pek bir alıştım ben bu isme
canım ne işi yapıyordun sen muhasebecimisin yoksa ay sonu deyince:44:
bahar nezlesi çok kötü hapşırmakta öyle.çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine.
benim biti arkadaşım Rabim niyetimizi kabul eylesin AMİN
Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:200-okundu
damraaa:100-okunuyor
ewest:100-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
kızlar ölüyorum karın agrısından adetim geldi gelecek aslında seviniyorum ne kadar erken gelirse o kadar iyi ama dayanamıyorum dhea içerken hiç ayrım olmuyor du ya valla zararı olmasın sürekli içerim
sag tarafım karnım çok feci evde olsam yatarım ne güzel
Merhaba arkadslar,
Ben bugun cok kotuyum ve beni sizden baska kimsenin anlamayacagini biliyorum. Bugun benim dogum gunum ama hayatimda gecirdigim belki de en kotu dogum gunu. Yani icim cok kotu. Ben burada bakiyorum cok genc yasta bebek isteyip deneyip basaramayinca tup bebege gecen arkadaslar var. Ben ancak son 1,5 senedir bebek dusunebildim. Aslinda 25 yasımda evlendim ama iste once araya esimin askere gitmesi girdi yok yuksek lisansti misansti derken o askere 27 yasinda gitti ( biz ayni yastayiz) sonra o geldi bu sefer hem biraz evliligimiz otursun hem de maddi olarak biraz rahatlayalim derken bi de ustune ben doktoraya basladim. Iste bu sefer de yok yeterliligi vereyip yok bu su derken ys geldi 33'e. Pisman misin derseniz bunlari yaptigim icin degilim ama bunlarin arasina bebek isinide sıkıstırabilirdim. Yani bence abarttim. Herseyin mukemmel olmasini isterken elimde patladi. Simdi temmuz ayini iple cekiyorum ama olacak mi olmayacak mi bilmiyorum. Yani icim gercekten de cok kotu, sabahtan beri is yerinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyorum. Eskiden yani biz cocukken dogum gunleri ne guzeldi ama simdi bugun bana cok koydu. Bu arada yok yaslaniyorum falan filan diye kesinlikle uzulmuyorum. Ben sadece anne olmayi cok isterim ve hatta aslinda bana cocukken ne olmayi istersin diye soranlara anne derdim. Yani belki de hayatimda istedigim en fazla sey. Ama tabii zaman ilerledikce sans azaliyor hem de daha genc bir annenin enerjine sahip olamayip yavruma yetememeyecegimden cok korkuyorum.
Neyse kizlar, umarim sizlerin icini karartmamimisimdir ben sadece duygularimi paylasmak istedim.
tatlım benim kırkımız karıştı benimde dün başladı hiç bu kadar sancım olmamıştı ilaç içmemem lazımmış duramam ilaçsız ben ya ne yapacağım şimdi işe gidemedim ilaç içmemek için o kadar zorlanıyorum sormayın offf çok kötü giz78 benim dayanamıyorummmm
kızlar ölüyorum karın agrısından adetim geldi gelecek aslında seviniyorum ne kadar erken gelirse o kadar iyi ama dayanamıyorum dhea içerken hiç ayrım olmuyor du ya valla zararı olmasın sürekli içerim
tatlım benim kırkımız karıştı benimde dün başladı hiç bu kadar sancım olmamıştı ilaç içmemem lazımmış duramam ilaçsız ben ya ne yapacağım şimdi işe gidemedim ilaç içmemek için o kadar zorlanıyorum sormayın offf çok kötü giz78 benim dayanamıyorummmm
Çok geçmiş olsun güzel anneler canlarım ya iştesiniz birde.Acaba ne hafifletirdi ağrınızı:44: Allahım şifa versin inş.tatlım benim kırkımız karıştı benimde dün başladı hiç bu kadar sancım olmamıştı ilaç içmemem lazımmış duramam ilaçsız ben ya ne yapacağım şimdi işe gidemedim ilaç içmemek için o kadar zorlanıyorum sormayın offf çok kötü giz78 benim dayanamıyorummmm
