nerdesin ki senkız yoksa halı silkeliyor diye bir komşumla kavga ettim o senmisin özel mesaj atma hakkın var mı?
İnş.canım.Pazartesi merkezlere gideceğim görüşmeye istenen testler neymiş benden onları yaptırabilirsem o gün salı günüde eşim test verirse inş.kayınvalidemlere gider orada kalırım eve gelmem diye düşünüyorum pazardan gidip işlerim biterse salıya dönmeyi düşünüyorum canım.
eşimin testi çok strese sokuyor beni.ya iyice düşmüş olursa diye korkuyorum.inşalalh çok iyi çıkar nolur dua edin sonucun başarısı bu teste bağlı
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Zor bir süreç geçiriyorsun inş.sonu sevindirici olur.
İnş.canım.Pazartesi merkezlere gideceğim görüşmeye istenen testler neymiş benden onları yaptırabilirsem o gün salı günüde eşim test verirse inş.kayınvalidemlere gider orada kalırım eve gelmem diye düşünüyorum pazardan gidip işlerim biterse salıya dönmeyi düşünüyorum canım.
eşimin testi çok strese sokuyor beni.ya iyice düşmüş olursa diye korkuyorum.inşalalh çok iyi çıkar nolur dua edin sonucun başarısı bu teste bağlı
Canım özel mesaj gönderdim sana inş gelmiştir
maalesef gelmedi canım bende mesaj görünmüyor :44:
slm kızlar yine üzgün bir haberle geldim şimdi beta hcg yaptırdım p.be gününden beri ara ara agrı ve lekelenme bir az bir çok geliyordu dr. görüştüm cumayı bekleyelim dedi degerim 21gün 143 dü ve bugün 25.gün degerim 77.2 olmuş cok canım sıkıldı ve ne zaman o tıp merkezinde yaptırsam düşük cıkıyor bendemi sorun onlardamı moralim bozuldu..pazar günü tekrar beta hcg yaptıracagız bakalım ne olacak Allahım büyük inşallah düşük yaşamıyorumdur.. pazar günü hbr veririrm... hayırlısıyla inşallah...
Canim lutfen kotu dusunme, belki sacma bir ornek olacak ama bak bu tur islerde laboratuar sartlari, cihaz vs. cok onemli. Ben kimya muhendisiyim,bir hammaddeyi kimyasal analiz cihazinda olcturuyoruz bazi degerler elde ediyoruz ama sonra yine ayni hammddeyi olcturuyoruz yakin ama farklı degerler cikiyor. Bu isler boyle, sen testlerini hep ayın yerde yaptir ve doktorun sana bebek dusuyor demedikten sonra buna sakın inanma ve hatta DUSUNME, AKLINDAN BILE GECİRME. Emi canim benim, lutfen stresss yapma, bu bizim tedavide ilk kural...
günaydın mirage
RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inş.
hadi bakalım, herşeyiniz denk gider inşallah, kendini strese sokma belki de iyi çıkacak sonuçlar, daha test bile yapılmadan kendini üzme, dualarımız seninle.. hangi merkezlere gitmeyi planlıyorsun??
Mesaj sayısı anca 100 oluncamı özel mesaj gönderebiliyorsun
saol canım benim inş.Amin
canım eşim ne kadar müsaitse o kadar yere gideceğim.muayne olmasamda mutlaak görüşeceğim.görüşmeler ücretli değil değil mi?
ewet. ha gayret 5 mesaj kalmış
bugün 20 günlük rapor aldım. sanırım biz de başlıyoruz bu maratona...
inş. buraya umut dolu şeyler yazarım...
yazarsınız...
yazarlar...
saol canım benim inş.Amin
canım eşim ne kadar müsaitse o kadar yere gideceğim.muayne olmasamda mutlaak görüşeceğim.görüşmeler ücretli değil değil mi?
ayyy nası doldursam bu 5 mesajı:26: aaaa biri gitti bilebitince ben sana yazarım özelden hoş burdanda yazarımda eşim beni korkutuyo yok senin hakkında raştırma yapsalar herşeyin çıkar nette falan filan daha ne kaldı saklıcağım bilmiyorumda herşeyi sizlerle paylaştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?