merhabalar
ben geçen hafta pıhtılaşma için test yaptırmıştım bu gün sonucu çıktı malesef clexane iğne kullanmam gerekiyor dr ilk üç ay kullan bakalım dedi tedaviye başlayanlara tavsiyem bu testi yaptırmaları çevremde iki kişi bu nedenle kürtaj olmak zorunda kaldı bende aynı şeyi yaşamamak için yaptırmıştım iyiki de yaptırmışım zaten zor buluyoruz bu nedenle kaybetmeyelim
iğne çok acıttıöldüm ağrıdan bu zamana kadar iğne görmeye dayanamayan delik deşik oldum vallaha:)))
katılıyorum canım faydası var cidden..benim eşimin yemediği şey kalmıo macunlar kürler böle fındık badem muz vs...ve 2aydır ilişki yok
yazıkkk adama vallaa
günaydın kızlarrrrrrrr. nasılsınız bakalım bu günn....
yapar canım yapar bol bol sıvı tüket kendine çok çok dikkat et iğneler bağışıklık sistemini zayıflatıyor ben ilkinde idrar yolları iltihabı oldum 2 gün neler çektim..günaydın arkadaşlar...
ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:
canım bende 100 alayım..Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okunuyor
kalan:900
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
takma kafana şapkadan başka birşey oluyor arada öyle şeyler.. bir müddet kendini düşün bencil davrangünaydın arkadaşlar nasılsınız.Ben eşime küs olduğum için o sinirle gece uyuyamadım sabahta iyi uyumuşum.
sağol canım sen nasılsın? ayy cumartesiydi dimi inşallah bu sefer olacak canım . Allahım hakkında hayırlısını versinselam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..
11-mavicadcam |Temmuz | 3.Deneme|Jinemed
tatlı annemin ellerinden öpüyorum Allahım kabul etsin inş.canım değerli annem anacığım sıradaki arkadaşa 100 okudu yazarsan canım
canım şükürki öğrendin ya testi yaptırmasaydın.Allah korusun düşünmesi bile korkunç.merhabalar
ben geçen hafta pıhtılaşma için test yaptırmıştım bu gün sonucu çıktı malesef clexane iğne kullanmam gerekiyor dr ilk üç ay kullan bakalım dedi tedaviye başlayanlara tavsiyem bu testi yaptırmaları çevremde iki kişi bu nedenle kürtaj olmak zorunda kaldı bende aynı şeyi yaşamamak için yaptırmıştım iyiki de yaptırmışım zaten zor buluyoruz bu nedenle kaybetmeyelim
iğne çok acıttıöldüm ağrıdan bu zamana kadar iğne görmeye dayanamayan delik deşik oldum vallaha:)))
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
kalan:400
bu pıhtılaşma için testi nezaman yapıolar herkese yapıolarmı_?
bendede var tedbirini alınca korkma ama o kadar acıtmaz sen kendini kastın herhal ben kendim yapıyordum 10 saniyede ayakta vurunuyordum
bu pıhtılaşma için testi nezaman yapıolar herkese yapıolarmı_?
bizim değerli anamızı kim küstürüyormuş gelirsek oraya hıııı söyle bakalım yanlız değilsin sen değerli annecik
saol canım benim ben bu aralar alttan alıyorum malum test yaptıracak değerleri düşmesin stres yapmasın diye ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacağım.
dün bende bir ara felç geçireceğimi zannettim sinirden (koca katili olacaktım :)))) güneşmi aymı tutulması varmış dün belkide ondandır
desene bunların hepsi aynı
aynı vallaha anlayış yoksunu hepsi
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
kalan:400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?