Nasıl vuruyosunuz kendinize maaşallah ben kendime vuramam gibi geliyo onun için teyzemi çağırıcam o vursun diye.İnş bendede morarma olmaz bide koldan vurulabiliyo demişsin ben bunu bilmiyodum sadece göbekten biliyodum
hoşgeldin cnm aramıza sefalar getirdin
hoşbulduk canım rabbim hepimizin gönlünde yatan bebişleri hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda inşallah
arkadaşalar slmlar bende nasipse temmuzda tedaviye başlıcam.benide listeye eklermisiniz?bizim sorunumuz sperm azlığı bu 2.denememiz olacak inşallah son olur.ilkini mayada denemiştik ama ben memnun kalmadım şimdi anatoliada deniycez inşallah.bu arada anatoliada olacak arkadaşlar da var sanırım.sizler memnun musunuz
hoşgeldin arkadaşım. inşallah bu denemen olumlu olur. herşey gönlünce olsun..
Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:100-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:300-okundu
dearmotherokundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:50
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
50 daha ilave edebilirsin şeker, RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
Allah kabul etsin arkadaşlarhı hı gözlerini dinlendiriyordu bizde de var o göz dinlendirme ama birde göz dinlendirirken horlama olayımız var onu anlayamadık daha
canım 100 daha yazabilirsin okundu diye..
gelir canım hayırlısı ile merak etme.hem belkide adet değilde bebek gelir kimbilirkızlar mrh ya benim 5 haziranda hastalanmam gerekiyo ama bende belirti adına tık yok offf yinemi gecikicek bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum artık hacı bekler gibi adet gününü bekliyorum :84::84::84::84::84:
aramıza hoşgeldin canım.sperm azlığı ne kadar canım bizdede sorun aynı.ilk denem sürecini anlatırmısın lütfen.kaç yumurta oldu kaçı döllendi.vs.arkadaşalar slmlar bende nasipse temmuzda tedaviye başlıcam.benide listeye eklermisiniz?bizim sorunumuz sperm azlığı bu 2.denememiz olacak inşallah son olur.ilkini mayada denemiştik ama ben memnun kalmadım şimdi anatoliada deniycez inşallah.bu arada anatoliada olacak arkadaşlar da var sanırım.sizler memnun musunuz
yok canım benim stres değil 20 gün önce ameliyat oldum geçen yılda aynı şeyi yaşamıştım tam 2 ay adet olamadım rahim duvarım kalınmış onu aldılar polipler oluşmuş 1 yıl sonra tekrarlayınca tüpe başlamadan önce onları temizlememiz gerekiyo dedi dr yine gecikir diye korkuyorum bir an önce başlasam diye iple çekiyorum o günleri ne güzel ilk denemede hamile kalanları gördükçe içim bir tuhaf oluyo Allahım bize nasip eder inşallah o günleri imrenerek bakıyorum en az onlar kadar mutlu oluyorum
herkese merhaba arkadaşlar. bende bu yaz kısmetse temmuzda bursada acıbadem hastanesi( şahin beye) tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. adını çok duydum bu doktorun. sizlerden bilen ya da orda tüp bebek yaptıran var mı? bursada yaşamıyorum,tedavi süresince orda kalacağım.hatayda yaşıyorum. eğer tutarsa dönüşte bu kadar mesafe problem yaratır mı? ilk denemem olacak. rapor çıkarmayı düşünmüyorum şuan. çok masraflı olur mu? ne kadar tuttu,tedavi ve ilaçlar,acıbademde yaptıran varsa bilirsiniz? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. ayrıca şahin beyi önerirmisiniz birde sizlerden duymak isterim açıkçası. şimdiden çok teşekkürler... rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Arkadaşlar ilk tedavide hamile kalma oranları çokmu düşük.Son günlerde bir kaç kez duyar oldum bunu.sizin fikriniz nedir.
herkese merhaba arkadaşlar. bende bu yaz kısmetse temmuzda bursada acıbadem hastanesi( şahin beye) tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. adını çok duydum bu doktorun. sizlerden bilen ya da orda tüp bebek yaptıran var mı? bursada yaşamıyorum,tedavi süresince orda kalacağım.hatayda yaşıyorum. eğer tutarsa dönüşte bu kadar mesafe problem yaratır mı? ilk denemem olacak. rapor çıkarmayı düşünmüyorum şuan. çok masraflı olur mu? ne kadar tuttu,tedavi ve ilaçlar,acıbademde yaptıran varsa bilirsiniz? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. ayrıca şahin beyi önerirmisiniz birde sizlerden duymak isterim açıkçası. şimdiden çok teşekkürler... rabbim herkesin gönlüne göre versin...
saol canım ne bileyim farklı konularıda takip ediyorum oradada rastladım ilkinde düşük diye neden düşük olsun ki.tedavi yaklaştıkca stres sardı beni galiba.canım düşük falan değil düşünme bunları şimdi. %40 başarı şansı veriyorlar ama bu rakamı ilkler tutmuyor diye anlamamak lazım. bazı yerler %60 da diyebiliyo. kimisinin ilk de tutuyor kimisinin 3-4 te. bebişinin vakti geldiyse 1. deneme falan dinlemiyor geliyorbunları düşünme sen güzel güzel görüşmelerini yap neresi kafana yatarsa başlarsın. hayırlısıyla da sonucu olumlu olur inşallah..
Arkadaşım hoş geldin aramızaAllah seninde gönlüne göre versin inş
aramıza hoşgeldin canım.Tedavin hayırla sonuçlansın inş. seninle aynı merkezde olan 3 yada 4 arkadaş var biliyorum ben.Arka sayfadaki tablodan bunu takip edebilirsin .Dönüş için soruna cevap vereyim madem yakının yanında kalacaksın şahsi fikrim transfer sonrası en azından 2/3 gün dinlenmen olur sonrasında sorun olacağını sanmıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?