saol canım.merkezi de aradım.aynen öyle dedi.açılan ilaç şişesi buzdolabının yumurtalık gözünde durur,sakın donmasın,dedi.dolabında sakla canım havalar ısındı çünkü benim kış günü bile dolaptaydı
Bismillah deyip başlayacaksın canım sonrasıda çok iyi olacak inş.günaydın sevgili anne ya ne olacak benim durum ben hala adet olamadım güya biz bu ay başlayacaktık adetin 3 günü gidicem ya hadi birde hemen başlayalım derlerse ne yapcaz
imzamı basıyorum yazdıklarına.Gününüz her günden aydınlık olsun güzeller, benim keyfi yerimde sadece bu havadan hapşırıp duruyorum o da birazdan geçer herhalde. hafta sonu olunca daha bir keyifli oluyor insan.
dün akşamdan bu yana o kadar çok şey konuşulmuş ki yarım saattir okumaya çalışıyorum, maşalllah bize.
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz , şeref verdiniz efendim.
iki arkadaşımızın transferi oluyormuş, allah yardımcınız olsun kızlar, olumlu sonuçlarınız için dua ediyoruz.
ilk tüp bebek denemelerinde tutma şansı az falan değil arkadaşlar, sadece ilk tüp bebeklerde doktorlar çok araştırma yapmadan tedaviyi yapıyorlar, sorunun ne olduğu bilinmeden yapılan tedavilerde olumlu sonuçlanmıyor sadece bundan bence.
bir de dr ların verdiği oranlardan bahsetmişiz galiba, kızlar bu işte ya olacak ya olmıyacak iki ihtimal var yani bence şansımız en az %50 her denemede, basit hesapla öyle değil mi???
benim bir arkadaşım 42 yaşında hiç bir merkez kabul etmedi, bu yaşta bu yumurtalar ve spermlerle hiç şansınız yok dediler, hatta yurt dışına bile gitti geldi. sonra bir merkez sizin hatrınız için deneyelim dedi, 1 tane yumurta çıktı, döllendi ve doktor bu embriyonun hamileliğe dönüşme şansı %7 bile değil diyordu. oğlu şu anda 2 yaşında, öyle de güzel ki. Bu iş doktorun verdiği oranla alakalı değil Allahın ol demesiyle alakalı arkadaşlar.
çok konuştum galiba , effedin...
her zaman bekleriz canım.teşekkürler canım. evet daha sık girmeye çalışacağım. hem yoğun bir dönemdi hemde biraz kendimi dinlemek istedim toparlandım.
canım benim olmaz mı.acayip heyecanlıyım endişeliyim karışık bir ruh halindeyim.Dünden bu yana sanki nefesin daralıyor heyecandansüper annecim nasılsın, heyecan var mı??
canım benim olmaz mı.acayip heyecanlıyım endişeliyim karışık bir ruh halindeyim.Dünden bu yana sanki nefesin daralıyor heyecandanAma mutluyumda.İnanıyorum herşey güzel olacak.İnşşşş
yine gözyaşlarımı tutamadım .ne diiyimki şimdi ben.Tüm kalbimle amin diyorum.anlıyorum seni arkadaşım, kalbini ferah tut , öyle güzel kalplisin ki sen herşey güzel gidecek senin için, ben daha seni tanımadan böyle hissediyorum. tez zamanda hepimiz gebelik kısmında açtığın sayfaya terfi edicez.
maaşallah canım merak etme toplanana kadar çoğalacak inş.Demek 2 koyacaklar ne güzelmerhaba arkadaşlar ben geldim.doktor ultrasonla baktı.5tane büyük 1tane orta boy yumurta varmış..yarında iğnelerimi vurcam sabah.akşamda prengly çatlatma iğnesi vurdurucam saat 10da..salı sabahta yumurtalar toplanıcak allahın izniyle..buarada hemşireye sordu eşim meraktankaç embriyo yerleştirionuz die hemşire yaşınız genç yasal olan 1tane ama dedi,onu doktorla konuşuosunuz dedi,göz kırptı,eşim biz 2tane istioz dedi.o hallolur takmayın kafaya dedi.yani sanırım tolerans göstericekler.tabi 2tane embriyo döllenirse...böyle işte kızlar heyecan bastı yaaaa
slm kızlar nasılsınız bugün? nil_alp cim gelmedin sanırım daha haberleri bekliyorum.
merhaba arkadaşlar ben geldim.doktor ultrasonla baktı.5tane büyük 1tane orta boy yumurta varmış..yarında iğnelerimi vurcam sabah.akşamda prengly çatlatma iğnesi vurdurucam saat 10da..salı sabahta yumurtalar toplanıcak allahın izniyle..buarada hemşireye sordu eşim meraktankaç embriyo yerleştirionuz die hemşire yaşınız genç yasal olan 1tane ama dedi,onu doktorla konuşuosunuz dedi,göz kırptı,eşim biz 2tane istioz dedi.o hallolur takmayın kafaya dedi.yani sanırım tolerans göstericekler.tabi 2tane embriyo döllenirse...böyle işte kızlar heyecan bastı yaaaa
maaşallah canım merak etme toplanana kadar çoğalacak inş.Demek 2 koyacaklar ne güzel
evetya sanırım öyle olucakk birde tutarsa süper olurr inşş yaaaaa
hadi bakalım nil cim , sadece seni değil bizi bile heyecan basıyor. güzel haberlerini bekliyoruz.
tutacak tabii.yeterki sen inan olacağına.ikizler geliyor desene
canım benim olmaz mı.acayip heyecanlıyım endişeliyim karışık bir ruh halindeyim.Dünden bu yana sanki nefesin daralıyor heyecandanAma mutluyumda.İnanıyorum herşey güzel olacak.İnşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?