2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...

Aramıza hoşgeldin canım.inşallah bu sefer gelir kuzuların.

merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...

merhaba hoşgeldin aramıza canım_ca.geçmiş olsun cnm.inşallah bizim liste ugurlu gelir sana.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okunuyor
ewest:50-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu

kalan:100
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

amanın listemiz kabarıyo kızlar

ay sorma canım yaa ben de çok isterim seninle tanışmayı karşılaşmayı. cuma günü sözde adet olmam lazım. olursam başlıcaz hemen. aksilikler peşimi bırakmıyo. iki haftadır ayıptır söylemesi makatımdan kan geliyo. kabız değilim. ağrıda yapmıyo. doktora sormam lazım. ilaçlar kabız yapıyo zaten. iyice kötü olursa diye korkuyorum. bir ay daha beklemeye gücüm yok. yarın ola hayrola diyorum.
tayfun bey fazlasıyla zaman ayırıyo canım. ilk başta bi eğitim vermişti. bir aile daha vardı. sonra özel görüşme yaptı. yarım saati bulmuştur. zaten soracaklarımız için yetti süre. yeterince aydınlattı. arkadaş gibi konuşuyo. çok özenli. kelimeleri bile cımbızla çekip konuşuyo. aile dostu gibi geldi bana çok sıcaktı. elvan hanım var istersen numarasını özelden yazabilirim. çok şeker biri. her konuda o da yardımcı olur. yani ön görüşmeden önce. dediğim gibi teknolojisi çok yeni. ama biz ön tedaviyi eskişehirde uygulıycaz. yumurta toplama transfer aşamasında tayfun beye gidicez. ortamı biliyorum doktoru tanıyorum o yüzden çekinmiyorum. fiyat konusunda biraz bastırırsan daha da indirim yaparlar. biz pazarlığı eskişehirdeki doktorumuzla yaptık. uzun zamandır hastasıyım. kendi muayenehanesinde bile indirim yapıyodu.
ne zamana denk geliyo canım adetin. yumurta toplama transfer aşamasında kavacıkta teyzemde kalıcam. bakarsın görüşürüz ha ne dersin....
amma uzun yazdım heeeeeee

selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah???
benim biraz basim agriyo sinuzitim azdi gene.....

ay caım yaaaa geçmiş olsun. ben de de vardı sinüzit. bir iki kere burnuma bir iki damla limon damlattım. bi abim taviye etmişti. 2 sene oldu herhalde hiçbir şikayetim yok. ama benim başlangıç aşamasındaydı. senin ki nasıl bilmiyorum. inşallah şifa olur. başta çok yakıyo ama. zararı olmaz herhalde.

ablacım yaaaa sıcak su torbası ayaklarına koyup sırt üstü yattığımda beni rahatlatıyodu. inşallah sana da iyi gelir. geçmiş olsunn...

sagol canim cok zor oluyo sinuzit ben 10 yildir cekiyorum ne kadar ilac kullandiysam fayda etmedi son iki senedirde migren basladi ikisi birlesince fena agri oluyo gozlerime vuruyoo agrisi.... her banyodan ciktigimda burnum tikanir normalmidir yaa tedavide oldugum icin ilacta almiyorum gunduzden beridir agriyo.....

geçmiş olsun Allah sabır versin adet olmadıysan tekrar bir test yaptırsan olabilir mi

hoş buldukk,tşk ederim yazdıkların için,hayırlısı allah tan cümlemize olsunBen ankara dan katılıyorum aranıza,gittiğim dr um askeriyeden emekli prof.kliniği var işte orda başladık bakalım bu işlere,allah, hayırlısıyla,sonu hayırlı ve iyi olacaksa nasip etsin bebişlerimizi inşlh!Beni hangi listeye ekliyosun ve bilgilerimden neler eksik bu tür topiklere ilk girişim, ne, nasıl yapılır bilmiyorum,elimden geldiğince tabi ki de girmeye çalışıcam buraya,inşallah birbirimize faydamız olur,Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin,görüşmek üzere, şimdilik iyi geceler.

cnm ilk önce hoşğeldin aramıza. yazdıgın terimlere yabancıyım bende .pek bi bilğim yok.ama buradaki arkadaşların belki biliyodur.hangi şehirdensin?

hoş bulduk,tşkler,ben ankara dan katıldım aranıza,dilerim yazdıklarımla ortak olan arkadaşlar da çıkar da umutlanırım biraz,çünkü ne yaşayacağım,ne tür aşamalar,güçlükler ve neler yapmam gerekiyor bu güçlükler karşısında bilmiyorum bu da haliyle beni korkutuyor,inşallah rabbim, hepimize, kolaylıklar,hayırlar,güzellikler verir sonunda,zaten sonu hayırlı ve iyi olmayacaksa baştan olmasın diyorum ben,onun için sonu hayırlı olsun inşlh hepimiz için,sizin durumlarınız neler burdaki arkadaşların,ne tür şeyler yaşıyorsunuz başlangıçta neler yapılıyor,ilaçların ne tür yan etkileri oluyor,ve hangi ilaçların?o kadar çok bilmediğim soru var ki kafamda,acill ne olur cevap bekliyorum herkesten ltfn,bi de senin yaş kaç ve diğer arkadaşların da?şimdiye kadar neler yaşadınız o kadar merak ediyorum ki ne olur k.bakma bu kadar sorduğum için,bi de saat kaç gibi burada herkes?şimdilik ii geceler,ae olun!!

arkadaşlar 50 okudum, düşersiniz .... iyi geceler...
Allah kabul etsin canım

Canım tekrar hoşgeldin aramıza.Canım bit tablomuz var tedavi süresince güncellenen ne inş.tedavi sonucu hamile olarak yazılacağımız ben birazdan senide ekleyip güncelleyeceğim oradan takip edersin arkadaşlarımızın durumunu.eksik olan bilgilerindie güncelleriz.

gün içinde fırsatın oldukça lütfen gel arkadaşlar buradayken hikayelerimizi paylaşır kafamıza takılanların cevağlarını buluruz.Sıkıntılar paylaştıkça azalmıyor mu bizde azatıyoruz burada.Bu zorlu süreçte birbirimize destek olup sonnundada pozitifi göreceğiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…