merhaba arkadaşlar nasılsınız?aklım burada ama siteye giremedim.çok halsizim birde midem bulanıyor,ateş basıyor devamlı.kasıklarımda şişti ne giysem rahatsız ediyor.yatıyorum uyandığımdan beri..yarın doktor kontroluüm var yine herşeybelli olcak.biran önce yarın olsun istiyorum.başka gelişmeler varmı
kızlar clexane iğne kullanıyorum inanılmaz acıyor ve morarıyor korkudan bu günkünü daha vuramadık morarma için bir çözüm var mı bilen yardım plase
tedavi sırasında bende aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı yoktu sadece zaten halada yok o yüzden hamile olduğuma hala inanmış değilim
herkese slm
ben dr dan geldim arkadaşlarrrr
artık tedavim anatolia değil maslak acıbademde olacakmış çünkü dr um bülent traş orda tüp bebek başkanı oluyormuş ve ben geçenki tedavimde ohss olduğum için titizlikle takip edilmem gerekiyomuşbeni bırakmıycakmış yani
şimdi tedavime gelelim adetimle biralikte yasmin doğum kontrol hapına başlıycam yumurtalıklartımı bastırmak için geçen sefer 36 yumurtam olmuştu şimdi engelliycek bu durumu ve uzun protokol olacak işte böyle listeye böyle yazılabilir:86:
benim daha transferim olmadı ama ilaçlar yapıyor sanrım.sen hamilesinsanırım
pıhtılaşma çıktı bende onun için yapıyorum ilk üç ay kesin belki dokuz ay olacakmış nasıl dayanacağım bilmiyorum
ilaçlara başladığım zaman uyku hali vardı hep yattım ve bende de aynı şeyler oldu kolay değil ki bir sürü hormon yükleniyor sonuç güzel olsunda gerisine bakma eğer çalışmıyorsan yat gitsin Allah yardımcın olsun
Biliyorum.doktorda kist oluşursa çatlamazsa dogum kontrol hapıyla geçer dedi.Bir yumurtalıktaki yumurta için ''çatlamış galiba'' dedi bu nedir peki.Hepsimi böyle diyor yani ultrasonda çatlayıp çatlamadıgı kesin olarak anlaşılmıyormu?Birde diğer yumurtalıkta güzel gelişmiş ma şimdiye kadar çatlamamış olan yumurtalar..Diğeri çatladıysa diğerinde kist oluşursa yinede gebelik olabilirmi?1000soru var kafamda dedim ya başladım saymaya sen veya sayfada olup fikri olan yardımcı olsa çooook sevirim bulamıyorum nette doğru düzgün bir bilgii
Selam..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ewest,
realite34
Nasılsınız?
kızlar mrh ya benim 5 haziranda hastalanmam gerekiyo ama bende belirti adına tık yok offf yinemi gecikicek bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum artık hacı bekler gibi adet gününü bekliyorum :84::84::84::84::84:
geçmiş olsun pcosdan dolayımı olmuş dr net bir şey söylemedi mi içinde şüphe kalmasın yarın gidebilirsen git sor herşeyi
iyiyim canım Allaha şükür.sende iyi ol olanları fazla kafana takmamaya çalış herşey olacağına varır.Dualarını eksik etme Allah yardımcın olsun zor işmiş bu tedavi sürecide bende 2-3 güne başlıcam tedavi inş benim bakalım süreç nasıl olucak
merhaba
bende bilirkişi gibi oldum her şeye cevap veriyorum ama bende yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için yazmak geliyor içimden 28 günde adet olan biriydim ama adet sanırım 2 gün gecikmişti adetim sancılı olduğu için Allahım bu ay olmayım diye dua ederdim ama o ay öyle bir bekledim ki anlatamam sanırım stresten oluyor bu gecikme ama stressiz de olamıyor insan
kızlar clexane iğne kullanıyorum inanılmaz acıyor ve morarıyor korkudan bu günkünü daha vuramadık morarma için bir çözüm var mı bilen yardım plase
arkadaşalar slmlar bende nasipse temmuzda tedaviye başlıcam.benide listeye eklermisiniz?bizim sorunumuz sperm azlığı bu 2.denememiz olacak inşallah son olur.ilkini mayada denemiştik ama ben memnun kalmadım şimdi anatoliada deniycez inşallah.bu arada anatoliada olacak arkadaşlar da var sanırım.sizler memnun musunuz
evet cnm o iğne çok yakıyor ama beni morartamamıştı.hem kolumdan,hem göbegimden vurulmuştum ben ama morarma olmadı cildin hassastır belki ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?