2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aramıza hoşgeldin canım.sperm azlığı ne kadar canım bizdede sorun aynı.ilk denem sürecini anlatırmısın lütfen.kaç yumurta oldu kaçı döllendi.vs.
inşallah bu sefer gelecek kuzun
[/QUOTE]

hoşbuldum canm 5-6 milyon kadar sperm vardı.ilk tedavi mayada oldu.5 yumurta toplandı neden okadar az bende anlamadım ama neyse 4ü döllendi birini transfer ettiler.yaşım bu arada 25. inşallah kuzuma kavuşucam bu sefer

hoşbulduk tulayss. amiiiiiin inşallah... hepimiz için hayırlısı..

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bebeğine kavuşursun bende ankarada 2.denememi yaptırıcam ama genartı hiç duymamıştım inşallah kavuşursun bebişine

ay canım olmazmı sorum:)))bende 2.denemeyi anatoliada yaptırıcam drum hakan hoca olacakmış.merkez ve dr nasıl ben çok karasızım hala karar veremedim.

aramıza hoşgeldin canım.sperm azlığı ne kadar canım bizdede sorun aynı.ilk denem sürecini anlatırmısın lütfen.kaç yumurta oldu kaçı döllendi.vs.
inşallah bu sefer gelecek kuzun

hoşbuldum canm 5-6 milyon kadar sperm vardı.ilk tedavi mayada oldu.5 yumurta toplandı neden okadar az bende anlamadım ama neyse 4ü döllendi birini transfer ettiler.yaşım bu arada 25. inşallah kuzuma kavuşucam bu sefer[/QUOTE]

mrh cnm benimde aynı şekilde az yumurtam oldu 25 yaşındayım bende yaşımıza göre az degilmi?
benim drum yumurtalığımın birinin az çalıştıgını söyledi ama daha önce böyle bişey söylenmemişti bana.sen ilk denemeden önceki ay dogum kontrol hapı kullandınmı? hapta yapabiliyomuş.

bencede az canım herkes 2o-30dan bahsediolar.ben doğum kontrol hapıda kullanmadım bilmemki nie.sigara olabilirmi acaba?

bencede az canım herkes 2o-30dan bahsediolar.ben doğum kontrol hapıda kullanmadım bilmemki nie.sigara olabilirmi acaba?

benimde aklımda hep o soru var aslında siğaradan mı acaba diye ?ben tedaviden önceki ay doğum kntrol hapı kullandım. şimdi yine kist varmış cnm yine kullanıcakmıyım diye sordum .hayır dedi drum. ilk tedavide kullanmışız az yumurta elde etmişiz bazı hastalara iyi gelmiyo dedi. hapmı yaptı bilmiyorum ilk denemede 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 2 tanesi iyimiş 1 i 2 hücreli 1 i 4 hücreliymiş 2. kaliteymiş 2.gün transferi yapıldı.senin kaçıncı gün transferiydi.ben bu denemede 2. gün transferi istemiyorum aslında biraz çok yumurta olsun ki 5 . güne kalsın istiyorum ama kısmet.5. gün embriyoları daha dayanıklı oluyomuş dimi?

yumurta sayısı bu yüzden etkili.ne kadar çok yumurta varsa arasında en kalitelisi seçiliyor.5.güne kadar bölünen embriyo kaliteli oluyor rahimdede tutunma şansı yüksek oluyor.siz daha gençsiniz arkadaşlar siizn yumurtanızın daha çok olması gerekirdi.inş.bu tedavide çok daha fazla olur ve 5.güne kalır.

inşallah mothercım. zaten benimde anlamadıgımda bu .yaş küçük bi problemde bulamıyolar gerçi problemi bilseler onun üstüne gidecekler ama bulamıyolarda acaba niye diye düşündürüyolar .gerçekten işimiz zor bide sebepsiz diyolar ama var bi sebebi bulamıyolar sebepsiz diyeceklerine bulamıyoz deseler daha mantıklı olcakta.ay sinirlerim bozuluyo şu yumurta sayısına girilince. klomen 2 ay kullandım 2 sindede 2 yumurta oldu 2 kere menogon kullandım 1 inde 2 birinde 4 yumurta oldu aşılamada.tüp bebektede 6 yumurta oldu. bende anlamadım valla .allah hakkımızda hayırlısını versin.

amin canım.Geçen sefer öyle oldu diye bu seferde öyle olacak değilya canım.bu sefer çok daha güzel sağlıklı yumurta olur inş.

iyi geceler arkadaşlar ben geldim.yarın doktor kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde olmuşlar.birde toplanma tarihi belli olcak...zaten az sayıda yumurta var inş onlar büyümüşlerdir ya..stres oluyorum.uyucaktım ama ateş bastı kalktım iyice uykum gelsin öyle yatıcam.

bu arada dear mothercım sıradaki arkadaş kimse 100yaz benim için

iyi geceler cnm hoşgeldin.

Geçen gün bir arkadaşın konusunu okuyorum ondada aynı det vardı üzülüyordu 4/5 yumurtam oluşuyor diye toplama günü atak yapmış yumurtaları 14-15 tane toplanmış.gün domadan neler doğar bekle bakalım .

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu

kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ayy keşke yaa tamam çok olması da iyi değil ama birazdaha fazla olsaydıda seçme şansları olsaydı istiyorum.bende dua ediyorum son anda bişi olsa mesela yarın dese doktorum yumurta sayın artmış diye yada toplama günü dese daha çokyumurta topladık diye...dua ediyorum inşallah öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…