doğru cnm artık iğnelerle beraber ilk fedakarlıklarda başlıyo dimi? allah hakkımızda hayırlısını versin.
günaydın arkadaşlar hayırlı haberlerle gel nil'cim
Aslında uyksuzum ama madem uyandım kalkayım dedim.Erkenden işlerimi bitireyim diyorum yarında sonra bir kaç gün yokum çünkü.Gelince iş yapmak istemiyorum.Sanada günaydın ablacım nasılsın
bende iyiyim ablacım benide uyku tutmadı kalkıyım dedim boşboşuna yatakta dönüp durmıyım nasılsa uyuyamıcamAslında uyksuzum ama madem uyandım kalkayım dedim.Erkenden işlerimi bitireyim diyorum yarında sonra bir kaç gün yokum çünkü.Gelince iş yapmak istemiyorum.
Sen nasılsın canım.Sende erkencisin
evet bende öyle dedimbende iyiyim ablacım benide uyku tutmadı kalkıyım dedim boşboşuna yatakta dönüp durmıyım nasılsa uyuyamıcam
evet bende öyle dedim
bencede az canım herkes 2o-30dan bahsediolar.ben doğum kontrol hapıda kullanmadım bilmemki nie.sigara olabilirmi acaba?
günaydın kızlar ben hala kıvranıyorum benim durumumda olna vardır herhelde rezer azlıgından mı kaynaklanıyor ne kannallarda ne kadar zor geçiliyor ki 4 gündür kıvranıyorum ama olacagım inş. bugün bakalım öldürdü resmen ya ilaç da almıyorum offf
dhea yı içerken ne kadar güzeldi anlamazdım lavaboya giderdim hoppp oluşum agrı sızı yok demekki yolun sonuna yaklaşıyorum menepoz olayı bebek olsada tedavime baktırsam
canım benim kıyamam sana bebecikler çok hastalığı alır derler vucut yenilenir inşallah doğumla hepsinden kurtulursun güzel annecik benim kürden çok memnun kalan var buradada yardıma ihtiyacı olan olabilir diye özellikle yazıyorum çikolata kisti olan beni bulsun bakalım küçüldüyse yayınlarım inşallah güzel annecik ağzından bal damlıyoe inşallah seninde bebişlerinle birlikte bişeyciğin kalmaz
lady'nin aldığı birbitkisel karışım var bunu kullanıp yarar görenler çokmuş canım.nasıl söktürdü diye anlatıyordu.özelden ulaş canım yazar sana nereden aldığını.canım benimde çikolata kistlerim var ne yapmam lazım soğan kürümü
günaydın arkadaşlar hayırlı haberlerle gel nil'cim
Günaydin kizlar dün gece kanamam basladi kanamam basladigi icin sevinecegimi hic düsünmezdim klinigi aradim randevum 14 haziranda Allah nasip ederse kontrol icin gidecegim.
Pazartesi ise geri baslayacaktim dün ayagimi burktum üzerine basamiyorum diye gittim hastaneye catlamis alciya aldilar 3 hafta falan kalacak dediler neden bukadar sansizim ben diye gene oturup agladim hüngür hüngür...
Neyse syktym sizi kusura bakmayin gününüz güzel gecsin kizlar...
benimde aklımda hep o soru var aslında siğaradan mı acaba diye ?ben tedaviden önceki ay doğum kntrol hapı kullandım. şimdi yine kist varmış cnm yine kullanıcakmıyım diye sordum .hayır dedi drum. ilk tedavide kullanmışız az yumurta elde etmişiz bazı hastalara iyi gelmiyo dedi. hapmı yaptı bilmiyorum ilk denemede 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 2 tanesi iyimiş 1 i 2 hücreli 1 i 4 hücreliymiş 2. kaliteymiş 2.gün transferi yapıldı.senin kaçıncı gün transferiydi.ben bu denemede 2. gün transferi istemiyorum aslında biraz çok yumurta olsun ki 5 . güne kalsın istiyorum ama kısmet.5. gün embriyoları daha dayanıklı oluyomuş dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?