canım benim inşallah gittiğin yerden mutlu umutlu haberlerle dönersin.
bu gün fetih suresine başlıycam mylady ablamın bahsettiği..
şimdilik temizlik yapıyomuş gibi görünüyorum.
işim çoktan biterdi de oyalandım.
rabbim hepimize yardım etsxin inşallah.
benim ki bittikten sonra okumak isteyen olursa yardım ederim.
hepinizi çok seviyrum. inanılmaz iyi geliyosunuz bana.
canım tatil ya ondan beni sorarsan iş başı hala napalım iş olmayıncada olmuyo
mirage üzmek için koymadığını biliyoruzda canım ama bundan sonra dikkat edelim olur mukızlar sizleri üzdüysem afedersiniz ama ben okuduğumda çok etkilendim sizleri üzmek için değilde ne acılar var hayatta diyebilmek için ben halime şükrettim ben saçma sapan şeyleri düşünüp üzüldüğüm için kızdım kendime sizlerin ne yaşadığını bilmiyorum sizde benim neler yaşadığımı bilmezsiniz kasıt yok yani
Amin canım inşallahcanım benim inşallah gittiğin yerden mutlu umutlu haberlerle dönersin.
bu gün fetih suresine başlıycam mylady ablamın bahsettiği..
şimdilik temizlik yapıyomuş gibi görünüyorum.
işim çoktan biterdi de oyalandım.
rabbim hepimize yardım etsxin inşallah.
benim ki bittikten sonra okumak isteyen olursa yardım ederim.
hepinizi çok seviyrum. inanılmaz iyi geliyosunuz bana.
inşallah herşey yolunda gidecek canım.Lekelenmen falan yok değilmi canım.slm kızlar nasılsınız cok sıkıcı bir gün ve vakit geçmiyor pazar olurmu ya.........:44::44:yarın yine beta yaptıracagım ölüyorum meraktan bu arada ailhanın hamileliği nasıl inşallah iyi gidiyordur...Allah ım hepimize yardım etsin.....:44:
inşallah herşey yolunda gidecek canım.Lekelenmen falan yok değilmi canım.
sorma bende aynen çok özlüyorum burayı buradaki dostlarımı gelecek güzel haberleri bekliyorum.ve daha bir umutlanıyor.ya kıslaar nasıl bi yer burası pcden ayrılamıyorum işim güccüm siz oldunuz valla.iyiki varsınız kıslar sizi tanıyana kadar ne kuşkularım ne tilkilerim vardı kafamda burada sizlerle rahatlayabiliyorum çok şükür ve inanıyorumki bigün hepimiz bebişlerimizi anlatmaya başlıycaz bu topikte ve inanıyorumki buraya bebeğimin haberiyle gelicem inşallah tedavimden sonra boş dönmiycem Allah hepinizden razı olsun.yarın okuldayken aklım hep burda olacak yaaa
bende bugün başlamayı düşünüyorum uzun bir süremi ben hiç okumadım.Allah kabul etsin canım.
İinşallah mutlu haberlerle geleceksin canım.durması iyi işte.maaşallah
Allah razı olsunm canım.Googlede okunuşunu buldum mehmet emin ay'ın o okurken bende takip edeceğim.olur değil mi.kur'an okumayı biliyorum çok şükür ama çok seri değilim .yok canım çok uzun değil. birkaç kere okuduktan sonra dilin alışır. zorda kalırsan yardım ederimm.
amin canım benim Allah razı olsun.inşallah canım tek temennim herkezin mutlu haberlerle gelmesi....Dilerim sende cok mutlu olursun ve bizimle bu mutlulugu paylaşırsın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi (Kızlar bu anı eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasından okuyup okuyup gülüyorum sizede bi tane göndereyim dedim)
leblebicim, castomocum bende bugün çalışıyomuş gibi görünenlerdenim. dışardan bakan bugün işini bitiremedi diyordur, ama nerdeeeeee
Allah razı olsunm canım.Googlede okunuşunu buldum mehmet emin ay'ın o okurken bende takip edeceğim.olur değil mi.kur'an okumayı biliyorum çok şükür ama çok seri değilim .
canım bak şimdi nereden ne çıkarıyorsun lekelenme ile yumurta kalitesi arasında nereden bu bağı çıkardın.kızıyorum ama bakk.yaşıtım demem basarım sopayıslm kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkın erken lekelenmem geldi üfff sıkılıyom artık neden oldu anlamadım böyle olması yumurtalarımın kalitesi olmayacak hiç ümüdim kalmıyo ama inşallah RABİM yardım eder
slm kızlar nasılsınız cok sıkıcı bir gün ve vakit geçmiyor pazar olurmu ya.........:44::44:yarın yine beta yaptıracagım ölüyorum meraktan bu arada ailhanın hamileliği nasıl inşallah iyi gidiyordur...Allah ım hepimize yardım etsin.....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?