2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bak 3. denemen seninde. kafandaki bütün soruların cevaplanmasını sağla, merkeze güven duy, öyle karar ver. her denemenin bizleri maddi manevi ne kadar hırpaladığını biliyorsun. içinin rahat etmesi için git görüş bence.

canım çok iyi araştır git görüş.içine sinsin mutlaka.

bilmiyorum canım ya bu olay ortaya çıktığından bu yana kalbim çarpıyor resmen korkudan mı heyecandan mı anlamadım.. 2 denememi yapan doktora güveniyorum ama labratuarı konusunda şüphelerim var verdiği fiyat cazip. diğer tarafın doktorunu tanımıyorum ama labratuarı çok iyiymiş fiyat kendi doktoruma göre 2 katı..

doğru diyorsun canım ya allak bullak oldum resmen. cumartesiye randevu aldım hayırlısı artık.. manen ve madden son demleri oynuyoruz denebilir zaten:18:

fiyatta önemli fakat dahada önemlisi iyi bir merkez olması vede içine sinmesi.karar vermek zor biliyorum .bende haftaya kesin karrımı vereceğim .inşalalh hakkımızda hayırlısı olur.bizim seni yönlendirmemiz doğru olmaz canım..sen karar vermelisin canım benim.

merhaba arkadaşlar.... sayfaları okurken bir arkadaşımız 2 aydır ilişki yok yazmış. ben bir buçuk hafta sonra tedaviye başlayacağım inşallah.. ilişkiyi bırakmalı mıyız? ben tedaviye başlayınca diye biliyorum.

benim bildiğim transfer olduktan sonra ilişki yasak , herhalde arkadaşımız başka bir tedavi görüyor..

yok canım hiç öyle bir şey duymadım ben.mantıklı gelmedi bana

arkadaşlar tedavi olacağım doktordan bir pozitif daha duydum çok mutluyummmm.... allah bize de nasip etsin inşallah.

güzel annecik ne iyi düşünmüşsün sen Allah hepimizi o sayfaya terfi ettirsin İnşallah

Giz canım sen Zekayi tahirde hangi doktora gidiyosun ben orada başladım devam etmekte istemiştim ama doktor bulamadım iyimi

canım özel dr um yok benim tanıdık vasıtasıyla diyecegim bakalım murat bey varmış onu istiyorum
ya oraya güveniyorum hemde içime siniyor çok anlayışlı sabırlılar
raporlu maliyeti 900 müş canım benimde şartlar uyuyor dedim bu sefer devlette olsun yaradn verdikten sonra yer bahane

canım yumurta toplanılacağı gün eşinden de sperm alınır yani sperm alınmadan 3yada 5 gün öncesi için cinsel perhis veriryolar transferden sonrada yasak

slm kızlar nasılsınız? kadıköy acıbadem e giden varmıydı aranızda. prof. dr tayfun bağış nasıl bir doktordur. biraz kafam karışık bu konuda bana bilgi verebilecek olan varmı aranızda?

tülaycımmm ben ben ben. aradığın kişi benim işte. kısmetse ben kadıköy aıbademde başlıyorum.

tülaycım kafanın bu kadar karışık olduğunu düşünmemiştim. ben sırf içim rahat etsin diye bilecikten gittim tayfun beyle görüşmeye. memnun kaldım. güvendim yani. herkes farklı hisseder. görüşmeden bilemezsin. laboratuvarının iyi olduğunu biliyorum. ama doktora güven de önemli. hakkında hayırlısı. cumartesi gününe aldın herhalde randevuyu. ya bismillah de. git görüş. bakalım vesile belki. yolun açık olsun canım.
dearmother canım kararsızlık çok kötü. biz geçen sene eylülde karar verebilseydik görmüştük tedaviyi. ama insanın içine sinmeyince birşeyler durduruyo. kısmet diyelim. inşallah kendine göre biryer bulabilirsin.

canım nasılsın herşey yolundadır inşallah allah yardımcın olsunnn

Saol canım benim herşey yolunda sayılır şimdilik.. Ağrılarım var baş dönmesi baş ağrısı, nasıl bünyem varmış anlamadım ki.. Bütün yan etkileri veriyor bünyem sağolsun.. Sen nasılsın?

Kızlar düzenim o kadar bozuldu ki sizleri takip etmekte zorlanıyorum.. Dearmother canım sıradaki arkadaşa benden 50 yazar mısın? başlıyorum okumaya..

çok sevindimmmm sendemi tayfun beye gidiyorsun. cumartesi 12:15 randevum var tayfun bey 1 hastaya 1 saat ayırıyormuş. 2 deneme yaptım ama doktorla görüşmeler en fazla 15 dk sürmüştür. dün aramıştım ben hastaneyi bugün mehmet bey dönmüş geriye ama ben evde değildim maalesef.. baya bir olumlu konuşmuş bu spermlerin büyütülmesi döllenmeyi ve bölünmeyi en az %20 artırıyormuş.. ama kendim konuşamadım maalesef.. sana ne fiyat verdiler canım bize telefonda ilaçlar hariç paket fiyat 4250 verdi birde bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıyorlarmış.. bakalım ya hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmazda önümüzdeki adet döneminde başlarım tedaviye. canım senin tedavin ne zaman başlayacak? kız seninle denk gelirmişiz ayyy ne çok sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
sağol canım sen nasılsın?

oluyor canım böyle yan etkiler kimisinde daha az oluyor ama ilkinde bende de oldu ama 2. de bünyem hormona alıştı heralde daha rahattı.. düşün yani bu yaşa kadar idrar yolları şikayetim olmadı ama tedavi dönemi bağışıklığım çöktü resmen.. inşallah herşey güzel olacak

gizciğim bende zekayi tahire güvendim şans işte iyi bir doktor bulamadım köklüdür diye duydum hep Allah yolunu açık etsin canımcığım bende komşunuzdayım Ankara tıp fakültesinde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…