2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:100-okundu

kalan:400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu

kalan:950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Canlarım merhaba, şimdi doktordan geldim. 2 iğne yedim bugün yarın sabah 9da bir iğnem var gonal-f bitti artık yarın akşam saat 9da da çatlatma iğnemi yiyeceğim.. Allahım nasip edersede salı günü sabah 8.30da yumurtalarım toplanıcak.. Çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor yalnız doktorum kabadan iğne 2-3 belki demişti bugün reçeteye progynx 50 mg 5'li 3 kutu yazmış, 15 iğne yapar bu ne için acaba? Ben iğneden çok korkuyorum özellikle kabadan olandan buda kabadan ve 15 tane.. Bu niyeki şimdi? Bilen varsa söyler mi acaba..

randevusuz yazıyorlarmı peki.direk dahiliyeye çıkıpta testlerimiz varmı diyeceğiz.birde hangi testleri karşılamadılar canım.

evet ssksız fiyatlarını istiyorum canım tahlillerin.

cnm normalde dahiliyeye yazdırman için devlet hastanesinden randevu alman vs.geerekiyor..ben daha önce devlet hastanesine gittim bilmiyordum kadın doğuma gittim.adamın dünyadan haberi yok bunlarıu yazamam ssk karşılamıyor dedi...sonra bizde gittik sskya bakan bir tıp merkezine sorduk..azcık bir fark verip yaptırdık.normalde tüp bebek merkezi bize sgksız tst başı dışarda 45 tl civari dedi.bize yaptırırsanız 25 tl yapıoz dedi.ama 12 test olunca çok tutuo die bizde sgkdayaptırmak istedik.dediğim gibi 8tanesini devlet karşıladı.4ünü özel yaptırıcaz gittiğimiz merkezde...adlarını şuan akıldan yazamıorum kağıt eşimde kaldı çünkü sonra yazarımben sana

cnm hoşgeldinn...ayy aynı gidiyoruz.ben,imde çatlatma iğnem yarın akşam 10da...salı sabah 9buçuktada yumurtalar toplancak.bende heyecanlıyım baya..canım o ilaç progesteron değilmi yani transferden sonra kullanılmıyormu?biranda hepsini vurmazlar zaten 15 tane..eğer bebeğinin tutunması içinse hiçkorkma çekinme canım negüzel inş faydası olur

canım o iğneler rahmi hazırlamak içindir. bebişin daha iyi tutunabilmesi için yani. büyük ihtimal yumurtalar toplandıktan sonra başlarsın iğnelere..hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan.

Ay çok sevindim demek seninde salı günü bebişlerimiz aynı anda bizimle olurlar inşallah.. Walla iğneler hakkında emin değilim, ama kabadan iğneden çooookk korkuyorum ben ( ama meleklerim için değer...
canım o iğneler rahmi hazırlamak içindir. bebişin daha iyi tutunabilmesi için yani. büyük ihtimal yumurtalar toplandıktan sonra başlarsın iğnelere..hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan.
Saol bitanem benim tutunurlar dimi... Hep benimle olurlar kuzularım.. Çok heyecanlıyım tülay bildiğin gibi değil.. İçimde acaip bişey oluştu.. Ağlama isteğim var ama ağlayamıyorum.. Çok gel-gitler içindeyim rabbim yanımızda olur inşallah, herşey yolunda gider..

evet turtim aynı zamanlarda gün saycaz sizde sorun neydi unuttum ben kaç yumurtan olmuş.e2 değerini biliyormusun?bu arada sordunmu ksç embriyo koycaklarmış

canım merhaba, tedavin hayırlı olur ve bebeğine kavuşursun inşAllah, sanırım genartta yaptırıyorsun tüpü, bende kısmetse temmuzda düşünüyorum, nasıl memnunmusun? bizim sorunda erkek kaynaklı, eşimin doktoru kaan hoca..fikirlerini bekliyorum canım..kaan hocanın orada neden yaptırmadın?

