kıim dedim kızlar mehaba ben geldim ama gidiyorum bi merhaba diyeyim dedim.biliyosunuz az zaman klaldı gezme tozma işlerimi hallediyorum bu arada misafirlerimide agırlayayım tedavi başlayınca biraz zor oluyo yazda geldi eve tıkılmaya başlamadan gezeyim biraz.şimdilik kaçıyorum ama gelirim gece yine hepinizi öptüm
evet ececik bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım inşallah yakında hamiş olacağız
kızlar öyle sancım varki kımıldayacak gibi değilim inatla ilaç içmedim ama tüm yaşam fonksiyonlarımı kaybettim hayat felç ilaç içmemek doğru değilmi ne bileyim haftaya süreç başlayacak ya bende bebeğim için ilk fedekerlığımı yapayım dedim
canım benim ya.dr.u arasan sorsan içmende bir sakınca olur mu .ama çok ağrın var.evet ececik bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım inşallah yakında hamiş olacağız
kızlar öyle sancım varki kımıldayacak gibi değilim inatla ilaç içmedim ama tüm yaşam fonksiyonlarımı kaybettim hayat felç ilaç içmemek doğru değilmi ne bileyim haftaya süreç başlayacak ya bende bebeğim için ilk fedekerlığımı yapayım dedim
evet ececik bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım inşallah yakında hamiş olacağız
canlarım benim benim heteroskopi haftaya kalmıştı ya çikolata kisti için macun getirtmiştim bende her işte hayır var dedim bu ay içeyim dedim onu içerken ilaç içmemem lazım tamamen içimde ne varsa söktü iyide oldu ama beni perişan etti işte çikolata kistinde ilerleme sağlarsam sonuç dabaşarılı olacak ya bende son kez bu şansımı değerlendireyim dedim çok kişi fayda görmüş macun tamamen doğal tabi rabbim şifa verirse biraz küçülürse sürece daha iyi başlayabileceğim Yarın 4. günüm sanırım az kaldı canlarım hepinize iyi gecelerrrr
canlarım benim benim heteroskopi haftaya kalmıştı ya çikolata kisti için macun getirtmiştim bende her işte hayır var dedim bu ay içeyim dedim onu içerken ilaç içmemem lazım tamamen içimde ne varsa söktü iyide oldu ama beni perişan etti işte çikolata kistinde ilerleme sağlarsam sonuç dabaşarılı olacak ya bende son kez bu şansımı değerlendireyim dedim çok kişi fayda görmüş macun tamamen doğal tabi rabbim şifa verirse biraz küçülürse sürece daha iyi başlayabileceğim Yarın 4. günüm sanırım az kaldı canlarım hepinize iyi gecelerrrr
merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...
merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...
canım çok geçmiş olsun nasipse bizim topic uğurlu gelir inşallah canım bahsedermisin biraz soru ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?