arkadaşlar iyi geceler,şu an burda mısınız bilmiyorum ama ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam hem heyecanlıyım hem de tecrübesiz ve ne yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum da.Ben hipotiroit hastasıyım ayrıca faktör V leiden heterezigot ve mthfr A1298C heterezigot genetik mutasyonum var,aranızda benim gibi olup da tüp bebekle sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var mı acaba?Doktorum taşlı topraklı zor bi yola başlıyoruz dedi,yaşım da 39 oldu mayıs itibariyle artık,haklarım dayok,ne yaşayacağım ne yapacağım bilmiyorum umuda ve duanıza ihtiyacım var.Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ltfnn,buna çok ihtiyacım var!!!
burdayım fıstığım geldim bu kezde ananasla süt çıktı kız bunlar yararlımı zararlımı şimdi anlamaya çalışıyorumkaş yapalım derken göz çıkarmayalım
sütün zararlı olcağını hiç tahmin etmemiştim ama ananasın yumurtalar toplandıktan sonra başlanıp transfer snrası 4-5 gün tüketilmesi gerektiğini duymuştum bu dönemde yersen bebişin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ama sonrasında düşüğe neden oluyor diye duymuştum doğru yanlış. ya kızlar bu kadar takmayın kafanıza doktor yönlendirir zaten embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için birsürü ilaç veriyorlar dengeli beslenmek yeterli olur bence.
cnm ben 2 günde 1 ltreden fazla süt tüketiyorum.hep süt tatlıları.vediğim peyniri yoğurtuda hiç saymıyorum.demir eksikliği yaptıgını duymuştum ama düşük.alışkanlık bendekide.gerçi dediğin gibi bir sürüde ilaç vderiyolar.biraz azaltalım bari .
arkadaşlar iyi geceler,şu an burda mısınız bilmiyorum ama ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam hem heyecanlıyım hem de tecrübesiz ve ne yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum da.Ben hipotiroit hastasıyım ayrıca faktör V leiden heterezigot ve mthfr A1298C heterezigot genetik mutasyonum var,aranızda benim gibi olup da tüp bebekle sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var mı acaba?Doktorum taşlı topraklı zor bi yola başlıyoruz dedi,yaşım da 39 oldu mayıs itibariyle artık,haklarım dayok,ne yaşayacağım ne yapacağım bilmiyorum umuda ve duanıza ihtiyacım var.Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ltfnn,buna çok ihtiyacım var!!!
Kızlar merhaba nasılsınız? Dün hastanede çok aksilikler oldu raporum çıkmıyor, benim 2 sene özel bankada çalıştığımı devlet kabul etmiyor, öyle oluncada günüm yetmiyor.. İğnelerin farkını ödemiştik oda rapor çıkmayınca tamamını ödemek zorunda kaldık.. Çok aksilikler oldu valla, rabbim devamında hayırlar nasip etsin.. Aşırı baş ağrım var kafamı yastıktan kaldıramadım.. Gonal-f kullanıyorum şuanda 187.5 ile başladık dün 300e çıkardı doktor.. Sıradaki arkadaşımız kim? Bende ayetel kürsiye başlıcam bugünnn 50 tane alıyım önce 100e tamamlarsam yazarım kızlar olur mu?
hosbuldum canim biraz halsizlik ve yorgunluk var okadar oda haptan sanirim baska iyim sen nasilsin...?????
Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok hamile olan varmı en son konustugumuzda pazar günü beta hcg yaptırdım degerim 109 cıkmıştı dün dr. randvum vardı ultrasonla baktı rahim duvarın ii dedi o kadar birde beta hcg yaptırdım 143 olmuş suan kasıklarda agrı lekelenme var aradım off yaa diyor cumayı bekleyelim diyor deger yükselirse bakalım Allahımdan umut kesilmez yapacak birşey tok dua ediyorum bol bol sizleride haberdar ederim......
boğazım ağrıyor cnm onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ne var ne yok
günaydın arkadaşlar...
ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:
günaydın arkadaşlar...
ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?