hoş bulduk,tşkler,ben ankara dan katıldım aranıza,dilerim yazdıklarımla ortak olan arkadaşlar da çıkar da umutlanırım biraz,çünkü ne yaşayacağım,ne tür aşamalar,güçlükler ve neler yapmam gerekiyor bu güçlükler karşısında bilmiyorum bu da haliyle beni korkutuyor,inşallah rabbim, hepimize, kolaylıklar,hayırlar,güzellikler verir sonunda,zaten sonu hayırlı ve iyi olmayacaksa baştan olmasın diyorum ben,onun için sonu hayırlı olsun inşlh hepimiz için,sizin durumlarınız neler burdaki arkadaşların,ne tür şeyler yaşıyorsunuz başlangıçta neler yapılıyor,ilaçların ne tür yan etkileri oluyor,ve hangi ilaçların?o kadar çok bilmediğim soru var ki kafamda,acill ne olur cevap bekliyorum herkesten ltfn,bi de senin yaş kaç ve diğer arkadaşların da?şimdiye kadar neler yaşadınız o kadar merak ediyorum ki ne olur k.bakma bu kadar sorduğum için,bi de saat kaç gibi burada herkes?şimdilik ii geceler,ae olun!!
günaydın bu arada arkadaşlar güzel bir gün diliyorum.
sagol canim cok zor oluyo sinuzit ben 10 yildir cekiyorum ne kadar ilac kullandiysam fayda etmedi son iki senedirde migren basladi ikisi birlesince fena agri oluyo gozlerime vuruyoo agrisi.... her banyodan ciktigimda burnum tikanir normalmidir yaa tedavide oldugum icin ilacta almiyorum gunduzden beridir agriyo.....
günaydın bacılarım yoldaşlarım
kızlar kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edin bugün yaradanımın dua kapısı ne zaman açıktır bilinmez
leblebişekeri kuzum kabızlık kaşıntı yok demişssin sadece kan geliyor öylemi
mutlaka hemen bir dr git bu kanama içerde yırtılamdan kaynaklanabilir allah göstermesin bendede var ama kan gelmiyor dr gitmiştim kan varmı dedi yok dedim
symrana35 canım ne sormak istiyorsan sor şekerim bıkmadan usanmadan yazarım
saol canım iyiyim şükür.dünden iyigünaydınlar süper annecim. erkencisin bugün. nasılsın keyifler düzeldi mi biraz???
canım 12.günde yaptırdıysan sonradan olması zor gibi gözüküyor ama hamile olmanı tüm kalbimle diliyorumGünaydin kizlar size birsey soracagim belki aranizda bilgisi olan vardir.
Bildiginiz gibi dün benim test günümdü ve kan testim negatif çikti 3gün gecikmistim ve bugün 4. gün hala hic birsey yok genelde suratimda sivilceler cikardi asiri sekilde bel ve karin agrim olurdu oda yok acaba diyorum bi yanilma payi olabilirmi basina böyle birsey gelen varmi kandda negatif cikipta sonradan pozitif sonuc alan offfffffff ya ne düsünecegimi ne yapmam gerektigini bilmiyorum karma karisik oldum yardim lütfen...
canım meme varmı neresi kanıyor.çok geçmiş olsunevet canım yaa kabızlık acı falan yok. korkuyorum da. bayağıda kan var ama.
Kızlar Merhaba hepinize...Öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Ben uzun zamandır giremiyorum.10 gündür Antalyalıyım.Takiplerim burda oldu.Allah nasip ederse yarın yumurta toplama sanırım iki gün sonra da transfer yapılcak.Yolculuğumun sonuna geldim artık.Dualarınızda beni unutmayın...Hepinizi çok özledim.. Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle....
Selam
Kandiliniz mübarek olsun..
mylady06,
DearMother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
Nisan
nasılsınız?
Selam
Kandiliniz mübarek olsun..
mylady06,
DearMother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
Nisan
NASILSINIZ
güzel annecik ne iyi düşünmüşsün sen Allah hepimizi o sayfaya terfi ettirsin İnşallah
Giz canım sen Zekayi tahirde hangi doktora gidiyosun ben orada başladım devam etmekte istemiştim ama doktor bulamadım iyimi
canım meme varmı neresi kanıyor.çok geçmiş olsun
günaydın evitax cım. senin de kandilin mbarek olsun canım.. dün yürüyüşte bacağımı fazla zorladım herhalde. topallayarak geziyorum. sen nasılsın.
inşallah bu gecelerin yüzü hürmetine rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okudu
ewest:50-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu
neme:50-okundu
kalan:50
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?