nil'cim herşey çok güzel olacak canım içini ferah tut lütfen
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
hbb07:50-okundu
tulaysss:200-okunuyor
realite34:100-okunuyor
DearMother:100-okunuyor
kalan:150
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Kizlarrr allahim hepinizee bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine tedavinizde basarili kilsin hayirlisni versinn...moral bozmayinn en onemlisii kizlarrr ve iannani nn ben yaptrdim nisanda negatiff sonra hmn Arksindan kndim hamis kaldimmAllahima binlerce kez sukurrr...simdi 7 haftalik bebisimmmm Allahimm kucagimiza saglikli bi sekilde almayi da nasip eder insaallahh
maaşallah canım RABBİM ol desin yeterki.çok duyuyoruz bu şekilde hamile kalanları.sizde sorun neydi canım.duana tüm kalbimle aminn diyorum.Kizlarrr allahim hepinizee bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine tedavinizde basarili kilsin hayirlisni versinn...moral bozmayinn en onemlisii kizlarrr ve iannani nn ben yaptrdim nisanda negatiff sonra hmn Arksindan kndim hamis kaldimmAllahima binlerce kez sukurrr...simdi 7 haftalik bebisimmmm Allahimm kucagimiza saglikli bi sekilde almayi da nasip eder insaallahh
Tamam teşekkürler.bende araştırıyorum ama hiçbirşey bulamadım.Millet konu açmış ama konu amacına ulaşamamışki RESMEN CHAT MEKANI OLMUŞ. örneğin pko topiğine giriyosunnn
AYYYYYYYYY CANIMMMMMMMM NABERRRRRRR
KOMŞULAR GELDİİİ BUGÜNNNNNNNNNN hahaha hihihih'den başka birşey yok.
Nedir bu anlamadım.Ne bilinçsiz insanlar var ya.İnsanlar bu tip sitelere buraya ilgilediği konu ile ilgili bilgi almak için giriyor KİMİN HAKKI VAR?? SAYFALARCA NABER AYYYY KIZZ MESAJLARINI OKUTMAYA.. sinirim tepme çıktı böyle düşüncesiz insanlar sayesinde.
Tabiki hal hatır sorucaksında SAYFALARCA DEDİKODU YAPIP KİKİRDEŞMENİN NE MANTIĞI VAR ANLAYAMIYORUM...
SORUNLARINIZ BÖLÜMÜNE GİRİP ŞİKAYET EDİCEM.UMARIM İLGİLENİRLER BU TARZ SAYFALARLA.
Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
dearmother:100-okundu
kalan:900
kalan:800
Allah kabul etsin canım.aminnnnnnnnncanım ben hemşerimin 200 ünü bitirdim. Nurcan arkadaşım içinde şimdilik 100 alayım fazla okuyabilirsem yazarım. Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza
canım ben hemşerimin 200 ünü bitirdim. Nurcan arkadaşım içinde şimdilik 100 alayım fazla okuyabilirsem yazarım. Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza
tulaysss:100-okunuyor
kalan:700
merhaba arkadaşlar ben geldim.doktora gitmiştim kontrolüm vardı...sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim.fazla yumurtan oluşmamış dedi.sen polikistiksin die daha çok yumurta bekleerdim dedi.ama çok fazla olmasıda işimize gelmez dedi.ben peki yeterli değilmi dedim.yeterrrliii dedi..pek içime sinmedi.sonra dosyama baktım hemşireyi beklerken 4yada 5tane yumurta boyu yazıodu.sanırım 4-5 tane oldu...
gonal f in dozunu 150 ml.den 225e çıkardılar.birde birtane daha iğne verdiler.adını unuttum şimdiyumurtalar kendiliğinden çatlamasın diyeymiş ama o iğne mahvetti beni...acayip canım yandı,karnım şişti morardı,kaşındı,kabardı...hemşire olcak dedi.yarın nasıl vurcam kendime bilmiyorum.
bunun haricinde cumartesi yine kontrol var...
birde bişi sorucam...yumurta toplanırken eşimden sperm alıncak ya kaç günlük perhizle alıolar örneği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?