Bende,eşimde,babamda,kardeşimde,teyzelerimde ve yengemdde var basur.Yakın cevremdede birçok kişide var.Sıcak su iyi geliyor ama kısa bir süre.Eczaneden basur ilacı ve kremi kollayca alabiliyorsun onlarda etki ediyor.Ayrıca eşim bana bitkisel bir macun almıştı hazır.Birkaç gün yedim 1 senedir olmuyor hiç allaha şükür.Kanama olması şart değil ayrıca. Bol bol kuru kayısı ye sıvı tüket.Kabız olma
Kabız olursan tekrarlar basur.
arkadaşlar bir konuda akıl danışacağım .sabahtan beri içim içimi yiyor çok sinirliyim.
sabah eşimi yolcu ediyordum bir kaç bir şey konuştuk sonra neyse.o arada merdiven boşluğuna bir başörtüsü düştü.eşimle bakıştık ne luyor diye.sonrada kapı kapandı.
Çok afedersiniz terbiyesiz kadın biiizi dinliyormuş meğer üstelik kafasını ne kadar eğdiyse başörtüsü düştü.Şimdi diyorumki çık kapısına ayıp değilmi senin yaptığın de.pişman oldum alsaydım başörtüsünü kapısına çıkıp verseydin senin başörtün galiba merdivende buldum deseydim.
sizce ne yapmalıyım.komşudan yana hiç şansım yok .kapı dinlenirmi hiç ya ne kadar ayıp.
Bende,eşimde,babamda,kardeşimde,teyzelerimde ve yengemdde var basur.Yakın cevremdede birçok kişide var.Sıcak su iyi geliyor ama kısa bir süre.Eczaneden basur ilacı ve kremi kollayca alabiliyorsun onlarda etki ediyor.Ayrıca eşim bana bitkisel bir macun almıştı hazır.Birkaç gün yedim 1 senedir olmuyor hiç allaha şükür.Kanama olması şart değil ayrıca. Bol bol kuru kayısı ye sıvı tüket.Kabız olma
Kabız olursan tekrarlar basur.
kızlar ya ben anlamıyorum ben igneler zamanındada çatlatma ignesi vurundugumdada hiçbir agrı sızı olmamaıştı sadece yumurtalar büyürken çok çok hafif kasık agrısı belkide sizinki iyiye işarettir benim kalitesiz çıktı yumurtalarım hemde döllenme bile olmamıştı dr na sorun ondan sonrada dinlenin kafanıza takmayın inş. olumlu haberler gelecek burdan öyle görüyorum
arkadaşlar bir konuda akıl danışacağım .sabahtan beri içim içimi yiyor çok sinirliyim.
sabah eşimi yolcu ediyordum bir kaç bir şey konuştuk sonra neyse.o arada merdiven boşluğuna bir başörtüsü düştü.eşimle bakıştık ne luyor diye.sonrada kapı kapandı.
Çok afedersiniz terbiyesiz kadın biiizi dinliyormuş meğer üstelik kafasını ne kadar eğdiyse başörtüsü düştü.Şimdi diyorumki çık kapısına ayıp değilmi senin yaptığın de.pişman oldum alsaydım başörtüsünü kapısına çıkıp verseydin senin başörtün galiba merdivende buldum deseydim.
sizce ne yapmalıyım.komşudan yana hiç şansım yok .kapı dinlenirmi hiç ya ne kadar ayıp.
mutlaka reddedecek fakat iğnelemem lazım.ne kadar ayıp şey yaptığı.eşimin yanında tepki veremezdim yakışmazdı bu.gerçi başörtüsünün önümüze düşmesi ona yeter.yüzüme nasıl bakacak.Mraklı komşu.Yerinde olsaydım oanda tepki verirdim.Bence sonradan tepki vermen anlamsız.Çünkü kadın zaten reddeder.Sen suçlu duruma düşersin.
