2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ölüyorum karın agrısından adetim geldi gelecek aslında seviniyorum ne kadar erken gelirse o kadar iyi ama dayanamıyorum dhea içerken hiç ayrım olmuyor du ya valla zararı olmasın sürekli içerim
sag tarafım karnım çok feci evde olsam yatarım ne güzel

pek bir alıştım ben bu isme
canım ne işi yapıyordun sen muhasebecimisin yoksa ay sonu deyince:44:
bahar nezlesi çok kötü hapşırmakta öyle.çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine.

sağol canım benim. ben bir kaç grup firmasının finansmanına bakıyorum. muhasebenin bir bölümü diyebiliriz..

benim biti arkadaşım Rabim niyetimizi kabul eylesin AMİN

tatlım benim kırkımız karıştı benimde dün başladı hiç bu kadar sancım olmamıştı ilaç içmemem lazımmış duramam ilaçsız ben ya ne yapacağım şimdi işe gidemedim ilaç içmemek için o kadar zorlanıyorum sormayın offf çok kötü giz78 benim dayanamıyorummmm

Fazzerg CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BAK NE GÜZEL KARİYERİNİ TAMAMLAMIŞSIN SIRA ŞİMDİ YAVRUNDA DAHA RAHAT BÜYÜTÜP DAHA FAZLA İLGİLENECEKSİN ÖYLE DÜŞÜN BİTANEM BEN 36 YAŞINDAYIM BAK BENZER SEBEPLERDEN DOLAYI BENİMDE BU ZAMANA KALDI GERÇİ BENDE SİNSİ YARATIK ÇİKOLATA KİSTİ VARMIŞ İHMAL ETTİM 2 YILDIR EVLİYİM YENİ ORTAYA ÇIKTI ÇOCUK İSTERKEN OLDURMADI KİST ŞİMDİ BENİ KIVRANDIRIYO DOKTOR AMAN İLAÇ İÇME DİYO NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM O AYRI KANAYIP DAYANILMAZ SANCI VERİYO DUA EDİN KIZLAR YOKSA HAYAT FELÇ İŞE GİDEMEDİM BUGÜN CANIM ŞANSLIYIZ BURADAYIZ BURADAKİ ARKADAŞLARIN HEPSİ SEÇİLMİŞ MORAL DEPOLAYARAK DUARLA SONUCA GİDECEĞİZ İNŞALLAH

doğum günün kutlu olsun
bence üzülmemelisin 33 yaş günümüzde geç değil ayrıca hayatımızda bazı şeylerin kaderle çok alakası var o da bir bebeğin kimler tarafından ve ne zaman dünyaya geleceğidir hiç üzülme aynı yaşlarda sayılırız bende yeni hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle Allah sana da kısmet etsin üzülme sakın

benimde çok sancılı olur adetim ben dayandım ilaç içmedim kızlar sizde dayanabileceğiniz kadar dayanın

kızlar dayanın tam tedavi öncesi içmeyin ilaç, sıcak bir banyo yapın, yatıp dinlenin .geçmiş olsun ikinize de...

Çok geçmiş olsun güzel anneler canlarım ya iştesiniz birde.Acaba ne hafifletirdi ağrınızı:44: Allahım şifa versin inş.

Canim hem guzel niyetlerin hem de dogum gunumu kutladigin icin cok tesekkur ederim. Bence sende moralini bozma benim is yerinde bir arkadasimin cikolata kisti vardi, ilk tup bebek denemesinde hemen hamlie kaldi. Masallah oglu simdi 3 yasinda .

Cok tesekkur ederim canim yaaa varya super moral vermissin. Allah hepimize bol gulucuklu, nice mutlu seneler versin....

cok tesekkur ederim arakdasim, harikasin.

Cok tesekkur ederim canim.

Cok tesekkur ederim canim.

Selam herkeze,

Kızlar yardımınız lazım..Eşimde sperm hareti azlığı var.Doktor aşılama önerdi.Bİraz araştırma yaptım.Sperm hareketliği azlığı olan kişilerde aşılamayla sonuc alınamıcagını direk mikroenjeksiyon denenmsi gerektiği tarzında birçok yazı okudum. Yaşayan bilen kişilerin hikayelerinden...

Aranızda MİKROENJEKSİYON yöntemi ile tüp bebek yaptıran varmı?

Sperm hareketi azlığı için AŞILAMA şansı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve mikroenjeksiyon fiyatları nedir.

Adamın biri 5.kattan düşmüş.Etrafına toplanan kişiler dokkktorrr diye bağırırken adam, doktorrr diye bağırmayın der..Bana 5.kattan düşen birini bulun der.. Halimden o anlar..misaliii

Cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaslar, kesinlikle hepiniz HARİKASINIZ... İyi ki bu siteyi ve sizleri bulmusum. Benim cok kotu gecebilecek bir gunu bir anda neselendirdiniz ( dear mother, pasta, palyaço, havai fişekler hepsi harikaydi, bu arada ellerine sağlık pastanin tadi cok guzeldi).

Veeeee KESİNLİKLE SİZLERİN SAYESİNDE içime çok guzel bir huzur doldu ve sabah uyandigimdan cok cok cok daha fazla umut doluyum, HEPİNİZ İYİ Kİ DE VARSINIZ.

oooo bakıyorumda doğum günü anneside gelmiş
pastayı beğendiğine sevindim.sen mutlu ol diye hiç bir masraftan kaçınmadım ama şükür ki değdi .hep böyle ol tamamı canım.ikinci şenlikte pozitif sonucu alınca olacak inş.

canım bize sperm sonucunu yazarmısın aynı sorunu yaşayan biri olarak uzman oldum canım önce sen spermiypgram değerlerini yaz mikro fiyatlarını falanda konuşuruz.

Selam herkeze

Kızlar yardımınız lazım..Eşimde sperm hareti azlığı var.doktor aşılama önerdi.Bİraz araştırma yaptım.Sperm hareketliği azlığı olan kişilerde aşılamayla sonuc alınamıcagını direk mikroenjeksiyon denenmsi gerektiği tarzında birçok yazı okudum. Yaşayan bilen kişilerin hikayelerinden...

Aranızda MİKROENJEKSİYON yöntemi ile tüp bebek yaptıran varmı?

Sperm hareketi azlığı için AŞILAMA şansı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve mikroenjeksiyon fiyatları nedir.

Adamın biri 5.kattan düşmüş.Etrafına toplanan kişiler dokkktorrr diye bağırırken adam, doktorrr diye bağırmayın der..Bana 5.kattan düşen birini bulun der.. Halimden o anlar..misaliii

Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…