2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bende ankaradayım çok araştırdım maya anatolya genart en hoşuma giden merkez genarttı açıkça genlere bakıyor sağlama alıp yapıyorlar ama fiyatıda ona göre tan karar verdim yaptıracaktım aile dostumuzun ve tutimin aynı doktora gitmesi dolayısıyla yön değiştirdim birde doktorum rapor çıkaracağını söyleyince maddi anlamda iyi oldu benim doktorumda karar vermem türkiyede sperm konusunda kaan bey çok iyi ve benim doktorumuda tutime o önermiş canım erkekse sorun ankara tıp fakültesi kaan aydost derim ben buradaki çok arkadaş ta öyle diyo zaten beni buradaki melekler yönlendirdi arştırdım evet o hemde daha hesaplı olur parayı arka plana alan doktorlar bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım amin.turtiden haberin var mı canım son durumu nedir

canım yaşım 27, sorunumuz erkek'den kaynaklı, hareket ve sperm azlığı

teşekkür ediyorum, hepimizin için hayırlısı olur inşAllah..

canım bizdede aynı sorun var.hareket sayı kaç

canlarım düşünmeyin ikinciyi. ne kadar iyi doktor olursa olsun bu olmazsa 2. deneriz derler. maddi manevi yıpranan onlar değilki. walla bak dinleyin beni olumlu düşünün. benim gibi tedavinize ümit vermeyip bu olmazsa 2. şöyle şöyle yapar karşılarız demeyin. bakın bana 3. ye gidiyorum..benim anlamam geç oldu ama oldu işte. aklınıza ne takılıyorsa sorun doktorunuza.

hoşgeldin canım biz hpimiz birbirimiz için varız

teşekkürler bitanem, Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşAllah..bende turtimi merak ediyordum, azo topiğinden tanıyordum arkadaşı, benim eşimede ilk testte azo demişlerdi ama çok şükür geçti o günler, şimdide hareket sorunumuz var, eşim şuan menogon iğne kullanıyor, gelecek ay değerlerde değişme yoksa temmuz adetiyle başlayacam inşAllah..

Amin canım amin.turtiden haberin var mı canım son durumu nedir

canım bizdede aynı sorun var.hareket sayı kaç

canım bizim sayımız 43 milyonlardaydı bir ara ama şuan en son testte 12 milyon çıktı, ancak hareketimiz sadece %5 oda yerinde hareketli, ne yaptıysak hareket arttmadı, 1 senedir tedavideyiz kaan hocada, oda en son tüpten önce iğneyi verdi..Sizde durum nedir?

:2:
hayırlı olsun damracım.her vurulduğun iğne seni bebişine daha çok yaklaştırsın inş.

saol canım sen nasılsın nasıl oldun.annendemiisin canım.selamımızı söyle.

eevet vitanem annemdeyim bu haftalar ona çok ihtiyacım var zaten akşamları netteysem anneme gitti bilin babam memlekette haftaya geliyor pek yanlız bırakmıyoruz bu sayede akşamları sizi görüyorum değerli anneciğim benim inan içimde ne var ne yok çıktı bugün 5. Gün bugün bile ne akıntı galiba iyi bişey oysa benim 4. Günü iyice azalır artık damla damla olurdu son günlerde hayırlısı bakalım

ah canım tutim çok sancılı tedavi süreci ağır geçti öyle yatıyor yaban ellerde

sıfırdan 45 milyon harika bir rakam maaşallah valla.nasıl bir tadavi uyguladı.bizde sayı 30 bin harekette 1 idi.proxed vitamin -keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz 1 aydır harekette bir değişme umuyorum en azından duruma göre tedaviye başlayacağız.

İyi akşamlar kk fıstıkları....Yumurtlarım toplandı.24 ü olgunlaşmış 6 sı olgunlaşmamış 30 yumurtam olmuş.Pazar günü transferim var..Şu anda baya sancı çekiyorum..İlaçları alıp yatıcam..Merak edenlere iki satır yazayım dedim.:)
Transferden sonra kaldığım yerden devam...Hepinizi öpüyorum...Hayırlı geceler..
(Dearmothercım 18 haziran test günüm listeni güncellemek istersen..)

ah canım tutim çok sancılı tedavi süreci ağır geçti öyle yatıyor yaban ellerde

Ayyy canım benim, Allah yardımcısı olsun, biran önce kavuşur inşAllah meleğine..

canım bana Allah mucize verdi yemin ederim, bak sana kısaca anlatayım durumu, geçen sene temmuzda o kadar doktora gittik hep bana baktılar, eşim kimsenin aklına gelmedi, bu arada 3 yıllık evliyim, bi doktor eşine bakalım dedi, ve ilk test 23 temmuz ve tertemiz bir A4 kağıdı (( ağla ağla içimiz çıktı, o kadar çok dua ettikki anlatamam sana, 1 hafta sonra testi yeniledik ve mucize 100 bin, sonra kaan hocayı bulduk, eşime 1 aylık klomen ve pharmaton verdi ve 1 ay sonunda test 26 milyon ama 300 bin canlı, sonra devam ettik sayı 52 milyon oldu ama tüm hareletler sıfır %100 hareketsiz yazıyor, kaan hoca klomen, proxeed plus verdi ilk ay bir %2 şer hızlı ve yerinde hareketli, %5 yerinde haraketli ama sonra hep %95 hareketsiz çıktı..6 ayı doldurunca artık bunaldık ve hoca iğneye başlattı..bu ay 21inde test günümüz inş hareketlenme olmuştur. yazarım mutlaka buraya..
bu arada neler kullandık
proxeed plus
korean gingseng
l-arginine
ginko biloba
omega 3
keçiboynuzu kürü
arı sütü bal polen
çok şükür rabbime, hemde binlerce kez..

ahhh canım dualarımız seninle inşallah bitanem müjdeni alırız

demekki kullandığın bitkisel kür çok iyi geldi maşallah inşalalh kontrollerde kist yok olmuştur yada çok çok küçülmüştür.Benimde boynumda bezeler var soğuk algınlığında şişen sonra tamamen geçmeyen ama küçülen.Bunlar için bitkisel kullanmayı düşünüyorum.b,tkisel tedavi ile tamamen geçiyormuş.Fakat tedavim bitsin inş.doğumdan sonra düşünmesi bile güzel değil mi.yani güvenilir bir aktar arıyorum.

aaa çok sevindim canım.. dualarım seninle. sende öpüldün

tamam canım günccelliyorum maaşallah çok yii yumurtalar kaçıncı gün transferi olacak canım

şimdi yanımda olsanda sana sımsıkı sarılsam.nasıl umut oldun bana anlatamam demekki 1 ayda belkide bizdede gelişme vardır.15 gün klomen kullandık biz sonra prozeedle devam ettik.test gününe kadar 1 ay falan olacak.inşallah değerler yükselmiştir.çok saol canım ya.umut oldun bana.

Son düzenleme:
Selam kızlar....

Nasılsınız bakalım, keyifler nasil?

Dear mother'cim annem bugun sıradaki arkadasimiz icin 150 tane okudu, sayıdan dusebilirsin. Babaaanemede haber vverdim, o da okuyacak, sayıyı soylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…