2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:100-okundu

kalan:400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. doktor görüşmemin sonucunda 13 haziran da tedaviye başıyoruz. ilk etapta kist olmaması için 3 iğne olacakmışım. birde bant verdi 3 günde bir değiştirecem adetin 2. günü inşallah tam olarak tedaviye başlayacakmışız.

selam canım. tayfun beydemi karar kıldın. hayırlı olsunn. inşallah bu sefer pozitif sonuçlare göreceksin..

merhabalar umarım herkesin tedavisi mutlulukla sonuçlanır
bende 3.denememi akdeniz üniversitesinde denemeye karar verdim şuan gonal-f kullanıyorum herşey gayet yolunda gibi görünüyor bakalım allahtan hayırlısını diliyorum

sağol canım verdiğin bilgiler hep çok işime yarıyor çok teşekkürler..evet haftaya bebişim karnımda olucak.inşş tutunur yada tutunurlar

hadi hayırlısı canım.inşallah herşey çok güzel gidecek.

Amin canım amin.
sizde sorun neydi biraz bahsedermisin lütfen

mrb arkadaşırım hoşgeldin. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
17|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
18|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
19|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canım çok sevindim hakkında hayırlısı olsun.buarada merak ettim bant ne işe yarıyor canım

Amin canım amin.
sizde sorun neydi biraz bahsedermisin lütfen

canım bizde sorun bende polikistikover yumrtalama oluyor ama büyümüyor 2,5 senedir uğraşıyorum laparoskobi ameliyatı oldum 2 defa aşılama yaptırdık 2 defa tüp bebek olmadı nasip değilmiş 3.denemeye karar verdik hayırlısıyla

mrb arkadaşırım hoşgeldin. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah..

amin canım inş.

öyle düşünme tatlım bak tülay ne diyodu. kötü ne düşündüysem başıma geldi. sen de yapma aynısını. iyi düşünki iyi olsun. ümidini sakın kaybetme....

saol arkadaşım doğru diyosun ne düşünürsen o geliyo başımıza bende artık bişey düşünmüyeceğim Allahım yardım eder neyse onu yaşayacağız elimizden başka bişey gelmiyo bunada hamdolsun diyorum

hayırlısı inş.bu sefer olacak canım.

damraa sanırım sen iğnelere başladın. bir akıntıdan bahsetmişsin o bazen yumurtalar büyümeye başlayınca olabiliyor.

sağol canım benim.hormon canım bende rezerv azlığı var. östrogen hormonu. sen nasılsın canım?

anladım canım.iyiym bende salı yumoşlar toplancak cuma ctsi transfer olur diyorlar ve sanırım doktorum 2tane yerleştircek çok heyecanlıyım...biran önce zaman geçsin istiyorum.içim kıpır kıpır,hele eşime 2tane koyabiliriz deyince ayakları yerden kesildi ya o çok istio...inşş hayırlı olur.sonrada arkamdan gelirsiniz sırayla bebişlerrrinizleee

İnşallah canım

nil hangi testleri yaptırdın canım.ben bir kaç merkezi aradım.bana hormon testleri-tsh-tam kan sayımı-hbsag ve hiv.testlerinden falan bahsettiler.sizden istendimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…