2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın çok geçmiş olsun alçı zor olur haklısın üzülmekte ama sen hep karamsarsın böyle olma ne çaresiz dertler var hayatta senin dondurulmuş embriyon var sanırım bence bu çok büyük şans istediğin zaman iğne ilaç kullanmadn hamile kalma şansın var sonraki ay olur boşver sen sağlıklı olda

canım ya senn yaşın kaçtı kaçıncı denemeydi nasıl 2 ttanfer yapıldı merak ettimde

merhaba kızlar açlıktan öleceğim yalnızım canım bir şey yemek istemiyor eşim bu gün nöb. yalnızım yalnızım çok sıkıcı

Canim haklisin bende bu ay yeniden deneyecegim Allah nasip ederse aslinda okadar karamsar degilimdir ama son zamanlar basima gelenlerden oluyor galiba...
Ama toparladim kendimi artik yeni bir transfere yelken actim size bile moral verebilirim

Son düzenleme:
selam
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
castamo,
canim_ca,
mirage9_2,
ewest
nasılsınız?

Dedim ama cevap vermediğiniz halde yazıyorsunuz başka konularda yalnışmı giriş yaptım acaba İyi niyetli düşünüp görmemişlerdir belki diyor ve yeniliyorum

Son düzenleme:
teşekkürler bende hiç bir değişiklik yok sen nasılsın dr konuştun mu tekrar

Yok canım konuşmadım.Jinekolog arıyorum.Gidip yeniden başlıcam bütün testleri gösterip..Böyle ''galiba'' ''görünüyor'' diye diye beni stres yaptı. Doktor çok önemli diyolardıda anlamıyodum gerçekten öyleymiş.

canım -ca geçmiş olsun canım sıkma canının herşeyde bir hayır vardır unutma

kızlar ne diyor tv de söylyin bakem

dear canım yaş benim 33 bitmek üzere fsh en son 17 yumurtalar kalitesiz işte adetylerimde azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…