merhaba kizlar bende araniza bugün transfer oldum...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Hepinize duaciyim Allah insallah bizede anne olmayi nasip eder...
Canim bende bir sorun yok sorun esimde mallesef hareketlilik azdi ve morfoloji bozuklugu vardi.
Yaklasik 3bucuk yildir ugrasuyoruz ilk baslarda asilmayla sansiniz var dediler 3 kez asilama yapildi ama olmadi.Asilamalar tutmayinca direk mikroenjeksiyon dediler tamam dedik mart ayinda ilk transferim oldu ama cok fazla yumurta toplandigi icin yumurtaliklarim su toplamis tutmadi ikincide iki embriyo yerlestirildi ama bugün test sonucum negatif cikti hatta hala adet olmadim 3gün gecti okadar cok umutluydumki ne bi leke ne bi agri sizi Allahin taktiri.
Bugün okadar ümitliydimki biz pozitif beklerken negatif cikti agladim zirladim sonra klinigi aradim ve gelecek ay yeniden denemek istedigimi söyledim tamam dediler hasta olunca arayacagim.
Insallah kizlar ugurlu gelirsiniz bana...
Bugün test günüm vardi negatif cikti gelecek ay yeniden deneyecegiz Allah nasip ederse...
Aramıza hoşgeldin canım.inşallah bu sefer gelir kuzuların.
merhaba hoşgeldin aramıza canım_ca.geçmiş olsun cnm.inşallah bizim liste ugurlu gelir sana.
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE |okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
çok sevindimmmm sendemi tayfun beye gidiyorsun. cumartesi 12:15 randevum var tayfun bey 1 hastaya 1 saat ayırıyormuş. 2 deneme yaptım ama doktorla görüşmeler en fazla 15 dk sürmüştür. dün aramıştım ben hastaneyi bugün mehmet bey dönmüş geriye ama ben evde değildim maalesef.. baya bir olumlu konuşmuş bu spermlerin büyütülmesi döllenmeyi ve bölünmeyi en az %20 artırıyormuş.. ama kendim konuşamadım maalesef.. sana ne fiyat verdiler canım bize telefonda ilaçlar hariç paket fiyat 4250 verdi birde bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıyorlarmış.. bakalım ya hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmazda önümüzdeki adet döneminde başlarım tedaviye. canım senin tedavin ne zaman başlayacak? kız seninle denk gelirmişiz ayyy ne çok sevinirim
selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah???
benim biraz basim agriyo sinuzitim azdi gene.....
evet ececik bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım inşallah yakında hamiş olacağız
kızlar öyle sancım varki kımıldayacak gibi değilim inatla ilaç içmedim ama tüm yaşam fonksiyonlarımı kaybettim hayat felç ilaç içmemek doğru değilmi ne bileyim haftaya süreç başlayacak ya bende bebeğim için ilk fedekerlığımı yapayım dedim
ay caım yaaaa geçmiş olsun. ben de de vardı sinüzit. bir iki kere burnuma bir iki damla limon damlattım. bi abim taviye etmişti. 2 sene oldu herhalde hiçbir şikayetim yok. ama benim başlangıç aşamasındaydı. senin ki nasıl bilmiyorum. inşallah şifa olur. başta çok yakıyo ama. zararı olmaz herhalde.
Canim bende bir sorun yok sorun esimde mallesef hareketlilik azdi ve morfoloji bozuklugu vardi.
Yaklasik 3bucuk yildir ugrasuyoruz ilk baslarda asilmayla sansiniz var dediler 3 kez asilama yapildi ama olmadi.Asilamalar tutmayinca direk mikroenjeksiyon dediler tamam dedik mart ayinda ilk transferim oldu ama cok fazla yumurta toplandigi icin yumurtaliklarim su toplamis tutmadi ikincide iki embriyo yerlestirildi ama bugün test sonucum negatif cikti hatta hala adet olmadim 3gün gecti okadar cok umutluydumki ne bi leke ne bi agri sizi Allahin taktiri.
Bugün okadar ümitliydimki biz pozitif beklerken negatif cikti agladim zirladim sonra klinigi aradim ve gelecek ay yeniden denemek istedigimi söyledim tamam dediler hasta olunca arayacagim.
Insallah kizlar ugurlu gelirsiniz bana...
Canım merhaba.hoşgeldin aramıza .O taşlı topraklı yollardan RABBİMİN izniyle kuş gibi uçup geçeceğiz sen hiççççç sıkma canını.bak problemler bulundu önlemleri alınacak.Herşey yolunda gidecek lütfen inan.
bu arada seni listeye ekleyeceğim canım eksik bilgilerini yazdır lütfen ve sık sık gel.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var
cnm ilk önce hoşğeldin aramıza. yazdıgın terimlere yabancıyım bende .pek bi bilğim yok.ama buradaki arkadaşların belki biliyodur.hangi şehirdensin?
Allah kabul etsin canımarkadaşlar 50 okudum, düşersiniz .... iyi geceler...
hoş buldukk,tşk ederim yazdıkların için,hayırlısı allah tan cümlemize olsunBen ankara dan katılıyorum aranıza,gittiğim dr um askeriyeden emekli prof.kliniği var işte orda başladık bakalım bu işlere,allah, hayırlısıyla,sonu hayırlı ve iyi olacaksa nasip etsin bebişlerimizi inşlh!Beni hangi listeye ekliyosun ve bilgilerimden neler eksik bu tür topiklere ilk girişim, ne, nasıl yapılır bilmiyorum,elimden geldiğince tabi ki de girmeye çalışıcam buraya,inşallah birbirimize faydamız olur,Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin,görüşmek üzere, şimdilik iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?