2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aaa çok sevindim ya bende salak salak soruyorum gerçekten onun adına çok sevindim anncim ne dersin belki benimde olurrrrrrrrrrr inşalllahhhhhhhhhhh
olur tabiki neden olmasın neler duyuyoruz. ben bir forumda okumuştum azosperm sorunu olup hamile kalamayan bir kadın hamile kalmıştı.şok tabi.dönor öneriyorlarmış kendisine.sonra hamile olduğunu anlayınca kadın eşi test yaptırdı 300 ad.sperm çıktı.evet 300 ad. Rabbim ol deyince oldu işte.Örnekler o kadar çokki.ki yumurtada olay daha kolay 1 yumurta gelişecek o kadar.

herşeyin hayırlısı canım benim.

hadi hayırlısı canım..
ilaç falanmı kullandı yükselmesi için..
inşallah yükselmiştir canım....

Böyle yazdıklarınızı okuyorum.Hiç iki tüpü tıkalı olupta hamile kalan yokmu yawwww

selam kizlar nasilsiniz... cok garip sabah kalktim bugunu cumartesi sandim kendimi dinledim acaba transfermi oldum dedim

Gerçektenmi ben bunu bilmiyodum
canım tüplerde iltihap yoksa tıkalı olması gebelik için hiç bir engel değil.gerekli olan sperm ve yumurta bunlarla ilgili tedavi yapılyıor ve sadece tüpler kapalı ve gebelik bu yüzden mümkün olmuyorsa tüp tedavisi ile yüksek başarı sağlanıyor.

merhaba kizlar gecmis kandiliniz mübbarek olsun...
Dün bol bol yasin okudum hepimiz icin insallah kabul olur...

Ya kizlar bildiginiz gibi ben carsamba günü negatif sonuc aldim kanda ilaclari biraktim hala hasta olmadim bugün besinci gün ben hic gecikmezdim ya gecen transferimde transferimin 9.günü adet kanamam baslamisti ama bu sefer hala birsey yok aranizda benim gibi olan varmi???

Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…