2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlarrr allahim hepinizee bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine tedavinizde basarili kilsin hayirlisni versinn...moral bozmayinn en onemlisii kizlarrr ve iannani nn ben yaptrdim nisanda negatiff sonra hmn Arksindan kndim hamis kaldimmAllahima binlerce kez sukurrr...simdi 7 haftalik bebisimmmmAllahimm kucagimiza saglikli bi sekilde almayi da nasip eder insaallahh

Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
hbb07:50-okundu
tulaysss:200-okunuyor
realite34:200-okundu
DearMother:100-okundu
ewest:100-okundu

toplam:1.050

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

süper annecim 100 okudum ilave edebilirsin şeker....

allahım kucagına almak nasip etsin
saol canım ya moral oluyor bzilere valla ben hiç ümidimi kırmadım yaradanım sınavdan geçiriyor elbette sonuda hayırlısını vercek

kızlar ya belim beliimmmmmm akşama olsaydım yarın gitseydim yoksa pazartesiye of allahım ya

maaşallah canım RABBİM ol desin yeterki.çok duyuyoruz bu şekilde hamile kalanları.sizde sorun neydi canım.duana tüm kalbimle aminn diyorum.

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

dearmother:100-okundu

kalan:900

ben dualarımı akşam okuyacağım okundu yazıyorum şimdiden bilginize.toplamda 200 okuyacağım inş.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.

sende demi ar pcos üfff çok canım sıkılıyor o konuda hiç bir bilgi bulamıyorum hep aynı şeyler var

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|c.tesi yumoşları toplanacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
41|symrna35||Haziran|||||
42|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız realite34

ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
hbb07:50-okundu
tulaysss:200-okunuyor
realite34:200-okundu
DearMother:100-okundu
ewest:100-okundu

toplam:1.050

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:100-okunuyor

kalan:700

Son düzenleme:

canım ben hemşerimin 200 ünü bitirdim. Nurcan arkadaşım içinde şimdilik 100 alayım fazla okuyabilirsem yazarım. Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza

Allah kabul etsin canım.aminnnnnnnnn

Allahın sevmediği bir kişi duaya başladığı vakit Allah hemen cibril aleyhisselama ya cibril bu kulumun kendisinide sevmem sesinide duymak istemem ne istiyorsa benden hemen çabuk verki bidaha istemesin.Allah bi kulunu sevdiği zaman ve o kul duaya başladığı vakit Allah ey cibril bu kulumun hem kendisini hemde sesini seviyorum ne istiyorsa benden hemen vermeki duaya bolca devam etsin.Arkadaşlar bu bir hadisi şeriftir dilim döndüğünce yazmaya çalıştım mesajım anlaşılmıştır umarım iki manadada

Sağolasın canım arkadaşım ve hemşerim ağzına sağlık

50 de bu arkadaşımız için okudum, allah kabul etsin...

nilcim inşallah herşey yolunda gider pozitif ol. inşallah emeklerin boşa değildir. mübarek günde bol bol dua et. rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…