2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Aminn..canım amin....

Günaydın..Çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Teşekkürler iyiyim bugün ben hiçbir ağrım yok.Şimdide normalmi bu onu araştırıyordum.

bu kadar kafanı takma canım. oluruna akışına bırak. vücudun tepkisi herkeste farklıdır. inşallah iyi sonuçlar alırsın.

nisan inş.bebegini alıp geleceksin ay ne güzel olur ya tam babalr gününe neticeyi alanlar var içinizde süper inş.inş.

leblebişekeri dr git kan geliyor diyorsun kaşıntı yok diyorsun işte içerde yırtılma olmuştur büyümeden git ne olacak ya

Canım bendede var basur.bazıları içeride bazıları dışarıda oluyor.mesela benimki dışarda ve çok kötü duruma gelmediği sürece kanama yapmıyor.içerseyse eğer kanama yapıyor çok.benim babam basurdan ameliyat oldu cevremdede akrabalarımdada cok var.Meme yok diye basur olmadığını düşünme dediğim gibi içeridedir ve o daha kötü.
Üzerine oturma mevzusuda çok ciddi derecede büyürse olur.Mesela ben yememem gereken bazı besinleri yediğimde birkaç saat sonra direk çıkıyor ama üzerine oturabiliyorum ve hiçbir sekilde rahatsız etmiyor.Kuru kayısı ye

leblebişekeri hiç ihmal edilecek birşey değil bu, hemen doktora gitmelisin bence de, geçmiş olsun arkadaşım valla.

ailhan nasılsın, nedir son durumlar, tekrar ne zaman gideceksin doktora??

bu kadar kafanı takma canım. oluruna akışına bırak. vücudun tepkisi herkeste farklıdır. inşallah iyi sonuçlar alırsın.

İnşallah yarın doktora gidicem çatlamışmı bakıcak inşallah çatlamıştır.

sağol Evitax, hepimize hayırlı kandiller. şükür halimize idare edip duruyoruz işte, sen bugün daha iyisin herhalde..

Evet iyiyim bugün içimde bir huzur..ağrım yok..Hayırlara vesile olur inşallah.

herkese slm
ben dr dan geldim arkadaşlarrrr
artık tedavim anatolia değil maslak acıbademde olacakmış çünkü dr um bülent traş orda tüp bebek başkanı oluyormuş ve ben geçenki tedavimde ohss olduğum için titizlikle takip edilmem gerekiyomuş beni bırakmıycakmış yani

şimdi tedavime gelelim adetimle biralikte yasmin doğum kontrol hapına başlıycam yumurtalıklartımı bastırmak için geçen sefer 36 yumurtam olmuştu şimdi engelliycek bu durumu ve uzun protokol olacak işte böyle listeye böyle yazılabilir:86:

merhaba sana boşu boşuna umut vermek istemem ama ne olur ne olmaz git bir daha yaptır test ne kaybedersin? inşallah yanlış çıkmıştır ilki bu güzel günde bakarsın bir umut oluverir

Herkesin kandili mübarek olsun. Bu üç aylar bize hep mutlu haberler getirsin. Ben 3 gündür işe başladım. Bugün 2. test için kan verdim. 1,5 gibi belli olacak. İnşallah sorun çıkmaz.
dün 200 tane dua okudum. Sıradaki arkadaşlara dağıtırsan sevinirim.

geçmiş olsun Allah şifa versin bu kadar sıkıntı yaşama hemen git bir doktora

evet canım dayandım bak bitti bugün işe bile geldim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

selam

kandiliniz mübarek olsun..

Mylady06,
dearmother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
nisan

[sıze="3"]nasılsınız[/sıze]

canım benim seninde kandilin kutlu olsun canım allah bebişine kavuştursun canım neye karar verdin tam bilmiyorum ama inşallah hakkında hayırlı olana karar vermisindir

Nisancım canım arkadaşım inşallah hayat sana arzu ettiğin güzellikleri en kısa zamanda yaşatır ve antalya yolculuğundan meleklerinle beraber dönersin.. Senden güzel haberler bekliyoruz bitanem.. Rabbim bu mübarek günde ellerini boş çevirmesin inşallah.. Haberdar et bizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…