2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar haber izlermisiniz bilmem ama dün bir haber vardı bende ona sinirleniyorum hala konya da kanının biri sevgilisiyle 3 yaşında ki oğlunu öldürmüş sebep halıya işemesi
bizler bulabilmek için nelere katlanıyoruz
ne insanlar la bu dünyada yaşıyoruz aklım almıyor bu iğrençlikleri

evet izledim çok kötü oldum ya eşim kapattı hemen çabuk etkilenip aglıyorum hemen

evitax kuzum bende öyle etki yapmadı bulantı diyorsun bilmiyorumki iyiye işarettir inş. dur araştırayım diger kızlara da soralım olmazsa

Bu gece regaib kandili. Hepimize mübarek olsun. Peygamberimiz üç ayların başında şöyle dua ederdi : "ALLAH'ım Recep ve Şaban'ı bana mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır. " amin

50 Adet Ayetel Kürsi 'de ben okudum. Alllah kabul etsin inşallah.

Hepinizin regaip kandili mubarek olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim bu gecenin hürmetine isteyen herkese cennete girmeye vesile olacak hayırlı evlatlar versin inşaallah.

ben böyle insanların yaşamaması gerektiğini düşünüyorum çok gaddarsın demeyin çünkü bizler neler yaşıyoruz hayatımız değişiyo bi çoğumuz çocuk derdine düşüp kendi hayatımızı unutuyoruz allahım onlara elbet verir hakettiklerini inan ben haber seyredemiyorum bu yüzden

evitax canım çatlatma ignesini vurundıktan 36 sonra yumurtalar çatladıgı için kasıklarda agrı şişkinlik normalmi canım

canım acım falan yok. rahatsızlık duymuyorum da. kanaması kafamı kurcalıyo. tedavime engel olcak diye korkuyorum. iğneleri kullanmaya başlayınca kabızlık olcak zaten. o zaman ne yaparım onu bilmiyorum. ama sıcak su fikri iyi gibi. bu gün denerim.
ilaçsız kurtulmaya bakıcam

canımm hiç ihmal etmeden doktora git nolurr dediğin gibi hotmon ilaçlarıda kabızlığa sebep olabiliyor. olsun canım tedavin atsın 1 ay bunda da vardır bir hayır. benimde belli değil canım o kadar şartlamışımki bu adette başlıyacam diye bir anda herşey değişince biraz moralim bozuldu ben her doktor değiştirişimde birşey çıkar çünkü. annemde en önemli şeyi çikolata kistimi söylememiş onun için laporoskopi felan derse benimkide atar ileri bir tarihe.. bunda da bir hayır vardır heralde 4 senedir bekliyorum 2-3 ay daha beklerim deyip kendimi morallendirmeye çalışıyorum bugün kandil hepiniz için dua ediyorum sabahtır.

anladım canım. cumartesi başka bir doktorla görüşmem var bakalım ne olacak. sen bu macunun bittikten sonra doktora gidip boyutlarına baktıracakmışın. Allahım inşallah işe yararda tek seferde sağlıklı sıhhatli alırsın bebişlerini kucağına

canım ben 200 okudum..

hahayyy bu kadar olur ama Allah büyük işte eyüzüne gözüne bulaştırmış.. canım bunu anlatmakla gıybet etmiş olmuyorsunki sen başına gelen bir olayı anlatmışsın komşunla ilgili yalan yanlış şeyler söylemişsinki.. var bu tarz meraklılar boşver. alıp başörtüsünü geri götürseydin

'''''' KURU KAYISI YE'' Kabızlığını giderir.Yedikten birkaç saat sonra ishal olup gecenin büyük bölümünü wcde geçirirsin ama kabızlığın kalmaz.Kabız olmadığın için doğal olarak basur azmaz çok faydası olur dene derim.

