2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

:
Allah razı olsun canım neyapiym herşey geliyo aklıma işte zaten azmış yumurtalarım hani dengede deyilya adetim ondanmı diyorum iyki varsınız kimseyle paylaşamıyorum Rabim yardım eylesin bize

kızlar bağırsaklarımdaki kanama için korkularımı yendim ve pazartesi gününe randevu aldım. inşallah kötü birşey yoktur.

kızlar bu aralar kafa dağıtmak için kitap okumaya başladım uzun zamandır ara vermiştim okumaya en son yürekler ölür canan tan tavsiye ederim çok güzellllll

öyle düşünme tatlım bak tülay ne diyodu. kötü ne düşündüysem başıma geldi. sen de yapma aynısını. iyi düşünki iyi olsun. ümidini sakın kaybetme....

canım bence senin bebiş biraz naz yapıyo bunu düşün rahatla inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeşine

vallahi aynen öyle dr. diyorki bu bebeği görmek istiyorum bulmaca gibi çözemiyorum diyor....Saglıklı sıhhatli hayırlısıyla bir olsun bak ben ona neler yapacagım....poposuna ah ah yapacagım.....

kızlar bu aralar kafa dağıtmak için kitap okumaya başladım uzun zamandır ara vermiştim okumaya en son yürekler ölür canan tan tavsiye ederim çok güzellllll

ben de çok severim kitap okumasını ama evde olmama rağmen boş vakit bulamıyorum. öyle bir doldurmuşum ki hayatımı, sıkılmaya vaktim yokk.

vallahi aynen öyle dr. diyorki bu bebeği görmek istiyorum bulmaca gibi çözemiyorum diyor....Saglıklı sıhhatli hayırlısıyla bir olsun bak ben ona neler yapacagım....poposuna ah ah yapacagım.....

biz de seni döveriz o zaman. popona da değil..... dokunulmaz onlar. en kıymetli bebekler.... rabbim inşallah nasip eder. bak gör dökülen saçlarını öpüp koklayacağız. pamuklara sarıp sarmalarız biz onları..

oyyy kıyarmıyım ben ona lafın gelişi en kıymetlim o benim Allah nasip ederse inşallah.....

size okudugum duaları yazayım kızlar...............

1-rabbi hebli minessalihin saffat.....ey rabbim,bana salihlerde olacak bir evlat bağışla...amin..

2-iz kaletimraetü ımrane innı nezertü leke ma fı batnı muharranan fe tekabbel minnı inneke entes semıul alım....Rabbim karnımdakini tam hür olarak sana adadım,benden kabul buyur,şürhesiz sen işitensin......

3-Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyeten tayyibeh inneke semıud düa...Rabbim bana katından hayırlı bir nesi verŞüphesiz sn duayı hakkıle işitensin....

4-KİM 7 kere YA VEHHAB okursa o kisenin duasını Allah teala kabul eder....

5-ya hayyu ya kayyum,birahmetike estagisu.....ey diri olan ey kayyum olan Rabbim rahmetin adına yardımını talep ediyorum.....

6- YA MÜBDİ 99 kere düşük ihtimali olan bayanlar eşleriyle birlikte elini karnına koyup okursa Düşük olmazmış....

7-Allahım sen den erkek veya kız cocugu istiyoruz Ama sen daha iyi bilirsin.hakkımızda hangisi hayırlı ise bizlere onu ver.....amin

kızlar bunları kagıda yazdım sürekli okuyorum sizlerle paylaşmak istedim Allah dualarımızı kabul etsin ve gönlümüze göre hayırlı saglıklı sıhatli evlatla versin .....aminnnnn...

bana 50 daha okundu yazabilirsin, 30 bitti kalanıda şimdi yolda okurum.

gayem06 korkma canım allahım hayırlı ne ise onu verecektir yarın yokum malum pazar evdeyim pazartesi inş. halay çekilir burda

nil-alp genelde kuzum özelde 2 hatta 3 bile dr embri.dr karar veriyor buna salı transfer olursan cuma veya cumartesi transfer olursun bak kuzum jel verecekler sana rahim içine boşaltacaksın bebegin tutunması için yatar vaziyette sık iki dakika yat sonra gez çünkü rahim içine dagılacak aklıma geldikçe bilgi veririm tamammı canım

leblebi git bakalım belki korkulacak birşey yoktur

kızlar çıkıyorum şimdilik, hepiniz kendinize tek tek iyi davranın. hepinizi seviyorum hemde çoookkkkk

kızzlar şimdilik hoşcakalın yarın hayırlı haberlerle gelririm inşallah Allahıma emanet olun......

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu

kalan:500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

canım ben 100 okudum..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
18|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
19|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…