selam
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
castamo,
canim_ca,
mirage9_2,
ewest
nasılsınız?
iyi canım sen nasılsın
geçmiş olsun canım
Günaydin kizlar dün gece kanamam basladi kanamam basladigi icin sevinecegimi hic düsünmezdim klinigi aradim randevum 14 haziranda Allah nasip ederse kontrol icin gidecegim.
Pazartesi ise geri baslayacaktim dün ayagimi burktum üzerine basamiyorum diye gittim hastaneye catlamis alciya aldilar 3 hafta falan kalacak dediler neden bukadar sansizim ben diye gene oturup agladim hüngür hüngür...
Neyse syktym sizi kusura bakmayin gününüz güzel gecsin kizlar...
İyiyim bende teşekkürler..Hava çok güzellllll keyif veriyor insana
geçmiş olsun kızlar önemli olan yumurtanın kalitesi ayrıca fazla yumurta benim gibi pcos lulrda olyor sanırım. benim 26 yumurtam vardı 22 si döllendi 2 transfer edildi şükür şimdilik tuttu ama dondurulmuş embriyom yok hiç biri yaşamamış önemli olan kaliteli embriyo tutsunda gerisi boş
bizim buralar yağışlı ama hiç sevmem yağmuruda ama genede keyfimi hiç bi şey bozamaz
merhaba kızlar açlıktan öleceğim yalnızım canım bir şey yemek istemiyor eşim bu gün nöb. yalnızım yalnızım çok sıkıcı
günaydın çok geçmiş olsun alçı zor olur haklısın üzülmekte ama sen hep karamsarsın böyle olma ne çaresiz dertler var hayatta senin dondurulmuş embriyon var sanırım bence bu çok büyük şans istediğin zaman iğne ilaç kullanmadn hamile kalma şansın var sonraki ay olur boşver sen sağlıklı olda
merhaba kızlar açlıktan öleceğim yalnızım canım bir şey yemek istemiyor eşim bu gün nöb. yalnızım yalnızım çok sıkıcı
selam
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
castamo,
canim_ca,
mirage9_2,
ewest
nasılsınız?
Dedim ama cevap verdeiğiniz halde yazıyorsunuz başka konularda yalnışmı griş yaptım acabaİyi niyetli düşünüp görmemişlerdir belki diyor ve yeniliyorum
canım ya senn yaşın kaçtı kaçıncı denemeydi nasıl 2 ttanfer yapıldı merak ettimde
Canim günaydin sen nasilsin???
Merhaba nasılsınn
teşekkürler bende hiç bir değişiklik yok sen nasılsın dr konuştun mu tekrar
fox tv de tüp bebek konusunda konuşan bir dr var izlerseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?