nemecim canım sohbetlere gelmiyorsun anlat bakim hele nasılsın ne gelişmeler var.ne durumdasın.Allah kabul etsin.İYİ GECELER... 50 tane okudum eklersiniz ...
nemecim canım sohbetlere gelmiyorsun anlat bakim hele nasılsın ne gelişmeler var.ne durumdasın.Allah kabul etsin.
[/Q
aminnn... inşallah. ne yapayım işte 2 haftadan az kaldı. ne hissettiğimi bilmiyorum. sizleri takip etmeye çalışıyorum. bu arada süt içmekle ilgili bir şeyler yazmışsınız. ben günde 2 bardak süt içiyorum, belki de daha fazla bırakmalı mıyım?
cnm ben de 100 tane alıyorum,okundu yazabilirsin.Ben de dün lucrine başladım.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
aminnn... inşallah. ne yapayım işte 2 haftadan az kaldı. ne hissettiğimi bilmiyorum. sizleri takip etmeye çalışıyorum. bu arada süt içmekle ilgili bir şeyler yazmışsınız. ben günde 2 bardak süt içiyorum, belki de daha fazla bırakmalı mıyım?
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
neme aynı merkezde başlıcaz inşallah senin tedavin ne zamandı?
hoşgeldin cnm.bilmiyorum ki thesecret rahimde sarkma yapıyormuş dedi süt.slm kızlar ben geldim yine artık burdayım bitti işlerim.
süt bende çok içiyorum ya ne olmuş süte anlayamadım.bide yumurta toplama işleminden sonrada kahvaltıda süt verdiler ama bana.
slm kızlar ben geldim yine artık burdayım bitti işlerim.
süt bende çok içiyorum ya ne olmuş süte anlayamadım.bide yumurta toplama işleminden sonrada kahvaltıda süt verdiler ama bana.
bu arada kızlar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. daha eşimde herhangi bir sorun olduğunu bilmeden önce , ilk bebek yapmaya karar verdiğimizde o ay dayımın kızı hamile kaldı. şu an bebeği 5-6 aylık... ondan 3-4 ay sonra ben hamile olduğumu sanıyordum. yani o ay çok şüphelenmiştim. sanki her şey hamile olduğumu söylüyordu. başımın bile döndüğünü hissediyordum... tabi sonuç yine hüsran. sen o ay iş yerimdeki arkadaşım hamile kalmaz mı? hem de düşünmüyorlardı. gözümün önünde karnı kocaman oldu. ağustosta doğuracak... hıııı bir de aynı ay görümcem de hamile kaldı. o da ağustosta doğuracak. neyse bu iş yerimdeki arkadaşım erkek erkek diye tutturdu... ille eşi de öyle "erkek olmazsa gözüme görünme" tarzında bir şeyler söyleyip duruyordu. tabi ben için için kızıyorum allah vermiş bir de cinsiyet beğenmiyorlar diye... anaaaa bi de baktık erkek. onlar için çok sevindim tabi. çok temiz kalpli insanlar. neyse allah bize de nasip etsin. iyi ki varsınız siz...
benim 10 haziran gibi kısmetse. sen başlamışsın galiba. hayırlısı olsun acıbadem sayfasını da takip ediyorum. 2 hamile haberi vardı taze.. çok sevindim.
benim 10 haziran gibi kısmetse. sen başlamışsın galiba. hayırlısı olsun acıbadem sayfasını da takip ediyorum. 2 hamile haberi vardı taze.. çok sevindim.
Canım RABBİM analı babalı büyütsün fakat ille erkek olsun dediler erkek oldu.bu şekilde RABBİM onları imtihan ediyor fakat tutumları çok yanlış kalpleri temiz mi Allah bilir fakat ben Allah affetsin diyorum.RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş.Sanada nasip olsun canım.çevrende bu kadar hamile varken düşünmemek çok zor ama az kaldı sende hamile kalacağın için onlar doğurmadan problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?