2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım tatil ya ondan beni sorarsan iş başı hala napalım iş olmayıncada olmuyo

leblebicim, castomocum bende bugün çalışıyomuş gibi görünenlerdenim. dışardan bakan bugün işini bitiremedi diyordur, ama nerdeeeeee

mirage üzmek için koymadığını biliyoruzda canım ama bundan sonra dikkat edelim olur mu

Amin canım inşallah

slm kızlar nasılsınız cok sıkıcı bir gün ve vakit geçmiyor pazar olurmu ya.........:44::44:yarın yine beta yaptıracagım ölüyorum meraktan bu arada ailhanın hamileliği nasıl inşallah iyi gidiyordur...Allah ım hepimize yardım etsin.....:44:

inşallah herşey yolunda gidecek canım.Lekelenmen falan yok değilmi canım.

sorma bende aynen çok özlüyorum burayı buradaki dostlarımı gelecek güzel haberleri bekliyorum.ve daha bir umutlanıyor.

Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)

Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi (Kızlar bu anı eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasından okuyup okuyup gülüyorum sizede bi tane göndereyim dedim)

slm kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkın erken lekelenmem geldi üfff sıkılıyom artık neden oldu anlamadım böyle olması yumurtalarımın kalitesi olmayacak hiç ümüdim kalmıyo ama inşallah RABİM yardım eder

inşallah canım tek temennim herkezin mutlu haberlerle gelmesi....Dilerim sende cok mutlu olursun ve bizimle bu mutlulugu paylaşırsın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....
amin canım benim Allah razı olsun.

nasıl güldüm sen çok yaşa emi.bende senin başına geldi zannettim.

Son düzenleme:
canım bak şimdi nereden ne çıkarıyorsun lekelenme ile yumurta kalitesi arasında nereden bu bağı çıkardın.kızıyorum ama bakk.yaşıtım demem basarım sopayı şaka şaka kıyamam tabide.Lütfen olumlu şeyler düşün herşey çok güzel gidecek onca insanın duası var üstünde RABBİM hepsini görüyor gör bak herşey çok güzel olacak.Gülümse lütfen.yumoşların şenlenecek boy boy olacaklar inş.

canım benim bu kadar sıkma kendini. inşallah herşey dilediğin istediğin gibi olacak. bol bol dua et.. sadaka ver. çocuk sevindir. rabbim güldürsün inşallah o güzel yüzünü...

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:50-okundu

kalan:600

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…