Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.
Canım ya sımsıkı tutundu sana kuzunGünaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.
günaydın arkadaşlar.bugün 3 haziran ve bir çok arkadaşımız tedaviye bugün başlıyordu .kimler regl oldu yada görüşmeye gitti.yada gidecek.iyi haberlerinizi bekliyorum.
günaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur
hadi hayırlısı canım.inşalalh herşey yolunda gider.sevincini buradan paylaşırız.hep olumlu düşün canım.herşey çok güzel olacakgünaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur
Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.
bugün ilkkez tedaviye başladığımı anladım.diğer 4gün diyordum neden bende belirti yok diye.şimdi zorlaşıcak sanırım.herşeye katlanmaya hazırım ama zorlaşıyormuş cidden.halsizleştim,kasıklarımda şişkinlik daha çok hissediyorum.ve durduk yerde midem bulanıyor.sanırım ilaçlardan hem 2 iğne hem antibiyotik..bünyem ilkkez böyle çok ilaca maruz kalıyor o da şaşırdı valla.
anne olmak ne zormuş.canım annemin nasıl anlıyorum kıymetini her defasında.babamın sevgisini gösteremesede üstümüze titrediğini...şimdi eşimin gözlerinden görüyorum..
inşallah evlatlarımız dünyaya geldiklerinde sağlıklı hayırlı evlat olurlarda kıymetimizi bilirler.
off çok duygusalım bugün.annelik duygularım kabardı.herşeye ağlıyorum
Bu arada sabah işyerime geldiğimde kötü bir haber aldım yıkıldım. Benimle aynı hafta evlenen benden daha büyük bir arkadaşımız vardı. Kendiliğinden 39 yaşında bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Çocuk doğduğunda kalbi delikmiş, zamanla kapanır demişler. Kapanmayınca dün ameliyata girmişti. Ameliyattan bir daha çıkamamış, kalp bir daha çalışmamış ve vefat etmiş. Daha 3 yaşında. Duyunca şok oldum
günaydın nasılsın.günaydın arkadaşlar....
günaydın nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?