2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bendede var tedbirini alınca korkma ama o kadar acıtmaz sen kendini kastın herhal ben kendim yapıyordum 10 saniyede ayakta vurunuyordum

günaydın kızlarrrrrrrr. nasılsınız bakalım bu günn....

sağol canım sen nasılsın?

günaydın arkadaşlar...

ya ben hayatım boyunca kabız olmamıştım..bu iğneler kabızlık yaparmı?sinirim bozuldu:84:
yapar canım yapar bol bol sıvı tüket kendine çok çok dikkat et iğneler bağışıklık sistemini zayıflatıyor ben ilkinde idrar yolları iltihabı oldum 2 gün neler çektim..

canım bende 100 alayım..

günaydın arkadaşlar nasılsınız.Ben eşime küs olduğum için o sinirle gece uyuyamadım sabahta iyi uyumuşum.
takma kafana şapkadan başka birşey oluyor arada öyle şeyler.. bir müddet kendini düşün bencil davran

selam arkadaslar nasilsiniz????
ben biraz heyecanliyim transferime cok az kaldi inanin vakit hic gecmiyo huzurlu bir heyecan var allahim sonu hayirli eylesin..
sağol canım sen nasılsın? ayy cumartesiydi dimi inşallah bu sefer olacak canım . Allahım hakkında hayırlısını versin

11-mavicadcam |Temmuz | 3.Deneme|Jinemed

canım aramıza hoşgeldin eklerim birazdan seni listeye.sorun neydi

canım değerli annem anacığım sıradaki arkadaşa 100 okudu yazarsan canım
tatlı annemin ellerinden öpüyorum Allahım kabul etsin inş.

canım şükürki öğrendin ya testi yaptırmasaydın.Allah korusun düşünmesi bile korkunç.

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor

kalan:400
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ben okudum canım

bizim değerli anamızı kim küstürüyormuş gelirsek oraya hıııı söyle bakalım yanlız değilsin sen değerli annecik

Kızlar bişi dicem sıcak suyun içine biriki damla limon için pıhtı sorunu olanlara veya olabileceklere birebir geliyormuş birde pekmez günde bir kaşık kan değerleri için çok iyi olduğunu söyledi bir arkadaşım araştırın bakalım bilgi alırsanız bilgilendirin

bu pıhtılaşma için testi nezaman yapıolar herkese yapıolarmı_?

canım bende ilk tedavi negatif olunca yaptırdım bende de az da olsa kan pıhtışalması varmış genetik teste sorun yok bana doktor söylemedi bu testleri yaptıracağımı ben internette yaptıranları okumuştum ankaraya gittim gazi de yaptırdım 1 lira bile vermedim

bizim değerli anamızı kim küstürüyormuş gelirsek oraya hıııı söyle bakalım yanlız değilsin sen değerli annecik
saol canım benim ben bu aralar alttan alıyorum malum test yaptıracak değerleri düşmesin stres yapmasın diye ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacağım.

canım şükürki öğrendin ya testi yaptırmasaydın.Allah korusun düşünmesi bile korkunç.[/QUOTE]

haklısın Allah a şükür geç oldu ama bu arada corasprin kullanmıştım zaten. inşallah her şey yolunda gider ne bileyim kısmetimde bebek varsa bir şekilde gelecek ama yoksa ne yaparsam yapayım hepsi boş

saol canım benim ben bu aralar alttan alıyorum malum test yaptıracak değerleri düşmesin stres yapmasın diye ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacağım.

dün bende bir ara felç geçireceğimi zannettim sinirden (koca katili olacaktım :)))) güneşmi aymı tutulması varmış dün belkide ondandır

50 de benden ilave edebilirsin süre annecim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…