2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol canım ya tecrübe işte bende kolay kolay yapamam ama mecbur demekki.teşekkürler canım tavsiyelerin içinde

yok kuzum ne istanbulu ya ankarada cebecide diyorum

yok kuzum ne istanbulu ya ankarada cebecide diyorum

istanbul cebeci zannettim bilmiyordum ankarada da oldugunu
yukarıda yazdığım mesajın alt kısmına bakarmısın? klomen çatlatma iğnesi kullandıysan normalmi bu söylediklerim. dakikada değişiyor. hsta gibi hissediyorum kendiimi ateş basıyor durduk yerde doktorumu aramalıyım?

ben klomen kullanmadım ki ama çatlatma ignesinde ateş basması falam hiç olmadı herşey normaldi
ara istersen dr unu

canım benim neden küstünüz nazarmı değdi..bende öyle oluyorum ne zamantartışsak uykum kaçıyor o ise fosur fosur uyuyor oluyor bende daha çok sinir oluyorum..umarım halledersiniz kısa sürede

canım benim yaa, niye kızdırdı bakıyım benim süper annemi, hemen kulaklarını çekelim eniştenin...

bu erkeklerin kaprisi hiç biter mi.boşveriyorum bende.

selam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..

100 de ben okudum canım rabbim kabul etsin inşallah

ay canım çok sağolasın evet tutunmasını etkilediği gibi zaten tutunsa düşük ihtimali çok yüksek canım tekrar teşekkürler ya inanın ben burdaki arkadaşlığı hiç bir yerde bulamıorum 16 senelik arkadaşımla bile bu kadar rahat değilim çünkü onun böyle bir derdi yok ve seni kadar anlayibilir ki

selam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..

inş.bu heyecanın arkası sevinç olur bizdegüzel bir halay çekeriz bebeginle kavuşmana az kaldı süper ya bende ielrleseydim hayırlısıyla

slm arkadaşlar nasılsınız sıradaki arkadaşa 100 okurum

100 de ben okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu

kalan:700
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

bende gardırobu boşalttım kışlık yazlık düzenliyorum.bugün çok iş az muhabbet olacak sanıyorum ki.ara ara bakarım ama .bağımlılık yaptınız yawseviyorum sizi

Son düzenleme:
11-mavicadcam |Temmuz | 3.Deneme|Jinemed

bende gardırobu boşalttım kışlık yazlık düzenliyorum.bugün çok iş az muhabbet olacak sanıyorum ki.ara ara bakarım ama .bağımlılık yaptınız yawseviyorum sizi

canım kolay gelsin bende hallettim o işi geçen gün üstümden bi yük indi..sadece benim üstümden değil dolaptan da yük gitti..ohh be yazlık kıyafetler ne güzel az yer kaplıyor..dolap ferahladı

merhabalar
ben geçen hafta pıhtılaşma için test yaptırmıştım bu gün sonucu çıktı malesef clexane iğne kullanmam gerekiyor dr ilk üç ay kullan bakalım dedi tedaviye başlayanlara tavsiyem bu testi yaptırmaları çevremde iki kişi bu nedenle kürtaj olmak zorunda kaldı bende aynı şeyi yaşamamak için yaptırmıştım iyiki de yaptırmışım zaten zor buluyoruz bu nedenle kaybetmeyelim
iğne çok acıttı öldüm ağrıdan bu zamana kadar iğne görmeye dayanamayan delik deşik oldum vallaha:)))

değerli annecik eşimde araştırmış hareket sorunu için keçiboynuzu fındık ceviz ve badem yiyo bir dene bakalım

katılıyorum canım faydası var cidden..benim eşimin yemediği şey kalmıo macunlar kürler böle fındık badem muz vs...ve 2aydır ilişki yok
yazıkkk adama vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…