Sevgili annemis cvplamis cnm
Ben de konyadayim cnmm..bu arada bnmle birlikte tedaviye baskayan eurofertilde iki kisi hamile cok sukur tuttuuu..seninde ole olacak insaallah
ya birşey sorucam.gittiğimiz tüp bebek merkezinde bisürü bizim gibi tüp bebek vs.yaptıran kişiler oluyor..onlarla tanışıp konuşuyormusunuz?benbikaç defasadece gülümsedik birbirimize o kadar.bende çok soramam öyle herkesin özeli sonuçta sölemek istemez belki diye.
geçen hafta merkeze gittiğimizde aynı anda 3-4 hamile vardı yeni öğrenmişler kendimi zor tuttum onları soru yağmuruna tutmamak için
ama merkezde konuşabileceğim birinin olmasınıda isterdim
inşallah
ben pcos olduğumu bilmiyordum bende hiç bir belirti yoktu tahlillerim normal adetim çok düzenli kilomda hareketsiz bir yaşama göre normaldi sadece bıyıklarım da ve çenemde sert tüyler vardı birde şiddetli adet sancısı. tedavi sırasında dr söyledi sen pcos sun diye. ohss gelişti sadece o da dr bilinçli olduğu için ilacı iyi ayarladı sorun olmadı daha önce hiç bir tedavi olmadım biz eşimde sperm hareketliliği prob yüzünden tüp bebek yaptırmıştık inşallah seninde tek seferde olur ama pcos olupta normal yolla hamile kalan da çok dr söyledi bu genetikmiş kardeşimde ve ablamda da olurmuş ama ikiside normal yolla çocuk sahibi oldular
ben konyadayım euro fertil de yaptırdım işlemi
bu arada ben yüzüm için lazer yaptırmıştım ince tüylerimde kalınlaştı pcos yüzündenmiş 2 sene boşu boşuna uğraşmışım ilk halimden daha kötüyüm size göre buda problem mi olur neden bahsediyor diyor olabilirsiniz ama ben çok etkileniyorum üzülüyorum işte...
Allah kabul etsin cnm sıradaki arkadaşa ekliyorum.kıyamam sana yaaaa allahım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhh....
nasılsın cnm bnm ya ben yıne orası senın burası benım gezıyorum ama dualarımı okuyorum bugunku 300 de bıtmek uzere kıme yazcaksın sıradakı arkadas kım ekleyebılırsın cnm
Kızlar merhaba, ben kontrole gittim bugün dozajımı düşürdü doktor 225 vurulcam, pko hastası olduğum için çok yumurta büyüterek bünyeni zorlamıycam dedi 10dan fazla toplarız herşey çok güzel gidiyor cumartesi tekrar bakalım dedi.. ağrılarım çok benim bide kabız oldum ilaç verdi kabız için yarın başlıycam.. Bugün hepiniz için bol bol dua edicem.. Rabbim hepimizi duysun inşallah tedavilerimizi hayırlı kılsın bebişlerimize kavuştursun herbirimizi. Kendinize iyi bakın.. Sizleri çok seviyorum..
Bende tüylenme,adet gecikmesi,kilo yok.Aksine zayıfım.sadece uzun sürer regllerim.Bnim eşimdede hareket sorunu var doktorum öyle söyledi.Senin eşininki kaçtı karşılaştırma yapmak istiyorum.?? Kaan bey diye bir doktor önerdi sagolsun arkadaslar ona mail attım tedavisiz hamile kalabiliceği söyledi ama şimdi sen böyle diyince yine korktum.Bana eşinin sperm hareketi kactı söylermisin karşılaştırıyım?
Ayrıca bilmemen okadar iyi olmuşki.Mesela pko oldgumu ögrendim stresin cok önemi oldugnudaşimdi eskiden yaptııgımdan cok daha fazlastres yapıyorum.[/QUOTE
pek hatırlamıyorum eşim çok üzülmüştü o yüzden pek sormadım ona ama dr normal yolla hamile kalabilirsin dediyse hiç yaptırma zor bir işlem dışarıdan görüldüğü gibi değil
kaç yıllık evlisin oda önemli
bazen merkezlerde karsılasıp bu sayfalarda aaa o sen mıydın ıste sacları boyle boyu boyle dıye konusanlar bıle oluyo hayatım kesınlıkle bu anı beraber yasayacagım bırının olmasını ben de ısterdım yanımda...sonucta destek.hıssettıgın duygular normal cnm gayettt normal
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE |okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|c.tesi yumoşları toplanacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|ebrudur| |Temmuz |||| |
28|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
29|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
30|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
31|artrit||Haziran||3.Deneme|||
32| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
33|kelid_85|||||||
34|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
36|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
37|zmym | |???????? |||||
38| ozlmozcn | |Haziran |||| |
39|psikolog1707||Haziran |||| |
40|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
41|symrna35||Haziran|||||
42|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
beni de listeye ekleyin.......
abuzel...yaş 35 ........medikana......4.deneme..haziran ayında regli tarihini beklşiyor..ben de okurum....aloooooo
sor canım herkes aynı yoldan geçtiği için cevaplarlar. en azından ben cevaplıyordum. güzel sohbetlerimiz olurdu..ya birşey sorucam.gittiğimiz tüp bebek merkezinde bisürü bizim gibi tüp bebek vs.yaptıran kişiler oluyor..onlarla tanışıp konuşuyormusunuz?benbikaç defasadece gülümsedik birbirimize o kadar.bende çok soramam öyle herkesin özeli sonuçta sölemek istemez belki diye.
geçen hafta merkeze gittiğimizde aynı anda 3-4 hamile vardı yeni öğrenmişler kendimi zor tuttum onları soru yağmuruna tutmamak için
ama merkezde konuşabileceğim birinin olmasınıda isterdim
ayyy kızlar nooldu bilemezsiniz.
msn den bi davet geldi cafer yılmaz diye
isim tanıdık geldi
kabul etmiştim
bu günde mail yazmış nasılsın diye
ben akrabalardan sanıyorum konuştum bi güzel sohbet ettim
sonra düşün düşün içinden çıkamadım
azönce kibarca nerden tanıştığımızı sordum
adam bana demez mi tesadüfen tanıştık diye
salak adama sabahtan beri amca diye hitap ediyorum
hiçte bozuntuya vermiyo
ay sinirlerim zıpladı heeeee
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
msn den engelledim hemen
ayyy kızlar nooldu bilemezsiniz.
msn den bi davet geldi cafer yılmaz diye
isim tanıdık geldi
kabul etmiştim
bu günde mail yazmış nasılsın diye
ben akrabalardan sanıyorum konuştum bi güzel sohbet ettim
sonra düşün düşün içinden çıkamadım
azönce kibarca nerden tanıştığımızı sordum
adam bana demez mi tesadüfen tanıştık diye
salak adama sabahtan beri amca diye hitap ediyorum
hiçte bozuntuya vermiyo
ay sinirlerim zıpladı heeeee
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
msn den engelledim hemen
Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:100-okunuyor
ewest:100-okundu
nazayse:300-okundu
kalan:300
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
bu gece hz. amine nin yuce peygamberimize hamile oldugunu anladigi gecedir efendimize hayirli bir ummet olmak dilegiyle, bu gece bir nebze daha dua edip cokca tovbe edelim suphesiz ki o gunahlari bagislayandir... REGAIB KANDILINIZ MUBAREK OLSUN, GECENIZ HAYIR OLSUN arkadaslar....
listede sen yoktun çünkü bize yeni katıldın. birazdan eklerim canım ben.Aramıza hoşgeldin.tanışalım kaynaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?