tanımazmıyım ama mesafeliyim merhaba merhaba.Yok ya insan hiç kapı önünde başörtüsünü çırparmı.hadi çırptın diyelim gelip almazmısın.kapıyı neden kapatırsın ki.ya canım belkide kıyafetlerini çırpıyordu başörtüsü düştü olamaz mı sizi niye dinlesinki anlamadım
tanımıyormusun peki ben olsam alır o başörtüsünü götürür hayırdır kafan aşagılaradamı geziyor derdim
canım çatlak olmasınAllah korusun.
nisan inş.bebegini alıp geleceksin ay ne güzel olur ya tam babalr gününe neticeyi alanlar var içinizde süper inş.inş.
leblebişekeri dr git kan geliyor diyorsun kaşıntı yok diyorsun işte içerde yırtılma olmuştur büyümeden git ne olacak ya
evet ya kabız olunca çok zor oluyo transferden sonra bakalım neyapacam inşallah olmam macun banada söylermisin canım birde karahalile oda iyimş ben daha sıçak su yapmıyom ilerlemş benmki ilk zaman iyi diyolrdı meme olmadan
canım önce senin sağlığın hamile kaldıktan sonra bu acıyla Allah koruusn erken doğum yaparsın mutlaka tedavi şart.belliki çatlak var belkide 1 merhemle geçecek.gitmeden bilemezsin mutlaka git cnm ihmal etme lütfenmoralim çok bozuk zaten. bilmiyorum ne var ne yok. doktora gitsem. ilaç vericek. belki kolonoskopi isteyecek. çünkü dişarda birşey yok. tedavi 1 ay daha atacak. oooooofffffffffff.......
tanımazmıyım ama mesafeliyim merhaba merhaba.Yok ya insan hiç kapı önünde başörtüsünü çırparmı.hadi çırptın diyelim gelip almazmısın.kapıyı neden kapatırsın ki.
canım buraya yazdım çünkü siz o kişiyi tanımadığınız için gıybete grmiyor.Ki gıybetten çok korkarım.Ama işte içim içimide yiyor birşey söylemeyeyim değilmi sevap kazanayım bu günün hatrına susayım.Allahımdan bulsun oda.şu güzel günde böyle şeylerle uğraşılırmı boş ver gül geç ne kadar aciz birisi ki seni dinlemeye çalışıyor evinde ailesinde mutlu olmayan insanlar başkalarının hayatını merak eder hem boşu boşuna günaha girme
mutlaka reddedecek fakat iğnelemem lazım.ne kadar ayıp şey yaptığı.eşimin yanında tepki veremezdim yakışmazdı bu.gerçi başörtüsünün önümüze düşmesi ona yeter.yüzüme nasıl bakacak.
öyle yapacağım ewest'cim Allahımda bulsun .Terbiyesiz kadın , haklsısın sinirlenmekte süper annecim ama boşver, anında tepki verseydin o olurdu ama şimdi bence bir tepki verme, herşeyin zamanı gelir. şu mübarek günde böyle abuk subuk insanlara takılıp canını sıkma.
kızlar ya ben anlamıyorum ben igneler zamanındada çatlatma ignesi vurundugumdada hiçbir agrı sızı olmamaıştı sadece yumurtalar büyürken çok çok hafif kasık agrısı belkide sizinki iyiye işarettir benim kalitesiz çıktı yumurtalarım hemde döllenme bile olmamıştı dr na sorun ondan sonrada dinlenin kafanıza takmayın inş. olumlu haberler gelecek burdan öyle görüyorum
Merhaba giz. Şuanda nimetsin sen bana.Bende çatlatma iğnesi oldum salı günü dün doktorun verdiği 36 saat doldu.İğneyi olmadan 1 gün önce kasık ağrılarım başladı iğneyi olduğum gün ve dün CİDDİ ŞEKİLDE ARTTI.Afedersin wcdeyken acıdan rahatsız olup popomu kaldırdım.Ateş basması,mide bulntıısıda oldu.Bugün hiçbir ağrım bulantım yok SENCE BU İYYİE İŞARETMİ?
canım buraya yazdım çünkü siz o kişiyi tanımadığınız için gıybete grmiyor.Ki gıybetten çok korkarım.Ama işte içim içimide yiyor birşey söylemeyeyim değilmi sevap kazanayım bu günün hatrına susayım.Allahımdan bulsun oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?