evet canım aynı zamanda vericez müjdeleri...ne diyor şarkıda
KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAKKK....
gelicekk gelicek annesi az kaldı merak etmeee
ohh be böle pozitif olun içime neşe geldi vallaaa...eşim gelsinde karşılıklı oynayalım bi
adam dicek evde dura dura iyice kafayı yedi bu kadın
bitanesin...öptüm çok çok..canım şimdi anladım ben bizimkinide görmüyorsan yapacağın şu.
sırayla
Forum Actions-seçenekleri düzenle = orada tüm seçenekleri gözden geçir avatarı gösterme seçenei seçilidir mutlaka.onu kaldır kaydet tamamdır canım.
oldumu canım.bende öptüm tatlımbitanesin...öptüm çok çok..
reailite'cim bunlarda sana canım.seç beğen al
sende saol bitanem.daha güzelleri senin olsun inşallah.hatta tedavide hamile kal sonra doğal yoldan sürpriz yapsın sana bebeğin .sonrada 2 bebişle çok yoruluyorum diye bize naz yap.nasıl hayal amaSenden gelirde ben almazmıyım ablacım çok sağol
sende saol bitanem.daha güzelleri senin olsun inşallah.hatta tedavide hamile kal sonra doğal yoldan sürpriz yapsın sana bebeğin .sonrada 2 bebişle çok yoruluyorum diye bize naz yap.nasıl hayal ama
Allah kabul etsin canım.İYİ GECELER ARKADAŞLAR... 50 tane okudum eklersiniz. hepinizi seviyorum....
hayırla sağlıkla gelsin inş.yavruların.çilek bebişte pek bir yakışmış maaşallahİnşallah ablacım inş bundan süper başka hayalmi olurvalla şuanda benim aklıma gelmiyo
Allah kabul etsin canım.Bu arada sıradaki arkadaşa 100 ayetel kürsi yazarmısın yarın inş okumaya başlarım ablacım
Allah kabul etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?