2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba hayırlı olsun ben de tedavim sırasında pcos a bağlı ohss oldum şükür dr ilaç dozunu iyi ayarladığı için hafif atlattım tedavimi engellemedi şu anda hamileyim inşallah kalp atışlarını da duyucağım hepimize nasip etsin Allah ım

başka hastane düşünürsen ben başkent üniversitesinin tüp bebek bölümünden çok memnun kaldım. Biliyorsunuz buı benim 5. Denememdi.

canım benim sizlerden kaan hocayı duydum ya araştırdım çok iyi dediler turticiğim bana yoldaş oldu onunla birlikte kaan hocanın önerdiği batuhan beye başladık bakalım ankara tıp fakültesinde histografi olacağım ya onu bekliyorum bu arada tutum çok zor günler geçiriyor arkadaşlar ilaçlar çok ağır gelmiş kıpırdayamıyor yavrucak yaaa böyle yan etkileri olurmu bu ilaçların

merhaba sana boşu boşuna umut vermek istemem ama ne olur ne olmaz git bir daha yaptır test ne kaybedersin? inşallah yanlış çıkmıştır ilki bu güzel günde bakarsın bir umut oluverir

Sagol canim hani cikmadik candan ümit kesilmezmis ya benimkide o hesap sagol cevabin icin...

sonucu yaz olur mu canım.Sıradaki arkadaşa yazıyorum cnm 200ü.Allah kabul etsin.

merhabalar
Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütufl...arının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. MÜBAREK KANDİLİN HEPİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

Merhaba canyoldaşlarım.. Regaip kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim bu güzel günde ellerini açan tüm insanlarım dileklerini kabul eyler inşallah.. Bizim dualarımızıda boş çevirmez inşallah. Bugün kontrolüm var 6da.. Gece hiç uyumadım aşırı ağrım vardı, tahminimce bu ağrılar artıcak gün geçtikçe.. Canım mı çok tatlı diyorum yoksa benim bünyemde böyle mi etki yaptı diyorum.. Anlayabilmiş değilim.. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun..

canım araştırma o kadar keyfini sür

Çatlatma iğnesisinin süresi dolduğunda kasık ağrısının kesilmesi normalmidir iyiyemi kötüyemi işarettir onu anlasam keyfini sürücemde Dün okadar ağrı varken bugün olmaması neye işaret anlamaya çalışıyorum birden kesildi ağrılar.doktoru arıcamda artık hergün 1 defa arıyorum zaten aramak istemiyorum bugünde kadın bıkıcakk

canım benim seninde kandilin kutlu olsun canım allah bebişine kavuştursun canım neye karar verdin tam bilmiyorum ama inşallah hakkında hayırlı olana karar vermisindir

Teşekkürler canım amin.
Hatırlıyomusun bilmiyorum ama zaten yumurta takibindeydim.salıgünü ç.iğnem yapılmıştı şimdi bekliyorum öyle doktora gidicem yarın bakıcak çatlamışmı çatlamamışmı diye.Kaan beye mail attım eşiminve benim sonuclarımızı.Benim jinekologumun dediğinin tam tersini eşimin spermlerin doğal yolla gebe kalmama engel olmıcanı üzerine bastırarak söyledi.Hatta jinekologuma danısarak istersem bir süre daha tedavisiz deneme yapabiliceği bile söyledi ve içimizi rahatlattı şimdi bekliyoruz dediğim gibi.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
41|symrna35||Haziran|||||
42|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
Ailhan:200-okundu

kalan:800

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım adına çok çok sevindim inşallah duyarsınız pıtpıtlarıda sağlıcakla laırsın inşallah kucağına
benimde pcosa bağlıymış bilmiyodum pco olduğunu bende inşallah benimde sonucum senin gibi haiş olurum canım

Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okudu
ewest:100-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu
neme:50-okundu

ailhan:200-okundu

kalan:700

[/QUOTE]

Son düzenleme:
canım benim ya.dr.u arasan sorsan içmende bir sakınca olur mu .ama çok ağrın var.

