2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba arkadslar,

Ben bugun cok kotuyum ve beni sizden baska kimsenin anlamayacagini biliyorum. Bugun benim dogum gunum ama hayatimda gecirdigim belki de en kotu dogum gunu. Yani icim cok kotu. Ben burada bakiyorum cok genc yasta bebek isteyip deneyip basaramayinca tup bebege gecen arkadaslar var. Ben ancak son 1,5 senedir bebek dusunebildim. Aslinda 25 yasımda evlendim ama iste once araya esimin askere gitmesi girdi yok yuksek lisansti misansti derken o askere 27 yasinda gitti ( biz ayni yastayiz) sonra o geldi bu sefer hem biraz evliligimiz otursun hem de maddi olarak biraz rahatlayalim derken bi de ustune ben doktoraya basladim. Iste bu sefer de yok yeterliligi vereyip yok bu su derken ys geldi 33'e. Pisman misin derseniz bunlari yaptigim icin degilim ama bunlarin arasina bebek isinide sıkıstırabilirdim. Yani bence abarttim. Herseyin mukemmel olmasini isterken elimde patladi. Simdi temmuz ayini iple cekiyorum ama olacak mi olmayacak mi bilmiyorum. Yani icim gercekten de cok kotu, sabahtan beri is yerinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyorum. Eskiden yani biz cocukken dogum gunleri ne guzeldi ama simdi bugun bana cok koydu. Bu arada yok yaslaniyorum falan filan diye kesinlikle uzulmuyorum. Ben sadece anne olmayi cok isterim ve hatta aslinda bana cocukken ne olmayi istersin diye soranlara anne derdim. Yani belki de hayatimda istedigim en fazla sey. Ama tabii zaman ilerledikce sans azaliyor hem de daha genc bir annenin enerjine sahip olamayip yavruma yetememeyecegimden cok korkuyorum.

Neyse kizlar, umarim sizlerin icini karartmamimisimdir ben sadece duygularimi paylasmak istedim.

fazzergcim canım benim yaşın hiçde öyle annelik için geç kalmış bir yaş değil canım.Lütfen bunları düşünüpte kendini üzme.neden olmayacakmış.Hiç spermi yok siz bebeği kafanızdan atın siizn bebeğiniz olmaz denilen yüzlerce arkadaş doğal yoldan bebek sahibi oluyor.Okumuyormuyuz burada.Ki bizim imkanlarımız var tedavi olma imkanı.neden olmayacakmış.Lütfen bu olumsuz düşünceleri at kafandan.

biz bugünün tadını çıkaralım.

bu balonlar senin için havalanıyor canım

masraftan kaçınmadık havai fişekler bile getirttik sadece senin için

palyaçomuz bile var

buda pastan ve danseden biz

Buda gönülden temennimiz;Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sevdiklerinle ve çok beklediğin yavrularınla geçireceğin nice nice mutlu senelere.iyiki doğdun

canım slm bak bende 34 yaşıma girdim sayılır ama karamsar degilmi bir tüp bir aşılama negatif ama olmayacak birşey yok
belki yıllar öncede bu bebek olayına girişsen bu seferde maddiyat olacaktı belki şimdi anlıyorum ki şükür bu derdin yok o zaman yılma bir iki üç dene ya 7 sefer deneyip bebek sahibi olan var
geçen bahsettim burdan arkadaşın yengesi yeni evli 41 yaşında tüp bebek sonrası şimdi 3 aylık hamile ya ne kadar yıpratıyordu kendini toparlan ve bugünün tadını çıkar
bunlar teselli degil gerçekler

fazzer nice mutlu yıllara canım biz burda gerçek aileyiz unutma

dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnbunalrda arkandan gelsin

Var ya tek kelimeyle harikasin.... bana burada oyle bir duygu yasattin ki aglamak icin zor duruyorum.
Cok iyisin, cok tesekkur ederim...

oooo bugün senin yüzünün hep gülmesi lazım, ne moral bozukluğu yaa. iyi ki doğmuşum demelisin, annene babana seni dünyaya getirdikleri iiçin kocaman bir teşekkür et. çocuk sahibi olmak için hiç de geç bir yaş değil, ne güzel herşeyi yaşamışsın dolu dolu şimdi de Allahın izniyle çocuk duygusunu yaşıyacacaksın. hepimiz buna kalpten inanıyoruz, sende inan. iyi ki doğmuşsun, bütün istediklerinin gerçekleştiği upuzun mutlu bir ömrün olur inşallah...

diyorum ben sana sen bir süper annesin...

süper annecim 50 daha okudum ben ilave edebilirsin şekerim...

doğum günün kutlu olsun.herşeyin vakti saati vardır.allah herşeyi bir düzen içinde oluşturmuş.hayatar da öyle.doğumlar ve ölümler...zaman geçti diye üzülme.sizinki geleceği günü ezbere biliyordur.rahat ol.herkes 20li yaşlarda anne olamaz.allahın emri bu.sevin ki,tedavi için start verdin.2 yıl daha oyalanıp sonra da bebek isteyebilirdin...hayır vardır bunda da.
sevgiler...

Var ya tek kelimeyle harikasin.... bana burada oyle bir duygu yasattin ki aglamak icin zor duruyorum.
Cok iyisin, cok tesekkur ederim...
Canım benim diliyorum ki hep mutluluk gözyaşları dök bugünden sonra.Bugünü milad yap kendine.Lütfen olumsuz düşünceleri at kafandan bir dahaki doğum gününü bebeğinle geçireceksin varmı bundan daha güzel bir mutluluk.Duygularımız karşılıklı canım.İYİKİ DOĞDUN.geleceğin GÜZEL ANNESİ

diyorum ben sana sen bir süper annesin...

süper annecim 50 daha okudum ben ilave edebilirsin şekerim...
Allah kabul etsin canım.

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:200-okundu
damraaa:100-okunuyor
ewest:100-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

nasılsınız arkadaşlar.nasıl geçiyor gününüz benimde canımı sıkan olaylar oluyor ama herşeye rağmen pozitif bakıyorum geleceğe.

nasılsınız arkadaşlar.nasıl geçiyor gününüz benimde canımı sıkan olaylar oluyor ama herşeye rağmen pozitif bakıyorum geleceğe.

Süper annecim ben zor bir gün geçiriyorum, ay sonları benim için hep sıkıntılı ve zor geçmiştir. birde bugün başım ağrıyor ki sorma, sabahtan beri de hapşırıp duruyorum, dokundu bahar bana galiba zaten şair bile demiş beni bu güzel havalar mahvetti diye :2::2:

pek bir alıştım ben bu isme
canım ne işi yapıyordun sen muhasebecimisin yoksa ay sonu deyince:44:
bahar nezlesi çok kötü hapşırmakta öyle.çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…