Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
castamo 100 okunuyor
kalan 900
toplam:1000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün izinliydim giremedim bir günde uçmuşsunuz sıradaki arkadaşımız kimse 100 yazarmısın bana okuycan
malesef yapıyor canım ona çok dikkat et bol bol kayısı kurusu kaynat rezene çayı iç
ben hala çekiyorum bak basur yaptı bende hala kabızım ölüyorum kuzum
sana tavsiyem transferden sonra altına ördek koyuyorlar hemen idrarrını yap kaldır eve gidinede çok ılık çok ılık duşunu al beni o mahvetti şimdi krem kullanıyorum
canım ben linki sana özel mesaj atarım birazdan buradan kaçırırsın diyeBen çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum kızlar( Bu arada avatarlarınız harikaaaa çoooookk kıskandım Nerden buluyorsunuz bunları allah aşkınaaaaa banada söleyin :))
canım genelde geceleri yazıyor şimdi muaynehanede açmış fakültede prof.anca vakti oluyor bazen 2 günede sarkabiliyor yarın falan yazmazsa yazmayacağını düşünme mutlaka yazar.
canım klomenden sonra yaşadıkların normal bendede aynısı olmuştu bir dönem kullanmıştım merak etme içini ferah tut sen.
Canım merhaba.hoşgeldin aramıza .O taşlı topraklı yollardan RABBİMİN izniyle kuş gibi uçup geçeceğiz sen hiççççç sıkma canını.bak problemler bulundu önlemleri alınacak.Herşey yolunda gidecek lütfen inan.arkadaşlar iyi geceler,şu an burda mısınız bilmiyorum ama ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam hem heyecanlıyım hem de tecrübesiz ve ne yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum da.Ben hipotiroit hastasıyım ayrıca faktör V leiden heterezigot ve mthfr A1298C heterezigot genetik mutasyonum var,aranızda benim gibi olup da tüp bebekle sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var mı acaba?Doktorum taşlı topraklı zor bi yola başlıyoruz dedi,yaşım da 39 oldu mayıs itibariyle artık,haklarım dayok,ne yaşayacağım ne yapacağım bilmiyorum umuda ve duanıza ihtiyacım var.Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ltfnn,buna çok ihtiyacım var!!!
Selam.nasılsınız?
DearMother mail gelmiş az önce okudum çok mutlu oldum.
aynen kopyalıyorum hocanın mailini
Hiç endişe etmeyin. Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. 15 aylık evlilik süresi henüz erken. İsterseniz bekleyebilirsiniz ama sizdeki polikistik over nedeniyle jinekoloğunuzun da onayını almanız gerekir. Ama eşinizin sperm değerleri bakımından bir sorun olmadığını bilin.
Allah kabul etsin cnm.kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün izinliydim giremedim bir günde uçmuşsunuz sıradaki arkadaşımız kimse 100 yazarmısın bana okuycan
süper anne bugün geç kaldı galiba arkadaşlar, bu dua işinde o yokken beni görevlendirdi. kendimi sorumlu hissettim birden.
bu arada günaydınlar herkese..
canım genelde geceleri yazıyor şimdi muaynehanede açmış fakültede prof.anca vakti oluyor bazen 2 günede sarkabiliyor yarın falan yazmazsa yazmayacağını düşünme mutlaka yazar.
canım klomenden sonra yaşadıkların normal bendede aynısı olmuştu bir dönem kullanmıştım merak etme içini ferah tut sen.
bak gördün mü.söylemiştim ben sana.Kesinlikle bekle.İnan bana tüp bebek zor bir süreç daha erken.dr.beye cevaben şunu yazabilirsin.
dr.bey ben yumurta takibi yaptırıyorum dünde çatlatma iğnemi oldum fakat dr.um çok umutlu konuşmadı.hareketi bu dönemde yükseltmek için önerebileceğiniz şeyler var mı. vs.vs.
Canım ben bu kadar net söylüyorum ki gideceeğin ürolog ne derse desin sen kaan beyi dinle.ben yıllardır hastalaırnı okuyorum mucizeler çıkıyor ortaya.RABBİMin izni ve prof.un çabaları ile.yaz tabi cevap.sıkılmadan yazar merak etme.ama dikkat et onun yazdığı mesajı alıntı yaparak yaz.hatırlmaası için.Canım doktr öyle diyince bu aydan beklentim kalmamıştı.Şimdi çok rahatladım.Yinede üroloğa gidicez ama doktorun söyledikleri beni çok rahatlattı.Cevap olarak teşekkür maili attım hiç aklıma gelmedi sormak yeniden yazsam abes bir durum olurmu sence?
Canım ben bu kadar net söylüyorum ki gideceeğin ürolog ne derse desin sen kaan beyi dinle.ben yıllardır hastalaırnı okuyorum mucizeler çıkıyor ortaya.RABBİMin izni ve prof.un çabaları ile.yaz tabi cevap.sıkılmadan yazar merak etme.ama dikkat et onun yazdığı mesajı alıntı yaparak yaz.hatırlmaası için.
İlk mailimin üzerine yolladığı cvpın üzerine yazmıştım teşekkür mailimi.Şimdi onun üzerine yeniden yazdım yolladım..
Çok mutlu oldum gerçekten.iYiki buraya yazmışım iyiki görmüşsün sen.İyiki önermişsin kaan beye mail atmamı.Çünkü hiçbirşey olmasa bile buay için umudumu geri getirdi söyledikleri içimi rahatlattı..
Sen nasılsın bu arada?
İlk mailimin üzerine yolladığı cvpın üzerine yazmıştım teşekkür mailimi.Şimdi onun üzerine yeniden yazdım yolladım..
Çok mutlu oldum gerçekten.iYiki buraya yazmışım iyiki görmüşsün sen.İyiki önermişsin kaan beye mail atmamı.Çünkü hiçbirşey olmasa bile buay için umudumu geri getirdi söyledikleri içimi rahatlattı..
Sen nasılsın bu arada?
canım benim neden küstünüz nazarmı değdi..bende öyle oluyorum ne zamantartışsak uykum kaçıyor o ise fosur fosur uyuyor oluyor bende daha çok sinir oluyorum..umarım halledersiniz kısa süredegünaydın arkadaşlar nasılsınız.Ben eşime küs olduğum için o sinirle gece uyuyamadım sabahta iyi uyumuşum.
günaydın arkadaşlar nasılsınız.Ben eşime küs olduğum için o sinirle gece uyuyamadım sabahta iyi uyumuşum.
kardeşim ona güven gerisi boş belli zaman internette tedavi sürecini yazr ilacını söyler sonra yanına çagırır bazı tettkikle yaptırır zaten cebecide yeri özel muayeneside var
benim ik arkadaşımda onda tedavi görüyor bakalım daha 3 ay oldu olmadı eşindeki gerçek sorunu anladı bu dr sen bu yolda devam et sakın aklına gelmesin cevap yazarmı diye en geç 2 gün içinde cevap yazar
canım turtim var biizm grupta şu an tedavide.onun eşinde hiç sperm yoktu mikrotese oldu ameliyatla sperm arandı yine yok.Sonra kaan beyi buldular kaan bey tedavi uyguladı bir kaç ay sonra yine bu sefr kaan bey mikrotese yaptıve sperm bulundu şimdi tüp bebek tedavisinde.
bunun gibi yüzlercesi.emin ellerdesin yani.
bende iyiyim canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?