canım bak şimdi nereden ne çıkarıyorsun lekelenme ile yumurta kalitesi arasında nereden bu bağı çıkardın.kızıyorum ama bakk.yaşıtım demem basarım sopayışaka şaka kıyamam tabide.Lütfen olumlu şeyler düşün herşey çok güzel gidecek onca insanın duası var üstünde RABBİM hepsini görüyor gör bak herşey çok güzel olacak.Gülümse lütfen.yumoşların şenlenecek boy boy olacaklar inş.
bugün durdu tatlım ben de anlamadım gitti nasıl bir durum......
canım benim bu kadar sıkma kendini. inşallah herşey dilediğin istediğin gibi olacak. bol bol dua et.. sadaka ver. çocuk sevindir. rabbim güldürsün inşallah o güzel yüzünü...
slm kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkın erken lekelenmem geldi üfff sıkılıyom artık neden oldu anlamadım böyle olması yumurtalarımın kalitesi olmayacak hiç ümüdim kalmıyo ama inşallah RABİM yardım eder
canım bence senin bebiş biraz naz yapıyo bunu düşün rahatla inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeşine
kızlar bu aralar kafa dağıtmak için kitap okumaya başladım uzun zamandır ara vermiştim okumaya en son yürekler ölür canan tan tavsiye ederim çok güzellllll
kızlar bağırsaklarımdaki kanama için korkularımı yendim ve pazartesi gününe randevu aldım. inşallah kötü birşey yoktur.
vallahi aynen öyle dr. diyorki bu bebeği görmek istiyorum bulmaca gibi çözemiyorum diyor....Saglıklı sıhhatli hayırlısıyla bir olsun bak ben ona neler yapacagım....poposuna ah ah yapacagım.....
biz de seni döveriz o zaman. popona da değil..... dokunulmaz onlar. en kıymetli bebekler.... rabbim inşallah nasip eder. bak gör dökülen saçlarını öpüp koklayacağız. pamuklara sarıp sarmalarız biz onları..
Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:50-okundu
kalan:600
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
oyyy kıyarmıyım ben ona lafın gelişi en kıymetlim o benim Allah nasip ederse inşallah.....
Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:50-okundu
kalan:600
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?