Bende iyiyim canım biliyomusun senle çok yakınız mevki olarak keşke görüşebilsek bigünsağol canım iyiyim sen nasılsın?
tülaycım bu gün anlattım eşime de. suratı şekilden şekle girdi. bi güldü,bi kaşlarını çattı :44:. en sonunda ne yapalım olan olmuş dedi. bi sıkıntı yok yani.
doktora hala gitmedim, ayaklarım geri geliyo gidemiycem galiba.
gayem üzme kendini herşeyde b,r hayır vardır. rabbim beter acılardan korusun. inaşlah bir an önce hayırlı haber alırsında bu gitgellerden kurtulursun.
Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:50-okundu
kalan:750
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
ewest'cim canım ben pazar-salı günü yüksek ihtimalle burada olamayacağım canım.Dua takibini yapacağın için çok teşekkür ederim canım.gözüm arkada kalmayacak.İnşallah iyi haberlerle geleceğim.heyecanlıyım.süper annecim sıradaki kim bilmiyorum ama ben 50 okudum...
Bende iyiyim canım biliyomusun senle çok yakınız mevki olarak keşke görüşebilsek bigün
yok yok bana diyorki abla beni yatır kucağına bas sopayı.anca öyle yola gelirimya leblebim şekerim topla cesaretini git lütfen bence o kadar önemli birşey değil. tedaviye başladığında daha kötü olur biliyorsun hormon ilaçları hem kabızlık yapıyor hemde bağışıklık düşürüyor. belkide verilen ilaçlarla tedavine kadar düzelecek belki ilaca bile gerek olmayacak..
çok aradım ama bulamadım ki.Ama ALLAHIN hikmeti özel bir mevzu konuşuyorduk asla duymasını istemediğim bir şey.kısıık sesle ama o kadar dikkatli dinlediyse duyabilirdi.Başörtüsünü gördük o engellendi.Allahın bir hikmeti bu bence
buda bize ders oldu neymiş kapıda konuşmak doğru değilmiş.biri bizi gözetleyebilirmiş
ya leblebim şekerim topla cesaretini git lütfen bence o kadar önemli birşey değil. tedaviye başladığında daha kötü olur biliyorsun hormon ilaçları hem kabızlık yapıyor hemde bağışıklık düşürüyor. belkide verilen ilaçlarla tedavine kadar düzelecek belki ilaca bile gerek olmayacak..
ewest'cim canım ben pazar-salı günü yüksek ihtimalle burada olamayacağım canım.Dua takibini yapacağın için çok teşekkür ederim canım.gözüm arkada kalmayacak.İnşallah iyi haberlerle geleceğim.heyecanlıyım.
yok yok bana diyorki abla beni yatır kucağına bas sopayı.anca öyle yola gelirim
yok yok bana diyorki abla beni yatır kucağına bas sopayı.anca öyle yola gelirim
İnş.canım.Pazartesi merkezlere gideceğim görüşmeye istenen testler neymiş benden onları yaptırabilirsem o gün salı günüde eşim test verirse inş.kayınvalidemlere gider orada kalırım eve gelmem diye düşünüyorum pazardan gidip işlerim biterse salıya dönmeyi düşünüyorum canım.hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin arkadaşım , pazardan salı ya mı??? yoksa sadece pazar ve salı günleri mi??
ahahahahaha hak ediyorum galiba artık.ama çok korkuyorum yaa bildiğiniz gibi değil. bi de ablam dışarda birşey yoksa içine bakmak için kolonoskopi isterler dedi. tırstımm. ay bahsedince bile elim ayağım boşalıyo.
canım ya öyle bir şey olmaz merak etme.ama lütfen git dr.adearmother canım ben en iyisi 100 dua okumaya gideyim listeye ilave edersin. belki dayaktan yırtarım ha ne dersin tülaycım mümkün mü ???????????
İnş.canım.Pazartesi merkezlere gideceğim görüşmeye istenen testler neymiş benden onları yaptırabilirsem o gün salı günüde eşim test verirse inş.kayınvalidemlere gider orada kalırım eve gelmem diye düşünüyorum pazardan gidip işlerim biterse salıya dönmeyi düşünüyorum canım.
eşimin testi çok strese sokuyor beni.ya iyice düşmüş olursa diye korkuyorum.inşalalh çok iyi çıkar nolur dua edin sonucun başarısı bu teste bağlı
dearmother canım ben en iyisi 100 dua okumaya gideyim listeye ilave edersin. belki dayaktan yırtarım ha ne dersin tülaycım mümkün mü ???????????
Saol canım benim inş.korkma canım herşey istediğimiz gibi olacak rabbim hayırlısıyla nasip edecek. dün kandilde o kadar yasinler meryem sureleri okuduk. elbet rabbim bize de iyi haberler nasip edecek. sıkma sen canını. sali günü buraya uça uça geleceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?