merhaba kizlar gecmis kandiliniz mübbarek olsun...
Dün bol bol yasin okudum hepimiz icin insallah kabul olur...
Ya kizlar bildiginiz gibi ben carsamba günü negatif sonuc aldim kanda ilaclari biraktim hala hasta olmadim bugün besinci gün ben hic gecikmezdim ya gecen transferimde transferimin 9.günü adet kanamam baslamisti ama bu sefer hala birsey yok aranizda benim gibi olan varmi???
merhaba canim seninde mubarek olsun,
kacinci gun test yapmistin benim bundan onceki tedavimde de ayni seyleri yasadim ayni bende carsamba test yapmistim negatif cikmisti cuma gunu tekrar test yaptirdim poziitifti bugun kacinci gunun :26:
Canim ben 12.günde yaptirdim bana artik pozitif cikma ihtimali yok dediler ama hala adet olmadim...
bugün 15.günüm belki bir umut diyorum labaratuar yanlisligi olabilirmi ama gerci umutlanmakta istemiyorum olacaksam bir an önce olup haziran transferime hazirlanmak istiyorum inan karma karisigim biraz anlatsana nasil oldu senin?
]canım ewestin iltihaplı idi aldılar tüpünü seninde öyle bir şey olsa mutlaka söylerlerdi doktorun cnm.ewest gelince yazar sana ayrıntılı.Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi
Canim ben 12.günde yaptirdim bana artik pozitif cikma ihtimali yok dediler ama hala adet olmadim...
bugün 15.günüm belki bir umut diyorum labaratuar yanlisligi olabilirmi ama gerci umutlanmakta istemiyorum olacaksam bir an önce olup haziran transferime hazirlanmak istiyorum inan karma karisigim biraz anlatsana nasil oldu senin?
Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi
canım tüplerin tıkalı olması ile hidrosalpenks (içinde iltahap veya sıvı olması) farklı bildiğim kadarıyla. hsg de çeken hekim bile belirttiyor hidrosalpenks olduğunu zaten rapora da yazıyorlar hemen, benim filmimde tüpler kalın kalındı, doktor sucuk gibi olmuş bunlar demişti. hidrosalpenks olan hastalarda o tüplerin içindeki sıvı embriyonun yaşamasına engel oluyormuş,böyle bir durumda 50 defa da tüp bebek yaptırsan hiç şansın yoktu dedi doktorum bana ama sadece tıkalı ise tüpler böyle bir risk olduğunu sanmıyorum. yine de doktoruna tekrar bir danış isterseni kafanda soru işareti kalmasın.
Sağolasın ewestcim mutlaka dr sorucam inş unutmazsam tabidr karşısına oturunca sorucaklarımı resmen unutuyorum herhalde heycandan geçen gittiğimde son adet tarihimi sordu öyle bakakaldım dr sonra eşime döndüm ona soruyorum ne zamandı diye ayyyy tam bi rezillikti
degerin kaç çıkmıştı peki negatif dediler
dearım allah razı olsun söyledim nurcan ablaya teş.minnet sundu
benimkide cok karisikti canim ben dondurlmuslarla yapmtirmistim yine ozaman transferi carsamba gunu oldum obur hafta carsamba gunu test icin gun verdiler test yaptirdik negatif daha belli degil dediler baska bisey demeden cuma tekrar gelin dediler cuma tekrar kan verip test yaptirdim pozitif cikti lekelenmem baslamisti tutunma lekelenmesiydi pazaretesi tekrar gel kan ver dediler gittim kan verdim pozitif carsamba yine gel dediler yine test yapilcak poziitif ve haplari ozaman biraktim hamileydim ama degerlerin surekli inip cikardi boyle tam iki bucuk ay hamilelik yasadim ultrasonda kese gorulmedi doktor riskli gebelik dedi dusurecegiz dedi igne yaptilar dusmedi bebegim iki hafta daha hamilelik davam etti sonra kendiliginden dustu.........
