2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dr bana çok umut vermedi sonra hayal kırıklığına uğramayım diye sanırım. hep yuvarlak laflarla geçiştirdi ben çok soru sorardım hatta bana çok bilen hastaya anlatmakta zor oluyor demişti ben ilaç kullanırken ohss olmuştum transferden sonra da gelişirse bebeği alırız dedi çok üzülmüştüm anlayacağın dr lar önce herşeyin en kötüsünü söylerler daha sonra neden diye sormayalım diye bence

ablacım sen çok yaşa. ben de perşembe günü gördüm bunu kandilde yasin okurken kitapta yazıyodu. bu gün başlıycam allahın izniyle rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım ama bana çatladıda demiyor çatlamadıda demiyor.''Burda birtane vardı o çatlamış galiba diyor'' Çatladı veya çatlamadı dese daha az stres yaparım.Ya çatlamıştır ya çatlamamıştır dimidoktor bunu nasıl bilemezki anlamıyorumm!!! Doktorumu cidden seviyorum sevimli bir bayan ama bana böyle hep kesin bilgiler vermiyr.Kafamda 1000 soruyla çıkıyorum hastneden sonrasıda zaten MALUM STRES''' Birşey sorucam sana çatladıgını düşündüğü yumurta sağımda,çatlamazsa kiste dönüşebiliceğini söylediği yumurta solumda... Diyelimki kiste dönüştü o diğeri çatladı ve döllendi olabiliemi böyle birşey? Bir yumurtalıkta oluşması muhtemel bir kist diğr yumurtalıktaki çatlamış olan yumurtanın döllenmesni veya tutunmasını etkilermi??

Son düzenleme:

canım rabbim yardımcın olsun. inşallah meleğine kavuşmana çok az kaldı. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Gününüz her günden aydınlık olsun güzeller, benim keyfi yerimde sadece bu havadan hapşırıp duruyorum o da birazdan geçer herhalde. hafta sonu olunca daha bir keyifli oluyor insan.
dün akşamdan bu yana o kadar çok şey konuşulmuş ki yarım saattir okumaya çalışıyorum, maşalllah bize.
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz , şeref verdiniz efendim.
iki arkadaşımızın transferi oluyormuş, allah yardımcınız olsun kızlar, olumlu sonuçlarınız için dua ediyoruz.
ilk tüp bebek denemelerinde tutma şansı az falan değil arkadaşlar, sadece ilk tüp bebeklerde doktorlar çok araştırma yapmadan tedaviyi yapıyorlar, sorunun ne olduğu bilinmeden yapılan tedavilerde olumlu sonuçlanmıyor sadece bundan bence.
bir de dr ların verdiği oranlardan bahsetmişiz galiba, kızlar bu işte ya olacak ya olmıyacak iki ihtimal var yani bence şansımız en az %50 her denemede, basit hesapla öyle değil mi???
benim bir arkadaşım 42 yaşında hiç bir merkez kabul etmedi, bu yaşta bu yumurtalar ve spermlerle hiç şansınız yok dediler, hatta yurt dışına bile gitti geldi. sonra bir merkez sizin hatrınız için deneyelim dedi, 1 tane yumurta çıktı, döllendi ve doktor bu embriyonun hamileliğe dönüşme şansı %7 bile değil diyordu. oğlu şu anda 2 yaşında, öyle de güzel ki. Bu iş doktorun verdiği oranla alakalı değil Allahın ol demesiyle alakalı arkadaşlar.
çok konuştum galiba , effedin...

realite34,
leblebisekeri,
mirage9_2,
damraaa,
ewest

Birşey sorucam sana çatladıgını düşündüğü yumurta sağımda,çatlamazsa kiste dönüşebiliceğini söylediği yumurta solumda... Diyelimki kiste dönüştü o diğeri çatladı ve döllendi olabiliemi böyle birşey? Bir yumurtalıkta oluşması muhtemel bir kist diğr yumurtalıktaki çatlamış olan yumurtanın döllenmesni veya tutunmasını etkilermi??

