2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

süper anne bugün geç kaldı galiba arkadaşlar, bu dua işinde o yokken beni görevlendirdi. kendimi sorumlu hissettim birden.
bu arada günaydınlar herkese..

kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün izinliydim giremedim bir günde uçmuşsunuz sıradaki arkadaşımız kimse 100 yazarmısın bana okuycan

castamocum merhaba,

dün bir hekim arkadaşımla uzun uzun sohbet ettim. bu cd 56 zımbırtısını sordum,gerçekten bebeğin tutunmasında çok etkili dedi, düşürmek için ne yapılması gerek diye sordum, arkadaşımın eşi de kadın doğumcu ona da danışıp bana bilgi vericek seni de bilgilendiririm arkadaşım.. dört bi koldan araştırmaya devam..

fazzerg cim bugün nasılsın canım. kutlamalar bitti mi??? ben doğum günümü 1 hafta kutluyorum. kutlu doğum haftası diyorummmm

eve gidiince hemen duş almayı tavsiye ediyorlarmı canım?kayısı alıcam bugün yabenimde sinirimi bozdu.birde ben hiç olmazdım böyle..idrara sıkışık transfer olduğundanmı hmen idrar yaptırıolar...:44:

Selam.nasılsınız?

DearMother mail gelmiş az önce okudum çok mutlu oldum.

aynen kopyalıyorum hocanın mailini

Hiç endişe etmeyin. Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. 15 aylık evlilik süresi henüz erken. İsterseniz bekleyebilirsiniz ama sizdeki polikistik over nedeniyle jinekoloğunuzun da onayını almanız gerekir. Ama eşinizin sperm değerleri bakımından bir sorun olmadığını bilin.

Canım merhaba.hoşgeldin aramıza .O taşlı topraklı yollardan RABBİMİN izniyle kuş gibi uçup geçeceğiz sen hiççççç sıkma canını.bak problemler bulundu önlemleri alınacak.Herşey yolunda gidecek lütfen inan.

bu arada seni listeye ekleyeceğim canım eksik bilgilerini yazdır lütfen ve sık sık gel.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

bak gördün mü.söylemiştim ben sana.Kesinlikle bekle.İnan bana tüp bebek zor bir süreç daha erken.dr.beye cevaben şunu yazabilirsin.

dr.bey ben yumurta takibi yaptırıyorum dünde çatlatma iğnemi oldum fakat dr.um çok umutlu konuşmadı.hareketi bu dönemde yükseltmek için önerebileceğiniz şeyler var mı. vs.vs.

kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün izinliydim giremedim bir günde uçmuşsunuz sıradaki arkadaşımız kimse 100 yazarmısın bana okuycan
Allah kabul etsin cnm.

süper anne bugün geç kaldı galiba arkadaşlar, bu dua işinde o yokken beni görevlendirdi. kendimi sorumlu hissettim birden.
bu arada günaydınlar herkese..
Canm benim ya çok teşekkür ederim.

Canım doktr öyle diyince bu aydan beklentim kalmamıştı.Şimdi çok rahatladım.Yinede üroloğa gidicez ama doktorun söyledikleri beni çok rahatlattı.Cevap olarak teşekkür maili attım hiç aklıma gelmedi sormak yeniden yazsam abes bir durum olurmu sence?

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okunuyor

kalan:900
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Canım ben bu kadar net söylüyorum ki gideceeğin ürolog ne derse desin sen kaan beyi dinle.ben yıllardır hastalaırnı okuyorum mucizeler çıkıyor ortaya.RABBİMin izni ve prof.un çabaları ile.yaz tabi cevap.sıkılmadan yazar merak etme.ama dikkat et onun yazdığı mesajı alıntı yaparak yaz.hatırlmaası için.

nil-alp. tabiki canım sıkısık giriyorsun çıkınca altına ördek koyuyorlar ben başta yapamdım odada 4 kişiydik sonra ışıgı kapattıdım ama benm hatam altımda yarım saat beklettim onun havası yaktı tabi beni mahvetti
ben sormuştum duşu ılık alabailirsiniz demişti ama yinede sor canım hiç birşey bilmiyorsan nemtolsuz ıslak medil götür altındakinie yap çek sonrada bir zahmet birisi silsin benim yanımda annem vardı ama onun da aklına gelmedi çekiyorum şimi 5 ay oldu
sakın kaşıma kaşıntı olursa travacort al o biölgeye sür hem kaşıntıyı hem acıyı alıyor

İlk mailimin üzerine yolladığı cvpın üzerine yazmıştım teşekkür mailimi.Şimdi onun üzerine yeniden yazdım yolladım..

Çok mutlu oldum gerçekten.iYiki buraya yazmışım iyiki görmüşsün sen.İyiki önermişsin kaan beye mail atmamı.Çünkü hiçbirşey olmasa bile buay için umudumu geri getirdi söyledikleri içimi rahatlattı..

Sen nasılsın bu arada?

kardeşim ona güven gerisi boş belli zaman internette tedavi sürecini yazr ilacını söyler sonra yanına çagırır bazı tettkikle yaptırır zaten cebecide yeri özel muayeneside var
benim ik arkadaşımda onda tedavi görüyor bakalım daha 3 ay oldu olmadı eşindeki gerçek sorunu anladı bu dr sen bu yolda devam et sakın aklına gelmesin cevap yazarmı diye en geç 2 gün içinde cevap yazar

canım turtim var biizm grupta şu an tedavide.onun eşinde hiç sperm yoktu mikrotese oldu ameliyatla sperm arandı yine yok.Sonra kaan beyi buldular kaan bey tedavi uyguladı bir kaç ay sonra yine bu sefr kaan bey mikrotese yaptı ve sperm bulundu şimdi tüp bebek tedavisinde.

bunun gibi yüzlercesi.emin ellerdesin yani.

bende iyiyim canım saol

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız.Ben eşime küs olduğum için o sinirle gece uyuyamadım sabahta iyi uyumuşum.
canım benim neden küstünüz nazarmı değdi..bende öyle oluyorum ne zamantartışsak uykum kaçıyor o ise fosur fosur uyuyor oluyor bende daha çok sinir oluyorum..umarım halledersiniz kısa sürede

İstanbul cebecidemi kaan bey? ben ankarada olduğunu zannediyordum.

Benim kasıklarımda bildiğin çukur oluştu özellikle sol yanımda normalmi sendede olmuşmuydu iyimi kötümü bu. bu arada sorun olmazsa ,ismin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…