canım ya benim şimdi 3. deneme olacakya herkes acıbademi çok methediyor. labratuarları çok iyiymiş. birde spermleri 6000-8000 kat büyütüp en iyisini seçiyorlarmış. annem aramış hemen geri dönüyorlar ve dediki 6 yumurta görülüp 2 tane toplanması garip yumurtaları alamamışlardır diyor. bilmiyorum karıştı kafam iyice bu sefer bütün önlemlerimi almak istiyorum.
canım çok iyi araştır git görüş.içine sinsin mutlaka.
canım bak 3. denemen seninde. kafandaki bütün soruların cevaplanmasını sağla, merkeze güven duy, öyle karar ver. her denemenin bizleri maddi manevi ne kadar hırpaladığını biliyorsun. içinin rahat etmesi için git görüş bence.
fiyatta önemli fakat dahada önemlisi iyi bir merkez olması vede içine sinmesi.karar vermek zor biliyorum .bende haftaya kesin karrımı vereceğim .inşalalh hakkımızda hayırlısı olur.bizim seni yönlendirmemiz doğru olmaz canım..sen karar vermelisin canım benim.bilmiyorum canım ya bu olay ortaya çıktığından bu yana kalbim çarpıyor resmen korkudan mı heyecandan mı anlamadım.. 2 denememi yapan doktora güveniyorum ama labratuarı konusunda şüphelerim var verdiği fiyat cazip. diğer tarafın doktorunu tanımıyorum ama labratuarı çok iyiymiş fiyat kendi doktoruma göre 2 katı..
merhaba arkadaşlar.... sayfaları okurken bir arkadaşımız 2 aydır ilişki yok yazmış. ben bir buçuk hafta sonra tedaviye başlayacağım inşallah.. ilişkiyi bırakmalı mıyız? ben tedaviye başlayınca diye biliyorum.
yok canım hiç öyle bir şey duymadım ben.mantıklı gelmedi banamerhaba arkadaşlar.... sayfaları okurken bir arkadaşımız 2 aydır ilişki yok yazmış. ben bir buçuk hafta sonra tedaviye başlayacağım inşallah.. ilişkiyi bırakmalı mıyız? ben tedaviye başlayınca diye biliyorum.
güzel annecik ne iyi düşünmüşsün sen Allah hepimizi o sayfaya terfi ettirsin İnşallah
Giz canım sen Zekayi tahirde hangi doktora gidiyosun ben orada başladım devam etmekte istemiştim ama doktor bulamadım iyimi
merhaba arkadaşlar.... sayfaları okurken bir arkadaşımız 2 aydır ilişki yok yazmış. ben bir buçuk hafta sonra tedaviye başlayacağım inşallah.. ilişkiyi bırakmalı mıyız? ben tedaviye başlayınca diye biliyorum.
slm kızlar nasılsınız? kadıköy acıbadem e giden varmıydı aranızda. prof. dr tayfun bağış nasıl bir doktordur. biraz kafam karışık bu konuda bana bilgi verebilecek olan varmı aranızda?
canım nasılsın herşey yolundadır inşallah allah yardımcın olsunnn
tülaycım kafanın bu kadar karışık olduğunu düşünmemiştim. ben sırf içim rahat etsin diye bilecikten gittim tayfun beyle görüşmeye. memnun kaldım. güvendim yani. herkes farklı hisseder. görüşmeden bilemezsin. laboratuvarının iyi olduğunu biliyorum. ama doktora güven de önemli. hakkında hayırlısı. cumartesi gününe aldın herhalde randevuyu. ya bismillah de. git görüş. bakalım vesile belki. yolun açık olsun canım.
dearmother canım kararsızlık çok kötü. biz geçen sene eylülde karar verebilseydik görmüştük tedaviyi. ama insanın içine sinmeyince birşeyler durduruyo. kısmet diyelim. inşallah kendine göre biryer bulabilirsin.
sağol canım sen nasılsın?iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Saol canım benim herşey yolunda sayılır şimdilik.. Ağrılarım var baş dönmesi baş ağrısı, nasıl bünyem varmış anlamadım ki.. Bütün yan etkileri veriyor bünyem sağolsun.. Sen nasılsın?
Kızlar düzenim o kadar bozuldu ki sizleri takip etmekte zorlanıyorum.. Dearmother canım sıradaki arkadaşa benden 50 yazar mısın? başlıyorum okumaya..
selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah???
benim biraz basim agriyo sinuzitim azdi gene.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?