2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Günaydın kızlar, bu hafta geçmek bilmedi mi bana mı öyle geliyor. daha yeni cuma günü oldu yaaa..ve ben çok yoruldum bu haftaaa.:93:

bende sabah uyandığımda cumartesi zannediyordum bugünü meğer cumaymış.geçsin istiyoruz ya bu ara günler geçmez o yüzden

Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
ailhan76:200-okundu

kalan:800

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.

Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.

çok sevindim ailhancım , bu iş tamam galiba, allah ilk önce keseyi görmeyi nasip etsin, sonra rahat ve sağlıklı bir gebelik sonra da kucağına almayı nasip etsin inşallah...

günaydın arkadaşlar.bugün 3 haziran ve bir çok arkadaşımız tedaviye bugün başlıyordu .kimler regl oldu yada görüşmeye gitti.yada gidecek.iyi haberlerinizi bekliyorum.

günaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur

günaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur

Damraa cım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel, bol şans diliyorum.. haberlerini bekliyoruz canım.

hadi hayırlısı canım.inşalalh herşey yolunda gider.sevincini buradan paylaşırız.hep olumlu düşün canım.herşey çok güzel olacak

Kıyamama ben sana yaa, hepmizi ayni duygulardayiz, Alah hepimize yarim etsin canim ya,

Ben bu aralar biraz yogun calisiyorum ama simdilik okuma isini anneme soyledim, o okudukca sizleri bilgilendiririm.

Bu arada sabah işyerime geldiğimde kötü bir haber aldım yıkıldım. Benimle aynı hafta evlenen benden daha büyük bir arkadaşımız vardı. Kendiliğinden 39 yaşında bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Çocuk doğduğunda kalbi delikmiş, zamanla kapanır demişler. Kapanmayınca dün ameliyata girmişti. Ameliyattan bir daha çıkamamış, kalp bir daha çalışmamış ve vefat etmiş. Daha 3 yaşında. Duyunca şok oldum

Allahım dayanma gücü versin ailesine.ne büyük bir acı.RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın.

günaydın yoldaşlarım benim ki pazartesiye kaldı biliyorsunuz yazılı listede 3 haziran regl belki erken gelir giderim dedim ama yok haftasonuna denk geldi pazartesi dr gidecegim süreç nasıl olacak bakalım özel olsaydı başlamıştım bugün hayırlısı artık

alihan gözün aydın canım desene topigimiz bir anne daha kazandı birini daha güleryüzlü gönderiyor alla nazarlardan korusun senide bebeginide

alihan arkadaşına allahım sabır versin işte bu yüzden diyorum hep hayırlısı ne ise olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…