Son düzenleme:

nolur nolurr dktora git. arkadaşların dediği gibi çatlak veya ona benzer birşey varsa sıcak su kanamanı artırabilir:18:

yazıkk ya kendini bilmeyen çokk. ne uğraşıcaksın öyleleriyle. en fazla sizin mutluluğunuza tanık olur. o da işine gelmez. zaten amacı sizin kavganıza şahit olmaktır. biraz daha dikkatli olun ama hiç uğraşma. değmez

evitax kuzum bende öyle etki yapmadı bulantı diyorsun bilmiyorumki iyiye işarettir inş. dur araştırayım diger kızlara da soralım olmazsa

evitax canım çatlatma ignesini vurundıktan 36 sonra yumurtalar çatladıgı için kasıklarda agrı şişkinlik normalmi canım

Tamam teşekkürler.bende araştırıyorum ama hiçbirşey bulamadım.Millet konu açmış ama konu amacına ulaşamamışki RESMEN CHAT MEKANI OLMUŞ. örneğin pko topiğine giriyosunnn
AYYYYYYYYY CANIMMMMMMMM NABERRRRRRR
KOMŞULAR GELDİİİ BUGÜNNNNNNNNNN hahaha hihihih'den başka birşey yok.
Nedir bu anlamadım.Ne bilinçsiz insanlar var ya.İnsanlar bu tip sitelere buraya ilgilediği konu ile ilgili bilgi almak için giriyor KİMİN HAKKI VAR?? SAYFALARCA NABER AYYYY KIZZ MESAJLARINI OKUTMAYA.. sinirim tepme çıktı böyle düşüncesiz insanlar sayesinde.
Tabiki hal hatır sorucaksında SAYFALARCA DEDİKODU YAPIP KİKİRDEŞMENİN NE MANTIĞI VAR ANLAYAMIYORUM...

SORUNLARINIZ BÖLÜMÜNE GİRİP ŞİKAYET EDİCEM.UMARIM İLGİLENİRLER BU TARZ SAYFALARLA.

Son düzenleme:
Damraa'ya değil leblebi şekerine yazıdm bu mesajı.O alıntı yapmış bende onun mesajını alıntı yapıp leblebininkini unutmuşum.Belirtiyim dedim

canım benim kabız değilim zaten. düzenli çıkıyoru mtuvalete. fazla sıvı tüketiyorum. hareket ediyorum. acı falan da yokk. ama kanama kafamı bulandırıyo. ya daha ciddiyse diye. inşallah korktuğum gibi olmaz.

ilginiz için hepinize ayrı yrı teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız. ve iyi ki benim arkadaşlarımsınız. hepiniz..

Önemli değil.nasıl bilmediğim konularda soru soruyorsam,bildiğim konulardada yorum yapıp bildiklerimi aktarırım.

Bbek için tedavi görüyorsun.Bu yüzden senin için bu konu 2 kat önemli.Ben basur oldugundan eminsen doktora gitmene gerke oldugunu düşünmüyorum.Çünkü basit ilaçlarla kurutlabiliyosun.
Herkez böyle düşünüyorki o ilaçlar reçetesiz ucuz bir sekilde satılabiliyor.Ben kullandım faydalarınıda bizzat gördüm.
Ama bunun için önce kanamanın neden oldugunu bilmek gerekiyor.Bazı arkadasların söylediği gibi çatlak vs olabilir.Oyüzden ve tedavide oldugun için bencede zaman kaybetmeden doktora gitmelsiin.Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Sa kızlar herkesin kandili mübarek olsun.Sayfaları okurken benim sıram geldiğini öğrendim.Şimdiden okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun şu mübarek günde Allah hepimizim dualarını kabul etsin inş

Ben inanıyorum arkadaşlar..Duanın açamayacağı kapı yok. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin diye öğrendiğim duaları sizinle de paylaşmak istedim.Allah kısmet ederse ben de okumaya çalışacağım

1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var

2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

canlarım..ramazan da geliyor asılalım dualara...yolumuzu aydınlatsın mevla.. tedavilerimizi kolaylaştırsın, mucizelerimize kavuştursun bizi.ona sığınalım bizi en iyi anlayacak olan,kalplerimizdeki iyi kötü her niyeti en iyi bilen bizi yaratan mevlamızdır şüphesiz

duaların kabulü dileğiyle..hepimiz anne oluruz ve buradan yeni gelen üyelere umut oluruz inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…