2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

doğru cnm artık iğnelerle beraber ilk fedakarlıklarda başlıyo dimi? allah hakkımızda hayırlısını versin.

evet canım tedaviyle beraber ilk günden buyana herşeyden fedakarlık başlıyor,uykumdan fedakarlık ediyorum erken kalkıp iğnelerimi yapıyorum.fastfood aburcubur yemiyorum.sağlıklı besleniyorum.ilaçlarımı saatine içiyorum.vs.vs...annelik herşeyden ağır geliyor...

canım ben yatıyorum artık sabah çok erken kalkıcam bana şans dile..yarın yazarım burada durumu...iyi geceler

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu

kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Aslında uyksuzum ama madem uyandım kalkayım dedim.Erkenden işlerimi bitireyim diyorum yarında sonra bir kaç gün yokum çünkü.Gelince iş yapmak istemiyorum.
Sen nasılsın canım.Sende erkencisin
bende iyiyim ablacım benide uyku tutmadı kalkıyım dedim boşboşuna yatakta dönüp durmıyım nasılsa uyuyamıcam

bencede az canım herkes 2o-30dan bahsediolar.ben doğum kontrol hapıda kullanmadım bilmemki nie.sigara olabilirmi acaba?

geçmiş olsun kızlar önemli olan yumurtanın kalitesi ayrıca fazla yumurta benim gibi pcos lulrda olyor sanırım. benim 26 yumurtam vardı 22 si döllendi 2 transfer edildi şükür şimdilik tuttu ama dondurulmuş embriyom yok hiç biri yaşamamış önemli olan kaliteli embriyo tutsunda gerisi boş

günaydın kızlar ben hala kıvranıyorum benim durumumda olna vardır herhelde rezer azlıgından mı kaynaklanıyor ne kannallarda ne kadar zor geçiliyor ki 4 gündür kıvranıyorum ama olacagım inş. bugün bakalım öldürdü resmen ya ilaç da almıyorum offf
dhea yı içerken ne kadar güzeldi anlamazdım lavaboya giderdim hoppp oluşum agrı sızı yok demekki yolun sonuna yaklaşıyorum menepoz olayı bebek olsada tedavime baktırsam

ne menepozu kaç yaşındasın da

realitecim yakınız demek:) komşumuyuz ki acaba.özelden konuşuruz canım.

giz'cim çok geçmiş olsun hayatım.fsh değerin kaç erken menapoz mu diyorlar ki.Allah korusun.İnşallah bebeğin gelir ve dondurulmuşunda kalır ki 2/3 tane bebiş annesi olursun

canım benimde çikolata kistlerim var ne yapmam lazım soğan kürümü

selam
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
castamo,
canim_ca,
mirage9_2,
ewest
nasılsınız?

Günaydin kizlar dün gece kanamam basladi kanamam basladigi icin sevinecegimi hic düsünmezdim klinigi aradim randevum 14 haziranda Allah nasip ederse kontrol icin gidecegim.
Pazartesi ise geri baslayacaktim dün ayagimi burktum üzerine basamiyorum diye gittim hastaneye catlamis alciya aldilar 3 hafta falan kalacak dediler neden bukadar sansizim ben diye gene oturup agladim hüngür hüngür...
Neyse syktym sizi kusura bakmayin gününüz güzel gecsin kizlar...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

vanım benimki 8 hücreli 1.kaliteliydi ama yinede olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…