günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum .[/QUOTE
senin de günün aydınlık olsun süper annecim...
senin de günün aydınlık olsun süper annecim...
Merhaba arkadslar,
Ben bugun cok kotuyum ve beni sizden baska kimsenin anlamayacagini biliyorum. Bugun benim dogum gunum ama hayatimda gecirdigim belki de en kotu dogum gunu. Yani icim cok kotu. Ben burada bakiyorum cok genc yasta bebek isteyip deneyip basaramayinca tup bebege gecen arkadaslar var. Ben ancak son 1,5 senedir bebek dusunebildim. Aslinda 25 yasımda evlendim ama iste once araya esimin askere gitmesi girdi yok yuksek lisansti misansti derken o askere 27 yasinda gitti ( biz ayni yastayiz) sonra o geldi bu sefer hem biraz evliligimiz otursun hem de maddi olarak biraz rahatlayalim derken bi de ustune ben doktoraya basladim. Iste bu sefer de yok yeterliligi vereyip yok bu su derken ys geldi 33'e. Pisman misin derseniz bunlari yaptigim icin degilim ama bunlarin arasina bebek isinide sıkıstırabilirdim. Yani bence abarttim. Herseyin mukemmel olmasini isterken elimde patladi. Simdi temmuz ayini iple cekiyorum ama olacak mi olmayacak mi bilmiyorum. Yani icim gercekten de cok kotu, sabahtan beri is yerinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyorum. Eskiden yani biz cocukken dogum gunleri ne guzeldi ama simdi bugun bana cok koydu. Bu arada yok yaslaniyorum falan filan diye kesinlikle uzulmuyorum. Ben sadece anne olmayi cok isterim ve hatta aslinda bana cocukken ne olmayi istersin diye soranlara anne derdim. Yani belki de hayatimda istedigim en fazla sey. Ama tabii zaman ilerledikce sans azaliyor hem de daha genc bir annenin enerjine sahip olamayip yavruma yetememeyecegimden cok korkuyorum.
Neyse kizlar, umarim sizlerin icini karartmamimisimdir ben sadece duygularimi paylasmak istedim.
fazzergcim canım benim yaşın hiçde öyle annelik için geç kalmış bir yaş değil canım.Lütfen bunları düşünüpte kendini üzme.neden olmayacakmış.Hiç spermi yok siz bebeği kafanızdan atın siizn bebeğiniz olmaz denilen yüzlerce arkadaş doğal yoldan bebek sahibi oluyor.Okumuyormuyuz burada.Ki bizim imkanlarımız var tedavi olma imkanı.neden olmayacakmış.Lütfen bu olumsuz düşünceleri at kafandan.
biz bugünün tadını çıkaralım.
bu balonlar senin için havalanıyor canım
masraftan kaçınmadık havai fişekler bile getirttik sadece senin için
palyaçomuz bile var
buda pastan ve danseden biz
Buda gönülden temennimiz;Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sevdiklerinle ve çok beklediğin yavrularınla geçireceğin nice nice mutlu senelere.iyiki doğdun
fazzer nice mutlu yıllaracanım biz burda gerçek aileyiz unutma
dogum günün kutlu olsunnnnnnnnn bunalrda arkandan gelsin
Merhaba arkadslar,
Ben bugun cok kotuyum ve beni sizden baska kimsenin anlamayacagini biliyorum. Bugun benim dogum gunum ama hayatimda gecirdigim belki de en kotu dogum gunu. Yani icim cok kotu. Ben burada bakiyorum cok genc yasta bebek isteyip deneyip basaramayinca tup bebege gecen arkadaslar var. Ben ancak son 1,5 senedir bebek dusunebildim. Aslinda 25 yasımda evlendim ama iste once araya esimin askere gitmesi girdi yok yuksek lisansti misansti derken o askere 27 yasinda gitti ( biz ayni yastayiz) sonra o geldi bu sefer hem biraz evliligimiz otursun hem de maddi olarak biraz rahatlayalim derken bi de ustune ben doktoraya basladim. Iste bu sefer de yok yeterliligi vereyip yok bu su derken ys geldi 33'e. Pisman misin derseniz bunlari yaptigim icin degilim ama bunlarin arasina bebek isinide sıkıstırabilirdim. Yani bence abarttim. Herseyin mukemmel olmasini isterken elimde patladi. Simdi temmuz ayini iple cekiyorum ama olacak mi olmayacak mi bilmiyorum. Yani icim gercekten de cok kotu, sabahtan beri is yerinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyorum. Eskiden yani biz cocukken dogum gunleri ne guzeldi ama simdi bugun bana cok koydu. Bu arada yok yaslaniyorum falan filan diye kesinlikle uzulmuyorum. Ben sadece anne olmayi cok isterim ve hatta aslinda bana cocukken ne olmayi istersin diye soranlara anne derdim. Yani belki de hayatimda istedigim en fazla sey. Ama tabii zaman ilerledikce sans azaliyor hem de daha genc bir annenin enerjine sahip olamayip yavruma yetememeyecegimden cok korkuyorum.
Neyse kizlar, umarim sizlerin icini karartmamimisimdir ben sadece duygularimi paylasmak istedim.
fazzergcim canım benim yaşın hiçde öyle annelik için geç kalmış bir yaş değil canım.Lütfen bunları düşünüpte kendini üzme.neden olmayacakmış.Hiç spermi yok siz bebeği kafanızdan atın siizn bebeğiniz olmaz denilen yüzlerce arkadaş doğal yoldan bebek sahibi oluyor.Okumuyormuyuz burada.Ki bizim imkanlarımız var tedavi olma imkanı.neden olmayacakmış.Lütfen bu olumsuz düşünceleri at kafandan.
biz bugünün tadını çıkaralım.
bu balonlar senin için havalanıyor canım
masraftan kaçınmadık havai fişekler bile getirttik sadece senin için
palyaçomuz bile var
buda pastan ve danseden biz
Buda gönülden temennimiz;Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sevdiklerinle ve çok beklediğin yavrularınla geçireceğin nice nice mutlu senelere.iyiki doğdun
Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:200-okundu
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:400
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Canım benim diliyorum ki hep mutluluk gözyaşları dök bugünden sonra.Bugünü milad yap kendine.Lütfen olumsuz düşünceleri at kafandan bir dahaki doğum gününü bebeğinle geçireceksin varmı bundan daha güzel bir mutluluk.Duygularımız karşılıklı canım.İYİKİ DOĞDUN.geleceğin GÜZEL ANNESİVar ya tek kelimeyle harikasin.... bana burada oyle bir duygu yasattin ki aglamak icin zor duruyorum.
Cok iyisin, cok tesekkur ederim...
diyorum ben sana sen bir süper annesin...
Allah kabul etsin canım.süper annecim 50 daha okudum ben ilave edebilirsin şekerim...
nasılsınız arkadaşlar.nasıl geçiyor gününüz benimde canımı sıkan olaylar oluyor ama herşeye rağmen pozitif bakıyorum geleceğe.
pek bir alıştım ben bu ismeSüper annecim ben zor bir gün geçiriyorum, ay sonları benim için hep sıkıntılı ve zor geçmiştir. birde bugün başım ağrıyor ki sorma, sabahtan beri de hapşırıp duruyorum, dokundu bahar bana galiba zaten şair bile demiş beni bu güzel havalar mahvetti diye :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?