- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
tamam canım günccelliyorum maaşallah çok yii yumurtalar kaçıncı gün transferi olacak canım
şimdi yanımda olsanda sana sımsıkı sarılsam.nasıl umut oldun bana anlatamam demekki 1 ayda belkide bizdede gelişme vardır.15 gün klomen kullandık biz sonra prozeedle devam ettik.test gününe kadar 1 ay falan olacak.inşallah değerler yükselmiştir.çok saol canım ya.umut oldun bana.
slm bende anatolida tedaviye başlıcam ama bana bülent hocanın emekli olduğunu söylediler.acı badem istanbulda dimi ya kafam iice karıştı bende bülent hocayı istiyodum
canım daha önce kullanmıştı klomeni bir yararı olmamıştı bizdede fsh normal görünüyor fakat sperm çok az.eşim sigara alkol kullanmıyor canım.İnşallah testte biraz daha iyi olur sonucu.Doğal yoldan belkide uuzn zaman uğraşırsan sorun çözülebilir.ama işte bizde vakit yok yaş kemale erdicanım benim asla pes etme, kesinlikle sizdede artış olacaktır ama klomeni niye bıraktınız ki? hocamı bıraktırdı size? diğer vitaminleride mutlaka kullanın bence, l-arginin sperm hücresi oluşunda etkiliymiş, proxeed biz 12 kutu kullandık ama nedense bizde pek etkili olmadı ama çoğu kişide arttırmış hareketi ve sayıyı, sanırım bizim biraz hormonsal olduğundan etki etmedi, eşimin FSH'ı bir türlü artmadı 6 ayda, 2 küsürle başladık, 6 ay sonunda 3,24 olmuştu. FSH sperm üretiminde etkili olduğu için hoca FSH arttırmaya çalıştı ama artmadı, iğneyle artar inşAllah.. eşin sigara kullanıyor mu? benim eşim kullanmıyordu bende, şuan içiyoruz ama fazla değil( 5 ay kullanmadık ve etkili olmuştu. içiyorsa bence ara versin tedavi süresince..
ellerinden öpüyorum anneciğinin rabbim kabul etsin inş.
fetih suresini bilmiyorum ama inş.yarın başlarım bende.canlarım özel bir dua öğrendim paylaşayım birazdan evime gideceğim aranızdan ayrılacağım
bu arada bir arkadaşın olmaz işi bu duayı yaparak olmuş yergök dua
ctesi başlanıyormuş 2 rekat namazın ardından dileğinizi yani bebeğinizi ilk denemeniz için dileyin dileğinizide bildim değilmi:) ardından 1 fetih suresini okuyun
pazar günü 3 fetih suresi ptesi 5 fetihsuresi, salı 7, çarş 7, perş7, cuma ise aynı süreyi 11 kez okuyarak duayı bitirin namaz sadece dileği ilk tuttuğunuzda kılınacak zaten fetih suresi fetih ettirir her kapıyı açar benden söylemesi yarında ctesi
demekki kullandığın bitkisel kür çok iyi geldi maşallah inşalalh kontrollerde kist yok olmuştur yada çok çok küçülmüştür.Benimde boynumda bezeler var soğuk algınlığında şişen sonra tamamen geçmeyen ama küçülen.Bunlar için bitkisel kullanmayı düşünüyorum.b,tkisel tedavi ile tamamen geçiyormuş.Fakat tedavim bitsin inş.doğumdan sonradüşünmesi bile güzel değil mi.yani güvenilir bir aktar arıyorum.
kalbin çok temiz laydim buradan bile hissediyorum.Bugün bu duurmu düşünürken aklıma geldi biliyormusun.hamile kalırsam vücut kendini yeniliyormuş inş.bunlardanda kurtulurum dedim sende aynını söyledin.İnşallah canım Allahım şifa versin.Sanada inş.sende o kistlerinden kurtulursun inş.saol bitanem.canım benim kıyamam sana bebecikler çok hastalığı alır derler vucut yenilenir inşallah doğumla hepsinden kurtulursun güzel annecik benim kürden çok memnun kalan var buradada yardıma ihtiyacı olan olabilir diye özellikle yazıyorum çikolata kisti olan beni bulsun bakalım küçüldüyse yayınlarım inşallah güzel annecik ağzından bal damlıyoe inşallah seninde bebişlerinle birlikte bişeyciğin kalmaz
Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
fazzerg:150-okundu
kalan:850
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Amin inşallah bitanem.güzel annem kalp kalbe karşı derler bende senin için aynını hissediyorum anne olmak ne yakışır topiğimizin emektarına değerlisine inşallah Rabbim hissettirmiştir o konuşturmuştur beni biriciğim
canım yeniden hoşgeldin aramıza bende merak ediyordum seni.listede adın var ama gelmiyordun birde bilgilerin eksikti onlarıda güncelleyeyim canım.merhaba ben fazla giremedim yoğundum ama artık sizinleyim
biz temmuz ayında yaptıracağız. bizim 3. tüp olacak. kadın-erkek infertilitesi var maalesef. istanbul tüp bebek aret kamar a gideceğiz inşallah.
bu arada ilk iki denememi Ankara Anatolia tüp bebekte yaptırmıştım. orada yaptıracak olanların soruları varsa yanıtlayabilirim.
hayırlı geceler.
aaaaaa kızlar çalışmalar kollektif olmaya başlamış anneler babanneler kim tutar bizi gelsin bebeciklerrr
melisacığım tutimin durumu karışık o 3 koldan ilerliyor dondurulmuş sipermi genartta bizim ortak doktorumuız olan batuhan bey orayı kiralamış genartta yapacak bana da sordu genartta yapalımmı diye ben artı masraf olmasın diye hastane dedim o erkek infertifiletisi kaan hocayla inşallah çözdü sonra kaan hoca tutimi ortak doktorumuz olan batuhan beye yönlendirdi şuda var genarta göre çok hesaplı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?