canım acım falan yok. rahatsızlık duymuyorum da. kanaması kafamı kurcalıyo. tedavime engel olcak diye korkuyorum. iğneleri kullanmaya başlayınca kabızlık olcak zaten. o zaman ne yaparım onu bilmiyorum. ama sıcak su fikri iyi gibi. bu gün denerim.
ilaçsız kurtulmaya bakıcam
Canım benimde hafiften var. Benim de geçen gün biraz kanadı. Ama hamile kalabildim. Sorun etme. Önemli değil.
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
kalan:600
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
merhaba arkadaşlar ben geldim.doktora gitmiştim kontrolüm vardı...sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim.fazla yumurtan oluşmamış dedi.sen polikistiksin die daha çok yumurta bekleerdim dedi.ama çok fazla olmasıda işimize gelmez dedi.ben peki yeterli değilmi dedim.yeterrrliii dedi..pek içime sinmedi.sonra dosyama baktım hemşireyi beklerken 4yada 5tane yumurta boyu yazıodu.sanırım 4-5 tane oldu...
gonal f in dozunu 150 ml.den 225e çıkardılar.birde birtane daha iğne verdiler.adını unuttum şimdiyumurtalar kendiliğinden çatlamasın diyeymiş ama o iğne mahvetti beni...acayip canım yandı,karnım şişti morardı,kaşındı,kabardı...hemşire olcak dedi.yarın nasıl vurcam kendime bilmiyorum.
bunun haricinde cumartesi yine kontrol var...
birde bişi sorucam...yumurta toplanırken eşimden sperm alıncak ya kaç günlük perhizle alıolar örneği.
canım başta bende bilmiyordum üzülüyordum benim niye 7 yumurtam oldu diye ama öyle degil tek yumurta tek sperm saglıklı olsunlar yeter takma bunu kafana rahat ol çok güzel 5 yumurtamerhaba arkadaşlar ben geldim.doktora gitmiştim kontrolüm vardı...sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim.fazla yumurtan oluşmamış dedi.sen polikistiksin die daha çok yumurta bekleerdim dedi.ama çok fazla olmasıda işimize gelmez dedi.ben peki yeterli değilmi dedim.yeterrrliii dedi..pek içime sinmedi.sonra dosyama baktım hemşireyi beklerken 4yada 5tane yumurta boyu yazıodu.sanırım 4-5 tane oldu...
gonal f in dozunu 150 ml.den 225e çıkardılar.birde birtane daha iğne verdiler.adını unuttum şimdiyumurtalar kendiliğinden çatlamasın diyeymiş ama o iğne mahvetti beni...acayip canım yandı,karnım şişti morardı,kaşındı,kabardı...hemşire olcak dedi.yarın nasıl vurcam kendime bilmiyorum.
bunun haricinde cumartesi yine kontrol var...
birde bişi sorucam...yumurta toplanırken eşimden sperm alıncak ya kaç günlük perhizle alıolar örneği.
3 günlük perhizse o zaman pazartesi benim yumurtalarım toplancak demekkiii..erken değilmi yaa bölemi oluo
3 günlük perhizse o zaman pazartesi benim yumurtalarım toplancak demekkiii..erken değilmi yaa bölemi oluo
cnm evet yarın olsun dedi.sonra yok dedi.ondan bende sordum.öyle dediğine göre 3gün operhiz olursa ctsi pazar ptesi yada salı 3gün bitio toplarlar yumurtayı heralde.inşallah kaliteli olur..peki çatlatma iğnesi vurulcammı ben ne zaman?
evet cnm ya zaten az sayıdalarmış.birde kaliteli olmazlarsa diye korkuyorum.bu gece bol bol dua edicem hepimiz için...
az değil canım hem daha erken.. ilk kontrolüne gittin sen daha dimi. şimdi ilaç dozun da artmış yeni gelişenlerde olur merak etme.. önemli olan sayı değil zaten az olsun ama hepsi kaliteli olsun gerisi boş.. sağol canım Allah kabul etsin..
Allah razı olsun arkadaşım seninde dileğin ne ise RABBİM kabul etsin inş.50 Adet Ayetel Kürsi 'de ben okudum. Alllah kabul etsin inşallah.
AminnnnnnHepinizin regaip kandili mubarek olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim bu gecenin hürmetine isteyen herkese cennete girmeye vesile olacak hayırlı evlatlar versin inşaallah.
:1:canım ben 200 okudum..
hahayyy bu kadar olur ama Allah büyük işte eyüzüne gözüne bulaştırmış.. canım bunu anlatmakla gıybet etmiş olmuyorsunki sen başına gelen bir olayı anlatmışsın komşunla ilgili yalan yanlış şeyler söylemişsinki.. var bu tarz meraklılar boşver. alıp başörtüsünü geri götürseydin
yazıkk ya kendini bilmeyen çokk. ne uğraşıcaksın öyleleriyle. en fazla sizin mutluluğunuza tanık olur. o da işine gelmez. zaten amacı sizin kavganıza şahit olmaktır. biraz daha dikkatli olun ama hiç uğraşma. değmez
Sa kızlar herkesin kandili mübarek olsun.Sayfaları okurken benim sıram geldiğini öğrendim.Şimdiden okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun şu mübarek günde Allah hepimizim dualarını kabul etsin inş
Ablacım 100 de kendime alıyım
ya doktor biraz moralimi bozdu...ben yeterlimi dedim bu sayıda yumurta yeterliii die öyle yarımağız söylediki...kafam karıştı..ilacın dozunu artırdılar ctesi yine kontrol var bakalım nolucak
boşver takma kafana bak gör cumartesi herşey güzel olacak.
Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
kalan:600
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?