hoşbulduk tulayss. amiiiiiin inşallah... hepimiz için hayırlısı..bilmezmiyim o stresleri. amin canım amin. olumlu düşün hep diyorum ya neden korktuysam hepsi başıma geldi. hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah. moral çok önemli bu tedavide stresten sıkıntıdan sevmediğin insanlardan uzak duracaksın
bakmazmıyım baktım tabikinde. bende sana attım bak bakim
kardelen hoş geldin arkadaşım. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :)) bende kısmet olursa temmuzda ankda tüp bebek düşünüyorum, şuan yer olarak karar vermesemde genart olabilir diye düşünüyorum, burda tüp bebek yaptıran veya yaptıracak arkadaşlar varmı? memnunmusunuz? benim ilk tüp bebek deneyimim olacak, inşAllah da son olur..bu konuda çok cahilim, nasıl olacak, neler yapılmalı hiç bir fikrim yok, sadece okuyup öğrenmeye çalışıyorum şuan
hoşbuldum canm 5-6 milyon kadar sperm vardı.ilk tedavi mayada oldu.5 yumurta toplandı neden okadar az bende anlamadım ama neyse 4ü döllendi birini transfer ettiler.yaşım bu arada 25. inşallah kuzuma kavuşucam bu sefer
merhaba ben fazla giremedim yoğundum ama artık sizinleyim
biz temmuz ayında yaptıracağız. bizim 3. tüp olacak. kadın-erkek infertilitesi var maalesef. istanbul tüp bebek aret kamar a gideceğiz inşallah.
bu arada ilk iki denememi Ankara Anatolia tüp bebekte yaptırmıştım. orada yaptıracak olanların soruları varsa yanıtlayabilirim.
hayırlı geceler.
aramıza hoşgeldin canım.sperm azlığı ne kadar canım bizdede sorun aynı.ilk denem sürecini anlatırmısın lütfen.kaç yumurta oldu kaçı döllendi.vs.
inşallah bu sefer gelecek kuzun
mrh cnm benimde aynı şekilde az yumurtam oldu 25 yaşındayım bende yaşımıza göre az degilmi?
benim drum yumurtalığımın birinin az çalıştıgını söyledi ama daha önce böyle bişey söylenmemişti bana.sen ilk denemeden önceki ay dogum kontrol hapı kullandınmı? hapta yapabiliyomuş.
herkese merhaba arkadaşlar. bende bu yaz kısmetse temmuzda bursada acıbadem hastanesi( şahin beye) tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. adını çok duydum bu doktorun. sizlerden bilen ya da orda tüp bebek yaptıran var mı? bursada yaşamıyorum,tedavi süresince orda kalacağım.hatayda yaşıyorum. eğer tutarsa dönüşte bu kadar mesafe problem yaratır mı? ilk denemem olacak. rapor çıkarmayı düşünmüyorum şuan. çok masraflı olur mu? ne kadar tuttu,tedavi ve ilaçlar,acıbademde yaptıran varsa bilirsiniz? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. ayrıca şahin beyi önerirmisiniz birde sizlerden duymak isterim açıkçası. şimdiden çok teşekkürler... rabbim herkesin gönlüne göre versin...[/QUO
mrhba cnm öncelikle aramıza hoşgeldin.benimde dr um şahin bey.gayet güler yüzlü bi dr.burada nerde kalıcaksın eger transferden sonra 2-3 gün burda geçirebilirsen daha iyi olur.ilk 3 gün önemli çünkü.ilk deneme 4250 ilaçlarda 1-1500 arası tutuyor ama tedavide indirim yapıyolar.ilaçlarıda anlsşmalı eczane var orda orda indirim yapıyolar 200-300 tl kadar.şahin beyden biz memnun kaldık cnm ilğili bi dr. allah hakkımızda hayırlısını versin.
bencede az canım herkes 2o-30dan bahsediolar.ben doğum kontrol hapıda kullanmadım bilmemki nie.sigara olabilirmi acaba?
yumurta sayısı bu yüzden etkili.ne kadar çok yumurta varsa arasında en kalitelisi seçiliyor.5.güne kadar bölünen embriyo kaliteli oluyor rahimdede tutunma şansı yüksek oluyor.siz daha gençsiniz arkadaşlar siizn yumurtanızın daha çok olması gerekirdi.inş.bu tedavide çok daha fazla olur ve 5.güne kalır.
amin canım.Geçen sefer öyle oldu diye bu seferde öyle olacak değilya canım.bu sefer çok daha güzel sağlıklı yumurta olur inş.inşallah mothercım. zaten benimde anlamadıgımda bu .yaş küçük bi problemde bulamıyolar gerçi problemi bilseler onun üstüne gidecekler ama bulamıyolarda acaba niye diye düşündürüyolar .gerçekten işimiz zor bide sebepsiz diyolar ama var bi sebebi bulamıyolar sebepsiz diyeceklerine bulamıyoz deseler daha mantıklı olcakta.ay sinirlerim bozuluyo şu yumurta sayısına girilince. klomen 2 ay kullandım 2 sindede 2 yumurta oldu 2 kere menogon kullandım 1 inde 2 birinde 4 yumurta oldu aşılamada.tüp bebektede 6 yumurta oldu. bende anlamadım valla .allah hakkımızda hayırlısını versin.
amin canım.Geçen sefer öyle oldu diye bu seferde öyle olacak değilya canım.bu sefer çok daha güzel sağlıklı yumurta olur inş.
iyi geceler arkadaşlar ben geldim.yarın doktor kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde olmuşlar.birde toplanma tarihi belli olcak...zaten az sayıda yumurta var inş onlar büyümüşlerdir ya..stres oluyorum.uyucaktım ama ateş bastı kalktım iyice uykum gelsin öyle yatıcam.
bu arada dear mothercım sıradaki arkadaş kimse 100yaz benim için
iyi geceler cnm hoşgeldin.
Geçen gün bir arkadaşın konusunu okuyorum ondada aynı det vardı üzülüyordu 4/5 yumurtam oluşuyor diye toplama günü atak yapmış yumurtaları 14-15 tane toplanmış.gün domadan neler doğar bekle bakalım .iyi geceler arkadaşlar ben geldim.yarın doktor kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde olmuşlar.birde toplanma tarihi belli olcak...zaten az sayıda yumurta var inş onlar büyümüşlerdir ya..stres oluyorum.uyucaktım ama ateş bastı kalktım iyice uykum gelsin öyle yatıcam.
bu arada dear mothercım sıradaki arkadaş kimse 100yaz benim için
Geçen gün bir arkadaşın konusunu okuyorum ondada aynı det vardı üzülüyordu 4/5 yumurtam oluşuyor diye toplama günü atak yapmış yumurtaları 14-15 tane toplanmış.gün domadan neler doğar bekle bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?