merhaba kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.bu mübarek günün ve mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine allah hepimizin dualarını kabul etsin. bu gece bol bol dua edicem hepimiz için.
maaşallah canım RABBİM ol desin yeterki.çok duyuyoruz bu şekilde hamile kalanları.sizde sorun neydi canım.duana tüm kalbimle aminn diyorum.
maaşallah canım ya tekrardancnnmmm saollasınn..bende sorun yumurta yetmeslıgı vardıı cnmmm..adet duzzensızlıgıı ile bırlıktee ....siz de sorun ne cnmm
cnnmmm saollasınn..bende sorun yumurta yetmeslıgı vardıı cnmmm..adet duzzensızlıgıı ile bırlıktee ....siz de sorun ne cnmm
sende demi ar pcos üfff çok canım sıkılıyor o konuda hiç bir bilgi bulamıyorum hep aynı şeyler var
bugün ilkkez tedaviye başladığımı anladım.diğer 4gün diyordum neden bende belirti yok diye.şimdi zorlaşıcak sanırım.herşeye katlanmaya hazırım ama zorlaşıyormuş cidden.halsizleştim,kasıklarımda şişkinlik daha çok hissediyorum.ve durduk yerde midem bulanıyor.sanırım ilaçlardan hem 2 iğne hem antibiyotik..bünyem ilkkez böyle çok ilaca maruz kalıyor o da şaşırdı valla.
anne olmak ne zormuş.canım annemin nasıl anlıyorum kıymetini her defasında.babamın sevgisini gösteremesede üstümüze titrediğini...şimdi eşimin gözlerinden görüyorum..
inşallah evlatlarımız dünyaya geldiklerinde sağlıklı hayırlı evlat olurlarda kıymetimizi bilirler.
off çok duygusalım bugün.annelik duygularım kabardı.herşeye ağlıyorum
cnnmmm saollasınn..bende sorun yumurta yetmeslıgı vardıı cnmmm..adet duzzensızlıgıı ile bırlıktee ....siz de sorun ne cnmm
canım arkadaş tüp bebek tedavisinden negatif almış nisanda sonraki ay birde bakmışki doğal yoldan gelmiş bebişicanım bende de aynı sorun öncesini takip edemedim belki yazmışsındır ama canım sen tedaviye yeni mi başladın
Evet...malesef...yumurta takibindeyim ilk denemem.Bende ondan yanınıyorumya kopyala yapıştır bilgiler va coğu yerde,sen hamilesin sanırım?.ALlah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Nasıl başardığını anlarıtsan kısaca sevinirim.
bugün ilkkez tedaviye başladığımı anladım.diğer 4gün diyordum neden bende belirti yok diye.şimdi zorlaşıcak sanırım.herşeye katlanmaya hazırım ama zorlaşıyormuş cidden.halsizleştim,kasıklarımda şişkinlik daha çok hissediyorum.ve durduk yerde midem bulanıyor.sanırım ilaçlardan hem 2 iğne hem antibiyotik..bünyem ilkkez böyle çok ilaca maruz kalıyor o da şaşırdı valla.
anne olmak ne zormuş.canım annemin nasıl anlıyorum kıymetini her defasında.babamın sevgisini gösteremesede üstümüze titrediğini...şimdi eşimin gözlerinden görüyorum..
inşallah evlatlarımız dünyaya geldiklerinde sağlıklı hayırlı evlat olurlarda kıymetimizi bilirler.
off çok duygusalım bugün.annelik duygularım kabardı.herşeye ağlıyorum
nil'cim duygusal olman çok normal canım ama sonrasını düşün keyfin yerine gelsin olur mu cnm
nil'cim duygusal olman çok normal canım ama sonrasını düşün keyfin yerine gelsin olur mu cnm
Sevgili annemis cvplamis cnmcanım bende de aynı sorun öncesini takip edemedim belki yazmışsındır ama canım sen tedaviye yeni mi başladın
inşallah
ben pcos olduğumu bilmiyordum bende hiç bir belirti yoktu tahlillerim normal adetim çok düzenli kilomda hareketsiz bir yaşama göre normaldi sadece bıyıklarım da ve çenemde sert tüyler vardı birde şiddetli adet sancısı. tedavi sırasında dr söyledi sen pcos sun diye. ohss gelişti sadece o da dr bilinçli olduğu için ilacı iyi ayarladı sorun olmadı daha önce hiç bir tedavi olmadım biz eşimde sperm hareketliliği prob yüzünden tüp bebek yaptırmıştık inşallah seninde tek seferde olur ama pcos olupta normal yolla hamile kalan da çok dr söyledi bu genetikmiş kardeşimde ve ablamda da olurmuş ama ikiside normal yolla çocuk sahibi oldular
ben konyadayım euro fertil de yaptırdım işlemi
bu arada ben yüzüm için lazer yaptırmıştım ince tüylerimde kalınlaştı pcos yüzündenmiş 2 sene boşu boşuna uğraşmışım ilk halimden daha kötüyüm size göre buda problem mi olur neden bahsediyor diyor olabilirsiniz ama ben çok etkileniyorum üzülüyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?