kızlar haber izlermisiniz bilmem ama dün bir haber vardı bende ona sinirleniyorum hala konya da kanının biri sevgilisiyle 3 yaşında ki oğlunu öldürmüş sebep halıya işemesi
bizler bulabilmek için nelere katlanıyoruz
ne insanlar la bu dünyada yaşıyoruz aklım almıyor bu iğrençlikleri
Sıradaki arkadaşımız eğitimciyimmm
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Castamo:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:100-okunuyor
mylady06:100-okundu
dearmother:100-okudu
ewest:50-okundu
reailite34:100-okundu
yabangülü18:100-okundu
turtim:50-okundu
neme:50-okundu
kalan:50
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
kızlar haber izlermisiniz bilmem ama dün bir haber vardı bende ona sinirleniyorum hala konya da kanının biri sevgilisiyle 3 yaşında ki oğlunu öldürmüş sebep halıya işemesi
bizler bulabilmek için nelere katlanıyoruz
ne insanlar la bu dünyada yaşıyoruz aklım almıyor bu iğrençlikleri
slm arkadaşım korkma bendede var basur sorunu meme çıkmadan önce kanama oluyon ilerleyen zamanda çıkar ama önlemek için sen zanedersem başındasın dayana bildiğin kadar sıcak suya otur iyi geliyo bende meme çıkmadan önce kanıyodu hoş meme varkende kanıyoda çok zor seni anlıyorum
canımm hiç ihmal etmeden doktora git nolurr dediğin gibi hotmon ilaçlarıda kabızlığa sebep olabiliyor. olsun canım tedavin atsın 1 ay bunda da vardır bir hayır. benimde belli değil canım o kadar şartlamışımki bu adette başlıyacam diye bir anda herşey değişince biraz moralim bozuldu ben her doktor değiştirişimde birşey çıkar çünkü. annemde en önemli şeyi çikolata kistimi söylememiş onun için laporoskopi felan derse benimkide atar ileri bir tarihe.. bunda da bir hayır vardır heralde 4 senedir bekliyorum 2-3 ay daha beklerim deyip kendimi morallendirmeye çalışıyorum bugün kandil hepiniz için dua ediyorum sabahtır.ay sorma canım yaa ben de çok isterim seninle tanışmayı karşılaşmayı. cuma günü sözde adet olmam lazım. olursam başlıcaz hemen. aksilikler peşimi bırakmıyo. iki haftadır ayıptır söylemesi makatımdan kan geliyo. kabız değilim. ağrıda yapmıyo. doktora sormam lazım. ilaçlar kabız yapıyo zaten. iyice kötü olursa diye korkuyorum. bir ay daha beklemeye gücüm yok. yarın ola hayrola diyorum.
tayfun bey fazlasıyla zaman ayırıyo canım. ilk başta bi eğitim vermişti. bir aile daha vardı. sonra özel görüşme yaptı. yarım saati bulmuştur. zaten soracaklarımız için yetti süre. yeterince aydınlattı. arkadaş gibi konuşuyo. çok özenli. kelimeleri bile cımbızla çekip konuşuyo. aile dostu gibi geldi bana çok sıcaktı. elvan hanım var istersen numarasını özelden yazabilirim. çok şeker biri. her konuda o da yardımcı olur. yani ön görüşmeden önce. dediğim gibi teknolojisi çok yeni. ama biz ön tedaviyi eskişehirde uygulıycaz. yumurta toplama transfer aşamasında tayfun beye gidicez. ortamı biliyorum doktoru tanıyorum o yüzden çekinmiyorum. fiyat konusunda biraz bastırırsan daha da indirim yaparlar. biz pazarlığı eskişehirdeki doktorumuzla yaptık. uzun zamandır hastasıyım. kendi muayenehanesinde bile indirim yapıyodu.
ne zamana denk geliyo canım adetin. yumurta toplama transfer aşamasında kavacıkta teyzemde kalıcam. bakarsın görüşürüz ha ne dersin....
