2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bilmezmiyim o stresleri. amin canım amin. olumlu düşün hep diyorum ya neden korktuysam hepsi başıma geldi. hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah. moral çok önemli bu tedavide stresten sıkıntıdan sevmediğin insanlardan uzak duracaksın

Tülaysscım özel mesaj attım sana bakabilirsin
bakmazmıyım baktım tabikinde. bende sana attım bak bakim

kardelen hoş geldin arkadaşım. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

Arkadaşlar ilk tedavide hamile kalma oranları çokmu düşük.Son günlerde bir kaç kez duyar oldum bunu.sizin fikriniz nedir.

Banada%30 -40 şansın var demişti ilk drum.Şimdiki doktoruma bunu söyledim dediki bunu düşünmicez birde olmazsa 2.yi denicez dedi tabi onların tuzları kuru siz nerden bulucaksınız bu paraları değen yok onun için ben aklıma bunu getirmemeye çalışıyorum.Rabbime dua ediyorum hakkımda ne hayırlıysa o olsun

Canlarım yoğundum okuyamadım çok ilerlemiş nasılsınIZ ASALETCİĞİM YARIN TRANSFERİN VARDI SANIRIM ANNEM SANA 50 SALATI TEFRİCİYE OKUDU DEVAMINI GETİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA SONUCUN ÇIKANA KADAR OKUYALIM

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah nasip eder transferim olursa kararlıyım telefonları kapatıcağım.Eşimde msnden bana ulaşsın.Saedce annemi ararım o kadar kötü bir haber alırsam çok etkilenirim diye ilk 3 gün falan kapatacağım.Sonrasındada istemediğim kişilerin aradığını duymayacağım

Olmazsa 2.deneyeceğiz tedavi öncesi söylemese sanki ne olur.Yok yok ben dövecem bu dr.ları Biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allahın takdiri deseler ya.

merhaba arkadaşlar bende pazar günü lucrin kullanmaya başlıyacağım Rabim hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı olsun damracım.her vurulduğun iğne seni bebişine daha çok yaklaştırsın inş.
Canlarım yoğundum okuyamadım çok ilerlemiş nasılsın
saol canım sen nasılsın nasıl oldun.annendemiisin canım.selamımızı söyle.

merhaba arkadaşlar bende pazar günü lucrin kullanmaya başlıyacağım Rabim hepimizin yardımcısı olsun
amin canım amin. hayırlı uğurlu olur da bebişlerini sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına

en iyisini yapıyorsun getirme zaten aklına. herşeyin hayırlısı..

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :)) bende kısmet olursa temmuzda ankda tüp bebek düşünüyorum, şuan yer olarak karar vermesemde genart olabilir diye düşünüyorum, burda tüp bebek yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar varmı? memnunmusunuz? benim ilk tüp bebek deneyimim olacak, inşAllah da son olur..bu konuda çok cahilim, nasıl olacak, neler yapılmalı hiç bir fikrim yok, sadece okuyup öğrenmeye çalışıyorum şuan

cnm kalan 50 taneyi ben alayım.Okundu yazabilirsin

Sıradaki arkadaşımız guzelsoy1979
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
ailhan76:200-okundu
ewest:100-okundu
realite34:100-okundu
tulaysss:300-okundu
dearmother:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
mylady06:100-okundu
careful:50-okundu

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

aramıza hoşgeldin arkadaşım.sorun neydi.genartta şuan tedavide olan arkadaşımız var.gelince yanıtlar sorunu canım.tablodan genel durumu takip edebilirsin.senide eklemem için yaş-sorun-yazarmısın lütfen

mrb arkadaşım. hoşgeldin aramıza. genart da tedavi olan birkaç arkadaş var sanırım cevap yazarlar sana.. hakında hayırlısı olsun.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
5|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|c.tesi yumoşları toplanacak|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym | |???????? |||||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

allah razi olsun canim evet yarin transferim olacak ama saatini yarin oglen arayip soyleyecekler yarin belki giremem ben ......

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

aramıza hoşgeldin arkadaşım.sorun neydi.genartta şuan tedavide olan arkadaşımız var.gelince yanıtlar sorunu canım.tablodan genel durumu takip edebilirsin.senide eklemem için yaş-sorun-yazarmısın lütfen
canım yaşım 27, sorunumuz erkek'den kaynaklı, hareket ve sperm azlığı
mrb arkadaşım. hoşgeldin aramıza. genart da tedavi olan birkaç arkadaş var sanırım cevap yazarlar sana.. hakında hayırlısı olsun.

teşekkür ediyorum, hepimizin için hayırlısı olur inşAllah..

Ya kızlar banada % 30 verdi doktorum acayip moralim bozulmuştu vazgeçtim kırdım geçirdim herkezi tuticiğim yetişti imdadıma bana bir moral verdi ablacığım dedi ben %1 in peşinden koştum dedi ağladım utandım ve tam gaz ilerledim banada ikinciden bahsetti hakkatten herşeyi bırak umudumuzun soyguncusu olmasınlar inşallah onlara inat hepimizin ilk denemesinde tutar rabbim yalvarıyorum sana bu topikteki herkezin yanında ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…