2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Benim okumam bitti 50 okudum eğitimciyimm arkadaşımıza.. Eğer iyi olursam bir 50 daha okurum belki.. Şimdilik 50 okundu yaz dearmothercım..

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
ewest:50-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu

kalan:100
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

kıim dedim kızlar mehaba ben geldim ama gidiyorum bi merhaba diyeyim dedim.biliyosunuz az zaman klaldı gezme tozma işlerimi hallediyorum bu arada misafirlerimide agırlayayım tedavi başlayınca biraz zor oluyo yazda geldi eve tıkılmaya başlamadan gezeyim biraz.şimdilik kaçıyorum ama gelirim gece yine hepinizi öptüm

gule gule canim bende bugn cok gezdim yorgunum yarinda gezecem malum cumartesine az kaldi

evet ececik bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım inşallah yakında hamiş olacağız

kızlar öyle sancım varki kımıldayacak gibi değilim inatla ilaç içmedim ama tüm yaşam fonksiyonlarımı kaybettim hayat felç ilaç içmemek doğru değilmi ne bileyim haftaya süreç başlayacak ya bende bebeğim için ilk fedekerlığımı yapayım dedim

neren sanciyo canim????:26:

canım benim ya.dr.u arasan sorsan içmende bir sakınca olur mu .ama çok ağrın var.

canım ya ben kullanmadım hiç ama parol diye bir ağrı kesici varmış hamileler bile içebiliyormuş istersen doktoruna sor belki kullan der..

canlarım benim benim heteroskopi haftaya kalmıştı ya çikolata kisti için macun getirtmiştim bende her işte hayır var dedim bu ay içeyim dedim onu içerken ilaç içmemem lazım tamamen içimde ne varsa söktü iyide oldu ama beni perişan etti işte çikolata kistinde ilerleme sağlarsam sonuç dabaşarılı olacak ya bende son kez bu şansımı değerlendireyim dedim çok kişi fayda görmüş macun tamamen doğal tabi rabbim şifa verirse biraz küçülürse sürece daha iyi başlayabileceğim Yarın 4. günüm sanırım az kaldı canlarım hepinize iyi gecelerrrr

kistinin boyutu neydi canım. nasıl bir fark var belki bende kullanırım.. ya canım birşey sorucam ama cevaplamak sana kalmış. kiste rağmen kaç yumurta toplandı senden kaliteleri iyimiydi?

bu kadar eziyet çekiyorsun canım ya.İnşalalh vesile olur şifan bundan olur.

merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...

merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...

canım çok geçmiş olsun nasipse bizim topic uğurlu gelir inşallah canım bahsedermisin biraz soru ne

canım çok geçmiş olsun nasipse bizim topic uğurlu gelir inşallah canım bahsedermisin biraz soru ne

Canim bende bir sorun yok sorun esimde mallesef hareketlilik azdi ve morfoloji bozuklugu vardi.
Yaklasik 3bucuk yildir ugrasuyoruz ilk baslarda asilmayla sansiniz var dediler 3 kez asilama yapildi ama olmadi.Asilamalar tutmayinca direk mikroenjeksiyon dediler tamam dedik mart ayinda ilk transferim oldu ama cok fazla yumurta toplandigi icin yumurtaliklarim su toplamis tutmadi ikincide iki embriyo yerlestirildi ama bugün test sonucum negatif cikti hatta hala adet olmadim 3gün gecti okadar cok umutluydumki ne bi leke ne bi agri sizi Allahin taktiri.
Bugün okadar ümitliydimki biz pozitif beklerken negatif cikti agladim zirladim sonra klinigi aradim ve gelecek ay yeniden denemek istedigimi söyledim tamam dediler hasta olunca arayacagim.

Insallah kizlar ugurlu gelirsiniz bana...

evet cnm dr vermedikçe içme.benimde bogazlarım başım çatlıyo agrımaktan kaç gündür ama dr gitsem antibiyotik veriyo bende sıcak şeyler içirek geçirmeye çalışıyorum bogazlarımı baş agrısıda havalardan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…