2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlısı inş.bu sefer olacak canım.

hayırdır canım rüya gibi birşeymi oldu.

yok canım rüya değil birisi geldi benım böyle bir problemım olduğunu bilmiyordu çok üzlüyorsun biliyorum ve sizin zamanınız doldu ben senın bebeğini gördüm hatta sevdim dedi, ve senın bebeğin tüp bebekle olacak dedi anlam veremedim hala

İnşallah canım

nil hangi testleri yaptırdın canım.ben bir kaç merkezi aradım.bana hormon testleri-tsh-tam kan sayımı-hbsag ve hiv.testlerinden falan bahsettiler.sizden istendimi.

evet canım eşimin sperm+hormon testleri ve benim hormon testlerim kansayımı ve hbsag hıv vs gibi taşıyıcı riski olabilecek vs. testler yapıldı..çünkü özellikle o testleri yumurta toplamadan önce görmek istiyorlar..

slm arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah hayırlı sonuç alırsın bizimde seninki gibi bişey geldi başımıza hadi hayırlısı

dear mother buarada canım o hormon testleri dışındaki testler hbsag vs. gibi testleri özelde çok pahalı tutuyor önce devlet hastanelerinde yapttırmaya çalışın biz öyle yaptık.

Canım ben ankarada değilim..Haklısın..teşekkürlerr bende oluşması muhtemel kistleri unutup çatlamış olan yumurtaya yoğunlşıyorum

dear mother buarada canım o hormon testleri dışındaki testler hbsag vs. gibi testleri özelde çok pahalı tutuyor önce devlet hastanelerinde yapttırmaya çalışın biz öyle yaptık.
teşekkür ederim canım hangi bölümden randevu almak gerekiyor birde sgk sız olursa fiyat ne kadar devlette.senin yaptırdığın kağıtta yazar fiyat bir bakabilirmisin lütfen.

slm arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah hayırlı sonuç alırsın bizimde seninki gibi bişey geldi başımıza hadi hayırlısı
hadi hayırlısı arkadaşlar.

hadi hayırlısı canım benim inşallah herşey güzel olacak çok sevindim senin adına

yok canım yarın başlıyacağım iğneye ben adet olmadan 5 gün önce geliyo biraz bakalım ya herşeyin hayırlısı

mevsim değişikliğinden olabilir canım. aynen öyle herşeyin hayırlısı. seninde tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

birde canım sadece senden mi yoksa eşindende istendimi bunlar.

canım senden ve eşinden istiyorlar. hormon testleri kan değerleri, kızamık, hepatit, hıv, bunlar aklıma gelenler. nilin de dediği gibi devlet hastanesinde yaptırmak mantıklı yada bilmiyorum tüp bebek merkeziyle görüşmende sorarsan belki onlar kendileri yapıyorlardır. bazı yerler paket fiyat verebiliyor.

dear mothercim benden de eşimden de istediler. ve mesela o hiv hepatit vs. gibi testleri yapmayı mecburi kıldılar yani tercihe bırakmadılar..sizde mutlaka yaptırın garanti olsun...

teşekkür ederim tülaycım

dear mothercim benden de eşimden de istediler. ve mesela o hiv hepatit vs. gibi testleri yapmayı mecburi kıldılar yani tercihe bırakmadılar..sizde mutlaka yaptırın garanti olsun...

teşekkür ederim tülaycım
peki devlette hangi bölüme yaptırabilirim iç hastalıklarımı -kadın hastalıklarımı.eşimin iç hastalıklarına gitmesimi gerekiyor.birde sgk sız fiyat ne canım orada.kağıtlar sendeyse bakarmısın lütfen.

canım biz gittik yaptırmaya sorduk danışmaya dahiliyeye yazdırın dediler.dahiliye yazdı yaptırdık.eşimin 4 benim 8taneydi.ama hormon vs. hariç onları önceden yaptırmıştık..toplam ikimizin 12 testi vardı...8tanesini devlet karşılıyormuş.benim 4tane testim özelden yaptırıcaz malesef..ama tüp bebek merkezi o testleri uygun fiyatla yapıcakmış.öyle işte..

randevusuz yazıyorlarmı peki.direk dahiliyeye çıkıpta testlerimiz varmı diyeceğiz.birde hangi testleri karşılamadılar canım.

evet ssksız fiyatlarını istiyorum canım tahlillerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…