sağol canım benim seninde kandilin mübarek olsun.. Nasıl oldun iyimisin bugün?
sessizce forumu takip ediyordum. arkadaşın kalan 50 ayetel kürsisini ben okudum.
Allah kabul etsin.
hadi hayırlısı canım benim.cok sukur iyim canim bugun bol bol gezdim yarinda cikacam alisveris yapacam yarindan sonra transfer islerimi halledeyim dedim sen nasilsin neler yapiyosun??
cok sukur iyim canim bugun bol bol gezdim yarinda cikacam alisveris yapacam yarindan sonra transfer islerimi halledeyim dedim sen nasilsin neler yapiyosun??
ohh sefan olsunbende iyiyim canım sağol. cumartesi doktor görüşmem var hayırlısı artık. sen transfere ben görüşmeye
olumlu düşüneceksin canım beyninde bunu emir kabul edip gereken düzeneği kuracakhayirlisi canim insallah hersey yolunda gider.... bu sefer icim de cok garip bir his var cok huzur doluyum tutacagini hissediyorum insallah hissettigim gibi olur tutar, tutacak diye dusunuyorum olumsuz dusundugum zaman kotu oluyorum......
olumlu düşüneceksin canım beyninde bunu emir kabul edip gereken düzeneği kuracakSonrada pozitif sonucu görüp doğumu bekleyeceksin inş.
hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider.... bu sefer icim de cok garip bir his var cok huzur doluyum tutacagini hissediyorum insallah hissettigim gibi olur tutar, tutacak diye dusunuyorum olumsuz dusundugum zaman kotu oluyorum......
hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider.... bu sefer icim de cok garip bir his var cok huzur doluyum tutacagini hissediyorum insallah hissettigim gibi olur tutar, tutacak diye dusunuyorum olumsuz dusundugum zaman kotu oluyorum......
sor canım herkes aynı yoldan geçtiği için cevaplarlar. en azından ben cevaplıyordum. güzel sohbetlerimiz olurdu..
gece gece güldürdün beni.. hahayy amca he
sessizce forumu takip ediyordum. arkadaşın kalan 50 ayetel kürsisini ben okudum.
Allah kabul etsin.
insallah canim rabbim bu mubarek gecede dualarimi kabul eder insallah
benimle evlenenlerin 2ser 3er cocuklari var cevremde beni hergoren daha yokmu biseyin biyip durmasalar fazla takmayacam ama bu sfer de olumsuz alirsam buyuk bir bosluga duserim o yuzden olumsuz dusunmemeye calisiyorum ne demisler iyi dusunursen iyi olur diye bende duami edip bekliyorum taktir rabbimin o ne yazmissa onu yasayacagiz
tülay cevap yazınca farkettim bu mesajı atlamışım.
dövelim o amcayı elbirliğiyle. hem sinirliyim, hem hala kendime gülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?