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Zor bir süreç geçiriyorsun inş.sonu sevindirici olur.slm kızlar yine üzgün bir haberle geldim şimdi beta hcg yaptırdım p.be gününden beri ara ara agrı ve lekelenme bir az bir çok geliyordu dr. görüştüm cumayı bekleyelim dedi degerim 21gün 143 dü ve bugün 25.gün degerim 77.2 olmuş cok canım sıkıldı ve ne zaman o tıp merkezinde yaptırsam düşük cıkıyor bendemi sorun onlardamı moralim bozuldu..pazar günü tekrar beta hcg yaptıracagız bakalım ne olacak Allahım büyük inşallah düşük yaşamıyorumdur.. pazar günü hbr veririrm... hayırlısıyla inşallah...
bize anlatığın gibi anlat canım yanlış anlaşılma olmuş seninki.. ne yaptın gittin mi doktora?ay sorma ya sinirden birşey de diyemedim. bi de sonuna eklemiş bir dost kazandım diye. tüküreyim dostuna dalga mı geçiyosun diycektim de. hadi sohbet meraklısı sanmasın diye engelledim hemen. ben şimdi eşime ne diycem onu düşünüyorum kara kara.
valla ben de hala gülüyorum.
Günaydın arkadaşlar dün sonucum 323 e çıkmış. Cumartesi testi bir daha tekrarlayacam. Bu arada 200 dua okudum. Sıradaki arkadaşa yazarsanız sevinirim.
bol şans diliyorum hayırlı uğurlu olur inşallah..günaydın canım ve hayırlı cumalar herkese birazdan ben gidiyorum dr. başlıyorum galiba bakalım inşallah hayırlı olur burdaki bütün arkadaşlarımında tedavisi hayırlı olur
Bu arada sabah işyerime geldiğimde kötü bir haber aldım yıkıldım. Benimle aynı hafta evlenen benden daha büyük bir arkadaşımız vardı. Kendiliğinden 39 yaşında bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Çocuk doğduğunda kalbi delikmiş, zamanla kapanır demişler. Kapanmayınca dün ameliyata girmişti. Ameliyattan bir daha çıkamamış, kalp bir daha çalışmamış ve vefat etmiş. Daha 3 yaşında. Duyunca şok oldum
günaydın yoldaşlarım benim ki pazartesiye kaldı biliyorsunuz yazılı listede 3 haziran regl belki erken gelir giderim dedim ama yok haftasonuna denk geldi pazartesi dr gidecegim süreç nasıl olacak bakalım özel olsaydı başlamıştım bugün hayırlısı artık
alihan gözün aydın canım desene topigimiz bir anne daha kazandı birini daha güleryüzlü gönderiyor alla nazarlardan korusun senide bebeginide
alihan arkadaşına allahım sabır versin işte bu yüzden diyorum hep hayırlısı ne ise olsun diye
Hayırlı cumalar kızlar
selam kizlar nasilsiniz... cok garip sabah kalktim bugunu cumartesi sandim kendimi dinledim acaba transfermi oldum dedim
merhaba kizlar gecmis kandiliniz mübbarek olsun...
Dün bol bol yasin okudum hepimiz icin insallah kabul olur...
Ya kizlar bildiginiz gibi ben carsamba günü negatif sonuc aldim kanda ilaclari biraktim hala hasta olmadim bugün besinci gün ben hic gecikmezdim ya gecen transferimde transferimin 9.günü adet kanamam baslamisti ama bu sefer hala birsey yok aranizda benim gibi olan varmi???
Bende bilmiyorum ki iltihaptanmı tıkalı neden tıkalı iltihaptan olursa nasıl anlaşılıyo acaba bana hsg çekildi ikiside tıkalı dedi drneden olduğuna kesin bişey söylemedi
Tülaycım nasılsın iyimisin
Dearmother canımm nasılsın? komşunun başörtüsünü geri verdin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?