Fazzerg CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BAK NE GÜZEL KARİYERİNİ TAMAMLAMIŞSIN SIRA ŞİMDİ YAVRUNDA DAHA RAHAT BÜYÜTÜP DAHA FAZLA İLGİLENECEKSİN ÖYLE DÜŞÜN BİTANEM BEN 36 YAŞINDAYIM BAK BENZER SEBEPLERDEN DOLAYI BENİMDE BU ZAMANA KALDI GERÇİ BENDE SİNSİ YARATIK ÇİKOLATA KİSTİ VARMIŞ İHMAL ETTİM 2 YILDIR EVLİYİM YENİ ORTAYA ÇIKTI ÇOCUK İSTERKEN OLDURMADI KİST ŞİMDİ BENİ KIVRANDIRIYO DOKTOR AMAN İLAÇ İÇME DİYO NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM O AYRI KANAYIP DAYANILMAZ SANCI VERİYO DUA EDİN KIZLAR YOKSA HAYAT FELÇ İŞE GİDEMEDİM BUGÜN CANIM ŞANSLIYIZ BURADAYIZ BURADAKİ ARKADAŞLARIN HEPSİ SEÇİLMİŞ MORAL DEPOLAYARAK DUARLA SONUCA GİDECEĞİZ İNŞALLAH
Doğum kutlu olsun fazzerg cim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
oooo bugün senin yüzünün hep gülmesi lazım, ne moral bozukluğu yaa. iyi ki doğmuşum demelisin,annene babana seni dünyaya getirdikleri iiçin kocaman bir teşekkür et. çocuk sahibi olmak için hiç de geç bir yaş değil, ne güzel herşeyi yaşamışsın dolu dolu şimdi de Allahın izniyle çocuk duygusunu yaşıyacacaksın. hepimiz buna kalpten inanıyoruz, sende inan. iyi ki doğmuşsun, bütün istediklerinin gerçekleştiği upuzun mutlu bir ömrün olur inşallah...
doğum günün kutlu olsun.herşeyin vakti saati vardır.allah herşeyi bir düzen içinde oluşturmuş.hayatar da öyle.doğumlar ve ölümler...zaman geçti diye üzülme.sizinki geleceği günü ezbere biliyordur.rahat ol.herkes 20li yaşlarda anne olamaz.allahın emri bu.sevin ki,tedavi için start verdin.2 yıl daha oyalanıp sonra da bebek isteyebilirdin...hayır vardır bunda da.
sevgiler...
doğum günün kutlu olsun
bence üzülmemelisin 33 yaş günümüzde geç değil ayrıca hayatımızda bazı şeylerin kaderle çok alakası var o da bir bebeğin kimler tarafından ve ne zaman dünyaya geleceğidir hiç üzülme aynı yaşlarda sayılırız bende yeni hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle Allah sana da kısmet etsin üzülme sakın
doğum günün kutlu olsun
bence üzülmemelisin 33 yaş günümüzde geç değil ayrıca hayatımızda bazı şeylerin kaderle çok alakası var o da bir bebeğin kimler tarafından ve ne zaman dünyaya geleceğidir hiç üzülme aynı yaşlarda sayılırız bende yeni hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle Allah sana da kısmet etsin üzülme sakın
oooo bakıyorumda doğum günü anneside gelmişArkadaslar, kesinlikle hepiniz HARİKASINIZ... İyi ki bu siteyi ve sizleri bulmusum. Benim cok kotu gecebilecek bir gunu bir anda neselendirdiniz ( dear mother, pasta, palyaço, havai fişekler hepsi harikaydi, bu arada ellerine sağlık pastanin tadi cok guzeldi).
Veeeee KESİNLİKLE SİZLERİN SAYESİNDE içime çok guzel bir huzur doldu ve sabah uyandigimdan cok cok cok daha fazla umut doluyum, HEPİNİZ İYİ Kİ DE VARSINIZ.
Selam herkeze,
Kızlar yardımınız lazım..Eşimde sperm hareti azlığı var.Doktor aşılama önerdi.Bİraz araştırma yaptım.Sperm hareketliği azlığı olan kişilerde aşılamayla sonuc alınamıcagını direk mikroenjeksiyon denenmsi gerektiği tarzında birçok yazı okudum. Yaşayan bilen kişilerin hikayelerinden...
Aranızda MİKROENJEKSİYON yöntemi ile tüp bebek yaptıran varmı?
Sperm hareketi azlığı için AŞILAMA şansı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve mikroenjeksiyon fiyatları nedir.
Adamın biri 5.kattan düşmüş.Etrafına toplanan kişiler dokkktorrr diye bağırırken adam, doktorrr diye bağırmayın der..Bana 5.kattan düşen birini bulun der.. Halimden o anlar..misaliii
Cevaplarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?