amma uzun yazdım heeeeeee
anladım canım. cumartesi başka bir doktorla görüşmem var bakalım ne olacak. sen bu macunun bittikten sonra doktora gidip boyutlarına baktıracakmışın. Allahım inşallah işe yararda tek seferde sağlıklı sıhhatli alırsın bebişlerini kucağınaTülaycığım ben hiç tüp bebek veya aşılama tecrübesi yaşamadım o yüzden yumurtalara etkisini bilmiyorum canım benim tabiyi veririm ama sürecin içinde değilsen benim 1 hafta sarktı süreç ya o yüzden denedim faydası olan çoook facebookta grubu var bir melek insanlar sizler gibi onlarda çok fayda görmüşler inanılmaz güveniyorlar uğurbeye bende güvendim açıkçası çikolata kistini doktordan daha iyi biliyo adette içiliyo ne söktürdü çok özür dilerim sırf fayda olsun diye dedim pıhtı mıhtı kalmadı temizliyor işte çokta bu macundan sonra hamiş olan var ama benim sabrım ve zamanım yok işte canım daha çikolatakisti çözüm grubu diye gir bakalım orada araştır kişinin ismi uğur bey bir ara telefonunuda veririm sana eğer istersen benim sanırım özel mesaj yok 100 e ulaşmadım sanırım bi şekilde haberleşiriz canım
canım ben 200 okudum..Sıradaki arkadaşımız realite34
ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
kalan:600
arkadaşlar bir konuda akıl danışacağım .sabahtan beri içim içimi yiyor çok sinirliyim.
sabah eşimi yolcu ediyordum bir kaç bir şey konuştuk sonra neyse.o arada merdiven boşluğuna bir başörtüsü düştü.eşimle bakıştık ne luyor diye.sonrada kapı kapandı.
Çok afedersiniz terbiyesiz kadın biiizi dinliyormuş meğer üstelik kafasını ne kadar eğdiyse başörtüsü düştü.Şimdi diyorumki çık kapısına ayıp değilmi senin yaptığın de.pişman oldum alsaydım başörtüsünü kapısına çıkıp verseydin senin başörtün galiba merdivende buldum deseydim.
sizce ne yapmalıyım.komşudan yana hiç şansım yok .kapı dinlenirmi hiç ya ne kadar ayıp.
canım acım falan yok. rahatsızlık duymuyorum da. kanaması kafamı kurcalıyo. tedavime engel olcak diye korkuyorum. iğneleri kullanmaya başlayınca kabızlık olcak zaten. o zaman ne yaparım onu bilmiyorum. ama sıcak su fikri iyi gibi. bu gün denerim.
ilaçsız kurtulmaya bakıcam
canım acım falan yok. rahatsızlık duymuyorum da. kanaması kafamı kurcalıyo. tedavime engel olcak diye korkuyorum. iğneleri kullanmaya başlayınca kabızlık olcak zaten. o zaman ne yaparım onu bilmiyorum. ama sıcak su fikri iyi gibi. bu gün denerim.
ilaçsız kurtulmaya bakıcam
arkadaşlar bir konuda akıl danışacağım .sabahtan beri içim içimi yiyor çok sinirliyim.
sabah eşimi yolcu ediyordum bir kaç bir şey konuştuk sonra neyse.o arada merdiven boşluğuna bir başörtüsü düştü.eşimle bakıştık ne luyor diye.sonrada kapı kapandı.
Çok afedersiniz terbiyesiz kadın biiizi dinliyormuş meğer üstelik kafasını ne kadar eğdiyse başörtüsü düştü.Şimdi diyorumki çık kapısına ayıp değilmi senin yaptığın de.pişman oldum alsaydım başörtüsünü kapısına çıkıp verseydin senin başörtün galiba merdivende buldum deseydim.
sizce ne yapmalıyım.komşudan yana hiç şansım yok .kapı dinlenirmi hiç ya ne kadar ayıp.
evitax kuzum bende öyle etki yapmadı bulantı diyorsun bilmiyorumki iyiye işarettir inş. dur araştırayım diger kızlara da soralım olmazsa
evitax canım çatlatma ignesini vurundıktan 36 sonra yumurtalar çatladıgı için kasıklarda agrı şişkinlik normalmi canım
Damraa'ya değil leblebi şekerine yazıdm bu mesajı.O alıntı yapmış bende onun mesajını alıntı yapıp leblebininkini unutmuşum.Belirtiyim dedim
canım benim kabız değilim zaten. düzenli çıkıyoru mtuvalete. fazla sıvı tüketiyorum. hareket ediyorum. acı falan da yokk. ama kanama kafamı bulandırıyo. ya daha ciddiyse diye. inşallah korktuğum gibi olmaz.
ilginiz için hepinize ayrı yrı teşekkür ederim kızlar..iyi ki varsınız. ve iyi ki benim arkadaşlarımsınız. hepiniz..
canım buraya yazdım çünkü siz o kişiyi tanımadığınız için gıybete grmiyor.Ki gıybetten çok korkarım.Ama işte içim içimide yiyor birşey söylemeyeyim değilmi sevap kazanayım bu günün hatrına susayım.Allahımdan bulsun oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?