Hayırlı cumalar kızlar
hayırlı cumalar canım.Hayırlı cumalar kızlar
bende iyiyim çok şükür.heyecan var stres var.eşim önümüzdeki hafta test yaptıracak sonucu merak ediyorum çok.sperm testi değer çok düşüktü inş.yükselmiştir.hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum..
sen nasılsın canım...
canım arkadaş tüp bebek tedavisinden negatif almış nisanda sonraki ay birde bakmışki doğal yoldan gelmiş bebişi
olur tabiki neden olmasın neler duyuyoruz. ben bir forumda okumuştum azosperm sorunu olup hamile kalamayan bir kadın hamile kalmıştı.şok tabi.dönor öneriyorlarmış kendisine.sonra hamile olduğunu anlayınca kadın eşi test yaptırdı 300 ad.sperm çıktı.evet 300 ad. Rabbim ol deyince oldu işte.Örnekler o kadar çokki.ki yumurtada olay daha kolay 1 yumurta gelişecek o kadar.aaa çok sevindim ya bende salak salak soruyorum gerçekten onun adına çok sevindim anncim ne dersin belki benimde olurrrrrrrrrrr inşalllahhhhhhhhhhh
hayırlı cumalar canım.
bende iyiyim çok şükür.heyecan var stres var.eşim önümüzdeki hafta test yaptıracak sonucu merak ediyorum çok.sperm testi değer çok düşüktü inş.yükselmiştir.
olur tabiki neden olmasın neler duyuyoruz. ben bir forumda okumuştum azosperm sorunu olup hamile kalamayan bir kadın hamile kalmıştı.şok tabi.dönor öneriyorlarmış kendisine.sonra hamile olduğunu anlayınca kadın eşi test yaptırdı 300 ad.sperm çıktı.evet 300 ad. Rabbim ol deyince oldu işte.Örnekler o kadar çokki.ki yumurtada olay daha kolay 1 yumurta gelişecek o kadar.
herşeyin hayırlısı canım benim.
evet canım bazı ilaçlar kullanıyor gerçi henüz 1 ay falan olacak ama biz yinede bir umutla bekliyoruz.sayı değilse bile inş.hareket yükselmiştir.hadi hayırlısı canım..
ilaç falanmı kullandı yükselmesi için..
inşallah yükselmiştir canım....
canım iki tüpü kapalı olup doğal yoldan hamile kalan belki yok fakat tüp bebekte en olumlu sonuç alan grupta bu grupBöyle yazdıklarınızı okuyorum.Hiç iki tüpü tıkalı olupta hamile kalan yokmu yawwww
canım iki tüpü kapalı olup doğal yoldan hamile kalan belki yok fakat tüp bebekte en olumlu sonuç alan grupta bu grup
canım tüplerde iltihap yoksa tıkalı olması gebelik için hiç bir engel değil.gerekli olan sperm ve yumurta bunlarla ilgili tedavi yapılyıor ve sadece tüpler kapalı ve gebelik bu yüzden mümkün olmuyorsa tüp tedavisi ile yüksek başarı sağlanıyor.Gerçektenmi ben bunu bilmiyodum
selam kizlar nasilsiniz... cok garip sabah kalktim bugunu cumartesi sandim kendimi dinledim acaba transfermi oldum dedim
bende c.tesi sanıyordum bugünü
eskiden haftasonları sevilirdi bakıyorum hepimiz de biran önce bitsin istiyoruz sabır kızlar sabır
eskiden haftasonları sevilirdi bakıyorum hepimiz de biran önce bitsin istiyoruz sabır kızlar sabır
canım tüplerde iltihap yoksa tıkalı olması gebelik için hiç bir engel değil.gerekli olan sperm ve yumurta bunlarla ilgili tedavi yapılyıor ve sadece tüpler kapalı ve gebelik bu yüzden mümkün olmuyorsa tüp tedavisi ile yüksek başarı sağlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?