Bilgisi olan bana yazrsa sevinirimmmmmmmmmmmmmmmm

inan ki hiç bir bilgim yok bu konuda bende kist falan yoktu ama dediklerine katılıyorum net cevaplar vermiyorlar ben senin yerinde olsam ptesi git tekrar konuş sen şu anda hangi aşamadasın

Rabbim isterse herşey olur bir vesile ile.Allah bağışlasın arkadasının evladını..

inan ki hiç bir bilgim yok bu konuda bende kist falan yoktu ama dediklerine katılıyorum net cevaplar vermiyorlar ben senin yerinde olsam ptesi git tekrar konuş sen şu anda hangi aşamadasın

Canım yeniliyorum soruyu alıntı yaparak sürekli.Uamarım forumkurallarına ayrkı değildir.Bİlgisi olp görmeyen arkadaslar olabilir diye yeniliyorum.
Bekleme aşamasındayım.Ya adet olucam ilk Ay tedavisi başarısız olmuş olucak.Ya adet olmıcam kist oluşucak hem tedavi başarısız olmuş olucak hemde 2.deneme 1 ay ertelenmek zorunda kalıcak kist yüzünden.3.süde ADET OLMICAM VE HAMİLE OLUCAMMMM..

Bekleme aşamasındayım İLAÇ YOK.

evi cim, anladığım kadarıyla doktorun cevapları seni tatmin etmiyor, hatta daha çok strese girmene neden oluyor. hiç doktorunu değiştirmeyi düşündünmü, daha çünkü bu aşamada seni tatmin edemezse bu kadar stres yaparsan ilerde hiç bir şekilde verimli bir tedavi olmıyacaktır bana kalırsa.

Geçmiş olsun canım neyseki kırık falan yok. Herşeyde vardır bir hayır üzme tatlı canını bu şansızlık değil sadece başına gelicek ufak bi kaza aksine şanslısın ki dediğim gibi kırık falan Allahtan

canım eğer çatlayan yumurta döllendiyse diğer kistler ona engel değil ama tutunmasını zorlaştıracak sabit kistin varsa engel olur. yani tabiiki mümkün. çatlayan yumurtan döllenip gebelik oluşturabilir. inşallah bu aşamada bir sürpriz yapar senin sıpa da bizde mucize deriz. umut olur hepimize.

Evet tatlım aynen aynen öyle.Evet dünden beri jinekolog arıyorum konuda açtım ama cevap veren olmadı.Gördüğüm bütün gebelik topiklerine yazdım yine cevap veren olmadı.Ya kimsenin bir önerisi yok.Yada kimse yardımcı olmak istemiyor.

İnşallah canım...Öyle moral verdin ki sen bana bu cümlenleeeee..teşekkür ederim gerçektenn.İNŞALLAHHHH AĞZIN BAL YESİN..İNŞALLAH.

Eweste katııyorum biraz çekindiğimden sana diyemedim drnu değiştir diye hoş hemende öyle kolayda değil tabi dr bul değiştir ama ne biliyim yazdıklarına bakılırsa içten sende memnun değil gibisin .hakkında hayırlısı olsun

günaydın kızlar,
nasılsınız.2.iğnemi de yaptım bugün.bir şey soeacağım:lucrinaçıldıktan sonra da oda ısısında kalabiliyor muydu?ilkinde hep oda ısısında kalmıştı sanırım.unutmuşum.dolaba koymama gerekir mi,merkezi arayıp sorayım mı,siz biliyor musunuz??

evitax arkadaşım arkadaş sayımız çok unutabiliyoruz kusura bakma ankaradamısın sen
kist hamilelige engel degil canım tabiki hamile kalabilirsin
dr sitesi var oraya yaz sorununu iki gün içinde dönerler sana yada dur bakalım bir site vardı bakıyım duruyormu drlar soruyu yanıtlıyor serin sorununu yazacagım dönerler inş.

dolabında sakla canım havalar ısındı çünkü benim kış günü bile dolaptaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…