yok cnm başlamadım ben daha. bu benim 2. denemem olucak 7 ay önce ilk denememi yaptırmıştım ben.şimdi 15 haziran gibi başlıcam. bende okuyorum diğer topiği çok sevindim.şahin beyde çok iyi inşallah bizde mutlu haberler veririz.
slm ececim hosgeldin sut iyimi kotumu bende anlamadim simdi
yok cnm başlamadım ben daha. bu benim 2. denemem olucak 7 ay önce ilk denememi yaptırmıştım ben.şimdi 15 haziran gibi başlıcam. bende okuyorum diğer topiği çok sevindim.şahin beyde çok iyi inşallah bizde mutlu haberler veririz.
Canım RABBİM analı babalı büyütsün fakat ille erkek olsun dediler erkek oldu.bu şekilde RABBİM onları imtihan ediyor fakat tutumları çok yanlış kalpleri temiz mi Allah bilir fakat ben Allah affetsin diyorum.RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş.Sanada nasip olsun canım.çevrende bu kadar hamile varken düşünmemek çok zor ama az kaldı sende hamile kalacağın için onlar doğurmadan problem yok
bende acibadem dehadi once guzel haberleri siz alin ben temmuz sonu gibi insallah hayirli haberide agustosta alirim
bende acibadem dehadi once guzel haberleri siz alin ben temmuz sonu gibi insallah hayirli haberide agustosta alirim
aaa lütfen hiç olur mu öyle şey.ilkinde tutacak tabiki yeterki içine sinen yer doğru dr.olsun.Bunlarda değil aslında RABBİM ol desinn.yaaa inşallaaaahhhh.... ne güzel söylüyorsun. sanki kimsenin ilk denemede olmuyor. senelerce bekliyor herkes. gerçi bizim de 1 sene oldu, geçti bile... o yüzden bu yola baş koyduk sonuna kadar giderim diyorum ama ilkinde olacak diye de ümitlenmiyorum. tabi hayırlısı...
saglikli olsun hayirli olsun insan baska daha ne isteyebilirki kiz erkek farketmez cok dogru soylemissin dearmothercim
aaa lütfen hiç olur mu öyle şey.ilkinde tutacak tabiki yeterki içine sinen yer doğru dr.olsun.Bunlarda değil aslında RABBİM ol desinn.
ben de en başta çok kızmıştım onlara. sonra erkek olduğunu duyunca demek ki temiz kalpliler allah istediklerini verdi diye düşündüm. neyse adı da mehmet olacak. eşi yanımızda hep "Mehmet ne yapıyor? tekmeliyor mu?" diye sorup duruyor... insan için için üzülüyor tabi. bi içi buruluyor
biliyorum canim ya bilmezmiyim bende 6 yillik evliyim benden sonra evlenenlerin cocuklari oldu
gerci biz 4 sene istemedik ama simdide olmayinca gelde anlat millete 6 yildir niye cocuk yok hala
diye
sanırım bursada en iyisi bu. ön görüşmede de bizi tatmin etti. bakalım hayırlısı...
Ben çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum kızlar( Bu arada avatarlarınız harikaaaa çoooookk kıskandım Nerden buluyorsunuz bunları allah aşkınaaaaa banada söleyin :))
Ben çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum kızlar( Bu arada avatarlarınız harikaaaa çoooookk kıskandım Nerden buluyorsunuz bunları allah aşkınaaaaa banada söleyin :))
guzelsoy nasılsın cnm ya bi türlü denk gelemedik senle burda.anca yakaladım seni.hoşgeldin
burdayım fıstığım geldim bu kezde ananasla süt çıktı kız bunlar yararlımı zararlımı şimdi anlamaya çalışıyorumkaş yapalım derken göz çıkarmayalım
burdayım fıstığım geldim bu kezde ananasla süt çıktı kız bunlar yararlımı zararlımı şimdi anlamaya çalışıyorumkaş yapalım derken göz çıkarmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?