2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah canım inşallah :) ben çalışmıyorum canım evdeyim hafta sonuda olur hafta içide

kolay gelsin canım benim de ütü var ama ben hep erteliyorum sevmediğim için birde çalışınca vakit kalmıyor öyleki ankaraya gelirseniz birgün mutlaka bekliyorum ben annemdeydim ancak size bu kadar katılabildim şimdi evime gideceğim net evimde yok hepinize iyi geceler öpüldünüzzz

Allah kabul etsin canım Sınavdada başarılar

canım inşallah herşeyin yolunda gider belki seninle beraber başlarız göbişten iğnelerimize
inşallah canım benim çok saol

canım bende 100 alayım 50 si bitti geriside biter bu gece..
Allah kabul etsin cnm.

Saol bitanem benim inş.iyi haberler alacağım.çok stresliyim .
Anneciğinin ellerinden öpüyorum RABBİM kabul etsin inş.Canım Damraaa ya aldığın 100 değil mi bu .

benim için dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık Allahım hepimizin duasını ve niyetini kabul eylesin inşallah hepimiz positif sonuç alırız
Allahım kabul etsin inş.bu gönülden okunan-edilen duaları.Amin
çok teşekkür ederim sağol
güle güle kullan canım.

yedacım özel msj attım sana[/QUOTE]

özelden ben atamıyorum msj.100 dolduramadım çünkü. menagon 3şişe.sen peki

herkese iyi geceler
kızlar şu başkalarının dediklerine çok takılmayın ben bazı insanları dünyaya kötülük için geldiklerini düşünürüm başkasını üzerek ne geçer insanın eline anlamam kimsenin çoluğu çocuğu beni ilgilendirmedi bu güne kadar ama benim bebişimin olmaması herkesi gerdi. neden yok neden yapmıyorsun çocuk evin neşesi. sanki biz bilmiyoruz. ama bunu anlatamazsın insanlara senin hayatın hakkında birden söz sahibi oluverirler. o yüzden kasıtlı olarak başkalarını üzen insanları Allah a havale ediyorum

aynen katılıyorum sana herkesin hayatı düşüncesi kendine..

okudum canim allah kabul etsin insallah

canım benim sanırım damraa için başlamıştım kimin eksik kaldıysa ona hediye et canım ben sırada kim varsa kime denk gelirse ona okudum ama biraz ara vereceğim malum adet başladı amaaaaaaaa arada sanırım anneciğim katkıda bulunacak size okudukça iletirim hatta diyoki ne varki kaçgün hastaysan ben senin yerine okurum diyo şindik ne var kızlarıma diyo yaa bu annelerin hakkı ödenmez bizim topiğin değerli anneside tam sıfatını bulmış canım benim senin yüklendiğin bu özel görevden dolayı Allah senden razı olsun bitanem iyigeceler güzel yürekklilerim ben evime gidiyorum artık hepiniz selametle kalın

öpüyorum anneciğinin o mübarek ellerinden ayaklarından.onların hakkı ödenirmi ki hiç.Allah razı olsun bin kere.

canım seni damraanın listesine yazmıştım canım.annenin okudukları damraya nasip oldu ama annene söyle benim vaktimdede o mübarek dudaklardan okunan dua nasip olur inş.iyi akşamlar canım.RABBİM güzel gönlüne göre versin inş.

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
tülayss:100-okundu

kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım iki gündür nete giremediğim için koptum biraz. ne durumda olduğunu bilmiyorum o yüzden. ama bu kadar karamsar olma bence. kafanı takılan tüm soruları doktoruna sorup öğrenebilrsin. birşey önereyim istersen. sağlıcaklakal diye bir site var. direk doktorlara soru sorabiliyosun. istersen onu da dene kafan daha çok rahatlasın. ama en iyi cevabı doktorun verir. kaç yaşındasın durumun nedir canım. şimdiden pes edersen başaramazsın zaten. imsanların hayatlarında ne hikayeleri var. biz insanlar hep en kötüyü yaşadığımızı zannederiz ama. öyle değil her zaman halimize hamdetmemiz gerekir. yazdıklarını okuyunca etkilendim. hemen hepimiz aynı durumlardyız. muhakkak aramızda çok iyi maddi durumu olanlar da var ama genelde orta halli insanlarız. ama ne yapalım başa gelen çekilir. rabbim fırsatını veriyo emin ol. umudunu asla kaybetme. biz hep burdayız. bende çok karamsardım. zor sahip olduğum halde bir bebeğimi kaybettim bende. rabbim yardımcımız olsun canım.

TheSecret cim ya avatarındaki robot sanki pek iç açıcı gelmedi bana kabul edersen sana bir avatar hediyem olur.dilerimki avatardaki gerçek olsun.sana nasip olsun.sonraki mesajda geliyor:)

TheSecret cim ya avatarındaki robot sanki pek iç açıcı gelmedi bana kabul edersen sana bir avatar hediyem olur.dilerimki avatardaki gerçek olsun.sana nasip olsun.sonraki mesajda geliyor:)
tatlımmmm,tabiki hediyeni seve seve kabul ederim.o robot benim en sevdiğim animasyon kahramanım wall-e:)))o,eva:'ya öylesine aşıktı ki,sadece elini tutabi,lmek için uzaya fırlamayı göze aldı.ama sen yine de gönder canımcım.iyi geceler..

nasıl oldu??
bir de ben kendi avatarımı kontrol paneline girmedikçe göremiyorum.sizinkileri de.nasıl her mesaj yazdığımızda görenecek hale getiriyoruz..?

heee wall-e demek izlemediğim için ben.afedersin wall-e cim senin gibi aşık bir robota bu yapılmaz dı ama bilmeden yapmış oldum affet .ama söz en yakın zamanda seni izleyeceğim

nasıl oldu??
bir de ben kendi avatarımı kontrol paneline girmedikçe göremiyorum.sizinkileri de.nasıl her mesaj yazdığımızda görenecek hale getiriyoruz..?
harika oldu cnmcanım senin her mesajında görünüyor ..hee ama şu var.forumda kullandığın ayrı profildei ayrı resim oluyor.bak benim profile buradaki farklı profildeki pembe patikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…