saol canım ne bileyim farklı konularıda takip ediyorum oradada rastladım ilkinde düşük diye neden düşük olsun ki.tedavi yaklaştıkca stres sardı beni galiba.Rabbim inşallah hepimize nasip etsin aratmasın inş.
bakmazmıyım baktım tabikinde. bende sana attım bak bakimTülaysscım özel mesaj attım sana bakabilirsin
Arkadaşlar ilk tedavide hamile kalma oranları çokmu düşük.Son günlerde bir kaç kez duyar oldum bunu.sizin fikriniz nedir.
bilmezmiyim o stresleri. amin canım amin. olumlu düşün hep diyorum ya neden korktuysam hepsi başıma geldi. hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah. moral çok önemli bu tedavide stresten sıkıntıdan sevmediğin insanlardan uzak duracaksın
Olmazsa 2.deneyeceğiz tedavi öncesi söylemese sanki ne olur.Yok yok ben dövecem bu dr.larıBanada%30 -40 şansın var demişti ilk drum.Şimdiki doktoruma bunu söyledim dediki bunu düşünmicez birde olmazsa 2.yi denicez dedi tabi onların tuzları kuru siz nerden bulucaksınız bu paraları değen yok onun için ben aklıma bunu getirmemeye çalışıyorum.Rabbime dua ediyorum hakkımda ne hayırlıysa o olsun
hayırlı olsun damracım.her vurulduğun iğne seni bebişine daha çok yaklaştırsın inş.merhaba arkadaşlar bende pazar günü lucrin kullanmaya başlıyacağım Rabim hepimizin yardımcısı olsun
saol canım sen nasılsın nasıl oldun.annendemiisin canım.selamımızı söyle.Canlarım yoğundum okuyamadım çok ilerlemiş nasılsın
amin canım amin. hayırlı uğurlu olur da bebişlerini sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağınamerhaba arkadaşlar bende pazar günü lucrin kullanmaya başlıyacağım Rabim hepimizin yardımcısı olsun
Banada%30 -40 şansın var demişti ilk drum.Şimdiki doktoruma bunu söyledim dediki bunu düşünmicez birde olmazsa 2.yi denicez dedi tabi onların tuzları kuru siz nerden bulucaksınız bu paraları değen yok onun için ben aklıma bunu getirmemeye çalışıyorum.Rabbime dua ediyorum hakkımda ne hayırlıysa o olsun
]Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:100-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:300-okundu
dearmother:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:50
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
aramıza hoşgeldin arkadaşım.sorun neydi.genartta şuan tedavide olan arkadaşımız var.gelince yanıtlar sorunu canım.tablodan genel durumu takip edebilirsin.senide eklemem için yaş-sorun-yazarmısın lütfenmerhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :)) bende kısmet olursa temmuzda ankda tüp bebek düşünüyorum, şuan yer olarak karar vermesemde genart olabilir diye düşünüyorum, burda tüp bebek yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar varmı? memnunmusunuz? benim ilk tüp bebek deneyimim olacak, inşAllah da son olur..bu konuda çok cahilim, nasıl olacak, neler yapılmalı hiç bir fikrim yok, sadece okuyup öğrenmeye çalışıyorum şuan
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :)) bende kısmet olursa temmuzda ankda tüp bebek düşünüyorum, şuan yer olarak karar vermesemde genart olabilir diye düşünüyorum, burda tüp bebek yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar varmı? memnunmusunuz? benim ilk tüp bebek deneyimim olacak, inşAllah da son olur..bu konuda çok cahilim, nasıl olacak, neler yapılmalı hiç bir fikrim yok, sadece okuyup öğrenmeye çalışıyorum şuan
Canlarım yoğundum okuyamadım çok ilerlemiş nasılsınIZ ASALETCİĞİM YARIN TRANSFERİN VARDI SANIRIM ANNEM SANA 50 SALATI TEFRİCİYE OKUDU DEVAMINI GETİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA SONUCUN ÇIKANA KADAR OKUYALIM
canım yaşım 27, sorunumuz erkek'den kaynaklı, hareket ve sperm azlığıaramıza hoşgeldin arkadaşım.sorun neydi.genartta şuan tedavide olan arkadaşımız var.gelince yanıtlar sorunu canım.tablodan genel durumu takip edebilirsin.senide eklemem için yaş-sorun-yazarmısın lütfen
mrb arkadaşım. hoşgeldin aramıza. genart da tedavi olan birkaç arkadaş var sanırım cevap yazarlar sana.. hakında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?