ha gayret.. sorma o benim eşimde de var.. buraya ilk üye olduğum zamanlarda mesaj yazarken hep derdi ne anlatıyorsun nasıl anlatıyorsun oraya anlattıklarını bana anlat ben sana destek olayım.. ama öyle olmuyor işte ne kadar ilgili düşünceli olurlarsa olsunlar anlayamıyorlar. buradaki herkes aynı duyguları paylaşan insanlar.. hadii kaldı 4 mesaj :)
hayırlı uğurlu olur inşallah arkadaşım inşallah hep güzel haberler alır ve veririz..
gayem cim umudunu kaybetme canım daha hiçbirşey bitmiş değil arkadaşımın dediği gibi de testlerini aynı yerde yaptır. benim ablamın hamileliğinde kanaması oldu 1 aylık falanken doktor bebek düşüyor dedi ama 3-4 gün önce bir yaşına girdi yeğenim. o yüzden umudunu kaybetme bol bol dua et. hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah
inşallah canım inş.bugün 20 günlük rapor aldım. sanırım biz de başlıyoruz bu maratona...
inş. buraya umut dolu şeyler yazarım...
yazarsınız...
yazarlar...
canım sperm sayısına takılmıyorum sonuçta 10 tane spermde iş görür fakat hareketi önemli dölleyebilme yeteneği.bzidede hareket çok düşüktü.1.ve sanıyorumki oda yıkanma işlemi sonrası.Canım ilgine çok teşekkür ederim bn İst.dayım iyi bir merkez bulacağım inş.sevgili anne canım sorun sende değilse neden bu kadar üzülüyorsun erkekte olan problemler artık çok daha kolay çözülüyor hiç spermi olmayan adamdan alınan hücreyle bile gebelik oluşuyor hiç üzülme sen iyi bir merkezde çözülemeyecek sorun değil
sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama iyi bir mrk bulabilirsin artık tüp bebek mrk tedavi süresince konaklama yapılabilecek yerler yapmışlar benim gittiğim mrk vardı konya ya çankırıdan gelen bir çift gördüm ben benim mrk telefonunu sana göndereyim istersen bir görüş telefonlada bile bilgi veriyorlar hiç üzülme bol bol dua et bak herşey nasıl yoluna girecek
canım sperm sayısına takılmıyorum sonuçta 10 tane spermde iş görür fakat hareketi önemli dölleyebilme yeteneği.bzidede hareket çok düşüktü.1.ve sanıyorumki oda yıkanma işlemi sonrası.Canım ilgine çok teşekkür ederim bn İst.dayım iyi bir merkez bulacağım inş.
evet oyle canim hayirlisi olsun sende uzulme taktir allahin o ne yazmissa onu yasariz bize razi olmak dusuyor....Bebegin icin cok üzüldüm canim ama sanirim seninkini cok erken yapmislar o yüzden birincisi negatif cikmis benim artik pozitif cikma ihtimali yok sanirsam herseyim hayirlisi napalim.. cok cok sagol yardimin icin...
tünaydın arkadaşlar. nasılsınız?
bize anlatığın gibi anlat canım yanlış anlaşılma olmuş seninki.. ne yaptın gittin mi doktora?
çok sevindim ailhancım senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına bebişini:)
bol şans diliyorum hayırlı uğurlu olur inşallah..
Ailesine sabır diliyorum çok kötü bir şey Allah dayanma gücü versin
Hayırlısı olsun gizcim geç olsun ama sonuç güzel olsun inşallah..
sanada hayırlı cumalar hemşerimmmm :)
heyecan bastı dimiii :) inşallah herşey üzel olur canım.
sağol arkadaşım Allah kabul etsin. adetin gecikmesi aldığın ilaçlardan olabilir canım bazen böyle gecikmeler olabiliyor.
takma kafana bizim tedavide tüplerin tıkalı olmasının bir önemi yok..
Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:50-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:200-okundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:250
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Selam..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ewest,
realite34
Nasılsınız?
İyiyiz canım sen nasılsın, ağrın sızın yoktur bugün umarım...
Ağrım sızım yok ama iyi değilim.Doktora gittim başka yumurtalarda büyüyor dedi.Çatmalazsa kist oluşturur dedi.''ÇATLAMIŞ BİRİ GALİBA''dedi.Acaba tam olarak emin olunamıyormu genel birşeymidir yoksa bendemi emin olamadı?Varmı bir fikrin?
yok canım hiç bir fikrim. doktorun ne dedi peki, sormadın mı ona??
Aynen aynen benim eşimde bu yazılırmı niye şimdi öyle yazdın ayyy ayy dedim bidahamı tövbe senin yanında açmıcam bu sayfayı onun için 3 günden beri akşamları açmıyorum anca arada bi uykuya dalıyo ona sorsan gözlerini dinlendiriyo oluyoanca ozaman açıyorum şöyle bi bakıyorum siteye ne var ne yok diye kaldı. 3 mesaj
Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:50-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:200-okundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:250
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Çatlamış biri galiba.Bende anlamadım dedim nasıl galiba.O yeniden aynı cevabı verdi.adetini beklicez dedi.diğer yumurtalar çatlamazsa kist oluşturur dedi.adet olmazsan 1 günsonra gel olursa 4 gün sonra gel dedi.Test yapalım dedi.KAFAMDA BİN TANE SORUYLA KALDIM BÖYLE.Biliyormusun yumurtalarla ilgili doğru düzgün bilgiler alabiliceğim bir site?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?