2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

doğru cnm dr lar yumurta takibinde önde olanları sayabiliyolar sanırım. 4 gözüküyo bendede dr um toplanınca biraz fazla çıkar dedi 6 çıktı gerçi benim dr iyi görüyomuş çogunu görmüş çünkü

canım hislerim öyle olacağını söylüyor çok az yanılırım.yazarsın yarın buraya.

canım inşallah toplarken fazla çıkar ve kaliteli olurlar canım..birde sağolsun doktorumun elide pek bir ağır alt tarafı ultrasonla bakıyor,normalde hep yaptırırdım canım yanmazdı..kadın ekrana bakarken kendini kaybedio sanki,karışıtırıo böle sinir oluyorum.o da stres yapıo bende.

şimdi kaç tane oldugunu söylü dr cnm.gerçi toplarken 1-2 tanede olsa fazla çıkıyo diye biliyorum. ben 2 dr a birden gidiyorum bide. birinin sırsını bekle ötekine haber ver.

şimdi kaç tane oldugunu söylü dr cnm.gerçi toplarken 1-2 tanede olsa fazla çıkıyo diye biliyorum. ben 2 dr a birden gidiyorum bide. birinin sırsını bekle ötekine haber ver.

canım senin şuan tedavin başladımı?yumurta toplandı filan demiştin ya

anladım canım hadi hayırlısı olsun hakkında.neden 2doktora gidiyorsun

cnm süreli gittiğim jinekologum var zaten çok önceden aile jinekologumuz faruk bey sürekli o ilğilendi hep benle tüp bebek yaptırmaya karar verdik çok sıkılmıştım ben klomen aşılama fderken kendimiz istedik biz tüp bebek olsun diye.dr umda beni şahin bbeye yönlendirdi şahin bey de çok iyi. ama yumurta takibi için faruk beye gidiyorum toplama ve transfer içinde şahin beye. 2 dr kntrolü altında oluyo hem. öyle oldu ilki 2. de böyle devam edicek artık.

anladım ececim inşallah hakkında hayırlısı olur..

dear mothercım hoşgeldn.keşke banada bi kuvvet gelsede mutfaktaki makineyi boşaltsam

anladım ececim inşallah hakkında hayırlısı olur..

dear mothercım hoşgeldn.keşke banada bi kuvvet gelsede mutfaktaki makineyi boşaltsam
saol canım.ya eşim atıştırmayı çok sever mizim mutfakta sürekli dağınık olur.şükürki makineler var ne büyük kolaylık değil mi.

evet ya sıkıcı boşalatmak.yazık annelerimiz herşeyi ellerinde yıkıyorlarmış bize makine boşaltmak zor geliyo

annem hala alışamadı makinasına senelerce elde yıkamaya alışmış biz yokken elde yıkıyor biz gelince kızarız die makineye koyuyor,ama bizde onu düşünüyoruz yorulmasın die

ay yarın hafta sonu bayılıyorum şu hafta sonlarına ama çok çabuk geçiyo hiç bişey anlayamıyorum. gerçi hergün aynı biz çalışmayanlara ama pozitif bi enerjisi oluyo işte.

ay yarın hafta sonu bayılıyorum şu hafta sonlarına ama çok çabuk geçiyo hiç bişey anlayamıyorum. gerçi hergün aynı biz çalışmayanlara ama pozitif bi enerjisi oluyo işte.

evet ama bu hafta sonu sıkıcı geçicek..çünkü bizim kalabalık birarkadaş grubumuz var biz haftasonları 8-10motorsiklet gezeriz hep.bu haftasonu herkes kuşadasına gidicek ama biz gidemicez çnkü pazar sabahı iğnem var ve kalcağımız yer belli değil o nedenle buzdolabı olmayabilir die riske atmadık.yoksa bizde gidicektik

doğru cnm artık iğnelerle beraber ilk fedakarlıklarda başlıyo dimi? allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…