2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hemen o gün döllendirilecek, döllenen yumurta ve spermler bölünerek emriyo oluşturacaklar, embriyoların kalitesine göre 2.3. veya 5. gün transfer edilebilir. inşallah toplanan bütün yumurtaların kaliteli döllenir, kullanılmayanlarda sonraki bebişler için dondurulur...

ayy ozaman 7sinde toplancağına göre engeç 12sinde transfer olsa 24ü gibi sonuç belli olurr heralde çok heyecanlı...,inşş hepsi güzelce döllenir kaliteli olur sonra tutunur bebiş olurrr

canım nasıl bir paylaşımdır bu böyle. yıkıldım yaa resmen. rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah. nasıl bir sınav nasıl bir sabır. gözyaşlarımı tutamıyorum. çok etkilendim. zaten psikolojimi zor ayakta tutuyodum. nasıl toparlancam ben şimdi.

Arkadaşlar rica edeceğim bu tarz yazıları lütfen burada paylaşmalayım .Çok rica edeceğim.

cnm çok sevindim senin adına inşallah yumurtaların olgun olur 2 tane yerleştirirler bazı dr lar insiyatif kullanıyo sanırım hastasına göre inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun

mirage cım bizim hep olumlu şeyler, moral yükseltici şeyler okumamız paylaşmamız lazım, bu senin içinde geçerli canım, okuma lütfen böyle üzücü şeyleri. bu süreç de bizim bebek kayıplarını, kürtajları ve benzer konuları değil mucizeleri, hamile haberlerini duymaya ihtiyacımız var. senden rica ediyorum ve diğer arkadaşlardan böyle üzücü şeyleri paylaşmayalım..

leblebicim sende yükselt moralini, güzel günler bizleri bekliyor, burda her hamile haberiyle halaylar çekicez hiç merak etme sen

hayatım boyunca unutamayacağım şey vcarsa o da doktorumun, bebeğin kalbi durmuş almamız lazım dediği an. hala ağlıyorum. başkasının acısını yaşamadığımız için nasıl şükredebiliriz. biz nasıl insanlarız ki bencillik edip iyi ki benim başıma gelmemiş diyebiliyruz.
affedin beni, çok kötü oldum..........

canım iyiki bizim başımıza gelmemiş denir mi hiç başkasının acısı bizimde yüreğimizi yaralamıyor mu. o yazıyı ilk defa okuduğumda dakkalarca ağladım keşke bilmeseydim okumasaydım diye.Hangi kadının-annenin yüreği yanmaz ki bu duruma.Rabbim bir daha yaşatmasın inş.hiç kimseye.Amin

Burada hep güzel haberler umutlu haberleri paylaşaım lütfen arkadaşlar inanın bu tedavimizi çok ama çok etkiler.Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

şekercim RABBİM biliyorum acın geçmeyecek bitmeyecek ama hafifletecek olan yavrunun kardeşini sana tez vakitte göndersin inş.Unutma çok acı belki ama teselli olacak tarafınıda lütfen düşün.CENNETTE seni bekleyen ve annem gelmeden ben girmem diyen bir evladın var.İnna şu an klavyeyi görmüyorum acını tüm kalbimle paylaşıyorum arkadaşım.hepsi geçecek hepsi.gör bak bebeğin sana sımsıkı tutunacak bu sefer

canım benim inşallah. tek tesellim yavrumun cennete olduğunu bilmem. sizinle o kadar umut dolu paylaşımlar yapıyoruz ki. inan kaç haftadır mutlu mutlu dolanıyorum. biliyorum bu acı hep içimde hiç unutmuyorum ama hayatımda umut daha fazla yer kapladı. inanıyorum bu acılarımız elbet geçecek. tabii ki benden daha kötü şeyler yaşayan arkadaşlarımızda var. eminim mirage arkadaşımızda böyle oılacağını bilmeden paylaştı. ne olursa olsun o acı hiç bitmiyo sadece bir dönem hafifliyo. neyse dilerim hayatımızda hem umut olsun inşallah. rabbim kimseye böyle acılar vermesin..

Şimdide gülme vakti.

adamın biri kitapçıya girip
-evin reisi erkektir kitabı varmı acaba demiş
tezgahtar cevap vermiş
-masal kitabı satmıyoruz efendim

amin canım.
mirage tabiki bilmeden paylaştı ama bundan sonra hepimiz biraz daha dikkatli olacağız bu konularda.

bugün pek bir sessiz burası 3 gün yokum zaten gelin kızlar sohbet edelim.

canım benim inşallah gittiğin yerden mutlu umutlu haberlerle dönersin.
bu gün fetih suresine başlıycam mylady ablamın bahsettiği..
şimdilik temizlik yapıyomuş gibi görünüyorum.
işim çoktan biterdi de oyalandım.
rabbim hepimize yardım etsxin inşallah.
benim ki bittikten sonra okumak isteyen olursa yardım ederim.
hepinizi çok seviyrum. inanılmaz iyi geliyosunuz bana.

kızlar sizleri üzdüysem afedersiniz ama ben okuduğumda çok etkilendim sizleri üzmek için değilde ne acılar var hayatta diyebilmek için ben halime şükrettim ben saçma sapan şeyleri düşünüp üzüldüğüm için kızdım kendime sizlerin ne yaşadığını bilmiyorum sizde benim neler yaşadığımı bilmezsiniz kasıt yok yani

bende bugün başlamayı düşünüyorum uzun bir süremi ben hiç okumadım.Allah kabul etsin canım.

ya kıslaar nasıl bi yer burası pcden ayrılamıyorum işim güccüm siz oldunuz valla.iyiki varsınız kıslar sizi tanıyana kadar ne kuşkularım ne tilkilerim vardı kafamda burada sizlerle rahatlayabiliyorum çok şükür ve inanıyorumki bigün hepimiz bebişlerimizi anlatmaya başlıycaz bu topikte ve inanıyorumki buraya bebeğimin haberiyle gelicem inşallah tedavimden sonra boş dönmiycem Allah hepinizden razı olsun.yarın okuldayken aklım hep burda olacak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…