damraa sanırım sen iğnelere başladın. bir akıntıdan bahsetmişsin o bazen yumurtalar büyümeye başlayınca olabiliyor.
hayırlısı inş.bu sefer olacak canım.
hayırdır canım rüya gibi birşeymi oldu.
İnşallah canım
nil hangi testleri yaptırdın canım.ben bir kaç merkezi aradım.bana hormon testleri-tsh-tam kan sayımı-hbsag ve hiv.testlerinden falan bahsettiler.sizden istendimi.
yok canım rüya değil birisi geldi benım böyle bir problemım olduğunu bilmiyordu çok üzlüyorsun biliyorum ve sizin zamanınız doldu ben senın bebeğini gördüm hatta sevdim dedi, ve senın bebeğin tüp bebekle olacak dedi anlam veremedim hala
evitax arkadaşım arkadaş sayımız çok unutabiliyoruz kusura bakma ankaradamısın sen
kist hamilelige engel degil canım tabiki hamile kalabilirsin
dr sitesi var oraya yaz sorununu iki gün içinde dönerler sana yada dur bakalım bir site vardı bakıyım duruyormu drlar soruyu yanıtlıyor serin sorununu yazacagım dönerler inş.
Evet tatlım aynen aynen öyle.Evet dünden beri jinekolog arıyorum konuda açtım ama cevap veren olmadı.Gördüğüm bütün gebelik topiklerine yazdım yine cevap veren olmadı.Ya kimsenin bir önerisi yok.Yada kimse yardımcı olmak istemiyor.
Evi cim, yardım etmek istemediklerinden değil bence, ama herkes farklı nitelikte doktorlar arıyor. ben mesela bu son merkeze karar vereceğim zaman, uzun uzun merkezdeki doktorları araştırdım, tanıdık doktorlardan görüş aldım, ona göre karar verdim. yaşına bile dikkat ettim doktorun, okulunulu bile kontrol ettim. kendi kriterlerini belirleyip ona göre araştırman lazım. herkes kend doktorunu en iyi doktor olarak görür keza. kimse ben kötü doktora gidiyorum demezki...
Canım onu burada bulmam pek mümkün değil sanırım.Kendim arştırmm gerekiyor zaten öylede yapıcaktım ama hiçle başlamaktansa elimde birkaç öneri ile başlamam daha iyi olurdu..
evitax buldum siteyi google a doktorum cevaplıyor yaz orda form var doldur gönder onlar hemen dönerler böyle çok site var ya
ben kendim miş gibi gönderecegim bakalım
Bakıcam canım şimdi..teşekkürler.sana dönüş yaptılarmı?
merhaba arkadaşlar ben geldim.doktor ultrasonla baktı.5tane büyük 1tane orta boy yumurta varmış..yarında iğnelerimi vurcam sabah.akşamda prengly çatlatma iğnesi vurdurucam saat 10da..salı sabahta yumurtalar toplanıcak allahın izniyle..buarada hemşireye sordu eşim meraktankaç embriyo yerleştirionuz die hemşire yaşınız genç yasal olan 1tane ama dedi,onu doktorla konuşuosunuz dedi,göz kırptı,eşim biz 2tane istioz dedi.o hallolur takmayın kafaya dedi.yani sanırım tolerans göstericekler.tabi 2tane embriyo döllenirse...böyle işte kızlar heyecan bastı yaaaa
Tedavin olumlu sonuclanır İNŞALLAH.
teşekkür ederim canım hangi bölümden randevu almak gerekiyor birde sgk sız olursa fiyat ne kadar devlette.senin yaptırdığın kağıtta yazar fiyat bir bakabilirmisin lütfen.dear mother buarada canım o hormon testleri dışındaki testler hbsag vs. gibi testleri özelde çok pahalı tutuyor önce devlet hastanelerinde yapttırmaya çalışın biz öyle yaptık.
slm arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah hayırlı sonuç alırsın bizimde seninki gibi bişey geldi başımıza hadi hayırlısı
yok canım rüya değil birisi geldi benım böyle bir problemım olduğunu bilmiyordu çok üzlüyorsun biliyorum ve sizin zamanınız doldu ben senın bebeğini gördüm hatta sevdim dedi, ve senın bebeğin tüp bebekle olacak dedi anlam veremedim hala
hadi hayırlısı arkadaşlar.slm arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah hayırlı sonuç alırsın bizimde seninki gibi bişey geldi başımıza hadi hayırlısı
birde canım sadece senden mi yoksa eşindende istendimi bunlar.dear mother buarada canım o hormon testleri dışındaki testler hbsag vs. gibi testleri özelde çok pahalı tutuyor önce devlet hastanelerinde yapttırmaya çalışın biz öyle yaptık.
anladım canım.iyiym bende salı yumoşlar toplancak cuma ctsi transfer olur diyorlar ve sanırım doktorum 2tane yerleştircek çok heyecanlıyım...biran önce zaman geçsin istiyorum.içim kıpır kıpır,hele eşime 2tane koyabiliriz deyince ayakları yerden kesildi ya o çok istio...inşş hayırlı olur.sonrada arkamdan gelirsiniz sırayla bebişlerrrinizleee
yok canım yarın başlıyacağım iğneye ben adet olmadan 5 gün önce geliyo biraz bakalım ya herşeyin hayırlısı
birde canım sadece senden mi yoksa eşindende istendimi bunlar.
hadi hayırlısı canım benim inşallah herşey güzel olacakçok sevindim senin adına
mevsim değişikliğinden olabilir canım. aynen öyle herşeyin hayırlısı. seninde tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah
peki devlette hangi bölüme yaptırabilirim iç hastalıklarımı -kadın hastalıklarımı.eşimin iç hastalıklarına gitmesimi gerekiyor.birde sgk sız fiyat ne canım orada.kağıtlar sendeyse bakarmısın lütfen.dear mothercim benden de eşimden de istediler. ve mesela o hiv hepatit vs. gibi testleri yapmayı mecburi kıldılar yani tercihe bırakmadılar..sizde mutlaka yaptırın garanti olsun...
teşekkür ederim tülaycım
peki devlette hangi bölüme yaptırabilirim iç hastalıklarımı -kadın hastalıklarımı.eşimin iç hastalıklarına gitmesimi gerekiyor.birde sgk sız fiyat ne canım orada.kağıtlar sendeyse bakarmısın lütfen.
[/QUOTE
sgksız fiyatderken tahlillerimi soruosun canım yoksa merkezimi
randevusuz yazıyorlarmı peki.direk dahiliyeye çıkıpta testlerimiz varmı diyeceğiz.birde hangi testleri karşılamadılar canım.canım biz gittik yaptırmaya sorduk danışmaya dahiliyeye yazdırın dediler.dahiliye yazdı yaptırdık.eşimin 4 benim 8taneydi.ama hormon vs. hariç onları önceden yaptırmıştık..toplam ikimizin 12 testi vardı...8tanesini devlet karşılıyormuş.benim 4tane testim özelden yaptırıcaz malesef..ama tüp bebek merkezi o testleri uygun fiyatla yapıcakmış.öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?