2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar iyi geceler,şu an burda mısınız bilmiyorum ama ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam hem heyecanlıyım hem de tecrübesiz ve ne yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum da.Ben hipotiroit hastasıyım ayrıca faktör V leiden heterezigot ve mthfr A1298C heterezigot genetik mutasyonum var,aranızda benim gibi olup da tüp bebekle sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var mı acaba?Doktorum taşlı topraklı zor bi yola başlıyoruz dedi,yaşım da 39 oldu mayıs itibariyle artık,haklarım dayok,ne yaşayacağım ne yapacağım bilmiyorum umuda ve duanıza ihtiyacım var.Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ltfnn,buna çok ihtiyacım var!!!

cnm ilk önce hoşğeldin aramıza. yazdıgın terimlere yabancıyım bende .pek bi bilğim yok.ama buradaki arkadaşların belki biliyodur.hangi şehirdensin?

burdayım fıstığım geldim bu kezde ananasla süt çıktı kız bunlar yararlımı zararlımı şimdi anlamaya çalışıyorumkaş yapalım derken göz çıkarmayalım

sütün zararlı olcağını hiç tahmin etmemiştim ama ananasın yumurtalar toplandıktan sonra başlanıp transfer snrası 4-5 gün tüketilmesi gerektiğini duymuştum bu dönemde yersen bebişin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ama sonrasında düşüğe neden oluyor diye duymuştum doğru yanlış. ya kızlar bu kadar takmayın kafanıza doktor yönlendirir zaten embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için birsürü ilaç veriyorlar dengeli beslenmek yeterli olur bence.

cnm ben 2 günde 1 ltreden fazla süt tüketiyorum.hep süt tatlıları.vediğim peyniri yoğurtuda hiç saymıyorum.demir eksikliği yaptıgını duymuştum ama düşük.alışkanlık bendekide.gerçi dediğin gibi bir sürüde ilaç vderiyolar.biraz azaltalım bari .

kızlar bende kaçayım yavaş yavaş yarın erken kalkcam.hepinize iyi geceler. guzelsoy cnm yarın görüşürüz bekliyorum.

cilde çok iyi diye biliyorum bir ara sigaranın etkilerini azaltabilmek için bende baya bir içmiştim ama o dönem çok kilo verdim yoksa normalde sütü sevmem pek.. biraz oluruna bırakmak lazım en garantisi doktora sorulmalı nelerin iyi geldiği herkes farklı birşey söylüyor hepsinimi yiyelim. kaş yaparken göz çıkarmamak lazım.. mesela bitkisel çaylar vesaire içilmemesi gerekiyor diye biliyorum çünkü bazıları hormonları farklı çalıştırıyor. en garantisi sorarım doktoruma kafamda soru işareti kalmaz..

selam canım hoşgeldin. inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun. ama bahsettiğin hastalık hakkında bilgim yok. yardımcı olmak isterdim. hangi merkezde yaptırmaya karar verdin kaç yaşındasın bahseder misin....

canım nasılsın herşey yolundadır inşallah allah yardımcın olsunnn

hosbuldum canim biraz halsizlik ve yorgunluk var okadar oda haptan sanirim baska iyim sen nasilsin...?????

canım transferin yaklaşmış hayırlı olsun hiç bir şey içn yorma kendini hiç bir şey bizim bebişlerimizden önemli değil inşallah zor günleri beraber atlatıcaz

kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün izinliydim giremedim bir günde uçmuşsunuz sıradaki arkadaşımız kimse 100 yazarmısın bana okuycan

Canim sakın canini sıkma kotu giden bisey yok ve hersey daha guzel gidecek, senni icin dua ediyorum.

günaydın arkadaşlar...

ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:

kızlar günaydınlar canlarım ya benim adet zor yollardan geçiyor herhelde kırdı geçirdi valla geldi gelecek yarın kesin gelir herhalde tam günü birde sinir yaptıki sormayın gitsin

symrna35 hg canım aramıza ben de bu konuya yabancıyım ama inş. kavuşacagız bizlerde bebeklerimize

günaydın arkadaşlar...

ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:

malesef yapıyor canım ona çok dikkat et bol bol kayısı kurusu kaynat rezene çayı iç
ben hala çekiyorum bak basur yaptı bende hala kabızım ölüyorum kuzum

sana tavsiyem transferden sonra altına ördek koyuyorlar hemen idrarrını yap kaldır eve gidinede çok ılık çok ılık duşunu al beni o mahvetti şimdi krem kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…