2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım benimde hafiften var. Benim de geçen gün biraz kanadı. Ama hamile kalabildim. Sorun etme. Önemli değil.

Canım benimde hafiften var. Benim de geçen gün biraz kanadı. Ama hamile kalabildim. Sorun etme. Önemli değil.

adına çok sevindim canım. sağsalim kucağına almak, öpüp koklamakta nasip olsun inşallah.
benim kanama biraz fazla ama hamile kalamamaktqan değil korkum. daha kötü sonuçlara yol açmasından korkuyorum. kabızlık yokken bu kadar kanıyosa, iğneleri kullanınca kabızlık ta olacak. bakalım arıycam bu gün doktoru. ne diycek.

Ablacım 100 de kendime alıyım

merhaba arkadaşlar ben geldim.doktora gitmiştim kontrolüm vardı...sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim.fazla yumurtan oluşmamış dedi.sen polikistiksin die daha çok yumurta bekleerdim dedi.ama çok fazla olmasıda işimize gelmez dedi.ben peki yeterli değilmi dedim.yeterrrliii dedi..pek içime sinmedi.sonra dosyama baktım hemşireyi beklerken 4yada 5tane yumurta boyu yazıodu.sanırım 4-5 tane oldu...
gonal f in dozunu 150 ml.den 225e çıkardılar.birde birtane daha iğne verdiler.adını unuttum şimdiyumurtalar kendiliğinden çatlamasın diyeymiş ama o iğne mahvetti beni...acayip canım yandı,karnım şişti morardı,kaşındı,kabardı...hemşire olcak dedi.yarın nasıl vurcam kendime bilmiyorum.
bunun haricinde cumartesi yine kontrol var...

birde bişi sorucam...yumurta toplanırken eşimden sperm alıncak ya kaç günlük perhizle alıolar örneği.

güzelim moralini bozma, önemli olan yumurtaların kaliteli olması, çok olması değil. hem cumartesi gününe belki faklı çıkar.
benim bildiğim 2-3 günlük perhiz öneriliyor.

canım başta bende bilmiyordum üzülüyordum benim niye 7 yumurtam oldu diye ama öyle degil tek yumurta tek sperm saglıklı olsunlar yeter takma bunu kafana rahat ol çok güzel 5 yumurta
perhiz 3 gün canım

3 günlük perhizse o zaman pazartesi benim yumurtalarım toplancak demekkiii..erken değilmi yaa bölemi oluo

3 günlük perhizse o zaman pazartesi benim yumurtalarım toplancak demekkiii..erken değilmi yaa bölemi oluo

ya kuzum utanıyorum ama hemşire demiyormu size bugün yaramazlık olsun eşin boşalsın yarında itibaren yasak pazartesi de gidip toplanacak ogünde eşin sperm verecek okey

nil özeline bakarmısın yazıyorum şimdi

cnm evet yarın olsun dedi.sonra yok dedi.ondan bende sordum.öyle dediğine göre 3gün operhiz olursa ctsi pazar ptesi yada salı 3gün bitio toplarlar yumurtayı heralde.inşallah kaliteli olur..peki çatlatma iğnesi vurulcammı ben ne zaman?

canım illaki tam 3 gün değil ki 3-5 gün diyorlar. senin yumurtalarının boyutları neki şimdi. zaten çatlatma iğnesi verecek 36 saat sonra toplayacak yumurtaları.. sen takma kafana bunları inşallah yumişlerin güzel güzel gelişir.. kaliteli yumurtaların olur..

evet cnm ya zaten az sayıdalarmış.birde kaliteli olmazlarsa diye korkuyorum.bu gece bol bol dua edicem hepimiz için...

evet cnm ya zaten az sayıdalarmış.birde kaliteli olmazlarsa diye korkuyorum.bu gece bol bol dua edicem hepimiz için...

az değil canım hem daha erken.. ilk kontrolüne gittin sen daha dimi. şimdi ilaç dozun da artmış yeni gelişenlerde olur merak etme.. önemli olan sayı değil zaten az olsun ama hepsi kaliteli olsun gerisi boş.. sağol canım Allah kabul etsin..

ya doktor biraz moralimi bozdu...ben yeterlimi dedim bu sayıda yumurta yeterliii die öyle yarımağız söylediki...kafam karıştı..ilacın dozunu artırdılar ctesi yine kontrol var bakalım nolucak

50 Adet Ayetel Kürsi 'de ben okudum. Alllah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun arkadaşım seninde dileğin ne ise RABBİM kabul etsin inş.

Hepinizin regaip kandili mubarek olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim bu gecenin hürmetine isteyen herkese cennete girmeye vesile olacak hayırlı evlatlar versin inşaallah.
Aminnnnnn

:1: keşke götürseydim
Allah kabul etsin cnm

Sa kızlar herkesin kandili mübarek olsun.Sayfaları okurken benim sıram geldiğini öğrendim.Şimdiden okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun şu mübarek günde Allah hepimizim dualarını kabul etsin inş

Ablacım 100 de kendime alıyım

Allah kabul etsin arkadaşlar

Sıradaki arkadaşımız realite34
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ailhan:200-okundu
mylady06:100-okundu
damraaa:100-okundu
hbb07:50-okundu
tulaysss:200-okunuyor
realite34:100-okunuyor
DearMother:100-okunuyor

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sen dışarda temiz hava alırken ben bitirdim bileeeeeehatta üstüne bide 50 daha okudum akşama kocacım gelsin işten diycem bugun benim okunma sıram sende bi katkıda bulunursun artıkyani ablacım sen düz hesap 200 okundu diye yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…