2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:350-okundu
ewest:100-okundu
nazayse:300-okundu

kalan:50

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

Sıradaki arkadaşımız nurcan(giz1978'in arkadaşı

dearmother:100-okundu
realite34:100-okunuyor
tulaysss:350-okundu
ewest:100-okundu
nazayse:300-okundu
dramathink:50-okundu

Son düzenleme:
cok sukur iyim canim bugun bol bol gezdim yarinda cikacam alisveris yapacam yarindan sonra transfer islerimi halledeyim dedim sen nasilsin neler yapiyosun??

ohh sefan olsun bende iyiyim canım sağol. cumartesi doktor görüşmem var hayırlısı artık. sen transfere ben görüşmeye

Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979

Son düzenleme:
ohh sefan olsun bende iyiyim canım sağol. cumartesi doktor görüşmem var hayırlısı artık. sen transfere ben görüşmeye

hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider.... bu sefer icim de cok garip bir his var cok huzur doluyum tutacagini hissediyorum insallah hissettigim gibi olur tutar, tutacak diye dusunuyorum olumsuz dusundugum zaman kotu oluyorum......

hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider.... bu sefer icim de cok garip bir his var cok huzur doluyum tutacagini hissediyorum insallah hissettigim gibi olur tutar, tutacak diye dusunuyorum olumsuz dusundugum zaman kotu oluyorum......
olumlu düşüneceksin canım beyninde bunu emir kabul edip gereken düzeneği kuracakSonrada pozitif sonucu görüp doğumu bekleyeceksin inş.

olumlu düşüneceksin canım beyninde bunu emir kabul edip gereken düzeneği kuracakSonrada pozitif sonucu görüp doğumu bekleyeceksin inş.

insallah canim rabbim bu mubarek gecede dualarimi kabul eder insallah
benimle evlenenlerin 2ser 3er cocuklari var cevremde beni hergoren daha yokmu biseyin biyip durmasalar fazla takmayacam ama bu sfer de olumsuz alirsam buyuk bir bosluga duserim o yuzden olumsuz dusunmemeye calisiyorum ne demisler iyi dusunursen iyi olur diye bende duami edip bekliyorum taktir rabbimin o ne yazmissa onu yasayacagiz

inşallah canım inşallah. huzurlu olman çok güzel. Allah kalbine göre versin..

inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım. olumlu düşün. herşey güzel olacak...

sor canım herkes aynı yoldan geçtiği için cevaplarlar. en azından ben cevaplıyordum. güzel sohbetlerimiz olurdu..

gece gece güldürdün beni.. hahayy amca he

ay sorma ya sinirden birşey de diyemedim. bi de sonuna eklemiş bir dost kazandım diye. tüküreyim dostuna dalga mı geçiyosun diycektim de. hadi sohbet meraklısı sanmasın diye engelledim hemen. ben şimdi eşime ne diycem onu düşünüyorum kara kara.
valla ben de hala gülüyorum.

takma canım böyle şeyleri kafana. sen tedavine odaklan. seneye sen de elinden tutup parka götürürsün meleğini.

günaydın arkadaşlar.bugün 3 haziran ve bir çok arkadaşımız tedaviye bugün başlıyordu .kimler regl oldu yada görüşmeye gitti.yada gidecek.iyi haberlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…