şindik ne var kızlarıma diyo yaa bu annelerin hakkı ödenmez bizim topiğin değerli anneside tam sıfatını bulmış canım benim senin yüklendiğin bu özel görevden dolayı Allah senden razı olsun bitanem iyigeceler güzel yürekklilerim ben evime gidiyorum artık hepiniz selametle kalın
Tüp bebek merkezinde(Kruger strict) yaptırdığımız test sonuçları elimde.karşılaştırma yapabiliceğim birşeyler arıyorum fakat bulamıyorum.Tüm bunların normal yeterli olan değerlerinin yazılı olduğu bir site biliyorsanız bana yardımcı olun lütfen..Tam olarak durumu anlamak istiyorum. Doktorum bana birşeyler açıkladı ama sonradan kafamda birçok soru işareti oluştu.Çözemiyorum.Cevap bulamıyorum.
Doktorum bana. ileri hızlı hareketli yavas hareketli falan fistan yazıyorya orayı göstererek ikisinin toplamının %50 olması gerktiğini söyledi.eşimin %47 normal yollarla hamile kalamzsın demedi ama sperm testi sonucuna göre oran düşük dedi.oyzden direk aşılama öneriyorum dedi.
Kafam çok karıştı. aşılama en az 500-1000e çıkıyor. tüp bebek 5000 dediniz.Allaha şükür kimseye muhtaçlığımız yok istediğimizi yiyip içip giyiyoruz ama bu paraları nasıl karşılarız bilmiyorum.....
Çookkk zor çok çok zor.Gittikçe dahada zorlaşıyor.Gerçekten düşündükçe tükeniyor umutlarım..Yaşımız başımız kaç,çok üzülüyorum.Düşünmekten alamıyorum kendimi.Uyanık olduğum her an düşünüyorum. Uyuduğumdada çoğu zaman..ya hamile olduğumu ya bebeğimi görüyorum kucağımda..
Bazen çok güçlü hissediyorum.Bazen çok güçsüz ve çaresiz..
Tedavin umarım başarıyla sonuclanır..
okudum canim allah kabul etsin insallah
tatlımmmm,tabiki hediyeni seve seve kabul ederim.o robot benim en sevdiğim animasyon kahramanım wall-e:)))o,eva:'ya öylesine aşıktı ki,sadece elini tutabi,lmek için uzaya fırlamayı göze aldı.ama sen yine de gönder canımcım.iyi geceler..TheSecret cim ya avatarındaki robot sanki pek iç açıcı gelmedi bana kabul edersen sana bir avatar hediyem olur.dilerimki avatardaki gerçek olsun.sana nasip olsun.sonraki mesajda geliyor:)
heee wall-e demek izlemediğim için ben.tatlımmmm,tabiki hediyeni seve seve kabul ederim.o robot benim en sevdiğim animasyon kahramanım wall-e:)))o,eva:'ya öylesine aşıktı ki,sadece elini tutabi,lmek için uzaya fırlamayı göze aldı.ama sen yine de gönder canımcım.iyi geceler..
harika oldu cnmnasıl oldu??
bir de ben kendi avatarımı kontrol paneline girmedikçe göremiyorum.sizinkileri de.nasıl her mesaj yazdığımızda görenecek hale getiriyoruz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?