iyiyiz şükür sen nasılsın canm.keyfin nasıl.
Aminn..canım amin....
Günaydın..Çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Teşekkürleriyiyim bugün ben hiçbir ağrım yok.Şimdide normalmi bu onu araştırıyordum.
canım çatlak olmasınyok canım ucunda meme olsa korkmıycam bu kadar. basur değil gibi duruyo. acı falan yok. basuru olanlar üstüne oturamaz. acıdan kıvranır. hissetmiyorum kanın geldiğini, bakınca görüyorum ama çok geliyo. bir iki damla falan da değil...
napcam bilmiyorum.
Selam
Kandiliniz mübarek olsun..
mylady06,
DearMother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
Nisan
NASILSINIZ
yok canım ucunda meme olsa korkmıycam bu kadar. basur değil gibi duruyo. acı falan yok. basuru olanlar üstüne oturamaz. acıdan kıvranır. hissetmiyorum kanın geldiğini, bakınca görüyorum ama çok geliyo. bir iki damla falan da değil...
napcam bilmiyorum.
canım çatlak olmasınAllah korusun.
allah dahada iyi etsin.İyiyim canım bende teşekkürler.keyfimde yerinde..leblebisekerine yazdığım gibi ağrım yok dün cok vardı şimdi bu normalmi onu araştırıyorum.
Allah kabul etsin canım benim.hemen sıradaki arkadaşa devam edelim.Süper annecim 50 okudum ben eğitimciyim in duası bitsin, sıradaki arkadaşımız iççin devam edelim.
bu kadar kafanı takma canım. oluruna akışına bırak. vücudun tepkisi herkeste farklıdır. inşallah iyi sonuçlar alırsın.
sağol Evitax, hepimize hayırlı kandiller. şükür halimize idare edip duruyoruz işte, sen bugün daha iyisin herhalde..
nasılsın canım.işe başladın mıBaşka hastane düşünürsen ben Başkent Üniversitesinin Tüp Bebek bölümünden çok memnun kaldım. Biliyorsunuz buı benim 5. denememdi.
Günaydin kizlar size birsey soracagim belki aranizda bilgisi olan vardir.
Bildiginiz gibi dün benim test günümdü ve kan testim negatif çikti 3gün gecikmistim ve bugün 4. gün hala hic birsey yok genelde suratimda sivilceler cikardi asiri sekilde bel ve karin agrim olurdu oda yok acaba diyorum bi yanilma payi olabilirmi basina böyle birsey gelen varmi kandda negatif cikipta sonradan pozitif sonuc alan offfffffff ya ne düsünecegimi ne yapmam gerektigini bilmiyorum karma karisik oldum yardim lütfen...
yok canım ucunda meme olsa korkmıycam bu kadar. basur değil gibi duruyo. acı falan yok. basuru olanlar üstüne oturamaz. acıdan kıvranır. hissetmiyorum kanın geldiğini, bakınca görüyorum ama çok geliyo. bir iki damla falan da değil...
napcam bilmiyorum.
evet canım dayandım bak bitti bugün işe bile geldim allah emeklerimizi boşa çıkarmasınevet cnm dr vermedikçe içme.benimde bogazlarım başım çatlıyo agrımaktan kaç gündür ama dr gitsem antibiyotik veriyo bende sıcak şeyler içirek geçirmeye çalışıyorum bogazlarımı baş agrısıda havalardan herhalde
selam
kandiliniz mübarek olsun..
Mylady06,
dearmother,
ewest,
canim_ca,
leblebisekeri,
hbb07,
nisan
[sıze="3"]nasılsınız[/sıze]
Kızlar Merhaba hepinize...Öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Ben uzun zamandır giremiyorum.10 gündür Antalyalıyım.Takiplerim burda oldu.Allah nasip ederse yarın yumurta toplama sanırım iki gün sonra da transfer yapılcak.Yolculuğumun sonuna geldim artık.Dualarınızda beni unutmayın...Hepinizi çok özledim.. Hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?