herkese slm
ben dr dan geldim arkadaşlarrrr
artık tedavim anatolia değil maslak acıbademde olacakmış çünkü dr um bülent traş orda tüp bebek başkanı oluyormuş ve ben geçenki tedavimde ohss olduğum için titizlikle takip edilmem gerekiyomuşbeni bırakmıycakmış yani
şimdi tedavime gelelim adetimle biralikte yasmin doğum kontrol hapına başlıycam yumurtalıklartımı bastırmak için geçen sefer 36 yumurtam olmuştu şimdi engelliycek bu durumu ve uzun protokol olacak işte böyle listeye böyle yazılabilir:86:
başka hastane düşünürsen ben başkent üniversitesinin tüp bebek bölümünden çok memnun kaldım. Biliyorsunuz buı benim 5. Denememdi.
merhaba sana boşu boşuna umut vermek istemem ama ne olur ne olmaz git bir daha yaptır test ne kaybedersin? inşallah yanlış çıkmıştır ilki bu güzel günde bakarsın bir umut oluverir
sonucu yaz olur mu canım.Sıradaki arkadaşa yazıyorum cnm 200ü.Allah kabul etsin.Herkesin kandili mübarek olsun. Bu üç aylar bize hep mutlu haberler getirsin. Ben 3 gündür işe başladım. Bugün 2. test için kan verdim. 1,5 gibi belli olacak. İnşallah sorun çıkmaz.
dün 200 tane dua okudum. Sıradaki arkadaşlara dağıtırsan sevinirim.
neren sanciyo canim????:26:
canım araştırma o kadar keyfini sür
canım benim seninde kandilin kutlu olsun canım allah bebişine kavuştursun canım neye karar verdin tam bilmiyorum ama inşallah hakkında hayırlı olana karar vermisindir
merhaba hayırlı olsun ben de tedavim sırasında pcos a bağlı ohss oldum şükür dr ilaç dozunu iyi ayarladığı için hafif atlattım tedavimi engellemedi şu anda hamileyim inşallah kalp atışlarını da duyucağım hepimize nasip etsin Allah ım
canım benim ya.dr.u arasan sorsan içmende bir sakınca olur mu .ama çok ağrın var.
yok canım ucunda meme olsa korkmıycam bu kadar. basur değil gibi duruyo. acı falan yok. basuru olanlar üstüne oturamaz. acıdan kıvranır. hissetmiyorum kanın geldiğini, bakınca görüyorum ama çok geliyo. bir iki damla falan da değil...
napcam bilmiyorum.
[/QUOTE]Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okudu
ewest:100-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu
neme:50-okundu
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:700
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
canım güzel annecik kıyamadın sen bana:)) canım şükür bugün kalmadı ağrım azıcık fedakarlık yapayım dedim bebeciğime bakalım canım benim benim annecik bugünkü arkadaşa 100 ayetel kürsüyü tamamlamış ctesi transfer olacak kimdi onada tefriciye okuyacak
bu arada bir dua okumş arkadaş çok zor bir işi vardı allah kurtarmış dua fetihte ctesi başlanıyor 3 5 7 sanırım gidiyor herkezin kendisinin okumasında fayda varmış yanlız ben ctesi başlayamam ama kısmet olacak arkadaşlar için tekrar arayıp öğreneyim ctesiye kadar hep birlikte okuyalım nüfusu patlatalım
slm arkadaşım korkma bendede var basur sorunu meme çıkmadan önce kanama oluyon ilerleyen zamanda çıkar ama önlemek için sen zanedersem başındasın dayana bildiğin kadar sıcak suya otur iyi geliyo bende meme çıkmadan önce kanıyodu hoş meme varkende kanıyoda çok zor seni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?