nil-alp. tabiki canım sıkısık giriyorsun çıkınca altına ördek koyuyorlar ben başta yapamdım odada 4 kişiydik sonra ışıgı kapattıdım ama benm hatam altımda yarım saat beklettim onun havası yaktı tabi beni mahvetti
ben sormuştum duşu ılık alabailirsiniz demişti ama yinede sor canım hiç birşey bilmiyorsan nemtolsuz ıslak medil götür altındakinie yap çek sonrada bir zahmet birisi silsin benim yanımda annem vardı ama onun da aklına gelmedi çekiyorum şimi 5 ay oldu
sakın kaşıma kaşıntı olursa travacort al o biölgeye sür hem kaşıntıyı hem acıyı alıyor
İstanbul cebecidemi kaan bey? ben ankarada olduğunu zannediyordum.
Benim kasıklarımda bildiğin çukur oluştu özellikle sol yanımda normalmi sendede olmuşmuydu iyimi kötümü bu. bu arada sorun olmazsa ,ismin nedir?
yok kuzum ne istanbulu ya ankarada cebecide diyorum
istanbul cebeci zannettim bilmiyordum ankarada da oldugunu
yukarıda yazdığım mesajın alt kısmına bakarmısın? klomen çatlatma iğnesi kullandıysan normalmi bu söylediklerim. dakikada değişiyor. hsta gibi hissediyorum kendiimi ateş basıyor durduk yerde doktorumu aramalıyım?
canım benim neden küstünüz nazarmı değdi..bende öyle oluyorum ne zamantartışsak uykum kaçıyor o ise fosur fosur uyuyor oluyor bende daha çok sinir oluyorum..umarım halledersiniz kısa sürede
canım benim yaa, niye kızdırdı bakıyım benim süper annemi, hemen kulaklarını çekelim eniştenin...
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okunuyor
kalan:900
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
castamocum merhaba,
dün bir hekim arkadaşımla uzun uzun sohbet ettim. bu cd 56 zımbırtısını sordum,gerçekten bebeğin tutunmasında çok etkili dedi, düşürmek için ne yapılması gerek diye sordum, arkadaşımın eşi de kadın doğumcu ona da danışıp bana bilgi vericek seni de bilgilendiririm arkadaşım.. dört bi koldan araştırmaya devam..
selam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..
slm arkadaşlar nasılsınız sıradaki arkadaşa 100 okurum
Allah kabul etsin100 de ben okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
selam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..
11-mavicadcam |Temmuz | 3.Deneme|Jinemed|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |Kadın
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci Tüpbebek
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|
7|DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek
bende gardırobu boşalttım kışlık yazlık düzenliyorum.bugün çok iş az muhabbet olacak sanıyorum ki.ara ara bakarım ama .bağımlılık yaptınız yawseviyorum sizi
değerli annecik eşimde araştırmış hareket sorunu için keçiboynuzu fındık ceviz ve badem yiyo bir dene bakalım
bende gardırobu boşalttım kışlık yazlık düzenliyorum.bugün çok iş az muhabbet olacak sanıyorum ki.ara ara bakarım ama .bağımlılık yaptınız yawseviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?