2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okundu
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor
yabangülü18:200-okundu
dearmother:100-okunuyor
careful:100-okundu
neme:50-okundu

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

canım ben ilk defa duyuyorum bende içiyorum belki transfer sonrası içmem böyle bir şey varsa ama şimdi için bişey diyemem canım sana.dr.una sor istersen.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim yine artık burdayım bitti işlerim.
süt bende çok içiyorum ya ne olmuş süte anlayamadım.bide yumurta toplama işleminden sonrada kahvaltıda süt verdiler ama bana.

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

guzelsoy nasılsın cnm ya bi türlü denk gelemedik senle burda.anca yakaladım seni.hoşgeldin

bu arada kızlar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. daha eşimde herhangi bir sorun olduğunu bilmeden önce , ilk bebek yapmaya karar verdiğimizde o ay dayımın kızı hamile kaldı. şu an bebeği 5-6 aylık... ondan 3-4 ay sonra ben hamile olduğumu sanıyordum. yani o ay çok şüphelenmiştim. sanki her şey hamile olduğumu söylüyordu. başımın bile döndüğünü hissediyordum... tabi sonuç yine hüsran. sen o ay iş yerimdeki arkadaşım hamile kalmaz mı? hem de düşünmüyorlardı. gözümün önünde karnı kocaman oldu. ağustosta doğuracak... hıııı bir de aynı ay görümcem de hamile kaldı. o da ağustosta doğuracak. neyse bu iş yerimdeki arkadaşım erkek erkek diye tutturdu... ille eşi de öyle "erkek olmazsa gözüme görünme" tarzında bir şeyler söyleyip duruyordu. tabi ben için için kızıyorum allah vermiş bir de cinsiyet beğenmiyorlar diye... anaaaa bi de baktık erkek. onlar için çok sevindim tabi. çok temiz kalpli insanlar. neyse allah bize de nasip etsin. iyi ki varsınız siz...

geçen sayfalarda ananas ve sütün rahim duvarını gevşettiğini düşük riskini arttırdığı yazmıştı bir arkadaş da ondan merak ettim. uzun bir liste vardı ya orada da protein tüketin diyordu. herhalde bir zararı yoktur.

ananası tedavi öncesi çok yemiştim ama transfer sonrası 2 tane anca yedim.ama ananası nette araştırdıgımda baya faydası var.bide şahin beyin hastalarından bi arkadaşım ananas suyu içmiş transferden sonra hep bilmiyorum ki ne yapsak?

slm kızlar ben geldim yine artık burdayım bitti işlerim.
süt bende çok içiyorum ya ne olmuş süte anlayamadım.bide yumurta toplama işleminden sonrada kahvaltıda süt verdiler ama bana.

slm ececim hosgeldin sut iyimi kotumu bende anlamadim simdi

Canım RABBİM analı babalı büyütsün fakat ille erkek olsun dediler erkek oldu.bu şekilde RABBİM onları imtihan ediyor fakat tutumları çok yanlış kalpleri temiz mi Allah bilir fakat ben Allah affetsin diyorum.RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş.Sanada nasip olsun canım.çevrende bu kadar hamile varken düşünmemek çok zor ama az kaldı sende hamile kalacağın için onlar doğurmadan problem yok

benim 10 haziran gibi kısmetse. sen başlamışsın galiba. hayırlısı olsun acıbadem sayfasını da takip ediyorum. 2 hamile haberi vardı taze.. çok sevindim.

yok cnm başlamadım ben daha. bu benim 2. denemem olucak 7 ay önce ilk denememi yaptırmıştım ben.şimdi 15 haziran gibi başlıcam. bende okuyorum diğer topiği çok sevindim.şahin beyde çok iyi inşallah bizde mutlu haberler veririz.

benim 10 haziran gibi kısmetse. sen başlamışsın galiba. hayırlısı olsun acıbadem sayfasını da takip ediyorum. 2 hamile haberi vardı taze.. çok sevindim.

bende acibadem de hadi once guzel haberleri siz alin ben temmuz sonu gibi insallah hayirli haberide agustosta alirim

yaaa inşallaaaahhhh.... ne güzel söylüyorsun. sanki kimsenin ilk denemede olmuyor. senelerce bekliyor herkes. gerçi bizim de 1 sene oldu, geçti bile... o yüzden bu yola baş koyduk sonuna kadar giderim diyorum ama ilkinde olacak diye de ümitlenmiyorum. tabi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…