2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar nasılsınız?aklım burada ama siteye giremedim.çok halsizim birde midem bulanıyor,ateş basıyor devamlı.kasıklarımda şişti ne giysem rahatsız ediyor.yatıyorum uyandığımdan beri..yarın doktor kontroluüm var yine herşeybelli olcak.biran önce yarın olsun istiyorum.başka gelişmeler varmı

kızlar clexane iğne kullanıyorum inanılmaz acıyor ve morarıyor korkudan bu günkünü daha vuramadık morarma için bir çözüm var mı bilen yardım plase

tedavi sırasında bende aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı yoktu sadece zaten halada yok o yüzden hamile olduğuma hala inanmış değilim

kızlar clexane iğne kullanıyorum inanılmaz acıyor ve morarıyor korkudan bu günkünü daha vuramadık morarma için bir çözüm var mı bilen yardım plase

canım bende cetrodine vuruluyorum o da öyle çok morarıyorve çok acıyor.ama saatinde vurmak gerekiyor dediler diye ben aksatmıyorum.sen o iğneyi ne için vuruluyorsun?

slm bende anatolida tedaviye başlıcam ama bana bülent hocanın emekli olduğunu söylediler.acı badem istanbulda dimi ya kafam iice karıştı bende bülent hocayı istiyodum

benim daha transferim olmadı ama ilaçlar yapıyor sanrım.sen hamilesinsanırım

pıhtılaşma çıktı bende onun için yapıyorum ilk üç ay kesin belki dokuz ay olacakmış nasıl dayanacağım bilmiyorum
ilaçlara başladığım zaman uyku hali vardı hep yattım ve bende de aynı şeyler oldu kolay değil ki bir sürü hormon yükleniyor sonuç güzel olsunda gerisine bakma eğer çalışmıyorsan yat gitsin Allah yardımcın olsun

ne gzel canım darısı başımıza inşallah çalışmıyorum yatıyorum zaten.inş sonucumda sizin gibi iyi olur

geçmiş olsun pcosdan dolayımı olmuş dr net bir şey söylemedi mi içinde şüphe kalmasın yarın gidebilirsen git sor herşeyi

Selam..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ewest,
realite34

Nasılsınız?

iyiyim canım Allaha şükür.sende iyi ol olanları fazla kafana takmamaya çalış herşey olacağına varır.Dualarını eksik etme Allah yardımcın olsun zor işmiş bu tedavi sürecide bende 2-3 güne başlıcam tedavi inş benim bakalım süreç nasıl olucak

kızlar mrh ya benim 5 haziranda hastalanmam gerekiyo ama bende belirti adına tık yok offf yinemi gecikicek bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum artık hacı bekler gibi adet gününü bekliyorum :84::84::84::84::84:

arkadaşalar slmlar bende nasipse temmuzda tedaviye başlıcam.benide listeye eklermisiniz?bizim sorunumuz sperm azlığı bu 2.denememiz olacak inşallah son olur.ilkini mayada denemiştik ama ben memnun kalmadım şimdi anatoliada deniycez inşallah.bu arada anatoliada olacak arkadaşlar da var sanırım.sizler memnun musunuz

merhaba
bende bilirkişi gibi oldum her şeye cevap veriyorum ama bende yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için yazmak geliyor içimden 28 günde adet olan biriydim ama adet sanırım 2 gün gecikmişti adetim sancılı olduğu için Allahım bu ay olmayım diye dua ederdim ama o ay öyle bir bekledim ki anlatamam sanırım stresten oluyor bu gecikme ama stressiz de olamıyor insan

geçmiş olsun pcosdan dolayımı olmuş dr net bir şey söylemedi mi içinde şüphe kalmasın yarın gidebilirsen git sor herşeyi

Teşekkürler canım.Hayır klomen kullandıgımdan dolayı çok yumurta gelişmiş.Bazıları sonradan gelişmiş.biri için ''çatlamış galiba''dedi.Burda birtane vardı dedi.Diğer yumurtalıktakiler büyümüş güzel ama onlar çatlatma iğnesine ramen çatlamamış.Canım sorsanda cvp alamıyorsunki doktorumu seviyorum ama hiçbirşeyde emin konuşmuyor.''ÇATLAMIŞ GALİBA'' ne demek?? ya çatlamıştır ya çatlamamıştır.Strese sokuyo beni haybeyeeeeeeeeeeeee

İnşallah iyi geçer tedavin olumlu sonuclanır.Evet aynen öyle.Ya kafama takmıyımda nasıl takmıyım.Yumurta çatlamamış dese şimdiden aşı için doktor arıcaktık.Çatlamış dese ''UMUTLA'' beklicektik.Ama şimdi ''GALİBA'' dedi buda beni strese soktu bedavadan...

yok canım benim stres değil 20 gün önce ameliyat oldum geçen yılda aynı şeyi yaşamıştım tam 2 ay adet olamadım rahim duvarım kalınmış onu aldılar polipler oluşmuş 1 yıl sonra tekrarlayınca tüpe başlamadan önce onları temizlememiz gerekiyo dedi dr yine gecikir diye korkuyorum bir an önce başlasam diye iple çekiyorum o günleri ne güzel ilk denemede hamile kalanları gördükçe içim bir tuhaf oluyo Allahım bize nasip eder inşallah o günleri imrenerek bakıyorum en az onlar kadar mutlu oluyorum

slm kızlar nasılsınız? beni hava çsrptı herhalde heryerim agrıyo 12 gü
n var benim daha adetime ama sanki adet sancılarım başladı 12 gün erken gelmez herhalde gelirsede bi anormallik olucak .

ailhancım degerinin giderek artmasına çok sevindim cnm.allah kucagına almayı güzel günlerini görmeyide nasip etsin.

evet cnm o iğne çok yakıyor ama beni morartamamıştı.hem kolumdan,hem göbegimden vurulmuştum ben ama morarma olmadı cildin hassastır belki ondan olabilir

hoşgeldin cnm aramıza sefalar getirdin

evet cnm o iğne çok yakıyor ama beni morartamamıştı.hem kolumdan,hem göbegimden vurulmuştum ben ama morarma olmadı cildin hassastır belki ondan olabilir

Nasıl vuruyosunuz kendinize maaşallah ben kendime vuramam gibi geliyo onun için teyzemi çağırıcam o vursun diye.İnş bendede morarma olmaz bide koldan vurulabiliyo demişsin ben bunu bilmiyodum sadece göbekten biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…