2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benim asla pes etme, kesinlikle sizdede artış olacaktır ama klomeni niye bıraktınız ki? hocamı bıraktırdı size? diğer vitaminleride mutlaka kullanın bence, l-arginin sperm hücresi oluşunda etkiliymiş, proxeed biz 12 kutu kullandık ama nedense bizde pek etkili olmadı ama çoğu kişide arttırmış hareketi ve sayıyı, sanırım bizim biraz hormonsal olduğundan etki etmedi, eşimin FSH'ı bir türlü artmadı 6 ayda, 2 küsürle başladık, 6 ay sonunda 3,24 olmuştu. FSH sperm üretiminde etkili olduğu için hoca FSH arttırmaya çalıştı ama artmadı, iğneyle artar inşAllah.. eşin sigara kullanıyor mu? benim eşim kullanmıyordu bende, şuan içiyoruz ama fazla değil ( 5 ay kullanmadık ve etkili olmuştu. içiyorsa bence ara versin tedavi süresince..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym | |???????? |||||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canım daha önce kullanmıştı klomeni bir yararı olmamıştı bizdede fsh normal görünüyor fakat sperm çok az.eşim sigara alkol kullanmıyor canım.İnşallah testte biraz daha iyi olur sonucu.Doğal yoldan belkide uuzn zaman uğraşırsan sorun çözülebilir.ama işte bizde vakit yok yaş kemale erdi

canlarım özel bir dua öğrendim paylaşayım birazdan evime gideceğim aranızdan ayrılacağım
bu arada bir arkadaşın olmaz işi bu duayı yaparak olmuş yergök dua
ctesi başlanıyormuş 2 rekat namazın ardından dileğinizi yani bebeğinizi ilk denemeniz için dileyin dileğinizide bildim değilmi:) ardından 1 fetih suresini okuyun
pazar günü 3 fetih suresi ptesi 5 fetihsuresi, salı 7, çarş 7, perş7, cuma ise aynı süreyi 11 kez okuyarak duayı bitirin namaz sadece dileği ilk tuttuğunuzda kılınacak zaten fetih suresi fetih ettirir her kapıyı açar benden söylemesi yarında ctesi

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu

kalan:850

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

fetih suresini bilmiyorum ama inş.yarın başlarım bende.

canım benim kıyamam sana bebecikler çok hastalığı alır derler vucut yenilenir inşallah doğumla hepsinden kurtulursun güzel annecik benim kürden çok memnun kalan var buradada yardıma ihtiyacı olan olabilir diye özellikle yazıyorum çikolata kisti olan beni bulsun bakalım küçüldüyse yayınlarım inşallah güzel annecik ağzından bal damlıyoe inşallah seninde bebişlerinle birlikte bişeyciğin kalmaz

merhaba ben fazla giremedim yoğundum ama artık sizinleyim

biz temmuz ayında yaptıracağız. bizim 3. tüp olacak. kadın-erkek infertilitesi var maalesef. istanbul tüp bebek aret kamar a gideceğiz inşallah.

bu arada ilk iki denememi Ankara Anatolia tüp bebekte yaptırmıştım. orada yaptıracak olanların soruları varsa yanıtlayabilirim.

hayırlı geceler.

kalbin çok temiz laydim buradan bile hissediyorum.Bugün bu duurmu düşünürken aklıma geldi biliyormusun.hamile kalırsam vücut kendini yeniliyormuş inş.bunlardanda kurtulurum dedim sende aynını söyledin.İnşallah canım Allahım şifa versin.Sanada inş.sende o kistlerinden kurtulursun inş.saol bitanem.

aaaaaa kızlar çalışmalar kollektif olmaya başlamış anneler babanneler kim tutar bizi gelsin bebeciklerrr

melisacığım tutimin durumu karışık o 3 koldan ilerliyor dondurulmuş sipermi genartta bizim ortak doktorumuız olan batuhan bey orayı kiralamış genartta yapacak bana da sordu genartta yapalımmı diye ben artı masraf olmasın diye hastane dedim o erkek infertifiletisi kaan hocayla inşallah çözdü sonra kaan hoca tutimi ortak doktorumuz olan batuhan beye yönlendirdi şuda var genarta göre çok hesaplı canım

güzel annem kalp kalbe karşı derler bende senin için aynını hissediyorum anne olmak ne yakışır topiğimizin emektarına değerlisine inşallah Rabbim hissettirmiştir o konuşturmuştur beni biriciğim

canlarım eşim gidelim diyor sizden ayrılmak hakikaten zor bağımlılık yarattınız heğinize iyi geceler bende haftaya ctesi temizlenince okuyacağım fetih suresini başlayacak arkadaşların duasını bu mübarek günler hatrına rabbim kabul etsin hepiciğinize iyi gecelerrrrrrrr

güzel annem kalp kalbe karşı derler bende senin için aynını hissediyorum anne olmak ne yakışır topiğimizin emektarına değerlisine inşallah Rabbim hissettirmiştir o konuşturmuştur beni biriciğim
Amin inşallah bitanem.
Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah.Burada ne güzel bir ortam oluştu şükür ki.onca kişi tek kalp gibi atıyor maaşallah tedavilerde başladı şükürki diliyorum mevlamdan hep güzel haberler gelsin.

canım yeniden hoşgeldin aramıza bende merak ediyordum seni.listede adın var ama gelmiyordun birde bilgilerin eksikti onlarıda güncelleyeyim canım.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

saol canım benim..artık karar verceğiz bir şekilde, aklımızda 2 yer var, ya kaan hocanın orası yada genart..

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu

kalan:750

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…