canım güzel annecik kıyamadın sen bana:)) canım şükür bugün kalmadı ağrım azıcık fedakarlık yapayım dedim bebeciğime bakalım canım benim benim annecik bugünkü arkadaşa 100 ayetel kürsüyü tamamlamış ctesi transfer olacak kimdi onada tefriciye okuyacak
bu arada bir dua okumş arkadaş çok zor bir işi vardı allah kurtarmış dua fetihte ctesi başlanıyor 3 5 7 sanırım gidiyor herkezin kendisinin okumasında fayda varmış yanlız ben ctesi başlayamam ama kısmet olacak arkadaşlar için tekrar arayıp öğreneyim ctesiye kadar hep birlikte okuyalım nüfusu patlatalım

Tülaycığım ben hiç tüp bebek veya aşılama tecrübesi yaşamadım o yüzden yumurtalara etkisini bilmiyorum canım benim tabiyi veririm ama sürecin içinde değilsen benim 1 hafta sarktı süreç ya o yüzden denedim faydası olan çoook facebookta grubu var bir melek insanlar sizler gibi onlarda çok fayda görmüşler inanılmaz güveniyorlar uğurbeye bende güvendim açıkçası çikolata kistini doktordan daha iyi biliyo adette içiliyo ne söktürdü çok özür dilerim sırf fayda olsun diye dedim pıhtı mıhtı kalmadı temizliyor işte çokta bu macundan sonra hamiş olan var ama benim sabrım ve zamanım yok işte canım daha çikolatakisti çözüm grubu diye gir bakalım orada araştır kişinin ismi uğur bey bir ara telefonunuda veririm sana eğer istersen benim sanırım özel mesaj yok 100 e ulaşmadım sanırım bi şekilde haberleşiriz canım

slm arkadaşım korkma bendede var basur sorunu meme çıkmadan önce kanama oluyon ilerleyen zamanda çıkar ama önlemek için sen zanedersem başındasın dayana bildiğin kadar sıcak suya otur iyi geliyo bende meme çıkmadan önce kanıyodu hoş meme varkende kanıyoda çok zor seni anlıyorum

[/QUOTE]

bu güzel günde inşallah DUAMIZI RABİM kabul eyler KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNARKADAŞLAR banada 100 yaz okurum

canım diğer duayı tam anlamadım.c.tesimi başlanıyor.asaletlimin transferi var canım c.tesi.Allahım kabul etsin anneciğinin dualarını inş.öpüyorum ikinizide.

ailhan:200-okundu
damraaa:100-okundu

kalan:600

Bende,eşimde,babamda,kardeşimde,teyzelerimde ve yengemdde var basur.Yakın cevremdede birçok kişide var.Sıcak su iyi geliyor ama kısa bir süre.Eczaneden basur ilacı ve kremi kollayca alabiliyorsun onlarda etki ediyor.Ayrıca eşim bana bitkisel bir macun almıştı hazır.Birkaç gün yedim 1 senedir olmuyor hiç allaha şükür.Kanama olması şart değil ayrıca. Bol bol kuru kayısı ye sıvı tüket.Kabız olma
Kabız olursan tekrarlar basur.

arkadaşlar bir konuda akıl danışacağım .sabahtan beri içim içimi yiyor çok sinirliyim.
sabah eşimi yolcu ediyordum bir kaç bir şey konuştuk sonra neyse.o arada merdiven boşluğuna bir başörtüsü düştü.eşimle bakıştık ne luyor diye.sonrada kapı kapandı.

Çok afedersiniz terbiyesiz kadın biiizi dinliyormuş meğer üstelik kafasını ne kadar eğdiyse başörtüsü düştü.Şimdi diyorumki çık kapısına ayıp değilmi senin yaptığın de.pişman oldum alsaydım başörtüsünü kapısına çıkıp verseydin senin başörtün galiba merdivende buldum deseydim.

sizce ne yapmalıyım.komşudan yana hiç şansım yok .kapı dinlenirmi hiç ya ne kadar ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…