2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bazen merkezlerde karsılasıp bu sayfalarda aaa o sen mıydın ıste sacları boyle boyu boyle dıye konusanlar bıle oluyo hayatım kesınlıkle bu anı beraber yasayacagım bırının olmasını ben de ısterdım yanımda...sonucta destek.hıssettıgın duygular normal cnm gayettt normal

Kızlar merhaba, ben kontrole gittim bugün dozajımı düşürdü doktor 225 vurulcam, pko hastası olduğum için çok yumurta büyüterek bünyeni zorlamıycam dedi 10dan fazla toplarız herşey çok güzel gidiyor cumartesi tekrar bakalım dedi.. ağrılarım çok benim bide kabız oldum ilaç verdi kabız için yarın başlıycam.. Bugün hepiniz için bol bol dua edicem.. Rabbim hepimizi duysun inşallah tedavilerimizi hayırlı kılsın bebişlerimize kavuştursun herbirimizi. Kendinize iyi bakın.. Sizleri çok seviyorum..

Bende tüylenme,adet gecikmesi,kilo yok.Aksine zayıfım.sadece uzun sürer regllerim.Bnim eşimdede hareket sorunu var doktorum öyle söyledi.Senin eşininki kaçtı karşılaştırma yapmak istiyorum.?? Kaan bey diye bir doktor önerdi sagolsun arkadaslar ona mail attım tedavisiz hamile kalabiliceği söyledi ama şimdi sen böyle diyince yine korktum.Bana eşinin sperm hareketi kactı söylermisin karşılaştırıyım?
Ayrıca bilmemen okadar iyi olmuşki.Mesela pko oldgumu ögrendim stresin cok önemi oldugnudaşimdi eskiden yaptııgımdan cok daha fazlastres yapıyorum.

Allah kabul etsin cnm sıradaki arkadaşa ekliyorum.

maaşallah canım iyi haberlerini bekliyorum.

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:100-okunuyor
ewest:100-okundu
nazayse:300-okundu

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

ayyy kızlar nooldu bilemezsiniz.
msn den bi davet geldi cafer yılmaz diye
isim tanıdık geldi
kabul etmiştim
bu günde mail yazmış nasılsın diye
ben akrabalardan sanıyorum konuştum bi güzel sohbet ettim
sonra düşün düşün içinden çıkamadım
azönce kibarca nerden tanıştığımızı sordum
adam bana demez mi tesadüfen tanıştık diye
salak adama sabahtan beri amca diye hitap ediyorum
hiçte bozuntuya vermiyo
ay sinirlerim zıpladı heeeee
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
msn den engelledim hemen

ilk tedavimde bende çok istemiştim cnm.özellikle kntrole filan gittiğimde cnm sıkılıyodu beklerken.bişeyleri paylaşacagım kimsede yoktu sadece ailem ama şimdi allahtan guzelsoy1979 var guzelsoy uzun zamandır arkadaşım beraber aynı iş yerinde çalışıyoduk öncedende inşallah aynı merkezde beraber tüp bebek yaptırıcaz yol arkadaşım olcak allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:100-okunuyor
ewest:100-okundu
nazayse:300-okundu

kalan:300

Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979

Son düzenleme:
Canlarım dualarımı okudum rabbim kabul etsin inşallah, bu mübarek üç aylarda rabbim bizlerin kolunu boş koymasın evlat hasreti çektirmesin inşallah.. Ben yatıyorum meleklerim, yarın görüşmek üzere..

beni de listeye ekleyin.......
abuzel...yaş 35 ........medikana......4.deneme..haziran ayında regli tarihini beklşiyor..ben de okurum....aloooooo

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|c.tesi yumoşları toplanacak|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
6|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym | |???????? |||||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE]

Son düzenleme:
sor canım herkes aynı yoldan geçtiği için cevaplarlar. en azından ben cevaplıyordum. güzel sohbetlerimiz olurdu..

gece gece güldürdün beni.. hahayy amca he

tülay cevap yazınca farkettim bu mesajı atlamışım.

bu gece hz. amine nin yuce peygamberimize hamile oldugunu anladigi gecedir efendimize hayirli bir ummet olmak dilegiyle, bu gece bir nebze daha dua edip cokca tovbe edelim suphesiz ki o gunahlari bagislayandir... REGAIB KANDILINIZ MUBAREK OLSUN, GECENIZ HAYIR OLSUN arkadaslar....

canım 100 den sonra 250 daha yazarmısın nurcan arkadaşımıza. yani toplamda 350 okundu

sağol canım benim seninde kandilin mübarek olsun.. Nasıl oldun iyimisin bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…