2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Damraa'ya değil leblebi şekerine yazıdm bu mesajı.O alıntı yapmış bende onun mesajını alıntı yapıp leblebininkini unutmuşum.Belirtiyim dedim

kızlar ya ben anlamıyorum ben igneler zamanındada çatlatma ignesi vurundugumdada hiçbir agrı sızı olmamaıştı sadece yumurtalar büyürken çok çok hafif kasık agrısı belkide sizinki iyiye işarettir benim kalitesiz çıktı yumurtalarım hemde döllenme bile olmamıştı dr na sorun ondan sonrada dinlenin kafanıza takmayın inş. olumlu haberler gelecek burdan öyle görüyorum

Mraklı komşu.Yerinde olsaydım oanda tepki verirdim.Bence sonradan tepki vermen anlamsız.Çünkü kadın zaten reddeder.Sen suçlu duruma düşersin.

dear mothercım keşke eşarbı yerine kendi düşseymiş töbe töbe yaaa ne kadar sinir oluyorum böyle insanlara yaaa

evet ya kabız olunca çok zor oluyo transferden sonra bakalım neyapacam inşallah olmam macun banada söylermisin canım birde karahalile oda iyimş ben daha sıçak su yapmıyom ilerlemş benmki ilk zaman iyi diyolrdı meme olmadan

Merhaba giz. Şuanda nimetsin sen bana.Bende çatlatma iğnesi oldum salı günü dün doktorun verdiği 36 saat doldu.İğneyi olmadan 1 gün önce kasık ağrılarım başladı iğneyi olduğum gün ve dün CİDDİ ŞEKİLDE ARTTI.Afedersin wcdeyken acıdan rahatsız olup popomu kaldırdım.Ateş basması,mide bulntıısıda oldu.Bugün hiçbir ağrım bulantım yok SENCE BU İYYİE İŞARETMİ?

ya canım belkide kıyafetlerini çırpıyordu başörtüsü düştü olamaz mı sizi niye dinlesinki anlamadım
tanımıyormusun peki ben olsam alır o başörtüsünü götürür hayırdır kafan aşagılaradamı geziyor derdim

Mraklı komşu.Yerinde olsaydım oanda tepki verirdim.Bence sonradan tepki vermen anlamsız.Çünkü kadın zaten reddeder.Sen suçlu duruma düşersin.
mutlaka reddedecek fakat iğnelemem lazım.ne kadar ayıp şey yaptığı.eşimin yanında tepki veremezdim yakışmazdı bu.gerçi başörtüsünün önümüze düşmesi ona yeter.yüzüme nasıl bakacak.

tanımazmıyım ama mesafeliyim merhaba merhaba.Yok ya insan hiç kapı önünde başörtüsünü çırparmı.hadi çırptın diyelim gelip almazmısın.kapıyı neden kapatırsın ki.

Merhaba damraaa.Basur basurlu hastaların hamileliklerindede FİZİKSEL olarak çok zorluklar yaratıyormuş.Bir arkadasım 5 aylık hamileyken basurdan ameliyat olmak zorunda kaldı.Tabi söylerim H-100 ballı baharatlı bitkisel macun yazıyor üzerinde.''Kişniş, rezene,mesteki,baliandız pekmezi,üzerlik tohumu,zencefil,biberiye,çörek otu,keten tohumu,anason,simaneki,papatya ve ardınc yağı içindekiler.
Ben hiç doktora gitmedim bu konuda annem babam deneyimli oldugu için doktorunda yapabiliceği ekstra birsey yok aynı ilaçları vericek nasıl olsa.Basına gelen bilir oturamıyorsun bile bırak oturmayı ben yürümekte zorlandığım günleri hatırlıyorum oturamadığım için sürekli yatıyordum
acılı baharatlar,turşu,sakatat,kuru baharat yememek gerekiyor.birde biliyorsundur belki ama ben yinede bilmeme ihtimaline karşılık söyledim.
Bu arada tedavin hayırlarla sonuclanır inşallah.

moralim çok bozuk zaten. bilmiyorum ne var ne yok. doktora gitsem. ilaç vericek. belki kolonoskopi isteyecek. çünkü dişarda birşey yok. tedavi 1 ay daha atacak. oooooofffffffffff.......
canım önce senin sağlığın hamile kaldıktan sonra bu acıyla Allah koruusn erken doğum yaparsın mutlaka tedavi şart.belliki çatlak var belkide 1 merhemle geçecek.gitmeden bilemezsin mutlaka git cnm ihmal etme lütfen

tanımazmıyım ama mesafeliyim merhaba merhaba.Yok ya insan hiç kapı önünde başörtüsünü çırparmı.hadi çırptın diyelim gelip almazmısın.kapıyı neden kapatırsın ki.

şu güzel günde böyle şeylerle uğraşılırmı boş ver gül geç ne kadar aciz birisi ki seni dinlemeye çalışıyor evinde ailesinde mutlu olmayan insanlar başkalarının hayatını merak eder hem boşu boşuna günaha girme

Terbiyesiz kadın , haklsısın sinirlenmekte süper annecim ama boşver, anında tepki verseydin o olurdu ama şimdi bence bir tepki verme, herşeyin zamanı gelir. şu mübarek günde böyle abuk subuk insanlara takılıp canını sıkma.

canım buraya yazdım çünkü siz o kişiyi tanımadığınız için gıybete grmiyor.Ki gıybetten çok korkarım.Ama işte içim içimide yiyor birşey söylemeyeyim değilmi sevap kazanayım bu günün hatrına susayım.Allahımdan bulsun oda.

Oanda tepki vermen gereken bir durum bana göre bu.Üzerinden zaman geçtikten sonra tepki vermen sana birşey kazandırmaz aksine suclu cıkarsın.yapma derim.mutahap olma.muhabetini kes gördüğün yerde zamanı gelince iğnelersin.Canım kapısına gidip sen bu sabah bizimi dinledinmi diceksin..Kadında hayır dicek.eee ama ama nekadar kafanı eğdiysen artık başörtünü düşürdün diceksin.Onada basit bahaneler bulucak.Hiç canını sıkma zamanı gelir birgün muhabet arasında laf sokarsın o anlar hiç şimdi kapısına gidip muhatap olma derim.

öyle yapacağım ewest'cim Allahımda bulsun .

Giz,giz,gizzzz bakarmısın tatlım bi banaaaaa

ben dedikodu diye düşünmedim zaten canım sen ona bir şey söylesen onun kalbini kıracaksın ya o açıdan ama uygun bir zaman da rahatsızlığını dile getir ama şimdi söylesen sinirden ne söyleyeceğini kontrol edemezsin. komşu çok önemli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…