2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba canim seninde mubarek olsun,
kacinci gun test yapmistin benim bundan onceki tedavimde de ayni seyleri yasadim ayni bende carsamba test yapmistim negatif cikmisti cuma gunu tekrar test yaptirdim poziitifti bugun kacinci gunun :26:

merhaba canim seninde mubarek olsun,
kacinci gun test yapmistin benim bundan onceki tedavimde de ayni seyleri yasadim ayni bende carsamba test yapmistim negatif cikmisti cuma gunu tekrar test yaptirdim poziitifti bugun kacinci gunun :26:

Canim ben 12.günde yaptirdim bana artik pozitif cikma ihtimali yok dediler ama hala adet olmadim...
bugün 15.günüm belki bir umut diyorum labaratuar yanlisligi olabilirmi ama gerci umutlanmakta istemiyorum olacaksam bir an önce olup haziran transferime hazirlanmak istiyorum inan karma karisigim biraz anlatsana nasil oldu senin?

degerin kaç çıkmıştı peki negatif dediler

dearım allah razı olsun söyledim nurcan ablaya teş.minnet sundu

Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi
]canım ewestin iltihaplı idi aldılar tüpünü seninde öyle bir şey olsa mutlaka söylerlerdi doktorun cnm.ewest gelince yazar sana ayrıntılı.

Son düzenleme:

benimkide cok karisikti canim ben dondurlmuslarla yapmtirmistim yine ozaman transferi carsamba gunu oldum obur hafta carsamba gunu test icin gun verdiler test yaptirdik negatif daha belli degil dediler baska bisey demeden cuma tekrar gelin dediler cuma tekrar kan verip test yaptirdim pozitif cikti lekelenmem baslamisti tutunma lekelenmesiydi pazaretesi tekrar gel kan ver dediler gittim kan verdim pozitif carsamba yine gel dediler yine test yapilcak poziitif ve haplari ozaman biraktim hamileydim ama degerlerin surekli inip cikardi boyle tam iki bucuk ay hamilelik yasadim ultrasonda kese gorulmedi doktor riskli gebelik dedi dusurecegiz dedi igne yaptilar dusmedi bebegim iki hafta daha hamilelik davam etti sonra kendiliginden dustu.........

slm kızlar yine üzgün bir haberle geldim şimdi beta hcg yaptırdım p.be gününden beri ara ara agrı ve lekelenme bir az bir çok geliyordu dr. görüştüm cumayı bekleyelim dedi degerim 21gün 143 dü ve bugün 25.gün degerim 77.2 olmuş cok canım sıkıldı ve ne zaman o tıp merkezinde yaptırsam düşük cıkıyor bendemi sorun onlardamı moralim bozuldu..pazar günü tekrar beta hcg yaptıracagız bakalım ne olacak Allahım büyük inşallah düşük yaşamıyorumdur.. pazar günü hbr veririrm... hayırlısıyla inşallah...

Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi

canım tüplerin tıkalı olması ile hidrosalpenks (içinde iltahap veya sıvı olması) farklı bildiğim kadarıyla. hsg de çeken hekim bile belirttiyor hidrosalpenks olduğunu zaten rapora da yazıyorlar hemen, benim filmimde tüpler kalın kalındı, doktor sucuk gibi olmuş bunlar demişti. hidrosalpenks olan hastalarda o tüplerin içindeki sıvı embriyonun yaşamasına engel oluyormuş,böyle bir durumda 50 defa da tüp bebek yaptırsan hiç şansın yoktu dedi doktorum bana ama sadece tıkalı ise tüpler böyle bir risk olduğunu sanmıyorum. yine de doktoruna tekrar bir danış isterseni kafanda soru işareti kalmasın.

Sağolasın ewestcim mutlaka dr sorucam inş unutmazsam tabidr karşısına oturunca sorucaklarımı resmen unutuyorum herhalde heycandan geçen gittiğimde son adet tarihimi sordu öyle bakakaldım dr sonra eşime döndüm ona soruyorum ne zamandı diye ayyyy tam bi rezillikti

bende doktorun karşısında unutuyorum her soracağımı, onun için aklıma takılan birşey olunca yazıyorum doktora sorulacaklar diye, gidince aklıma takılanları bakıyorum notlarımdan yoksa orda insanı farklı bir heyecan basıyor. ama regl tarihi eşine sorman çok komik olmuş gerşekten...

Bebegin icin cok üzüldüm canim ama sanirim seninkini cok erken yapmislar o yüzden birincisi negatif cikmis benim artik pozitif cikma ihtimali yok sanirsam herseyim hayirlisi napalim.. cok cok sagol yardimin icin...

gayem 06 hayırlısı canım ya sakın üzülme olurmu yaradanda da hayırlısını dile yeter başka elimizden ne gelir ki

canım-ca ara merkezini negatif dediniz ama ben sonucu ögrenmek istiyorum de hadi kuzum al da haber ver negatif ama kaç benimki 0.02 oldugu halde söylediler bu halde bile tekrar test dediler sen yinede kendini kaptırma olurmu canım

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Zor bir süreç geçiriyorsun inş.sonu sevindirici olur.

tünaydın arkadaşlar. nasılsınız?

bize anlatığın gibi anlat canım yanlış anlaşılma olmuş seninki.. ne yaptın gittin mi doktora?

Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.

çok sevindim ailhancım senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına bebişini:)

günaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur
bol şans diliyorum hayırlı uğurlu olur inşallah..

Ailesine sabır diliyorum çok kötü bir şey Allah dayanma gücü versin

Hayırlısı olsun gizcim geç olsun ama sonuç güzel olsun inşallah..

Hayırlı cumalar kızlar

sanada hayırlı cumalar hemşerimmmm :)

selam kizlar nasilsiniz... cok garip sabah kalktim bugunu cumartesi sandim kendimi dinledim acaba transfermi oldum dedim

heyecan bastı dimiii :) inşallah herşey üzel olur canım.

sağol arkadaşım Allah kabul etsin. adetin gecikmesi aldığın ilaçlardan olabilir canım bazen böyle gecikmeler olabiliyor.

takma kafana bizim tedavide tüplerin tıkalı olmasının bir önemi yok..

tülaycım bu gün anlattım eşime de. suratı şekilden şekle girdi. bi güldü, bi kaşlarını çattı :44:. en sonunda ne yapalım olan olmuş dedi. bi sıkıntı yok yani.
doktora hala gitmedim, ayaklarım geri geliyo gidemiycem galiba.

gayem üzme kendini herşeyde b,r hayır vardır. rabbim beter acılardan korusun. inaşlah bir an önce hayırlı haber alırsında bu gitgellerden kurtulursun.

Dearmother canımm nasılsın? komşunun başörtüsünü geri verdin mi :)
çok aradım ama bulamadım ki.Ama ALLAHIN hikmeti özel bir mevzu konuşuyorduk asla duymasını istemediğim bir şey.kısıık sesle ama o kadar dikkatli dinlediyse duyabilirdi.Başörtüsünü gördük o engellendi.Allahın bir hikmeti bu bence

buda bize ders oldu neymiş kapıda konuşmak doğru değilmiş.biri bizi gözetleyebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…