slm arkadaşlar. doktor görüşmemin sonucunda 13 haziran da tedaviye başıyoruz. ilk etapta kist olmaması için 3 iğne olacakmışım. birde bant verdi 3 günde bir değiştirecem adetin 2. günü inşallah tam olarak tedaviye başlayacakmışız.
gayem06 korkma canım allahım hayırlı ne ise onu verecektir yarın yokum malum pazar evdeyim pazartesi inş. halay çekilir burda
nil-alp genelde kuzum özelde 2 hatta 3 bile dr embri.dr karar veriyor buna salı transfer olursan cuma veya cumartesi transfer olursun bak kuzum jel verecekler sana rahim içine boşaltacaksın bebegin tutunması için yatar vaziyette sık iki dakika yat sonra gez çünkü rahim içine dagılacak aklıma geldikçe bilgi veririm tamammı canım
leblebi git bakalım belki korkulacak birşey yoktur
selam canım. tayfun beydemi karar kıldın. hayırlı olsunn. inşallah bu sefer pozitif sonuçlare göreceksin..
hadi hayırlısı canım.inşallah herşey çok güzel gidecek.slm arkadaşlar. doktor görüşmemin sonucunda 13 haziran da tedaviye başıyoruz. ilk etapta kist olmaması için 3 iğne olacakmışım. birde bant verdi 3 günde bir değiştirecem adetin 2. günü inşallah tam olarak tedaviye başlayacakmışız.
Amin canım amin.merhabalar umarım herkesin tedavisi mutlulukla sonuçlanır
bende 3.denememi akdeniz üniversitesinde denemeye karar verdim şuan gonal-f kullanıyorum herşey gayet yolunda gibi görünüyor bakalım allahtan hayırlısını diliyorum
merhabalar umarım herkesin tedavisi mutlulukla sonuçlanır
bende 3.denememi akdeniz üniversitesinde denemeye karar verdim şuan gonal-f kullanıyorum herşey gayet yolunda gibi görünüyor bakalım allahtan hayırlısını diliyorum
slm arkadaşlar. doktor görüşmemin sonucunda 13 haziran da tedaviye başıyoruz. ilk etapta kist olmaması için 3 iğne olacakmışım. birde bant verdi 3 günde bir değiştirecem adetin 2. günü inşallah tam olarak tedaviye başlayacakmışız.
canım bizde sorun bende polikistikover yumrtalama oluyor ama büyümüyor 2,5 senedir uğraşıyorum laparoskobi ameliyatı oldum 2 defa aşılama yaptırdık 2 defa tüp bebek olmadı nasip değilmiş 3.denemeye karar verdik hayırlısıylaAmin canım amin.
sizde sorun neydi biraz bahsedermisin lütfen
mrb arkadaşırım hoşgeldin. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah..
öyle düşünme tatlım bak tülay ne diyodu. kötü ne düşündüysem başıma geldi. sen de yapma aynısını. iyi düşünki iyi olsun. ümidini sakın kaybetme....
hayırlısı inş.bu sefer olacak canım.canım bizde sorun bende polikistikover yumrtalama oluyor ama büyümüyor 2,5 senedir uğraşıyorum laparoskobi ameliyatı oldum 2 defa aşılama yaptırdık 2 defa tüp bebek olmadı nasip değilmiş 3.denemeye karar verdik hayırlısıyla
amin canım inş.
hayırlısı inş.bu sefer olacak canım.
canım çok sevindim hakkında hayırlısı olsun.buarada merak ettim bant ne işe yarıyor canım
sağol canım benim.hormon canım bende rezerv azlığı var. östrogen hormonu. sen nasılsın canım?
hayırdır canım rüya gibi birşeymi oldu.banada bu sfer olacak gibi geliyor daha doğrusu biri geldi bana öyle söyledi çok garip birşeydi hala anlam veremiyorum
İnşallah canımanladım canım.iyiym bende salı yumoşlar toplancak cuma ctsi transfer olur diyorlar ve sanırım doktorum 2tane yerleştircek çok heyecanlıyım...biran önce zaman geçsin istiyorum.içim kıpır kıpır,hele eşime 2tane koyabiliriz deyince ayakları yerden kesildi ya o çok istio...inşş hayırlı olur.sonrada arkamdan gelirsiniz sırayla bebişlerrrinizleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?