2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.bu mübarek günün ve mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine allah hepimizin dualarını kabul etsin. bu gece bol bol dua edicem hepimiz için.

süper annecim benden 50 daha (toplamda 100 oluyor) ilave edebilisin nurcan arkadaşımıza ...

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar, allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

maaşallah canım RABBİM ol desin yeterki.çok duyuyoruz bu şekilde hamile kalanları.sizde sorun neydi canım.duana tüm kalbimle aminn diyorum.

cnnmmm saollasınn..bende sorun yumurta yetmeslıgı vardıı cnmmm..adet duzzensızlıgıı ile bırlıktee ....siz de sorun ne cnmm

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:100-okunuyor
ewest:100-okundu

kalan:600

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

cnnmmm saollasınn..bende sorun yumurta yetmeslıgı vardıı cnmmm..adet duzzensızlıgıı ile bırlıktee ....siz de sorun ne cnmm
maaşallah canım ya tekrardanSağlıkla kucağına almakta nasip olsun inş.
bizim sorunuuz sperm sorunu cnm.sayımız 30 bin hareketimiz %1 morfolojiye bakılamadı sayı azlığından.bir süredir ilaç vs. kullanıyoruz inş.değerde az yükselme varsa tedaviye başlayacağız cnm.hayırlısı inş.

sende demi ar pcos üfff çok canım sıkılıyor o konuda hiç bir bilgi bulamıyorum hep aynı şeyler var

Evet...malesef...yumurta takibindeyim ilk denemem.Bende ondan yanınıyorumya kopyala yapıştır bilgiler va coğu yerde,sen hamilesin sanırım?.ALlah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Nasıl başardığını anlarıtsan kısaca sevinirim.

bugün ilkkez tedaviye başladığımı anladım.diğer 4gün diyordum neden bende belirti yok diye.şimdi zorlaşıcak sanırım.herşeye katlanmaya hazırım ama zorlaşıyormuş cidden.halsizleştim,kasıklarımda şişkinlik daha çok hissediyorum.ve durduk yerde midem bulanıyor.sanırım ilaçlardan hem 2 iğne hem antibiyotik..bünyem ilkkez böyle çok ilaca maruz kalıyor o da şaşırdı valla.

anne olmak ne zormuş.canım annemin nasıl anlıyorum kıymetini her defasında.babamın sevgisini gösteremesede üstümüze titrediğini...şimdi eşimin gözlerinden görüyorum..
inşallah evlatlarımız dünyaya geldiklerinde sağlıklı hayırlı evlat olurlarda kıymetimizi bilirler.
off çok duygusalım bugün.annelik duygularım kabardı.herşeye ağlıyorum

rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin

canım bende de aynı sorun öncesini takip edemedim belki yazmışsındır ama canım sen tedaviye yeni mi başladın

inşallah
ben pcos olduğumu bilmiyordum bende hiç bir belirti yoktu tahlillerim normal adetim çok düzenli kilomda hareketsiz bir yaşama göre normaldi sadece bıyıklarım da ve çenemde sert tüyler vardı birde şiddetli adet sancısı. tedavi sırasında dr söyledi sen pcos sun diye. ohss gelişti sadece o da dr bilinçli olduğu için ilacı iyi ayarladı sorun olmadı daha önce hiç bir tedavi olmadım biz eşimde sperm hareketliliği prob yüzünden tüp bebek yaptırmıştık inşallah seninde tek seferde olur ama pcos olupta normal yolla hamile kalan da çok dr söyledi bu genetikmiş kardeşimde ve ablamda da olurmuş ama ikiside normal yolla çocuk sahibi oldular
ben konyadayım euro fertil de yaptırdım işlemi
bu arada ben yüzüm için lazer yaptırmıştım ince tüylerimde kalınlaştı pcos yüzündenmiş 2 sene boşu boşuna uğraşmışım ilk halimden daha kötüyüm size göre buda problem mi olur neden bahsediyor diyor olabilirsiniz ama ben çok etkileniyorum üzülüyorum işte...

kıyamam sana yaaaa allahım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhh....

nil'cim duygusal olman çok normal canım ama sonrasını düşün keyfin yerine gelsin olur mu cnm

nasılsın cnm bnm ya ben yıne orası senın burası benım gezıyorum ama dualarımı okuyorum bugunku 300 de bıtmek uzere kıme yazcaksın sıradakı arkadas kım ekleyebılırsın cnm

canım bende de aynı sorun öncesini takip edemedim belki yazmışsındır ama canım sen tedaviye yeni mi başladın
Sevgili annemis cvplamis cnm

Ben de konyadayim cnmm..bu arada bnmle birlikte tedaviye baskayan eurofertilde iki kisi hamile cok sukur tuttuuu..seninde ole olacak insaallah

ya birşey sorucam.gittiğimiz tüp bebek merkezinde bisürü bizim gibi tüp bebek vs.yaptıran kişiler oluyor..onlarla tanışıp konuşuyormusunuz?benbikaç defasadece gülümsedik birbirimize o kadar.bende çok soramam öyle herkesin özeli sonuçta sölemek istemez belki diye.

geçen hafta merkeze gittiğimizde aynı anda 3-4 hamile vardı yeni öğrenmişler kendimi zor tuttum onları soru yağmuruna tutmamak için
ama merkezde konuşabileceğim birinin olmasınıda isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…