2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hadi bakalım, herşeyiniz denk gider inşallah, kendini strese sokma belki de iyi çıkacak sonuçlar, daha test bile yapılmadan kendini üzme, dualarımız seninle.. hangi merkezlere gitmeyi planlıyorsun??

İnş ablacım iyi çıkar eşinin test sonuçları kendini bu kadar strese sokma hakkınızda ne yazılmışsa o olur tabi dualarında etkisi çok dualarımız seninle güle güle git güle gülede gelirsin elindeki test sonuçlarıyla inş

dearmother canım korkma hiç inşallah düşmemiştir. ama düşse bile dölleyecek olan zaten bir tane sperm. hormon tahlillerini falan yaptırmışmıydınız?

Canim lutfen kotu dusunme, belki sacma bir ornek olacak ama bak bu tur islerde laboratuar sartlari, cihaz vs. cok onemli. Ben kimya muhendisiyim,bir hammaddeyi kimyasal analiz cihazinda olcturuyoruz bazi degerler elde ediyoruz ama sonra yine ayni hammddeyi olcturuyoruz yakin ama farklı degerler cikiyor. Bu isler boyle, sen testlerini hep ayın yerde yaptir ve doktorun sana bebek dusuyor demedikten sonra buna sakın inanma ve hatta DUSUNME, AKLINDAN BILE GECİRME. Emi canim benim, lutfen stresss yapma, bu bizim tedavide ilk kural...

tşk ederim cnm benim başka yerde yaptırdım evet hep farklı yerlerde dr.mu tel arayıp sonuc bu diyorum düşüyor diyor sonuc su diyorum bekleyelim diyor anlamadım gitti bende psikolojikmen bittim..

bugün 20 günlük rapor aldım. sanırım biz de başlıyoruz bu maratona...
inş. buraya umut dolu şeyler yazarım...
yazarsınız...
yazarlar...

Dualarimiz seninle, once inan bu kez olacagina inan, lutfen moralli git.

hadi bakalım, herşeyiniz denk gider inşallah, kendini strese sokma belki de iyi çıkacak sonuçlar, daha test bile yapılmadan kendini üzme, dualarımız seninle.. hangi merkezlere gitmeyi planlıyorsun??

saol canım benim inş.Amin
canım eşim ne kadar müsaitse o kadar yere gideceğim.muayne olmasamda mutlaak görüşeceğim.görüşmeler ücretli değil değil mi?

canım eşim ne kadar müsaitse o kadar yere gideceğim.muayne olmasamda mutlaak görüşeceğim.görüşmeler ücretli değil değil mi?

bazı merkezlerde ilk muayeneyi bile ücretsiz yapıyorlar. görüşmenin ücretli olacağını sanmıyorum. güzel haberlerle bekliyoruz seni süper annecim...

ewet. ha gayret 5 mesaj kalmış

ayyy nası doldursam bu 5 mesajı:26: aaaa biri gitti bilebitince ben sana yazarım özelden hoş burdanda yazarımda eşim beni korkutuyo yok senin hakkında raştırma yapsalar herşeyin çıkar nette falan filan daha ne kaldı saklıcağım bilmiyorumda herşeyi sizlerle paylaştım zaten

bugün 20 günlük rapor aldım. sanırım biz de başlıyoruz bu maratona...
inş. buraya umut dolu şeyler yazarım...
yazarsınız...
yazarlar...

hayırlı uğurlu olur inşallah arkadaşım inşallah hep güzel haberler alır ve veririz..

gayem cim umudunu kaybetme canım daha hiçbirşey bitmiş değil arkadaşımın dediği gibi de testlerini aynı yerde yaptır. benim ablamın hamileliğinde kanaması oldu 1 aylık falanken doktor bebek düşüyor dedi ama 3-4 gün önce bir yaşına girdi yeğenim. o yüzden umudunu kaybetme bol bol dua et. hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah

sevgili anne canım sorun sende değilse neden bu kadar üzülüyorsun erkekte olan problemler artık çok daha kolay çözülüyor hiç spermi olmayan adamdan alınan hücreyle bile gebelik oluşuyor hiç üzülme sen iyi bir merkezde çözülemeyecek sorun değil
sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir mrk bulabilirsin artık tüp bebek mrk tedavi süresince konaklama yapılabilecek yerler yapmışlar benim gittiğim mrk vardı konya ya çankırıdan gelen bir çift gördüm ben benim mrk telefonunu sana göndereyim istersen bir görüş telefonlada bile bilgi veriyorlar hiç üzülme bol bol dua et bak herşey nasıl yoluna girecek

ha gayret.. sorma o benim eşimde de var.. buraya ilk üye olduğum zamanlarda mesaj yazarken hep derdi ne anlatıyorsun nasıl anlatıyorsun oraya anlattıklarını bana anlat ben sana destek olayım.. ama öyle olmuyor işte ne kadar ilgili düşünceli olurlarsa olsunlar anlayamıyorlar. buradaki herkes aynı duyguları paylaşan insanlar.. hadii kaldı 4 mesaj :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…