2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Nasıl vuruyosunuz kendinize maaşallah ben kendime vuramam gibi geliyo onun için teyzemi çağırıcam o vursun diye.İnş bendede morarma olmaz bide koldan vurulabiliyo demişsin ben bunu bilmiyodum sadece göbekten biliyodum

cnm bu benim 2. denemem olcak ama öncesinde aşılamalarımda ilk zamanlar bende vuramıyodum aşılamada sürekli hastaneye gidiyodum saglık ocagına filan vurduruyodum ama zamanla alışılıyo herhalde nelere alıştık valla.cnm sen druna sor yanlız koldan vurmayı 2 kere aşılama yaptırdıgımda koldan vuruldu tüp bebek zamanıda transfer günü göbegimden hemşire vurdu ertesi ğündfe ben evde göbegimden vurdum.kol,bacak,göbek kas yerleri diyolar ama en etkilisi ğöbekmiş sanırım.

hoşgeldin arkadaşım. inşallah bu denemen olumlu olur. herşey gönlünce olsun..

selamlar kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli.ben yoğunum biraz takip edemedim 2 gündür.neler oldu???
konuya hakim biri lütfen özetleyebilir mi??
ben de bugün ilk iğnemi yaptım.10 çizgisine kadar lucrin.koldan yaptım.hayırlı olur inşallah.
dün de kandildi,hepimiz için dua ettim.salahati tefriciye için niyet edip namazını kıldım.haftaya cumaya kadar okunacak şekilde yaklaşık 20 kişiye dağıttım.
sevgiyle kalın..

gelir canım hayırlısı ile merak etme.hem belkide adet değilde bebek gelir kimbilir

aramıza hoşgeldin canım.sperm azlığı ne kadar canım bizdede sorun aynı.ilk denem sürecini anlatırmısın lütfen.kaç yumurta oldu kaçı döllendi.vs.
inşallah bu sefer gelecek kuzun

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|c.tesi yumoşları toplanacak|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
6|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym | |???????? |||||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE]

]Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:100-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:300-okundu
dearmother:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:50

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır

herkese merhaba arkadaşlar. bende bu yaz kısmetse temmuzda bursada acıbadem hastanesi( şahin beye) tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. adını çok duydum bu doktorun. sizlerden bilen ya da orda tüp bebek yaptıran var mı? bursada yaşamıyorum,tedavi süresince orda kalacağım.hatayda yaşıyorum. eğer tutarsa dönüşte bu kadar mesafe problem yaratır mı? ilk denemem olacak. rapor çıkarmayı düşünmüyorum şuan. çok masraflı olur mu? ne kadar tuttu,tedavi ve ilaçlar,acıbademde yaptıran varsa bilirsiniz? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. ayrıca şahin beyi önerirmisiniz birde sizlerden duymak isterim açıkçası. şimdiden çok teşekkürler... rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Arkadaşım hoş geldin aramıza Allah seninde gönlüne göre versin inş

Arkadaşlar ilk tedavide hamile kalma oranları çokmu düşük.Son günlerde bir kaç kez duyar oldum bunu.sizin fikriniz nedir.

canım düşük falan değil düşünme bunları şimdi. %40 başarı şansı veriyorlar ama bu rakamı ilkler tutmuyor diye anlamamak lazım. bazı yerler %60 da diyebiliyo. kimisinin ilk de tutuyor kimisinin 3-4 te. bebişinin vakti geldiyse 1. deneme falan dinlemiyor geliyor bunları düşünme sen güzel güzel görüşmelerini yap neresi kafana yatarsa başlarsın. hayırlısıyla da sonucu olumlu olur inşallah..

aramıza hoşgeldin canım.Tedavin hayırla sonuçlansın inş. seninle aynı merkezde olan 3 yada 4 arkadaş var biliyorum ben.Arka sayfadaki tablodan bunu takip edebilirsin .Dönüş için soruna cevap vereyim madem yakının yanında kalacaksın şahsi fikrim transfer sonrası en azından 2/3 gün dinlenmen olur sonrasında sorun olacağını sanmıyorum canım.

saol canım ne bileyim farklı konularıda takip ediyorum oradada rastladım ilkinde düşük diye neden düşük olsun ki.tedavi yaklaştıkca stres sardı beni galiba.Rabbim inşallah hepimize nasip etsin aratmasın inş.

çok teşekkür ederim. hepimizin hakkına hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…