evet turtim aynı zamanlarda gün saycaz sizde sorun neydi unuttum ben kaç yumurtan olmuş.e2 değerini biliyormusun?bu arada sordunmu ksç embriyo koycaklarmış

E2 nedir canım bilmiyorum ben.. Benim eşim azospermi hastasıydı canım, 2. mikrotesede sperm bulundu ve donduruldu. Yumurta saymadık ama sağ yumurtalığımdan daha iyi yumurta var dedi doktorum pko hastasıyım ben 10dan fazla yumurta toplayacağız dedi.. En az 2 embriyo koyucak ama 3 olur mu bilmiyorum canım.. Sende durum nasıl?

Canım merhaba benim eşimde azospermi hastasıydı, bizde kaan hocanın hastasıyız. 9 nisanda Gen-artta mikro tese ameliyatını kaan hoca yaptı ve sperm bulundu.. Bizim spermlerimiz gen-artta olduğu için doktorum batuhan özmende yumurtaları gen-artta toplayacak. Birde gen-artın embriyogları çok iyiymiş özellikle evrim hanıma çok güveniyorlar hem kaan hoca hemde batuhan hoca.. Seninde tedavin hayırlı olsun canım.. Sizin süreç nasıl olucak?

canım ohss olmasın die kontrol altında tutmak için her kontrolde kan testi yapıolar ya onu demiştim e2 die..benimde sağ yumurtalık daha iyi dedi doktor.bende pko hastasıyım.eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.durumlarımızdabenziyor birbirine..inş ikimizde güzel sonuçlar alırız.benim 5tane büyük yumurtam varmış.en fazla 1-2 fazla çıkarmış.ama 10 olmaz heralde..bizimde 2 tane koyucak gibi doktor bizde çok istiyoruz ikiz olmasını..inş ikimiz içinde güzel gideer herşey

canım ben kısmet olursa temmuz adetiyle düşünüyorum tüp bebeği, şuan eşim menogon iğne kullanıyor, sayıda sorun yok ama bizim hareketimiz sıkıntılı, %5 yerinde hareketli var sadece, doğal yoldan olur mu diye bekledik ancak ilerleme olmadı, bu nedenle tüpe karar verdik artık, ama yer konusunda sıkıntılıyım, ya kaan hocanın orası yada gen-art diye düşünüyorum, yani sen memnunsun ordan? kaan hocada belki orayı tavsiye eder bize, daha görüşmedik henüz hocaylada..

:))) İnşallah canım benimmmm inşallah bebişlerimiz aynı anda olurlarrr :)) ohss için herhangi bişey demedi doktorum ultrasonda kontrol ediyor ya zaten sürekli.. Benim rahim duvarım oluşmuş doktorum çok güzel görünüyor herşey dedi.. Bazı yumurtalarım diğerlerine nazaran daha büyük farklı ebattalarmış orta ayardakileri toplayacaklarmış.. Sende benim gibi çook heyecanlısın.. İkizlerimiz oluyormuş bide rabbimden başka ne isteyelim :)) Ben inanıyorum hep olumlu düşünüyorum.. Sende hep olumlu düşün

Canım kaan hocanın yeri derken nereyi kastediyorsun.. Kaan hoca gen-artta yapıyordu genelde ameliyatlarını, yada ibni sinada.. Özel muayenehane açmış diye duydum ama emin değilim.. Rabbim seninde yanında olur hiç inancını kaybetmeee..

evet canım pkolarda ohss olma ihtimali daha fazlaymış ama şükür bizde yok öyle bişi..evet yaa aynı anda geri sayım yapıcz heyecan dorukta zaten..biran önce günler geçsin istiyorum...evet bende kararlıyım sonuna kadar pozitif olucam ki bebişler gelsin...allah yardımcımız olsun..

Amin canım inşallah herşey yolunda olur rabbim sayesinde..

yani Ank ünv. tüp bebek bölümünde, cebecideki canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…