2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım fırsatın varsa geçmişi oku.ama en güzeli gün içinde burada olman çoğu arkadaşımız çalıştığı için o saatlerde aktif oluyorlar.
canım ben 34 yaşındayım eşimdeki sperm değerleri çok düşük hareket %1 morfoloji bakılamadı.sayı 30 binlerde.ilk denemem olacak.tedavi öncesi bazı ilaçlar kullanıyor eşim bu hafta testi yenileyeceğiz biraz düzelme umuyorum.hayırlısı inş.

canım tedavide önce hormonlarına bakılıyor rahim kontrol ediliyor bir sorun varmı folekül kisti varmı vs. diye.sonra tedaviye karar veriliyor uzun yada kısa protokol olarak.ona göre ilaçlar veriliyor.ilaçlarda bazı arkadaşlar yan etki yaşıyor baş ağrısı mide bulantısı şişkinlik gibi ama bunlarda geçici.canım bende tecrübeli değilim tecrübeli arkadaşlar yazacaklardır mutlaka.

aşağıdaki tablodanda bilgileri takip edebilirsin canım.

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
41|symrna35||Haziran|||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okudu
ewest:50-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu
neme:50-okundu

kalan:50
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
günaydın bacılarım yoldaşlarım

kızlar kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edin bugün yaradanımın dua kapısı ne zaman açıktır bilinmez

leblebişekeri kuzum kabızlık kaşıntı yok demişssin sadece kan geliyor öylemi
mutlaka hemen bir dr git bu kanama içerde yırtılamdan kaynaklanabilir allah göstermesin bendede var ama kan gelmiyor dr gitmiştim kan varmı dedi yok dedim

symrana35 canım ne sormak istiyorsan sor şekerim bıkmadan usanmadan yazarım

Günaydin kizlar size birsey soracagim belki aranizda bilgisi olan vardir.
Bildiginiz gibi dün benim test günümdü ve kan testim negatif çikti 3gün gecikmistim ve bugün 4. gün hala hic birsey yok genelde suratimda sivilceler cikardi asiri sekilde bel ve karin agrim olurdu oda yok acaba diyorum bi yanilma payi olabilirmi basina böyle birsey gelen varmi kandda negatif cikipta sonradan pozitif sonuc alan offfffffff ya ne düsünecegimi ne yapmam gerektigini bilmiyorum karma karisik oldum yardim lütfen...

Kızlar Merhaba hepinize...Öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Ben uzun zamandır giremiyorum.10 gündür Antalyalıyım.Takiplerim burda oldu.Allah nasip ederse yarın yumurta toplama sanırım iki gün sonra da transfer yapılcak.Yolculuğumun sonuna geldim artık.Dualarınızda beni unutmayın...Hepinizi çok özledim.. Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle....

bilmiyorum canım. migren bende de var onun kendi ağrısı gözlere vurur. burun tıkanıklığı yapmaz sanırım. sinüzitten kaynaklıdır. kafanı kuru tut rüzgardan da koru. inşallah çok sıkıntı yaratmaz.

evet canım yaa kabızlık acı falan yok. korkuyorum da. bayağıda kan var ama.

günaydınlar süper annecim. erkencisin bugün. nasılsın keyifler düzeldi mi biraz???
saol canım iyiyim şükür.dünden iyi

canım 12.günde yaptırdıysan sonradan olması zor gibi gözüküyor ama hamile olmanı tüm kalbimle diliyorum

Selam

Kandiliniz mübarek olsun..

mylady06,
DearMother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
Nisan

NASILSINIZ

Son düzenleme:

canım çok merak ettim seni.nete girme imkanın yokmuydu.Kaç yumurta gözüküyor canım.Şükür gelişmeler güzel.iyi haberlerini bekliyoruz.bizi merakta bırakma.Sanada hayırlı kandiller canım.

Selam

Kandiliniz mübarek olsun..

mylady06,
DearMother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
Nisan

nasılsınız?

günaydın evitax cım. senin de kandilin mbarek olsun canım.. dün yürüyüşte bacağımı fazla zorladım herhalde. topallayarak geziyorum. sen nasılsın.
inşallah bu gecelerin yüzü hürmetine rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Başka hastane düşünürsen ben Başkent Üniversitesinin Tüp Bebek bölümünden çok memnun kaldım. Biliyorsunuz buı benim 5. denememdi.

canım meme varmı neresi kanıyor.çok geçmiş olsun

yok canım ucunda meme olsa korkmıycam bu kadar. basur değil gibi duruyo. acı falan yok. basuru olanlar üstüne oturamaz. acıdan kıvranır. hissetmiyorum kanın geldiğini, bakınca görüyorum ama çok geliyo. bir iki damla falan da değil...
napcam bilmiyorum.

Aminn..canım amin....

Günaydın..Çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Teşekkürler iyiyim bugün ben hiçbir ağrım yok.Şimdide normalmi bu onu araştırıyordum.

Süper annecim 50 okudum ben eğitimciyim in duası bitsin, sıradaki arkadaşımız iççin devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…