2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

amiiiinnnn

slm ececim hosgeldin sut iyimi kotumu bende anlamadim simdi

süt ürünleri ve meyveler vücuttaki nikotini ve zararlı maddeleri attırıyo diye sürekli süt ürünleri meyve ve kuru yemiş kuru kayısı,üzüm,fındık,fıstık,badem,vs şeyler tüketip duruyorum bende ya ceviz diğer topiklerdede transfer öncesi hep yiyin diyorlar.çay,kahve,asitli,vssssssssss herşey yasak zaten süttemi yasak su içilem biz en iyisi.

afedersin biriyle karıştırdım herhalde. yakınmışız... hadi bakalım hayırlısı....

saglikli olsun hayirli olsun insan baska daha ne isteyebilirki kiz erkek farketmez cok dogru soylemissin dearmothercim

aaa lütfen hiç olur mu öyle şey.ilkinde tutacak tabiki yeterki içine sinen yer doğru dr.olsun.Bunlarda değil aslında RABBİM ol desinn.

saglikli olsun hayirli olsun insan baska daha ne isteyebilirki kiz erkek farketmez cok dogru soylemissin dearmothercim

ben de en başta çok kızmıştım onlara. sonra erkek olduğunu duyunca demek ki temiz kalpliler allah istediklerini verdi diye düşündüm. neyse adı da mehmet olacak. eşi yanımızda hep "Mehmet ne yapıyor? tekmeliyor mu?" diye sorup duruyor... insan için için üzülüyor tabi. bi içi buruluyor

biliyorum canim ya bilmezmiyim bende 6 yillik evliyim benden sonra evlenenlerin cocuklari oldu
gerci biz 4 sene istemedik ama simdide olmayinca gelde anlat millete 6 yildir niye cocuk yok hala
diye

biliyorum canim ya bilmezmiyim bende 6 yillik evliyim benden sonra evlenenlerin cocuklari oldu
gerci biz 4 sene istemedik ama simdide olmayinca gelde anlat millete 6 yildir niye cocuk yok hala
diye

biz de 1 buçuk sene sonra karar verdik. bundan 6 ay sonra problem olduğunu anladık. bir de problemi öğrendikten 4 ay sonra tedaviye başlayabiliyoruz. eşim il dışına gitti, haziranda gelecek işte. hele de bu çok zordu ama allahın izniyle geçti. insanın eli kolu bağlı yalnız başına beklemesi... ama şükür bitti ... bir buçuk hafta sonra eşim geliyor.

Ben çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum kızlar ( Bu arada avatarlarınız harikaaaa çoooookk kıskandım Nerden buluyorsunuz bunları allah aşkınaaaaa banada söleyin :))

sanırım bursada en iyisi bu. ön görüşmede de bizi tatmin etti. bakalım hayırlısı...

benide kendi jinekologum gönderdi cnm şahin beye.hep güler yüzlü adam çokta ilğileniyo .hepimizin hakkında allah hayırlısını versin cnm .emeklerimizi boşa çıkartmasın

Ben çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum kızlar ( Bu arada avatarlarınız harikaaaa çoooookk kıskandım Nerden buluyorsunuz bunları allah aşkınaaaaa banada söleyin :))

turtimm geçen sayfalarda link var dearmother çokta güzel anlatmıştı.bi bak istersen link atamıyorum ki ben buraya

burdayım fıstığım geldim bu kezde ananasla süt çıktı kız bunlar yararlımı zararlımı şimdi anlamaya çalışıyorumkaş yapalım derken göz çıkarmayalım

ne yararlı ne zararlı bizmi çok dikkat ediyoz dikkat etmesek ne bulsak yesekmi? şahin beye sorarız artık ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…