fazzerg cim bugün nasılsın canım. kutlamalar bitti mi??? ben doğum günümü 1 hafta kutluyorum. kutlu doğum haftası diyorummmm
Cok sagol canim. Evet kutlamalar guzel gitti, dun esim beni yemege goturdu sonra da kiz kardesimin evine gittik, orada da bi fasil, vallahi sayenizde sabah uyandigimda kotuydum ama sonra bir pozitiflik geldi bana ve sonrasi da cok guzeldi MASALLAH. Bu arada benim is yerinde cok gicik bi adam var, oda benim dun dogum gunum oldugunu ogrenmisti bu sabah ise gelirken meyve almis. Vallahi cok sasirdim :)
A.s okuruz tabiki.ne zaman başlıyor.kızlar bir abladan slm getirdim ismi nurcan oda tüp bebege başlıyor bugün konuşdum dua et dedi bende bizim topik var allah razı olsun okudular benim içinde dedim söyle arkadaşlarına benim içinde okusunlar bak mutlaka söyle dedi sırtımdan yükü atıyorum ona göre
dear ben kısa kolluları çok oldu giyeli valla askılılar falan oooooooo
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
ewest:50-okundu
kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
ewest:50-okundu
kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Arkadaşlar size bir sürprizim var.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/447248-2012-mart-nisan-anne-adaylari-buraya.html#post19489531
Canım benim inşallah.işte hayatımın sürprizi olur bu.ama RABBİM ol diyecek değil mi.NASIL MUTLU OLDUM CANIM SAOL DÜŞÜNMESİ BİLE GÜZEL.ne süprizi kız söylesene yoksa hamilemisin bu aralar böyle süprizler duymaya başladım çünki inşallah sende böyle bir süprizle gelirsn
Canım benim bilgim yok kafana takılan neslm kızlar nasılsınız? kadıköy acıbadem e giden varmıydı aranızda. prof. dr tayfun bağış nasıl bir doktordur. biraz kafam karışık bu konuda bana bilgi verebilecek olan varmı aranızda?
Canım benim bilgim yok kafana takılan ne
canım çok iyi araştır git görüş.içine sinsin mutlaka.canım ya benim şimdi 3. deneme olacakya herkes acıbademi çok methediyor. labratuarları çok iyiymiş. birde spermleri 6000-8000 kat büyütüp en iyisini seçiyorlarmış. annem aramış hemen geri dönüyorlar ve dediki 6 yumurta görülüp 2 tane toplanması garip yumurtaları alamamışlardır diyor. bilmiyorum karıştı kafam iyice bu sefer bütün önlemlerimi almak istiyorum.
inşallah tedavisinin sonucu hayırlı olur.okuruz canım onada söylersin kendiisine.dear inş. o açılan topige geçeriz evet bu aylarda hamile kalsak mart yada nisan anneleri olacagız inşşşşşşşşşşşşşş
canım nurcan abla başlamak üzere bugün kan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?